Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
konigjanos #22396 üzenetére
a CFS vagy BFS kernelt használod?
-
StefanBraun
aktív tag
-
Moleman
addikt
válasz
bepken #22394 üzenetére
Szerintem fogyasztásilag nagyon rendben vannak a CM7-ek, a sima Defy-omon 12.03 Euroskank van (smartass 300/20 600/32 1100/56), 2 napot mindig elmegy, pedig netezek is, telefonálok is. A Defy+-omon WR 2.1.1 van (smartass 300/20 600/32 800/40 1200/62), még tesztelési fázisban, 8 napja van repülő módban, 30%-on áll az akksi. Több mint ígéretes.
-
bepken
veterán
apropó...CMX fanok! hogy érzitek, mennyit változtak stabilitásban, gyorsaságban az új build-ek? őszintén szólva december vége óta próbálkozok a CM7-el és hát...nem érzem jobban magam, mint amikor CMX-et használtam.
ezt mondjuk akkor nem gondoltam volna, azt hittem, CM7 oldalon mostanra minden rendben van...
lehet, hogy az én felhasználói szokásaim változtak meg időközben, de egyszerűen most már egyre ritkább az, amikor 24 óránál tovább bírja az aksi! nem gondolom, hogy az aksival lenne gond...én tényleg mindig is kihasználtam a telefon funkcióit, tehát mindig is merült szépen. na most kérdés, hogy azonos ütemben történő merülésnél mit választ az ember: egy elavult vagy egy friss (de félkész) rendszert? magam sem tudom, mi a jó döntésez a friss FuZZ_ rom egész jónak tűnik, a szokásos 2D teljesítmény romlás viszont itt is megfigyelhető... (vagy mondjátok meg nyugodtan, hogy beképzelem az egészet!!
)
igazából ennél többet nem nagyon tudok írni róla, ugyanis funkcionálisan semmi változást nem találtam (szerintem nagyon csicsázni ezt a romot már nem lehet) - aksi időről meg jelenleg még nem tudok érdemben nyilatkozni...sőt, mint mondtam, lehet nem is várok 2-3 ciklust.úgy érzem, a frissek közül a WR 2.1.1 volt a legnormálisabb rom.
-
bepken
veterán
válasz
GuMiSZu #22385 üzenetére
tudod az látszik, hogy ISMÉT nem olvastál utána semminek, és most csak megy a kapkodás...
nyilván nem ez a baj forrása...de egyébként a custom recovery, amit keresel, a kék led megjelenésekor, a hangerő LE gomb megnyomásával érhető el.akkor kezdjük rögtön az elején: ha minden igaz (hibajelenségből következtetve) CMX volt fent és most arról próbálsz visszatérni, jól gondolom? (jr1994! Te is figyelj!
)
ha siker, akkor nem szóltam
(#22376) mazsi! értem, köszi
(#22382) YAS-dude! igen, erra próbáltam kilyukadni...ez a része nem erősségem sajnos -
GuMiSZu
tag
válasz
trickymoon #22386 üzenetére
-
GuMiSZu
tag
válasz
trickymoon #22384 üzenetére
Szia.
köszi
mv tmp tmp.old mkir tmp >> elindult a install...
van ismét egy kis gond...
a boot logo (animált) kb 8 perce folyamatosan megy...
mi lehet a gond?a gond inkább az, hogy a kék led felvillanásakor a hangerő fel-re nem indul el a 2nd boot...
-
105kacsa
őstag
I promise.I will be back...MSB JB 3.0 coming soon!
-
jr1994
addikt
válasz
GuMiSZu #22379 üzenetére
Szia!
Fontos hogy a romot NE csomagold ki a számítógépen hanem úgy ahogy letöltéskor megvan másold szépen fel az sd kártyára zip formában!
Recoveryben wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache (advanced menüpontban találod) utána install zip from sd card - kiválasztod a zipet - install
Ha gondolod utána is mehet wipe cache és dalvikDe nyugi, tönkretenni így nem fogod semmiképp
-
GuMiSZu
tag
Sziasztok,
Feltenném a Wiui 2.12.28-at defyí+ ra
amit megtettem:
root
2dn installer... (CWM..
teljes backup (nandroid...Felmásoltam az SD-re a ROMot (kicsomagoltam PC-n rendben)
simán CWM install from zip-et kell tennem?
köszi... kicsit remeg a kezem
párom telefonja, ha elrontom, költözhetek
ha csak ennyi akkor ok, a saját alkatel táccs csodát már megfőztem ...
-
Atlantisz48
őstag
Szia Fuzz új romjáról írsz majd tesztet ?? vagy már írtál?? csak mert kíváncsi lennék rá
-
Atlantisz48
őstag
Nálam is volt többször olyan hogy nem a saját töltőmmel töltöttem mert éppen nem volt nálam. PL : egy ilyen Alcatel telefon töltőjével de ez a telefon nem androidos volt , vga kamera stb . És hát 2 óra alatt 20%-ot ha töltött a Defy+ omon xD
-
mazsi
senior tag
válasz
jr1994 #22373 üzenetére
Minimális különbségek vannak töltők között. Defy esetén max gyorsabban tölt és hamarabb elhasználódnak a cellák. Nagyobb kijelzőknél és főleg SonyEricsson-oknál volt jellemző, hogy 1A alatt meg sem érezte a telefon a töltőt. A miénk talán 650-700 mAh lehet gyárilag.
Nekem 2A-es gyorstöltővel sem akadt gondom még. Persze jobban melegszik, de semmi para.
Én felváltva használók 4-5 különböző töltőt itthon és útközben. A márka tökmindegy, a méret a lényeg
Az áramerősségen kívül úgyis a telefon szabályoz mindent. -
-
pete_21
addikt
Ha régi a SIM-ed, akkor érdemes újra cseréltetni. Ingyen kicseréli a szolgáltató általában.
Elképzelhető, hogy valamelyik program kavar be. Mióta csinálja ezt a telefon? Megpróbálhatsz 1-2 programot letörölni, amiről tudod, hogy kb. akkor tetted fel, amikor feltűnt ez a hiba. -
sec0nd
tag
Moleman és Bepken köszönöm szépen, megpróbálom és megírom!
-
Lac99
tag
Sziasztok! Próbáltam visszakeresni, de nem találtam választ: mit lehet azzal csinálni, hogy ha felrakom töltőre a telefont, eldobja a hálózatot és nem lehet engem felhívni? Néha a dugó kihúzása után még azt is kiírja, hogy a SIM kártya zárolt, adjam meg a PIN-kódot. Normális?
-
bepken
veterán
válasz
sec0nd #22357 üzenetére
maga a villás rész ment tönkre? tehát a fej?
egyébként szerintem ha beviszed a másik készülékkel, akkor szó nélkül cserélni fogják. legalábbis én nem látok semmilyen egyedi azonosítót, ami alapján ellenőrizni tudnák, melyikhez tartozik.szerk: vagy mégis? van rajta egy hologram, rajta azonosítóval...
-
Flashy
veterán
nekem már többször volt ilyen, szintén gyári firmware-rel. kétszer factory reset kellett, aztán volt amikor többszöri próba után sikerült bebootolnia, volt amikor hasonlóan háttérkép váltásnál történt, de nem mindig. logok nézegetése után arra jutottam, hogy bizonyos esetekben valami memóriafoglalási gond miatt borul össze, volt amikor csak rebootolt, és volt amikor utána már nem indult el csak adatok törlése után. go launchert leváltottam, automata háttérkép váltót (már) nem használok, azóta semmi gond. kézi háttérkép váltáskor előfordult sima reboot, de elindult.
jó hír: a dobozból kivett új készülék (tehát gyári fw root nélkül) nálam véletlenszerűen néhány másodpercenként szakította a wifit (dhcp gond, statikus IP-vel jó volt), de az első ilyen visszaállítás óta tökéletes a wifi minden beállítással, dhcp-vel is...
-
sec0nd
tag
Sajnos tönkrement a hálózati töltőm, a tartozékokra csak egy év garancia van, ugye? Az egy év lejárt már, de a kettő még nem.
-
pete_21
addikt
Ez így első ránézésre nekem is jó akksiidőnek tűnik. Esetleg azt megpróbálhatod, hogy a wifi beállításoknak kikapcsolod, hogy értesítsen a nyílt hálózatokról.
Úgy tudom, emiatt az opció miatt sűrűn scanneli a wifi hálózatokat, ami még jobban meríti az akksit.
Egy próbát megér, hátha nyersz vele valamit. -
válasz
trickymoon #22344 üzenetére
Én egy SE X8-on próbáltam a legelső verziót, és ott kb 70%-ra esett vissza az akksi idő.
A 2.0 lehet hogy már jobban műxik, azt még nem próbáltam. -
Sziasztok!
Azt szeretné kérdezni nektek hogy bírja az akksi? Az én Defy+ -om kb egy éves, a wifi állandóan be van kapcsolva és a gps is, így teljes feltöltés után a nap végére félig van lemerülve, a 2. napon teljesen lemerül, így minden este töltöm, nektek mik a tapasztalataitok?
(rootolva van de gyári rom van rajta)
-
davide83
csendes tag
válasz
konigjanos #22335 üzenetére
Szeva! Nekem előtte CM7.2 volt fenn. Wipe cache, data, és dalvik, QCMX 20130110. rom fel, gapps minimal fel, aztán wipe cache és dalvik ismételten. Egyszer beboot, (közben egyszer asszem boot közben újra indult, de utána felállt rendesen), beállítgattam nagyjából amiket szoktam, hogy kézre álljon, ezt követően pedig
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2017329
1. Reboot into Recovery
2. Make a Backup
3. Wipe Caches
4. Recommendation: Wipe Data (optional)
5. Install my Kernel (Flash at your own risk!)Én wipe datát nem csináltam mivel szűz volt a QCMX-em, illetve emlékeim szerint a kernel feltétele után csináltam wipe cache és dalvikot, aztán reboot. Valamiért itt is boot közben újra indult, de második nekifutásra magától felállt és azóta megy.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
trickymoon #22344 üzenetére
Én a Nexus 7-emen használom, és szemmel láthatóan nagyon jól teszi a dolgát
. Tényleg nem fogyaszt tőle többet a tablet, szerintem itt a wiui romnál más lesz a ludas (bár nálam az előző verzió is elég sokat fagyasztott).
-
trickymoon
aktív tag
Hali, az entropy seeder akksi "zabálását" cáfolnám, két indokkal.
Amióta megkaptuk OTA (UpdateMe!) azóta használom és lehet placebó, de azonnal érzékeltem a hatását, illetve ha kipróbálod és tolsz egy dalvik cache wipeot, akkor az appok újrainicilázálása (vagy mi) az kb 2/3-ad ideig tart, szemmel láthatóan gyorsabb.
Megnövekedett akksifogyást nem tapasztaltam, átlagosa használatommal 2 nap megvan (3g, kis gps, 1-2 óra telefon). Nem pörgeti a procit maxon, lemegy deep sleepbe ha kell, ramot se fogyaszt.XDA: [APK] Seeder 2.0.0 entropy generator to provide significant lag reduction
Q: Does seeder cause excessive battery drain?
A: Seeder 1.2.7 introduced an RNG service power-saving mode. The process automatically suspends whenever the screen is off. The code is actually in the rngd native binary, so suspend/resume events happen independently of the UI; you can see it in action by attaching to the running process with strace. This means that battery drain while the screen is off is highly unlikely.próbáljátok ki
-
bepken
veterán
válasz
Airforce01 #22339 üzenetére
csak a böngésző bohóckodik vagy pl gmail kliens se szinkronizál? (mellesleg én nyilvànos wifi-ért nem küzdenék ennyit
)
(#22340) f4lcon: jupi! aki keres az talál
NagyZL! igen, azzal érdemes. igazából alternatívát nem is tudnék mondani...mármint fagyasztásra (biztos van)
-
Airforce01
csendes tag
válasz
bepken #22041 üzenetére
Hát az az érdekes, hogy a telefon mellett lévő laptopon megy a wifi /railjet vonat/ elérek vele mindent, de a telefonon csak létrejön a kapcsolat, csatlakozik a hálózathoz és más semmi. ha megpróbálok megnyitni egy oldalt azt írja ki, hogy ellenőrizzem a hálózati beállításokat. A laptopon ugyanez az oldal rendben megnyílik.
-
bepken
veterán
válasz
konigjanos #22335 üzenetére
JellyX kernel
ha rákeresel, korábban linkeltem XDA thread-et leírással, részletes changelog-al.
NagyZL! tudod, előbb első hozzástólás...
fagyasztható/törölhető app-ok -
dh66e
veterán
válasz
davide83 #22332 üzenetére
Azért ilyenkor a felhasználási szokásokat is illik hozzáfűzni mert nem mindegy hogy csak napi egy két hívás erejéig éjszakára kikapcsolt állapotban leledzik vagy másfél napja folyamatosan megy a wifi avagy a mobilnet és éjszaka is be van kapcsolva..... és így van 67% .
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok segitseget szeretnek attol kerni akinek gyari rootolt ROM van atelojan ,azzal kapcsolatban hogy milyen appokat fagyasztott mert en jelenleg 60 mb rammal Al nemsokaig huzom
-
davide83
csendes tag
válasz
pete_21 #22329 üzenetére
Igen, azt. A QCMX nálam is Quarx romja. Nekem tavaly október 10-e óta olyan problémám soha nem volt vele (velük), amit te említesz. Lassabb valamivel, mint amikor felhúztam és szűz volt, de semmiképp nem nevezném csigának. Nyilván olyan gyors sosem lesz, mint egy október-november környéki cm7, de nekem megfelel. Az akkuidő nekem mindig is ezekkel a romokkal volt messze a legjobb.
-
bepken
veterán
ezt most találtam Quarx tárhelyén: fps2d.apk -gondolom a 3.x kernel 2D teljesítményét tesztelgeti.
kíváncsiságból lefuttattam a WIUI-n, itt az átlag 58 fps lett.
-
pete_21
addikt
válasz
davide83 #22326 üzenetére
A telefon belassul 40 óra után?
Quarx-kernelt próbáltad, igaz? Ha igen, akkor biztos tudod, miről beszélek. Illetve 40 óra után hibákat produkál a képernyőzárnál is: feloldásnál amikor megnyomod a power-gombot, először az asztal villan fel, utána jön be a képernyőzár. Lezárásnál hasonló: CRT animáció, feketeség, majd egy pillanatra felvillan az asztal.
Szóval ilyenek előfordulnak a másik kernelen 40 óra után? -
davide83
csendes tag
A kernel itt: http://www.blechdose-live.de/download/kernel/cfs-builds/
-
davide83
csendes tag
Szevasztok!
Nem akarom elkiabálni, ezért csak halkan mondom, hogy talán megoldódott a csengőhang mizéria QCMX-en. A 20130110 QCMX van fenn és hozzá a 20130121 cfs JellyX kernel. november vége óta minden CMX-el bajom volt és 30-40 óra után a csengőhang nem szólalt meg. Most csak halkan mondom, hogy a 44. órán is túl vagyok mióta nem telepítettem semmit, nem indítottam újra és még mindig 210MB szabad ramom van.
Az én Defy+-om piros lencsés. A BL-je pedig 09.10-es.
Imádkozom, hogy így menjen tovább!
-
pete_21
addikt
Whiterabbitben beállítottam egy ébresztést, és az ébresztőikont az értesítősávon berakta az akksi és a térerőikon közé. Ez így kicsit fura, nem lehet valahogy átrendezni?
Nektek is ide rakja be?
-
cm7.2 - van lehetőség az értesítési sáv áttetszővé tételére? most fekete a háttere.
-
Wajk elérhetővé teszi valahol a wiui forráskódját? Nem találom.
-
Mec
aktív tag
válasz
gaborovics #22305 üzenetére
Nekem eddig egyikben sem kellett hekkelni semmit. (csak a sima Defy-ken kell).
-
bepken
veterán
válasz
Deeday #22315 üzenetére
fogalmam sincs, hogy tényleg gond van vele vagy csak nekem vannak nagy elvárásaim...de az tény, hogy eddig egyetlen WIUI/MIUI próbálkozásom sem tarott tovább 2 napnál. és nagyon úgy néz ki, hogy ezen nem is most fogok változtatni. megjegyezem: sajnos.
(#22314) Bici: valószínűleg. de a CPU optimalizálást akkor is túlzásnak tartom a changelog-ban...szerintem semmi ilyenről nincs szó ezen rom esetében.
-
pete_21
addikt
Köszi az infokat!
Ez így teljesen logikus, és érthető. Viszont legjobb tudomásom szerint az entropy seeder benne van a Whiterabbitben is, és ott mégis jó a fogyasztás.
Lehet, hogy ha azt nem tenném fel, akkor még ennél is jobb lenne?(#22314) Bici: Szerintem a WR teljesen jó rom. Én meg vagyok vele elégedve. Jó a fogyasztás, van szabad ram, nem fagy, stabil. /CMX-ről jöttem vissza GB-re, tehát tudom, hogy mit várok el egy romtól.
/
De egyébként a WIUI 2.5.27 és a WIUI 2.10.27 is jók voltak. -
Deeday
senior tag
válasz
bepken #22308 üzenetére
Szia
Miért nem próbálod ki azt a verziós Wiui-t amit Én használok jelenleg az aláírásomban ? Ez tökéletes szerintem. aksi idő jó, wifi gond nincs, FC nincs. Minden megy ahogy kell mennie. Nem találtam benne hibát még mindigKivéve a fülemtől mikor elveszem nem éled fel mindig a kijelző,de ennek van megoldása
-
Bocs a helyesírási hibákért, gyorsan írtam és fél füllel a főnököt kellett hallgatnom.
Egyébként az újabb ROM próbáitok alapján kezd az a kép kialakulni bennem, hogy nincs egy normális ROM erre a telóra.
Az enyém még a szervízben pihen két hete, és még nem volt alkalmam a gyárin kívül kipróbálni semmit, de erősen gondolkodom egy Xperia Ray cserén... A SE telókra több a jó rom tudtommal...Csak MIUI nem nagyon van...
(#22313) bepken: Felteszem, hogy a WIUI 2D-s akadásait akarta Wajk csökkenteni.
-
bepken
veterán
hmm...bár nem teljesen értem, de talán nem is kell
minden esetre köszi a felhomályosítást.
a deepsleep-et nem figyeltem mostanában, de valami lehet az elméletedben. amit viszont nem értek: míg egy JB vagy egy mezei ICS igényelhet ilyen drasztikus beavatkozást, addig egy GB alapú romnál ezt valahogy nem igazán látom indokoltnak...mármint...eddig is tökjól elvoltunk nélküle
-
válasz
bepken #22311 üzenetére
Az entropy seeder fejlesztője állítása szerint androidona legtöbb lag amiatt alakul ki, hogy a random adat kifogy. Véletlenszerű adatot sok mindenhez használnak fel, és alapesetben egy tárolót tölt fel maga a kernel ilyen véletlenszerű adattal. Ha ez kifogy, akor az ezt igéánylő app egy kis időre megáll, amíg a kernel után nem tudja tölteni.
Az entropy seeder úgy műxik, hogy ezt a tárolót töltögeti a kernelnél gyorsabban (más kérdés, hogy ez az adat nem lesz teljesen véletlenszerű, de a célnak általában megfelel), és így ezek alag-ok ritkábbak lehetnek. Cserébe zabálja az akksit, mivel másodpercenként tölti a tárolót.Ez felveti bennem azt a kérdést, hogy miért fogy ki androidon ez a tároló, és más rendszereken miért nem? Túl kicsi, vagy nem tölti elégszer a kernel? Vagy valamiért nem tudja tölteni a kernel?
Későbbi infók szerint nem is a random data feltöltése okozza az akadások megszűnését, hanem az, hogy az netropy seeder nem hagyja, hogy alacsonyabb frekire kapcsoljon a proci, így az folyton pörög.
Nem tusdom, hogy igaz-e ez a későbbi hír, de az mindkét esetben egyértelmű, hogy az akksit jelentősen fogyasztja.Amíg nem találnak olyan lag csökkentési módszert, ami optimalizáción, fölösleges folyamatok megszüntetésén alapszik, addig csak az akksi idő rovására lehet csak "szmúsz" a rendszer.
-
bepken
veterán
válasz
Nando36 #22310 üzenetére
mivel ez alatt a cirka másfél nap alatt nem igazán laktam be a WIUI-t, így nem lesz túl nagy érvágás egy data wipe
(#22309) Bici: bevallom töredelmesen, nem is nagyon tudom, mi az...annyit tudok, hogy Quarx is belerakta a CMX-be. kis felhomályosításnak örülnék ezzel kapcsolatban
-
bepken
veterán
WIUI jelentés:
ondemand átállítva smartass governor profilra, mert 1100Mhz-en ez a csoda rom nem bírta a poweramp zenehallgatás + asztal görgetése!!! kombót...itt akadtam ki először...
aztán ma reggelre valami érdekes dolog történt: semmit sem telepítettem, semmit sem állítottam már tegnap este, de ma reggel már nem tudtam megnézni a leveleimet, ugyanis a gmail folyamat egyfolytába FC-zik (gondolom frissítene a szerencsétlen) - újraindítás nem segített, ideiglenes törlés igen (csak amíg lesz időm lecserélni a romot)
az aksi nálam (használat közben) nagyon esik, mondhatni indokolatlanul! ez nem CPU optimalizálás....témázgatás tökjó meg minden...de ezzel vége is a pozitív tapasztalatok listájának...
a következő a legfrissebb FuZZ_ rom lesz. kíváncsi vagyok, sikerült e megtalálnia, miért volt olyan borzalmasan lassú az előző release.
-
Moleman
addikt
válasz
konigjanos #22306 üzenetére
32-35 (az enyém 35-ért volt meghirdetve, 33-ért hoztam el, 15 hónap garanciával, szerintem nagyon jó vétel volt, gondolkodás nélkül megvettem).
-
konigjanos
senior tag
Mennyiért tudnám most eladni gyorsban a defy +-om? még egy év gari, egyszer esett, annak nyoma látszik a tetején, egyébként jó állapot, fóliás kijelző.
-
mihione
őstag
Amikor kijön a droid felkiáltójelekkel akkor ott nyomd le egyszerre a hangerő le+fel gombot így belépsz a gyári recovery menuben ott pedig a hangeró fel le gombokkal tudsz lépkedni a menüpontokban,neked a wipe data és a wipe cache fog kelleni okézni pedig a bekapcsoló gombal tudsz.
-
cibus
aktív tag
Sziasztok!
Defy+ -ommal a tegnapi éjjel folyamán a következő történt:
Letöltöttem play store-ról egy app-ot, valami background hd-t vagy mit, ilyen háttérképletöltős app.
Egy hátteret beállítottam jó volt, nem tetszett, így egy másikat raktam be. Ami után nagyon-nagyon gondolkozott, erre kiírta, h nem válaszol a home screen.. várok, vagy force close? várok... megint megkérdezte, megint várok... erre gondolkozás, majd újraindult.
Bejött a Motorola logó, szépen betölt, jön is a hang, ami az elején van, h írjam be a pint, de nagy feketeség és semmire nem reagál. ki sem tudom kapcsolni. Néha-néha max felvillan a led. aksi ki-be, újra, ugyan ez..
Ma felhívtam unokatesóm, neki defy-je van, sima, Ő azt mondta, h bekapcsolás után nyomjam a lefele hangerőt és be kell jönnie egy ilyen valaminek, ahol lehet csinálni factory resetet... nah de sehogy nem tudok oda belépni.. hiába indítom el, majd le gomb... így csak behozza a pin képernyőt, alul SAFE MODE kiírás, viszont a képernyő ugye le van zárva és semmire nem reagál. SEMMIRE!!!!
Ha viszont előbb hangerőt nyomom le, aztán kapcsolom be és tartom a le hangerőt, akkor meg bejön egy ilyen kis android figura és mellette egy 3szögben egy felkiáltó jel.. de ez sem csinál semmit.. csak áll percekig.
Valami ötlet? Bármi? Hogy csinálhatnék egy FR-t?Jah am gyári defy+ android van rajta, semmi tört.
Köszönöm,
cibus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth-headsetekről általában
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest