Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• raulicio

senior tag

Jó tudom, nagyon béna vagyok, ne fáradjatok azzal, hogy ezt le is írjátok :)

Szóval adott a helyzet, több mint fél éve azért vettem egy atrixot, mert meguntam a sok romolást az acer a 1-emmel és gondoltam ezzel nem játszok majd, hanem használom a stock romot és kész. Még csak rootolással sem fáradtam eddig, viszont mostanában elérkezett az idő, amikor megszabadulnék már a sok hülye motorolás cucctól (blur és társai) esetleg kipróbálnék egy-két custom cuccot.
    Viszont elkövettem egy hibát annó amikor kijött a 4.5.141 ota frissítés (természetesen at&t-s telefonról van szó, euból származót nem is vettem volna) én fel is raktam.

Itt tartunk most: adott egy abszolút stock at&t-s motorola atrix 4.5.141-es rommal, amit minimálisan szeretnék rootolni aztán meg meglátjuk.
    A probléma az, hogy semmilyen "noob guide"-ot nem találok ezekhez. Az aceren annyira egyszerű volt ez az egész szórakozás a romokkal. csak fel kellett tenni egy custom recoveryt és ott volt root/unroot parancs onnan lehetett custom romokat telepítgetni, stb. Még az acer későbbi frissített romjait is simán lehetett cserélgetni az acer tools-al és gyakorlatilag lehetetlen volt téglásítani. Ezzel szemben az atrixnak kicsit félve esnék neki...

Új hozzászólás Aktív témák