- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisze
tag
válasz
exelsior1 #1005 üzenetére
Mikor játszott utoljára a Motorola Róbert bácsi ingyenkonyháját ? Mikor jótékonykodott utoljára ? Az ők árai mellett még a HTC is csak kisinas ! Irreálisan magas árak mellett kevés extra, sz@r support, kiherélt nyelvi támogatás, a vásárlók lesz@rása ! Nos miért és mitől is menő a Motorola ?
-
dani3l
őstag
válasz
exelsior1 #497 üzenetére
Nem feltetlenül. En is több, mint fel ev utan jutottam el odaig, hogy megvegyem a Desire-t, de addig nem jött ki egyetlen telefon sem a megjelenestöl szamitva, amivel ugy voltam, hogy inkabb az. Söt, ez volt tavaly decemberben, es egeszen eddig nem jött ki egyetlen olyan telefon, amire azt mondom, hogy lecserelnem (bar egy majdnem, a Nokia E7 ha droidos lett volna, valoszinü azonnal cserelem, de (sajnos?) nokiaek keptelenek voltak megoldani..). Meg most sem nagyon van vele bajom, mondjuk igy hosszabb hasznalat utan rajöttem, hogy megiscsak jobb lenne valami nagyobb kijelzö, mert ezen nem mindig olyan jo netezni, de az pl pont nem erdekel, hogy nem megy rajta full grafon a crysis.. Igazsag szeint meg gepen sem szeretek jatszani, mert nem köt le, pont nem telon fogok elkezdeni fps-sel jatszani, unalomüzönek meg tökeletes az angry birds es tarsai..
Egyebkent szerintem februar-marcius környeken siman meg lehet majd kapni 400 euro környeken, es amint ez bekövetkezik, több, mint valoszinü, hogy be is ujitok magamnak egyet.Mas:
Annyit azert megjegyeznek, nem bantasbol, de aki ilyen telefont vesz, az engedje mar meg maganak, hogy megtanulja azt a kemeny 200 darab szot angolul (esetleg nemetül, kinek mi), ami szükseges a telefon kezelesehez, es ne sirjon mar magyar nyelvert. Ezt sosem ertettem meg..Különben meg biztosan ehhez a telefonhoz is (mint szinte az összeshez, föleg a felsö kategoriaban) fognak jönni a jobbnal jobb, MotoBlur nelküli, magyarnyelves anyamkinjas romok, szoval nemhiszem, hogy a szoftver akkora gondot fog okozni, maximum az elejen.
Es hogy lezarjam ezt a rövidke off-ot, a telorol is nehany szo.
A fölsorolt hibak (mar amire most igy emlekszem) nekem pl nem igazanmervadoak, gondolok itt elsösörban az fm radio hianyara (elözö teloimban voltak, sose hasznaltam), vagy a kamera gyengesegere, amit mar megszokhattunk az összes mobilban. Amire valo, arra jo, aki meg magazinba akar fotozni, vagy akar csak csaladi kepeket, az ugyis vesz egy normalis, arra alkalmas gepet. PenTile matrixos kijelzöröl nem tudok mit mondani, meg kell nezni, aztan el kell dönteni, hogy tetszik-e vagy nem. Bar ha igaz, amit korabban irtak, hogy ugyan ilyen van a Galaxy S-ben, akkor azzal sincs bajom, mert az pl tetszik (marmint a kijelzö).Volt meg par gondolatom, amiket inkabb nem irok le, mivel ugy lattam abbamaradni latszik a korabbi Samsung-Moto-Iphone-stb vita es nem akarok ujabb rohamot inditani, de azert jokat mosolyogtam nehany kommenten illetve kommentelön, mire vegigolvastam mind a ~600 hszt..
-
Blyan
félisten
válasz
exelsior1 #557 üzenetére
Biztosan tudna, a Samsung Omnia pl full fém, és még vastagabb is, mint az SII, de csak 138gramm, az S8600 Wave 3 meg már csak 122 gramm, szóval szerintem 120-130grammra be lehetne lőni egy súlyt - az szerintem nem nehéz.
Nem is értem, hogy az Androidos vonalon ezt miért nem teszi meg. -
Gadgetfun
tag
válasz
exelsior1 #540 üzenetére
Hidd el nekem, semmivel sem kevésbé strapabíró egy iPhone mint a többi csúcsmodel. Nyüstölöm én rendesen az enyémet (nem kell rá vigyáznom, ha tönkremegy a cégtől kapok újat) ejtettem már le padlóra, konyhakőre és pocsolyába is, és eddig még semmi baja. Nem kell mindenféle városi legendának felülni, hogy "az egyik haverom ismerősének a szobatársa már látott olyat, hogy valaki olvasta..."
Amikor először megjelent a YouTube-on az SGSII v. iPhone4 töréses videó, felhívtam egy haveromat aki a T-mobil egyik legnagyobb szervizében dolgozik és megkérdeztem hány törött iPhone4-t visznek be naponta, erre ő azt mondta jó ha kéthavonta lát egy ilyet. -
GALARDO
addikt
válasz
exelsior1 #512 üzenetére
de ugyebár az Iphone 4-esek üvege a porszemektől is meg tud repedni
Ezt mond munkatársamnak.
Leejtette a lépcsőn, 5 lépcsőfokot zuhant, és semmi baja nem lett. Amúgy inkább használok valami minőségi cuccot, és vigyázok rá (i4/S,RAZOR), minthogy egy darab ócska műanyagot fogdossak, azért mert erre nem kell annyira vigyázni (SGS 2).
Pláne, amikor az sem törhetetlen.
-
abon154
csendes tag
válasz
exelsior1 #497 üzenetére
Nyilván mindig lesz erősebb és jobb készülék a piacon/láthatáron, de ha ez 100 alá megy kb. legjobb vétel lesz hiszen minőségi anyagok, elvileg hosszú szoftvertámogatás (ha más nem úgyis jönnek rá ROM-ok), valamint fél év múlva is erős konfigurácó. A magok számának növelése, meg minél nagyobb felbontás, szvsz már csak jobban hangzik a valóságban nem fog jelentős különbség jelentkezni.
Edit: bocs kétszer ment
-
SL-27
tag
válasz
exelsior1 #497 üzenetére
Hát nem tudom. Az igényesek biztos.
Nekem 4 éve egy Motorola V9-em van (most biztos sokan felszisszennek) és eddig még egyszer nem vitt rá se a kényszer, se a vágy, hogy Androidon lovagoljak (vagy egyéb más rendszeren).
Én még mindig telefonálok. A design fog meg először, aztán ha van extra, miért ne? - ezt már írtam korábban.Engem pl. messze nem érdekel, hogy milyen a felbontás (kamera vagy kijelző) - ha szemmel láthatóan zavaró vagy gáz, nyilván nem veszem meg. De fényképezni ott van a sima kamera.
Okostelefon vágyam azóta van, mióta itthon is van WIFI...néha kényelmesebb lenne az ágyból szörfölni, stb
Szóval annyira a technikai dolgok nem hatnak meg.
De azért olvasok fórumokat, hogy tágítsam a látókörömet - szart nem veszek! -
Phoenixy
senior tag
válasz
exelsior1 #297 üzenetére
Az advanced azt hiszem csak ara utal, hogy nem 400x800, hanem qHD(540x960-as kijelző felbontás).
#279.: "Ja és akkor is SGS2 erős és szép,letisztult telefon,és a gagyi müanyag nem törik és esik szét egy kis zökkenéstől......ellenben ezzel amit ha ledobnék szét esne mint a bohócbiciklil!!!"
Ez nem fog szétesni és ha a hátuljára ejted szerintem még egy karcolás se lesz rajta. Ha az elejére ejted, akkor se fog szét esni, csak a kijelző összetörni, (lehet, hogy jobban, mint az S2-nek, de annyira biztos nem, mint egy iPhonenak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged