Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
FTB nél miért van az hogy hiába raktam be a modok közzé az optifine-t nem jelenik meg a játékba. Még az FTB launcherbe is beraktam ott is mutatja de a játék már nem. A nélkül pedig játszatatlan a játék egyszerűen nem bírja a gépeket. Pedig gép erőforrás van bőven.
-
föccer
nagyúr
válasz
Integrator
üzenetére
Azért nem lesz annyira egyszerű, mert a transport pipe az BuildCraft mod, a pneum pipe pedig Redpower. És igen, szerintem jobban jársz az RP-vel. Sokkal okosabbak az RP-s cuccok, mint a BC-sek.
üdv, föccer
-
kmisi99
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mert ez nem sima minecraft hanem FTB modpack.
-
jonnyjoker01
veterán
Hihetetlen... Egy hónapra abbahagytam a minecraftozást és kezdem alig érteni amit itt irogattok... pedig én is jártas VOLTAM benne...
-
netpeti98
addikt
Én az 1 Combustion/1 Acumlator kombóra esküsöm még nem volt vele gondom.
Amúgy a Combustion:
Lávával 1 MJ/T
Olajjal 3 MJ/T
Biofuellel 5 MJ/T
Benzinnel 6MJ/T
termel. Míg a magmatic engine 4 MJ/T-t, így ha a láva mellett döntesz mindenképp magmatic engineket használj.Üdv netpeti98
-
kmisi99
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
Úgy emlékszem a láva jobb az 4MJ-t termel míg a Combustion kevesebbet emlékeim szerint. Egyébként a csövezéssel kapcsolatban miért nem csinálsz egy sima mapot ahol kreatív módban beadod magadnak a dolgokat és gyorsan megnézheted én is sokszor csinálom azt mert azzal jó eséllyel hamarabb kapok megoldást mint itt persze ha valami nem megy én is megkérdezem de sokat segíthet.

-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
a lávához van lava engine nem feltétlenül kell átalakítani. az olajat elkezdeni elégetni motorban meg annyira nem jó, még az elején sem, mert lehet finomítani, ami sokkal de sokkal tovább bírja, így kb pocsékolás, de ha nincs jobb az is megteszi

combustion elég para téma. érdemes aquiums accumulatorral hűteni, vagyis adni neki a vizet, az tud olyat, hogy két vízblokkot teszel mellé közvetlenül hogy érintkezzenek, és abból végtelen mennyiségű vizet kezd kipumpálni magóból. a helye nem számít tudja hova kell tenni, nem tudja betolni az üzemanyag slotba. vödrözni épp lehetne, de az az a motor, ami ha nem kap elég hűtést, elfogy belőle a víz, és robban elég szépet, ami a környékén van azt viszi magával, tehát én vödörre nem igazán bíznám

-
Geryson
addikt
Erre nekem valaki?
Este elkezdem a quarry áramellátó részét meg a tankot (a közelben van egy olajforrás - bár láva sincsen túl messze, még nem tudom melyik legyen, hiszen mindkettőhöz kell valami átalakító) építeni. A combustion engine hűtéséhez használhatok vezetékes vizet, vagy nekem kell vödrözni? Ha igen, akkor hová csatlakoztatom be, hogy tudja, hogy az nem üzemanyag, hanem hűtővíz?
-
törölt tag
válasz
Superhun
üzenetére
ahogy látom a középső is villog, pedig ott felette masszívan tömbe van a cső. hovatovább a belső láva buffer is úgy látszik hogy tele van.
azt próbáld meg, hogy kiszeded az mfe fele a kábelt és vársz egy picit, lehet visual bug a buffer tartály tele jelzése akár. utána tedd vissza és nézd meg hogy villog e egyből vagy sem. gondolom mfe fele jól van bekötve a geotól a vezeték, tehát nem a ponttal jelölt oldalára vezeted be, bár akkor a belső eu buffer telne meg...
optifine van fent? ha igen akkor nélküle is ilyen?
-
kmisi99
addikt
Kösz az infókat. Most lenne egy másik problémám. Miért van az hogy a geothermal generátorjaim csak akadozva mennek holott teli vannak lávával és folyamatosan pumpálom bele. Vagy ez alapból ilyen? Videó
-
athos79
tag
-
Gomez
aktív tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Ez kell neked:
http://ftbwiki.org/Igneous_Extruder2 mp-nként csinál ingyen egy cobble-t. Ha ráteszel a tetejére egy ládát, akkor rögtön abba pakolja.
Az Optifine-t megéri föltenni, sokat javít.
-
kmisi99
addikt
Valami mód van arra hogy a recycle be termeljek követ lagg nélkül? A blockbakeres megoldásnál már 2-3 db nál rohadtul laggol.
-
-
Gomez
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Úgyis mindig arrébb fogod pakolni a quarry-t, ezért érdemes térben szétválasztani a sorting rendszertől. Ez pl. ender chest-el lehet megoldani:
Az ender chest párjából aztán sorting machinével lehet a legkönnyebben kiszedni a cuccokat, még külön redstone jel sem kell hozzá. A kiszedett cuccok aztán egy hosszú csőszakaszon mennek végig, ahol a filterek kiszednek 1-1 adott item típust, és azt már lehet hordókba vezetni. (Persze lehet közvetlenül a hordókat rákapcsolni a pipére, de akkor össze-vissza töltődnek föl).
Nem látszik, de a legvégén van néhány gyémántláda, ahol néhány szét nem válogatott dolog gyűlik (pókháló, sín, magok, stb.), majd azok után egy incinátor, ami túlcsordulás esetén megsemmisít(ene) mindent, ami nem került leválogatásra, nehogy beduguljon a rendszer.
-
Gomez
aktív tag
válasz
Integrator
üzenetére
Persze, pl. a redpoweres sorting machine-vel.
De ha jól sejtem, akkor a felét vissza szeretnéd vezetni az ültetéshez. Ha a pneumatic pipék csatlakoznak az ültetőgéphez (Forestry-s?), akkor azt csinálnám, hogy a begyűjtött répákat egy sorting machine-val kiszivattyúznám a tároló ládából, majd úgy vezetném a sortingból kivezető pneumatik pipét tovább, hogy először az ültetőgéphez csatlakozzon, majd egy kicsivel távolabb egy másik tároló ládához.
A pneumatik pipék okosak, mindig a legközelebbi üres inventory-ba próbálják benyomni a cuccot. Ha ott már nincsen hely, akkor próbálkoznak egy távolabbival. Így biztosíthatod, hogy az ültetőgéped folyamatosan tele legyen répával.
-
Integrator
aktív tag
Ha építek egy farmot, ami répát ültet, illetve azt le is harvesteli (búzával ezt meg lehet csinálni, a kérdés, hogy akár répával is?), azt meg tudom csinálni, hogy a le"szüretelt" répának csak a felét vezesse vissza ültetni, a másik felét meg dobja bele egy ládába?
-
Geryson
addikt
De akkor ezek szerint mese nincs, kell bronz mint érc. És ezt hol találhatok, melyik szinten?
Este elkezdem a quarry áramellátó részét meg a tankot (a közelben van egy olajforrás - bár láva sincsen túl messze, még nem tudom melyik legyen, hiszen mindkettőhöz kell valami átalakító) építeni. A combustion engine hűtéséhez használhatok vezetékes vizet, vagy nekem kell vödrözni? Ha igen, akkor hová csatlakoztatom be, hogy tudja, hogy az nem üzemanyag, hanem hűtővíz?
-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
csak úgy lehet. de nem kell dustként, kiégetett ignot formájában is craftolható ugyanebben az elrendezésben
-
Geryson
addikt
Nem lehet valahogy mesterségesen bronzot előállítani? kellene mixed alloy és egyszerűen egyetlen bronzot sem találok. Gyémánt sincs sok, de azt legalább már tudok gyártani.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Az a problémám lenne, hogy meghúztam a procim 4GHz-ra, és minden megy rendesen, csak a minecraft szerver szórakozik velem. Elindítom, minden megy rendesen, csatlakozni is tudnak meg minden, de amikor én kapcsolom be, akkor pár másodperc után minden hibaüzenet nélkül kilép belőle. Ha visszaveszem 3,2-re akkor meg megy rendesen.
Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg tudtok rá vmi megoldást? Nem szeretném visszavenni a procit. -
kmisi99
addikt
Az miért van hogy bizonyos enginek néha "lefagynak" közben pedig füstölnek. Erre gondolok kép
Ezzel mit tudok kezdeni hogy ne csinálja? -
törölt tag
válasz
Integrator
üzenetére
nincs rubber tree farm elvben nem is tudod craftolni sima arbo+logger+treetap
-
törölt tag
válasz
Integrator
üzenetére
automatic treetap. egyszer tappeli és azzal ki is fújt, többet nem jön belőle resin. a logger meg összeszedi a földre hullott resint
-
Integrator
aktív tag
Építettem egy kezdetleges automatizált fa farmot. Logger - Arboretum. Láttam, hogy van Rubber farm, ill rubber tree harvester. Azt hittem ez arra jó, hogy így kiveszi a rubbert is, de ahogy látom nem. Nincs mód arra, hogy magát a rubbert is farmoljam ki?
-
Geryson
addikt
Csinálja a geo generator az áramot dögivel, 2 db batbox feltöltve fullra, innen megy az üvegszálas kábel az electrical enginbe és onnan egy rolling machine-be.
A rolling machine teszi a dolgát, de az utolsó 4-es adagot már nem is hengerli ki + piszkosul ugrál (általában 0 körül) az MJ kijelző a jobb oldalán. Kell esetleg még ide valami kütyü közé?
-
Serricon
senior tag
válasz
Geryson
üzenetére
Nem annyira finnyás az, nyugodtan lehet cserélgetni a blokkjait, nálam azt is kibírta amikor kibővítettem nagyobbra a tartályt.
Ha költöztetni akarod akkor liquiduct cső, esetleg tesseract.
Quarry melle nem érdemes nagyon beépítkezni, mert azt mindig mozgatni kell, jobb beteleportálni az anyagot egy központi, nagyobb teljesítményű válogató, feldolgozó, raktár rendszerre, aztán arra szinte bármennyi quarryt rá tudsz engedni.
Erre talán a legegyszerűbb ősi módszer az enderchestbol nagy motorral kihúzni és átengedni pár dia pipe-on, a felesleg meg void pipe-ba. -
escape
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Távoli kapcsolásra ajánlom a wireless transmitter és reciever párost. Adsz nekik egy frekit, aztán lehet távolról kapcsolgatni.
Quarry melletti ládából történő kiszívásra egy tipp. Ráteszel egy enderchestet a tetejére, a másikat hozzád a raktárba, és filterrel húzod ki belőle.. Ez elég gyorsan tud dolgozni és csak rs jel kel neki, meg egy timer kis időzítéssel. Timer lag miatt nem a legjobb, lehet helyette sorting machine-t használni, vagy 3 oldalon 4 rs motorral húzod ki.. Úgy már valószínűleg fogja győzni. -
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Incinerator / Voide pipe, tetszik, utánanézek...
Akkor szerintem az lesz, hogy a Quarry beindul és néha lekapcsolom, hogy az RS-ek ki bírják húzni a cuccot belőle (és akkor ráteszek most 4 db-ot). Később majd fejlesztem, de most szeretném végre beindítani, mert alapanyag-hiányban szenvedünk.Enderszem kell piszkosul, mert akkor kelleni fog nekünk 1 ilyen láda is már az elején.
Superhun: Hát este már bennem volt, hogy egy kicsit bekéredzkednék Dani cimborámmal, szerintem leesne az álla neki és és nekem is (ismét) - de legalább tudnánk ötleteket meríteni.
Ha nagyon megakadnánk, akkor azért írok!Jajj, még valami. Az megoldható, hogy a pumpok mellé a világ aljára nem teszek kapcsolót, hanem redstone csíkkal felviszem a jelet az erőmű-helységembe és oda rakom a kapcsolót, ugye? Azért gondoltam ezt, mert akkor fent állva látom, hogy ürül a tank, rákapcsolok, feltöltöm és lekapcsolom. Nem kellene le-föl rohangálnom.
-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
bár nem föccer vagyok de no

enderre van fanrmunk, ha csinálsz egy enderchestet akkor sárga középen a többi fehér, abban lesz pearl. de igen enderman droppolja.
a quarryban van chunkloader, tehát az mindig menni fog, ha messze van a szortírozó részleg és nincs loadolva, kidobhatja, akkor az gond igen.
a quarry nagyon durván megtolja ha van energiája, azt két rs motorral nem fogod kiszedni, de még 4-el sem. az 1 blokkot húz ki minden mozdulatra. valami mást érdemes rá nézni
chest megtelik akkor quarry elkezdi kiszórni a cuccokat a földre.
a bc csövek annyira nem okosak. megpróbálja elágazásnál akármi van betenni az invertoryba. ha nincs hely akkor kidobja magából. a földre direkt azért nem illik kiszórni az itemeket, tegyél be egy incineratort vagy voide pipe-ot a végére, az törli a világból a blokkot.
egyébként szortírozásra van sok alternatíva, én pl redpower2-es sorting machine és hordóra esküszök a szerveren most, van aki logistic pipe-al hajt, de lehet gyémántcsövekkel, és még pár módon. nézz körbe, ha akarod tudok segíteni

-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
Mester Úr! Gondolkodtam itt erősen az éjjel ezzel a chunk dolgon és néztem is videókat. Az OK, hogy tudok csinálni chunk loadert, valószínűleg ez elég hamar be is fog következni. Ha jól sejtem ender szemet endertől tudok szerezni, így majd összeakasztom velük a bajuszomat.
Viszont amit nem értek. Ha ilyen "kis" területet tart életben a program és ilyen kicsi a chunk területe, akkor előfordulhat, hogy a quarry elmegy a távolabbi felébe és ott leáll? Vagy a szortírozóm nem működik, mert elmegyek megnézni a quarry-t. a szorírozóm meg történetesen jóval arrébb van és szevasz, leáll a gép?
A másik kérdésemre (sorter) vonatkozóan az elképzelésem az, hogy a quarry mellé teszek közvetlenül egy chestet és onnan 2 redstone engine húzná ki a cuccokat folyamatosan. Ezek után csillag alakban diamondszűrőkkel dobnám szét a cuccokat a megfelelő irányba.
Ez 2 kérdést vet fel bennem. Az egyik, hogy ha a quarry melletti chest megtelik, akkor mi van? A másik, hogy ha a szortírozót úgy oldom meg, hogy a diamond csőből megy egy cső az egyik irányba (ld. szuper rajzom a nyilakkal), ott van egy chest, amiből felveszek annyit, amennyi kell (pl. flintből/kovakőből) nem kell 32 egységnél több, akkor ha oda a chest fölé sima T-csatlakozót teszek, akkor ha megtelik a chest, akkor viszi tovább és kivágja a szabadba a cuccokat (majd eltűnik egyszer), ugye?
-
föccer
nagyúr
válasz
kmisi99
üzenetére
Azért nálunk szerintem több száz gép üzemelt egyszerre egy hatalmas térképen szétszórva, hogy legalább fps lagg ne legyen. Egy sima i3-as cpu-val megáldott gépen be sem lehet lépni a map-ra, annyira zabálja a cpu-t

másodpercenként legyártottunk 1 solar panelt, a hozzá való összes alapanyaggal együtt. 11 vasat, meg vagy 9 db uu kellett hozzá. Másodpercenként kb 2 stack scrap-et termeltünk és a végén 700 db HV array csinálta az uu-mattert. Szóval nem volt gond lehozni ezt a gyémánt ,mennyiséget. Talán 40 stacknyi kellett, de már nem is emlékszem

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
kmisi99
üzenetére
Ez egy tekkites survivor világon csináltuk. Eléggé end game volt már, amikor azon matekoltam, hogy hogyan lehetne a legkisebb laggal scrap-et gyártani. Akkor merült fel a gondolat, hogy csinálni kell egy elég nagy raktárat.
Gyakorlatilag semmit nem addoltunk a térképen. És hidd el, ennél azért voltak durvább cuccok. Nem véletlen nem bírta a szerver a lépést.
(#7527) athos79: erről az iron tankról én eléggé lemaradtam. Látszik már rég óta nem játszottam

üdv, föccer
-
Gomez
aktív tag
válasz
Integrator
üzenetére
Ha csak egyféle itemet szeretnél tárolni egy tárolóban, akkor a barrel + extra-dimensional storage upgrád egy kiváló megoldás. 1024 stack cucc fér bele.
-
föccer
nagyúr
válasz
Integrator
üzenetére
-
Integrator
aktív tag
A gyémánt ládánál van nagyobb? Black Hole Chestet olvastam itt-ott, de attól óva intettek, mert elvileg bugos.
-
föccer
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
Technikailag jobban jársz 1 magas tartállyal
Chunk határ pedig a tartály oszlopai között van. Ott, ahol még megtölti a tartályt, illetve ahol már nem tölti a tartályt (példánál maradva a 3. és a 4. tartály között). A 2 BC cső grafikában csatlakozik egymáshoz, de játék technikailag nem. Ilyet nekem is csinált a sima item csövekkel. Chunka határon beszarnak, nem tudsz vele mit csinálni, meg kell oldani másképp. Az átépítés nem mindig ad megfelelő megoldást.üdv, föccer
-
Geryson
addikt
Ahaaa, ezt az elágazóst jó tudni. Akkor jobban járok egy rohadt magas tankkal? Vagy most jut eszembe, hogy csináltam a csatlakozókat fémből és akkor folyamatosan változtatom a töltési irányt és soha nem osztódik kétfelé, hanem mindig egyet töltök?
Chunk tuti nem, mert pont a tartályok alatt vagyok kockára pontosan. Azaz leástam és belefúrtam a lávába.

-
föccer
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
A BC csövek elágazásánál véletlenszerűen megy az anyag. Az első oszlopba a bejövő anyag 50%-a jut, a másodikba a 25%-a, a harmadikba 12,5%-a, a negyedikbe 6,25%
Ezen kívül a BC csövek eléggé bugosak. Valószínűleg éppen chunk határra építetted a tartály egyik részét, és rosszul kezeli le a játék. Arrébb kell építeni, vagy kevesebb tartállyal dolgozni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Integrator
üzenetére
F3 elvileg megnyitja a koordinátákat és ott van egy olyan sor, hogy melyik chunkban vagy éppen. Ha jól emlékszem...
üdv, föccer
-
Integrator
aktív tag
Azt hol tudom megnézni, hogy egyes Chunkoknak hol a széle? :/
-
Geryson
addikt
Holnap leírom, hogy melyik szisztéma tetszik. Elég egyszerűnek tűnik és úgy gondolom tenni fogja a dolgát.
Viszont most egy más kérdésem lenne. Indulna a combustion engine, de nem tudok odavinni energiát a pump-hoz, mert a wooden condutive pipe nem csatlakozik rendesen. A gépből kifelé-befelé igen, de egyébként szakaszosan tudom csak lerakni, miért?
-
Geryson
addikt
Mi van akkor ha a szortírozómban úgy döntök, hogy nem kell 64 egységnél több cucc (pl. föld), hová fogja tolni a többit a quarry?
-
Geryson
addikt
Köszönöm mindenkinek! És a gond megoldva, beindult a gyémántgyártásom is. Azt hittem industrial diamondot fog adni (tehát valami mást, mint a "gyári", de nem). Szerintem estefelé beindul a quarry is most már!
-
-
Geryson
addikt
Akkor egy kis quarry kérdés:
mi a legideálisabb terület hányszor x mennyi? olvastam ezt is, azt is, Ti viszont használjátok így tapasztalati javaslatot tudtok tenni. És mivel adjak neki áramot? Stirling és vigyek oda is lávát?
-
törölt tag
netherből sem nehéz már. én az eleje óta azt csináltam kb. van egy olcsó meg egy olcsó de bonyolult megoldás is rá

a bonyolult az úgy néz ki hogy a pumpa egy ilyen "toronyba" tölti be fentről a cuccot. liquid loader, alá 1 blokkra szorítva egy tank cart, alatta egy liquid unloader. utóbbi már tud tölteni vödröket fillerrel beadagolod utána már csak enderchest kell és persze loadolod a chunkokat.
az egyszerű és olcsó az liquid loderbe tölti a pumpa, ennek viszont már kell egy kis energia, de ez a netherben nem gáz, van magmatic engine. az egyből vödrözi a lávát, a történet innen már nem bonyolult

a legszebb megoldás pedig a tessaract-os, az is megy világok között, és van liquid változata is, egy liquid tessa a pumpa tetejére, egy sima power tessa az oldalára és máris ömlik át a nafta. ez a drágább persze, de irdatlan sebességet tud és hát ugye 3 blokk az egész, ha költöztetni kell nagyon nem mindegy.
-
Geryson
addikt
Értem. Végül is akkor látom a csővezetéken, hogy jön-e rajta cucc és ha nem, akkor túl sokat mozogtam.

Más valami. Nem találok gyémántot, egyszerűen semmit. Fésűs módszerrel nyomom, hatalmas területeket szedtem ki és semmi. Minden másból annyi mint a szemét, gyémánt semmit. Találtam anno 7 db-ot (simán, lávató mellett), én hülye elnyomtam másra, erre most kellene obszidián gyémántgyártáshoz és nem tudok kibányászni. Ha rubin van zafír cuccokkal nyomom, akkor nem ad blokkot az obszidián, csak szétütöm (azt is kb. 2 perc alatt). Valami változott, már ne a 11-es szint környékén keressem?
-
föccer
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
Nem, egyszerre nem 1 chunk van betöltve, hanem elég sok. A playertől, ha jól emlékszem 10 chunk távolságra vannak betöltve. Viszont ahogy mozogsz a pályán, úgy változnak a betöltött chunkok. Viszont lehet készíteni chunk loadert, ami betöltve hagyja az adott és a körülötte lévő chunkokat.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)