Hirdetés
- iPhone topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Nem volt akkora esés, kb 20-30 centiről koppant, de ha már így adatott, akkor miért ne fogadtam volna el
Egyébként semmi biztosíték nincs arra, hogy ne azt kapjam, mivel az IMEI számát nem írtam fel magamnak
Most nagyon töröm a fejemet, hogy újra átolvassam-e a lényeges hozzászólásokat, az 1 Hsz-t, azt mindenképpen.[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Nekem van pár darab VITAMAX kártyám, csak azt nem tudom, hogy élnek-e még, mivel minden új készülékhez adtak ajándékba 500 Ft lebeszélhetőséggel
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
premete
veterán
-
schmo07
tag
Hogy mit várunk?
Hogy az adott készülékkel elkészíthető legjobb minőségű fotót lőjük.
Hogy kihozzuk belőle amit tud...
Nyaralásra persze viszem én is "a" fényképezőgépet. De hétköznapokon adódnak helyzetek, amikor jól jön, hogy kéznél a telefon, és tudok fele fotózni.És ilyenkor jó lenne, ha a gyerek feje helyén nem fehér paca lenne És ha ezen javit egy másik szoftver, akkor próbálkozom... Mondjuk csak emiatt nem cserélem le a zöld lencsésemet pirosra[ Szerkesztve ]
-
Mahatma89
tag
Köszi szépen az ötletet, ki is próbáltam, de ugyan azt csinálja , egyébként szerintem kb. ugyan az amit te küldtél meg amit én csináltam korábban.
Az általam linkelt leírás alapján a különbség csak annyi, hogy a te verziód-hoz van egy inteles telepítő ami létrehozta a vituális hálózatot, míg a másikban a parancssoron keresztül kellet azt is megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Minden kép root-os kell, mert a rendszerfile-t írja felül, az új adatokkal.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
atedg
tag
a screen filter az nem a fényerőt veszi le csak az az lcd-t tekeri fekete fele ugye?
mert akkor az nem jó -
atedg
tag
ezzel lehet tesztelni a céges szervert
https://testexchangeconnectivity.com/ -
Adamul
tag
Nem lehet! Hát automatikusan történik a keresés...
Na megvárom hátha kano újra-rájön a hétvégén (De a gyáriba se tudom amúgy, pedig abba egyszer véletlen sikerült, csak aztán sikerült azt a sorrendet törölni is De úgy vettem észre hogy az gyakrabban 'ragasztja be' a rádió egy csatornáját is, amin csak a restart segített. -
vazzz
őstag
A beautiful widgets is érdekes lett... tegnap megvettem, jött az e-mail, hogy sikertelen vásárlás, frissítsem a megrendelési adatokat. Frissítettem, ugyanúgy sikertelen, de a lóvét levette, visszatérítés gomb nincs a marketen a beautiful widgetsnél, viszont azt írja, hogy purchased. Ha erre rányomok, elkezdené letölteni, de 2-3mp után leáll. Ilyenkor mi a rák van? Próbáltam pc-s marketen is, ugyanezeket írja, rányomok, de nem tölti le és nem telepíti...
-
kano
nagyúr
Nekem normál 2.1-em van 2.54-es ROM. Talán HW hiányosság lehet?
Nem akarom szervizbe vinni!!Honnan töltitek le a Moto Updater szoftvert? Undorító ez a Moto honlap.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
atedg
tag
megtaláltam a megoldást a media center helyett másik óra induljon el dokkolásra
felraktam a nigth clock-ot
ez egyszerűen a mágnes hatására feldobta hogy melyik legyen az alapértelmezett a media station vagy a night clockszóval asszem programkódban van megmondva hogy reagáljon -e a dokkolásra
(marketen dockra keress és válogass)
ez meg egy dock szimulátor ha nincs a közelben mágnes
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest