Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megtollasodik a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
válasz
zolnagy #23893 üzenetére
Szinten. Vissza is vittem masnap mikor megvettem, de a tobbi ketto is zizegett, akkor marad igy. Meg az esonek nem vilagitott a fotoledje. Igy csere volt. Holnap meg cordon, aztan sorolom mit szeretnek
Sima defymmel voltam mar ott a buvos hangszoro miatt. Gyorsak es ertelmesek!
-
duda1978
tag
A google maps feltelepítve de megnyítni nem tudom csak eltàvolítàs van a playen.A telefonon nincs sehol. Miui 4~hasznàlok. Màsnàl?
-
-
kiskasza77
csendes tag
Hy!
Én is Sevenrock 01.17-es romját használom pár napja elsőre nagyon gáz volt ; eldobta a hívást stb de egy pár újra indítás, futó alkalmazások engedélyezése 2-re véve. Csak 2g hálózat. Így nekem szépen fut és persze sok marhaság nincs letöltve a play-ről. Játék egy ;Angrybirds.
Szerintem elég jó már amit kezdő defy+ tulajként látok. Ha véletlen valami gáz van akkor meg rádobom többek által javallott nyuszitIgen az biztos hogy nekem speciel sok fölösleges alkalmazás volt telepítve és lehet ezt nem csípte ez a rom nem tudom mert ennyire mélyen nem értek hozzá de most hogy csak a leg szükségesebbek vannak fent így FACCA
Egy kérdés lehet lerágott csont de nincs kedvem visszaolvasni száz oldalt; hol lehet rá szerezni valami kemény szilokon tokot aminek az alja kivan gyárilag vágva tehát nem süket telefon lesz belőle, mert én nem találtam itthon épkézlábat vagy csak nem jó helyen nézelődtem.
Köszi! -
zolnagy
őstag
Tapasztalat valaki már ilyen "cicergést", ha elindítja a kamerát: [link]?
Ez egy kicsit nyugtalanít.
Feltettem rá CM7 maniac romot és ott vettem észre. De nem csak kameránál, hanem pl. ha Antutut elindítottam (de csak az indításnál).
Nem hagyott nyugodni, feltettem rá Skankyt, WIUIt és most a gyári romot. Mindenhol jelentkezik.
Kezdjek aggódni? -
anonymus89
addikt
Elnézést a sok írásért még egy észrevétel felraktam a Sevenrock 01.17-es romját 1 órán belül 2x indult újra a telefon program telepítésénél Play-ről.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #23890 üzenetére
Felesleges... én vakhangya
-
Moleman
addikt
válasz
anonymus89 #23888 üzenetére
A 231-es az alap 2.3.6. Nincs frissebb.
-
anonymus89
addikt
Srácok valaki tudna nekem linkelni egy képet ami a az alap 2.3.6 "About phone" menüjéről készült?
Leadtam szervizbe, mert recsegett a csengő valamint kattogott a hangszóró most nem csinálja állítólag szoftvert váltottak. -
Moleman
addikt
válasz
karcsika98 #23881 üzenetére
Ingyen volt, garanciában. A vázat és a hátlapot nem cserélték (tudom, mert van rajtuk egy leütés), csak az első keretet az imbuszcsavarokkal és a kijelzőt.
(#23882) tomlac14
Ezek vannak. Titaniumban van még pár tucat, ha épp kell pl szótár vagy wolfram alpha, akkor onnan szoktam telepíteni. -
Moleman
addikt
válasz
tomlac14 #23874 üzenetére
Nekem 60 az annyi.
Egyik sem játék, egyik sem bullshit, sajnos ennyire van szükségem.
(#23877) vbandit
Sok Nyuszit használtam, először 1.3, aztán az 1.5.2 hónapokig fent volt, most pedig én is a legújabb 2.1.1-et használom. Tehát jó, amit linkeltél.(#23879) eventus
A gombvilágítás-cserénél sajnos nem cserélnek előlapot, csak ha a házzal van valami gond. Én pl úgy vettem a telefont, hogy az előző Defy-hoz képest kétszer akkora volt a rés a ház és a kijelző között bal oldalt. Bevittem, üvegestől cserélték a házat, zsír új fóliázottra. -
korobi
aktív tag
létezik hogy a wiui v4 már az első indításkor csak 50-70 mb szabad ramot hagy???
lassú darabos már a menüben a lépkedés is. ( valamit nem jól csinálhatok... ) -
korobi
aktív tag
wifi gond részben megoldódott amint a nyelvet magyar helyett angolra állítottam...
-
korobi
aktív tag
most teszem fel a wiui v4-et. (másodjára...)
akartam formázni a system partíciót, de nincs ilyen menüpont.
illetve mikor feltelepült elsőre, nem tudtam wifit beállítani, mokor megadtam volna a titkosítás módját le állt és kilépett...
-
Weeman1
veterán
válasz
karcsika98 #23869 üzenetére
V4-et próbáld ki,a V5 még elég döcögős.
-
duda1978
tag
válasz
karcsika98 #23869 üzenetére
A miui 5~en nincs magyar nyelv pld. Lassab is volt mint a 4 ~es legalàbbis nàlam.
-
karcsika98
tag
Helló
Miui v4 gb és Miui v5 vélemények?
Melyiket érdemes feltenni? -
sec0nd
tag
Próbálta valaki ezt a füles a Defy-al?
Sony Ericsson MH 650 -
vbandit
tag
Sziasztok,
Megszüntek a reklám mentesítő appok?
Se a NoAds se a adsfree appot nem találom sehol -
Weeman1
veterán
Megválok a Defy+ -tól,
így nem rontom itt a levegőt tovább.Köszönöm a segítségeket.
További jó romolgatást.
-
pete_21
addikt
válasz
IV. Béla #23855 üzenetére
Már tényleg nincsen Google Weather API, pár hete még volt.
Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van gáz. Gondolom a CM-es srácok átállnak majd más szolgáltatóra, ha a Yahoo továbbra sem lesz jó.
Köszi a választ!Igen, szerintem az a jó hosszú 2012 írás volt, amire gondolok. Nincs mit, szerintem nem kell aggódnod, csak a romok kezelik rosszul az akksit.
Egyébként most egy olyan érdekes gondom van, hogy a prohardver.hu nem jön be a gyári CMX-es böngészővel. Más oldalak bejönnek, de ez nem, 503-as internal servver errort ír. Operával bejön, és természetesen PC-n is. Tegnap nem volt jó este a PH, gépen sem jött be. A gyári CMX-es böngésző akkor kezdte, és azóta sem megy vele.
Töröltem a gyorsítótárat, előzményeket is, de nem javult meg... Nektek működik? -
IV. Béla
tag
válasz
pete_21 #23854 üzenetére
Yahoo hetek óta problémás. Lehet, hogy ugyanúgy változtattak a játékszabályokon/hozzáférésen, mint a Google Weather. Utóbbi, ha jól tudom, bezár, ezért nem látni egyetlen egy időjárás app-ben sem.
http://blog.programmableweb.com/2012/08/28/google-weather-api-never-supported-finally-disconnected/Az akksival kapcsolatban bevallom, láttam Quarx fórumán egy ugyanilyen problémával nyávogó hozzászólót, akinek válaszként belinkeltek egy jó hosszú, 2012-es anyagot, amit nem értettem meg igazán.
Kipróbálom, amit írtál! Kösz!!
Egyébként a QCMX március 7-es változatnál találkoztam először az akksi százalék visszaesős problémával, amitől annyira megrémültem, hogy egyből visszaálltam a február 20-as állapotra, az meg annyira stabil, hogy azóta nincs se csengőhang, se újraindítási problémám. -
pete_21
addikt
válasz
IV. Béla #23848 üzenetére
Köszi a választ, akkor nem nálam van gáz.
Kicsit moddoltam a SystemUI.apkt, hogy az óra középre kerüljön, és azt hittem, az kavart be. Közben vissza is állítottam, de természetesen most is rossz.
Reméljük hamar megcsinálják a Yahoo-nál, mert már pár napja rossz. Egyébként nem tudom, miért nem lehet kiválasztani a Google-t szolgáltatóként. Úgy látom, Te március elejei romot használsz, de ezekszerint még abban sincsen benne más szolgáltató...Válaszolva a Te kérdésedre: volt itt korábban linkelve egy jó hosszú xda-s írás. Talán valami battery drop volt a neve. Ha jól emlékszem, az volt a lényeg, hogy egyes romoknál sűrűbben, másoknál ritkábban (vagy soha) nem jön elő. A különböző romok különbözőképpen figyelhetik az akksit. Nekem is ez rémlik, hogy általában 50%-nál újraellenőrzik, ezért ott vannak esések. Idővel csökkenhet az akksi élettartama, tehát lehet emiatt is, de abban az írásban az volt, ha jól emlékszem, hogy a CMX-eknél sűrűbben fordul elő, vagyis inkább a romra kéne gyanakodni, mint az akksi elhasználódásra. Talán volt olyan is, akinek szintén dropok voltak CMX alatt, CM7-re visszatért, és nem volt ilyen. Egy akksi-kalibrációt meg lehet próbálni, illetve azt, hogy törlöd a battery stats-ot, recoveryben (advanced menüpont). Utána meríted 5-10 %-ra, majd 100%-ra töltöd, +1 órát töltőn hagyod a telefont, majd megint 5-10%-ra meríted, és megint teljesen feltöltöd, +1 óra. Ha ezután is dropok vannak, akkor a rom nem figyeli kellőképpen.
Az is rémlik az írásból, hogy az akksink elektronikája nem elég fejlett, azért is vannak ezek a dropok. És talán ezért van az, hogy a gyári rom csak 10%-os léptékben jelzi a töltöttséget, mert az elektronika nincs felkészítve a pontos kijelzésre.
-
killzone1987
senior tag
válasz
dzsordzs69 #23824 üzenetére
Ha nem változtattál semmit,akkor passz.
Nálam az összes CMX azonnal bedöglött,mihelyt megváltoztattam az alap képernyőzár háttérképét pl fiamnak a fotójára...
Pontosabban:
Mihelyt lezártam a képernyőt,már kezdte is a bebootolást,beírtam a pint,leokéztam,kapásból reboot,és akárhányszor próbáltam,nem jutott tovább, csak a factory segített...
GB-s Wajkiui-nál nem volt gond vele,annál nem okozott gubancot.
De viszont,amikor még nem volt jól megszokott vsl érték beállításom,és hasraütve próbáltam alulfeszelni,ugyan ez a pin beírás utáni reboot fogadott,így tudtam,h nem jó valamelyik értékem.
Én azt mondom neked,tedd föl újra a Wajkiui V5-öt,és prôbálj játszadozni a vsl értékekkel,mert mivel nagyon friss romról van szó,könnyen meglehet,h nincs még úgy belőve,h mindegyik döfi plusznál egységesen megfeleljen a vsl érték. -
IV. Béla
tag
válasz
pete_21 #23846 üzenetére
nem használok képernyőzárat, de megnéztem a kedvedért és már mondom is, mi a problémád:
a Yahoo! Weather időjárás szolgáltató mostanság vagy nem engedélyezi a hozzáférést a szervereihez, vagy időnként leáll.
ugyanígy jártam a Weather Notification nevű app-al, az sem működött normálisan, amikor a Yahoo-t állítottam be szolgáltatóként. a képernyőzárnál szopás van a köbön, mert az időjárás szolgáltató nem változtatható meg...
ajánlom neked az Eye In Sky ingyenes appot, ami kirakja a hőmérsékletet az értesítési sávba (settings - configure weather notification - show temperature), az értesítési felületre is és viszonylag jó az időjárás szolgáltatója. -
IV. Béla
tag
QCMX március 7-es frissítése óta az akksim 63% környékén visszaesik 49-re. Itt a fórumon, egy régebbi hozzászólásnál olvastam, hogy ez az akksi döglődésének a jele. Ezen azért csodálkoznék, mert a telefonom még csak 9 hónapos és extrém igénybevételnek sincs kitéve, 2-4 naponta töltöm.
Van valakinek tapasztalata ezzel a jelenséggel kapcsolatban? -
pete_21
addikt
Sziasztok!
Aki CM10-et használ, meg tudná nézni, hogy működik-e neki a zárképernyőn lévő időjárás?
Nekem nem frissít pár napja, és ha belemegyek a beállításaiba, és a helyet újra beírnám, azt írja ki, hogy nem található a megadott hely. -
Moleman
addikt
válasz
mihione #23833 üzenetére
Ez alatt még ott van a Deep Sleep, 300-on csak töltőre dugva fut, és akkor, mikor kikapcsolt kijelző mellett ébren van a telefon, de abban igazad van, hogy ennek a vsel értéke befolyásolja a mélyalvás fogyasztását is. De köszi az ötletet, lehet, hogy lentebb veszem (egyszer már kísérleteztem 300/17 600/27 800/37-tel, stabil volt, de nem akartam kockáztatni, hogy esetleg pont egy fontos hívásnál ne ébredjen fel rendesen
).
-
Moleman
addikt
válasz
kiskasza77 #23831 üzenetére
Azt nem tudom megmondani, hogy melyik jobb, mindkettő hibátlan. Igazából azonos beállítások és alkalmazások mellett semmi különbség nincs köztük. Tavaly 9 hónapig használtam Nyuszit, utána 4 hónapig Skanky-t, most pár napja megint Nyuszit.
Az ismerőseimnek Skanky-t szoktam feltenni első főzött romnak, azt letisztultabbnak tartom (szerkezetileg, mert azt én állítom össze, nincs aroma installer, mint Nyuszi alatt). 3 ismerősöm használ Skanky-t, 1 Nyuszit, nekik is problémamentesek hónapok/évek óta.Az overclock.conf-ot mindkettőben át kell írni, alapbeállítás mellett gyorsan merülnek, nálam a 300/20 600/32 800/40 1000/46-1100/56-1200/62 (amelyik szimpatikusabb) vált be smartass governor mellett.
-
Moleman
addikt
válasz
kiskasza77 #23829 üzenetére
CM7: White Rabbit vagy Euroskank.
-
kiskasza77
csendes tag
Sziasztok!
Nos az előzőekben írtam hogy nem találom a felvételt /beszélgetés/ nos megtaláltam.
Mai friss; mint írtam EZ A ROM VAN FENT MB526-on : 4.1.2 2013.01.17 JB eddig szépen muzsikált most szinte minden hívás közben elkezd szórakozni.
Elindítom a hívást egy pár kicsöngés után berak egy üzit hogy Phone mod leállt ezt le lehet okézni.
Na ezután ugye automatice hívás ugrott ,berakja a pin kód kérést . Természetesen ilyenkor látni hogy térerő indikátor nulla.
Pin után ok. Nos ekkor megjön térerő minden ok. Hívást fogadok okés de ha inditok akkor ugyanez ismétlődik.
Teljes rendszer leállít ezután újra indít ekkor pár hívás erejéig jó aztán szarakodás.
Valaki esetleg tud ajánlani 526-ra stabil cuccot /gyárin kívül/
Köszi
Bocsi a hosszú irományért csak kicsit már kezd beállni a saját procim tőle -
eventus
veterán
Igaz nem a defy van rajta, de egy érdekes strapa teszt: [link]
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
killzone1987 #23821 üzenetére
nem változtattam semmit, el sem jutottam odáig. első lépés a pin-kérés, utána egy kattanás, és már indult is újra...
-
killzone1987
senior tag
válasz
dzsordzs69 #23820 üzenetére
Az alap képernyőzár háttérképét megváltoztattad a miui v5-ben?
CMX-eknél csak a factory reset segít! -
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a MIUI V5-öt, és amikor beírom a PIN kódot, mindig újraindul. Tudtok erre valami megoldást? (azóta visszatettem a nandroid mentésem, de kipróbálnám ezt a ROM-ot is...)
Köszi -
Vegha
senior tag
-
killzone1987
senior tag
válasz
duda1978 #23812 üzenetére
Így márt màs,de te azt írtad az előző hszban,hogy WAJKIUI 4 GB.
Ezért is furcsállottam.
Elvileg amit most használsz,működnie kéne...
De akkor majd aki épp ezt a romot használja megmondja neked.
Nekem is fentvolt ez a Wajkiui,de én nem próbáltam a hangerő gombos ébredést... -
Vegha
senior tag
használja valaki a droidlight nevű appot ? Én eddig a Tiny Flashlight-ot használtam, de a droidlight egyszerűbb és gyorsabb (widgetként egy mozdulattal bekapcsol). Ellenben van egy nagy problémám vele: kikapcsolja a ledet amint a képernyő is kikapcsol. Az alkalmazás annyira kicsi és egyszerű, hogy még beállításai sincsenek : ) Másnál is így működik ?
-
duda1978
tag
válasz
killzone1987 #23810 üzenetére
Megnéztem..Miui 3.1.27 verzio amit felraktam....
-
Moleman
addikt
válasz
kiskasza77 #23808 üzenetére
A Sevenrockban volt automata hívásrögzítő, de én a RecForge-ot használom minden romban. A kezdőképernyőre van kirakva widget, ha kell, leteszem tálcára a hívást és elindítom a felvételt.
-
killzone1987
senior tag
válasz
duda1978 #23807 üzenetére
Hy!
Gondolom amit most használsz WAJKIUI V4 az JB nem GB...
A legújabb WAJKIUI-t használod,és abban még ezekszerint nem működik ez a funkció...
Kb fél évvel ezelőtt olvastam,h valamelyik GB-s miuinál,vagy wajkiuinál nem működött akkoriban sem a hangerő gombos kijelzőéledés.
Ha minden igaz,nemsokra rà javítva is lett,de én úgy emlékszem az GB-s volt...
Ha nem jól írtam valamit,biztosan kijavít valaki.. -
fil
őstag
válasz
kiskasza77 #23808 üzenetére
Nincs benne alapból? (telefon beállítások) Quarx romjaiban benne van egy ideje, és ez is arra épül.
Egyébként meg pl allcallrecorder a play-ről -
kiskasza77
csendes tag
Sziasztok!
Van egy defym mb526 nemrég lett rá felrakva 4.1.2 2013.01.17 JB ROM nagyon jól fút csak egy funkció nagyon hiányzik belőle ; a telefonálás közbeni beszélgetés rögzítése.
Ötlet, tanács valaki.
Találtam már rá alkalmazást /call-rec/ de az bonyolult nem fut rendesen illetve előző rom-nál a hívás képernyőn volt egy kis ikon amire hívás közben kattintottál és már vette is az adást. Ha van valakinek ötlete szívesen veszem.
Köszi. -
duda1978
tag
Felraktam Wiui 4 Gb és alvó állapotból nem ébreszti a telefont a hangerő gombok. Pedig be van állítva. Ötlet?
-
fil
őstag
válasz
rastachris #23801 üzenetére
Nem lesz gyorsabb. Más lesz, de nem gyorsabb. Ahogy te is írod, a JB nagyobb kihívás ennek a HW-nek.
-
eventus
veterán
Remélem a végleges miui 5ben a miui kamera lesz, mert a jelenlegi JB, az nagyon nem jó.
Neked eddig a miui kamerája készítette a legjobb fotókat.
Elég lenne apkt kiszedni egy V4ből ás átmásolni? -
Klaymen
tag
Vasárnap felraktam a sevenrock 01.17-et, de nem győzött meg. Néha tényleg egészen gyors, de általában inkább olyan elgondolkozós. Most megy vissza a nyuszi. Mentés van, lehet, hogy majd még játszom vele.
-
rastachris
csendes tag
Üdv srácok!
Már több mint egy éve meg van a telefon, de gyári rom van rajta még mindig. Mostanában kezd elég lassúnak tűnni. Ha teszem azt feltennék rá egy cm10-et, várhatnék gyorsulást, vagy a jb-nek nagyobb a rendszer követelménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest