Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
válasz
HerrMajor #584 üzenetére
Az én V9-em alapból magyar és nekem úgy jó, ahogy van.
De ilyen kis okosságokat jó lenne, ha valaki az új RAZR-re is összeügyködneJah, már tuti nincs rá garanciám, de eddig se kellett, és szerintem amíg beinvesztálok egy újba, addig kibírja. Nekem tökéletesen működik már 4 éve.
-
-
Ricardo
titán
válasz
HerrMajor #509 üzenetére
Ez előfordul. Rosszul esett, vagy ott volt a határ. nem bír ki mindent a gorilla Glass, de ez szerencse kérdése is. Ott az a videó amin az iPhone-t,és a Galaxy S2-t dobálják hasonlóan nagy tudású emberkék, és a I4 törik , az S2 nem.
Ezt azért írtam mert az S2 kijelzője is ekkora és Gorilla Glass.
-
SL-27
tag
válasz
HerrMajor #507 üzenetére
Úgy értettem, hogy én igazoljam-e képpel? Mert pl. hétvégén is egyik ismerősöm megkérdezte, hogy most vettem a telót?
Bár minden telefonomra vigyáztam. Mindig zsebben hordtam és tokban. Esett már le, de asszem csak parkettára. Olyan is volt, hogy végigcsúszott az előszobában - az viszont kő. De semmi baja nincs.
-
SL-27
tag
válasz
HerrMajor #500 üzenetére
Húúúú...érdekes
Az enyém még mindig olyan, mintha tegnap vettem volna - 2 pici dologtól eltekintve.
1: Kb. tavasszal felpukkadt a hátlapon gumírozás, ezért jó forró vízben leoldottam az egészet. Most szép fényes fém a teljes akku borítás. Szerintem még ugyan jól néz ki.
2: Karcolásom egy darab nincs rajta, ezt nehéz elhinni. De a fedél jobb felső sarkában, a zsanérnál lepattant egy kb 2 mm-es rész, és ott lett egy pici repedés is. De ez is csak azért, mert ráejtettem a csavarhúzót
... az a szar meg pont oda esett.
+3: Az akksi kb. fél évvel ezelőtt elkezdett haldoklani. Ma már lassan az egy napot se bírja ki.
Ezen kívül, minden rendesen működik.
Képet a hitelesítéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest