Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz Ombre88 #22473 üzenetére

    szia!

    egy kicsivel több információt kérlek, mert így nehéz lesz segíteni. (gyári rom verziója? melyik CMX-et tetted fel?)

    (#22476) pete_21! segíteni nem tudok sajnos, maximum "megnyugtatni", hogy nekem is sokat hülyéskedett a JBMakover...volt olyan, hogy valamilyen programból kilépve tűnt el a notibar. aztán jött egy értesítő és hirtelen visszatért :D (pl kapcsold ki meg be a zseblámpát)

    (#22477) peter077! nem lenne ez rossz...csak valamiért nekem kicsit olyan ömlesztett. persze, ha a funckionalitást nézzük, akkor hibátlan! mennyire lehet faragni ezen az összképen? (pl.: én azt a ram infot eltakarítanám onnan :) )

    (#22478) pulguinha! én a mobo player-el tudtam lejátszani 720p videót, kizárólag sw encoding mellett. de mondjuk ezt is úgy kell érteni, hogy egy egyszerű BRrip esetén működik, egy izmosabb .mkv fájl már nem nagyon csúszik le a torkán...de a desire x mintha azért erősebb lenne kicsivel, nem?

    (#22481) trickymoon! értem :) jó tudni, hogy ennyi fajta rom van Defy-ra! mondjuk én a felsoroltak közül csak a paranoid-ot próbáltam.

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák