- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrator
aktív tag
Steve's Cart működik már xychorium soillal?
-
Integrator
aktív tag
Steve's Cart működik már xychorium soillal?
-
Integrator
aktív tag
válasz
Hunikornis #8899 üzenetére
Mit bontottál le?
-
Integrator
aktív tag
FTB Launcher elindít > texturepacks > Soartex kiválaszt, Install TexturePack, majd egy "Error: Texture Pack not found for selected mod pack's version!"
Magyarul semmi esélyem, hogy ezt a texture pack-et használjam?
-
Integrator
aktív tag
Legfrissebb FTB DW20, a Steve's Cart állandóan eltűnik a semmibe. Hol az egyik, hol a másik. Mi lehet a baj?
-
Integrator
aktív tag
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek.
MC: Steve's cart nem tud ültetni Xychorite Soil-ra. Ez egy nagyon szomorú tény, miután 2 stacknyit pakoltam le. :-(
Valami info, hogy ezt a jövőben korrigálják? -
Integrator
aktív tag
-
Integrator
aktív tag
Hogyan lehetne Twillight Forestből kost áthozni cheat nélkül? Van rá valami mód? Gravy gun, vagy vlm?
-
Integrator
aktív tag
Srácok. mindenkinél, vagy csak Nálam tűnt el a mminimap a waypointokkal együtt a legfrissebb dw21-gyel?
Egyáltalán fellelhető valahol egy hivatalos changelog?
[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
Wispek mitől spawnolnak? Illetve, hogy lehet megakadályozni a spawnolásukat?
-
Integrator
aktív tag
válasz
Geryson #7608 üzenetére
Whisp. Jól megráz, ha közel mész :-)
Más: Mining turtle-t szeretnék programozni, hogy 3x3-as alagutat ásson. Erre valami tanács? Hogy kezdjek neki, stb? Esetleg már kész program? Esetleg ami fáklyákat is lerak megadott távolságonként, a megadott magasságba?
Köszi,
[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
Ha építek egy farmot, ami répát ültet, illetve azt le is harvesteli (búzával ezt meg lehet csinálni, a kérdés, hogy akár répával is?), azt meg tudom csinálni, hogy a le"szüretelt" répának csak a felét vezesse vissza ültetni, a másik felét meg dobja bele egy ládába?
-
Integrator
aktív tag
Építettem egy kezdetleges automatizált fa farmot. Logger - Arboretum. Láttam, hogy van Rubber farm, ill rubber tree harvester. Azt hittem ez arra jó, hogy így kiveszi a rubbert is, de ahogy látom nem. Nincs mód arra, hogy magát a rubbert is farmoljam ki?
-
Integrator
aktív tag
A gyémánt ládánál van nagyobb? Black Hole Chestet olvastam itt-ott, de attól óva intettek, mert elvileg bugos.
-
Integrator
aktív tag
Azt hol tudom megnézni, hogy egyes Chunkoknak hol a széle? :/
-
Integrator
aktív tag
Srácok.
Geothermikus generátort használok, de nagyon nehéz már folyton hozni bele a lávát vödrönként. Van erre valami frankó megoldás, hogy automatizáljam?
-
Integrator
aktív tag
Még valami, ha már újraépítem a falut. Ágyra van szükség a házakban?
-
Integrator
aktív tag
Az ajtós témát nem igazán értem. Hogy lehet az ajtó előtt, illetve mögött is napsütés által közvetlenül ért terület? Az ajtó mögött (relative a házban) nincs közvetlen napsütés. Illetve, hogy mi számít ajtó előttnek? Közvetlen egyenes vonalban 5 blokk? vagy akár 'T' alakban 5 blokk?
Illetve ha szerzek potion of weekness-t, valamint golden apple-t, akkor ezeket hogy adom oda egy engem folyton támadó zombinak? Kipróbáltam egy új mapon, és a jobb egérgombbal nem csinál a zombin semmit, hanem maga a karakter fogyasztja el. Ha meg Q-val eldobom, nem történik semmi...[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki egy jó/megbízható online minecraft szerver hostingot? Max. 3-4 embernek kellene, természetesen nem túl drágán.
Előre is köszi
-
Integrator
aktív tag
dynmapot hogy tudok beállítani saját szerverre? Valakinek van már Vele tapasztalata? Akár privátban is örülnék a segítségnek.
-
Integrator
aktív tag
Srácok, az miért van, hogy megcsinálom a szervert, majd a beállításokban látom, hogy "elviekben" a 25565-ös portot használja, azonban akárki csatlakozik hozzá, teljesen véletlenszerű porton keresztül történik az.
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek van valami leírása (akár képekkel/tervrajzzal), ami egy olyan spider spawner csapdát ábrázol, ami nem csak megöli és kilootolható tárgyakat összegyűjti, hanem ami XP-t is ad?
-
Integrator
aktív tag
válasz
athos79 #7232 üzenetére
A külső IP-t, az adott gépnek pedig fix az IPv4 címe. A szerver probléma közben már megoldódott, valamiért az ESET Smart Security 4 tűzfala megfogta automatikusan. Jelenleg sajnos csak az az út járható, hogy amíg csatlakoznak hozzám, addig tűzfal ki, majd ha sikeres a csatlakozás, akkor tűzfal vissza. Egyelőre még nem tudtam "Automatikus mód (kivételekkel)" esetén olyan kivételt beállítani, ami átengedné a szerverhez csatlakozókat... :/
-
Integrator
aktív tag
Én volnék az a haver. Szóval a helyzet, hogy akármelyikünknél van a minecraft server, az tud hozzá csatlkozni, mint 'localhost' (a szerver címe). De amikor a másik csatlakozna a szerverhez (az épp szervert futtató IP címére), akkor minden esetben
A routeren ki van engedve a 25565-ös port.Ötletek, tanácsok? Külfödli fórumokon csak annyit írnak, hogy ezt a portot engedjük ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok