-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
Xahsio #14431 üzenetére
ellenőrizd, hogy az exchange services és a play services a legfrissebb-e (utóbbiból asszem az X36-os kell a te kijelző méretedhez)
esetleg ezen alkalmazások adatainak törlése, fiók törlése és újra felvétele, stb. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Xahsio #11500 üzenetére
Nézd, ha más telefonról lenne szó egyetértenék veled, de mivel a G-n egy majdnem tiszta android rendszer közeli állapot van és a GPE romban is ott a teljes magyar nyelv, akkor miért ne használjam magyarul. + ahogy előttem is írták Magyar vagyok és szeretném magyar nyelven használni a telómat. Amúgy is egy Multilang felrakása egy 1 percet sem vesz igénybe.
t-shirt:
előfordulhat bárkivel. Az a lényeg, hogy ez is működik.
-
ronin79
addikt
válasz
Xahsio #11500 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. Ha van rá lehetőség akkor miért ne? Legtöbbször nem az angol tudás hiánya a gond, de ha már magyarul beszélek akkor ne lógjon már ki a teló se.
Ami meg a szenvedését meg hackelést illeti android teló nekem a szabadságot jelenti, úgy alakítom és olyanra szabom ahogy nekem tetszik korlátlanul. Root+custom rom nélkül nem is android az android
Akinek ez szenvedés használhat szifont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest