Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Yettel topik
- Tökéletes egyensúlyban a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Sok apróság van ami feltűnt és tetszik:
-mobil data disabled: már nincs két piros csík a notify bar-on
-updateltem powerampot és az appmonster üzizte notify bar-ra hogy ha akarom sd-re lehet pakolni a powerampot mert támogatja
-live wallpaperek alatt gördülékenyebb a launcher(pro), nem akad max röcög picit ha tényleg brutál a wallpaper
-alig melegszik a proci(eddig a jungle waterfall live wallpaper eléggé melegítette 40 fokig is elment, most beállt 32-re)
-quadrant: 1227
-linpack: 12.767 mflops/s (fele ennyi volt 2.1-el)
sok más moto-s progi felülete megváltozott előnyére sztem
egyelőre ennyinagyon tetszik
(persze azoknak ez nem új akik már váltottak 2.2-re SBF-ből már korábban.)Tex: nekem france volt ott amikor updateltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest