Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Nekem is olyan gondom van, hogy az ujjlenyomat olvasó hol jó, hol nem jó. Ezen kívül gyakran bejövő hívásnál fekete képernyő és nem tudom feloldani semmivel, mikor már nem csöng, akkor tudom feloldani és visszahívni az illetőt. Ja és a hangszóróm botrányosan rossz, sokszor alig hallok valamit.
Vissza fogom küldeni (megint), de az enyém német, úgyhogy inkább oda megy vissza.
Ati
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Androidos fejegységek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest