Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Jó tudom, nagyon béna vagyok, ne fáradjatok azzal, hogy ezt le is írjátok
Szóval adott a helyzet, több mint fél éve azért vettem egy atrixot, mert meguntam a sok romolást az acer a 1-emmel és gondoltam ezzel nem játszok majd, hanem használom a stock romot és kész. Még csak rootolással sem fáradtam eddig, viszont mostanában elérkezett az idő, amikor megszabadulnék már a sok hülye motorolás cucctól (blur és társai) esetleg kipróbálnék egy-két custom cuccot.
Viszont elkövettem egy hibát annó amikor kijött a 4.5.141 ota frissítés (természetesen at&t-s telefonról van szó, euból származót nem is vettem volna) én fel is raktam.Itt tartunk most: adott egy abszolút stock at&t-s motorola atrix 4.5.141-es rommal, amit minimálisan szeretnék rootolni aztán meg meglátjuk.
A probléma az, hogy semmilyen "noob guide"-ot nem találok ezekhez. Az aceren annyira egyszerű volt ez az egész szórakozás a romokkal. csak fel kellett tenni egy custom recoveryt és ott volt root/unroot parancs onnan lehetett custom romokat telepítgetni, stb. Még az acer későbbi frissített romjait is simán lehetett cserélgetni az acer tools-al és gyakorlatilag lehetetlen volt téglásítani. Ezzel szemben az atrixnak kicsit félve esnék neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest