Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Tekkit szerver mentés idejére leállt. Amint végzek indítom.
üdv, föccer
-
tvse1995
senior tag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Az egyetlen dolog amit csinálni lehet belőle az a kék festék gyapjúhoz: [link]
-
föccer
nagyúr
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Lapis lazuri. 31 szint alatt van. alap MC-ben nem sok mindenre használható, ha jól emlékszem.
üdv, föccer
-
Aldo Novares
aktív tag
a Lamis Lazuli-t mire tudom használni ? csak kék követ tudok belőle csinálni ? vagy van valami más értelme is ?
-
netpeti98
addikt
Az összefolyó vízen és láván kívül van még valami mód a Quarry megállítására úgy hogy termeljen framet?
Másrészt valami ötlet arra hogy ha nyomok egy egérgombot akkor ne blokkoljon le a tekkitben az irányítás? Amúgy a villogás is olyan mintha a fény villogna (a játékon belül nem a menüben), de ez szerencsére még mindig elég ritka.Üdv netpeti98
-
Geryson
addikt
Mesterek! Én "pingvinharcos" videóit nézegetem előszerettel, sajnos nekem nem lenne időm ehhez a játékhoz. Ő most több videót is csinál, az egyik egy hardcore survivor.
Amit nem értek viszont. Ha csinálok egy területet, amit bekerítek mondjuk 2 kocka magas fallal és ezt kivilágítom x kockánként, tehát oda nem tud spawnolni új szörny, akkor ez a terület tuti, hogy védett lesz? Azaz lehet ott a kéglim, állatok, bármi, mert ha bejönni nem tud, akkor az fixen az enyém marad?
-
föccer
nagyúr
Tekkiten 480 HV termeli az uu-t

üdv, föccer
-
Egy kissé elhanyagoltam* az MCPH szervert úgyhogy most frissítettem 1.4.6-ra.
*azaz magát a minecraftot is
-
netpeti98
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
Beraktam a 2.8.4-es verziót, de a probléma továbbra is fenn áll. A DW modpacknál és a vanilla 1.4.6-nál továbbra sincs ilyen, a Tekkitnek nem tetszik valami. Mondjuk egyenlőre nem akadályozza a játékot a főmenüben nem töltök sok időt, a játékban meg elég ritka egy-egy villanás.
Üdv netpeti98
-
-
netpeti98
addikt
Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Na mit találtam mikor kíváncsiságból elindítottam az FTB launchert?
Direwolf20 ModPack!
This pack contains the following mods by default:
Buildcraft
ChickenChunks
Compact Solars
ComputerCraft
EnderStorage
ExtrabiomesXL
Factorization
Forestry
GravityGun
IC2 NuclearControl
Industrialcraft 2
Iron Chests
MiscPeripherals
GraviSuite
MFFS
Mystcraft
NEI
NEI Plugins
Obsidiplates
OmniTools
Portal Gun
Railcraft
Redpower 2
Soulshards
Steves Carts
Thaumcraft 3
Thermal Expansion
Wireless Redstone - CBE
XyCraft1.4.6-ra kliens és szerver oldal is.
Üdv netpeti98
-
escape
aktív tag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Ez a sorozat is egész jó. http://www.youtube.com/watch?v=ZkIQpTpKD3w
Ja, és magyar
-
PeL
addikt
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Ha teljesen kezdő vagy ajánlom ezt a kezdőknek szánt tutorial sorozatot:
http://www.youtube.com/watch?v=B36Ehzf2cxE
Én is ebből tanultam szinte mindent, elég jól és érthetően elmagyaráz mindent benne a srác (persze angolul), és még jól is lehet szórakozni rajta

-
föccer
nagyúr
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Ha kezdő vagy, akkor ajánlom MasterDeeJay ph-s szerverét. Ott egy teljesen vanilia, szinte mod mentes MC fut. Elég régen voltam már fent, így nem tudom, hogy ki, hol tart, vagy egyáltalán mennyien vannak mostanában aktív játékosok. Minden esetre egy próbát megér a dolog.
Én meg a tekkites szervern csináltam végre egy OC upgrade gyártó sort. Empty cell+cooper cable+ electric curcit és már adja is.
Ha kell valakinek OC, akkor az szóljon.üdv, föccer
[ Módosította: mobal ]
-
Aldo Novares
aktív tag
üdv
elég kezdő vagyok a minecraftba , de az alap dolgokat már megtudom csinálni ( furnace , chest, kard , balta, csákány , ásó stb. de egyedül nincs kedvem játszani , most is bányásztam , hallottam hogy valami mob van egy két szinttel lejjebb , leástam , és rámzúdult egy tucat nyilas

úgyhogy ha lenne valaki aki segítene fejlődnöm és nem jelentenék neki hátrányt azzal az illetővel szívesen játszanék 
-
netpeti98
addikt
Eddig Windows 8 RP-t használtam, ma váltottam a végleges Windows 8 PRO-ra. A Minecraft is rendben megy, de a Tekkitnél néha előfordulnak kisebb grafikai hibák pl.: a főmenüben bevillan néha egy kis kép (a mozgó háttér része lenne ha jól láttam, illetve nagyon ritkán kisebb fehér villanások játék közben), alap textúrákkal gyakrabban csinálja, de néha előfordul BDCraftal is.
Nvidia driver a legfrissebb és a Java is a legfrissebb 64-Bites.
Valami ötlet?Üdv netpeti98
-
PeL
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
Köszi! Feltettem az 1.4.6-hoz valót. Esetleg tudnál még segíteni beállítani hogy optimális legyen? Mert elkezdtem állítgatni, mondom megnézem hogy mindent feltolok maxra, multi-core optimalizációt is bekapcsoltam de ez lett az eredménye, az FPS bőven jó de baromi lassan tölti a chunkokat
Ha úgy gyorsabb az is megfelel ha küldesz PÜ-ben screenshotokat a beállításaidról
Előre is köszi ha segítesz még ebben 
-
törölt tag
-
netpeti98
addikt
A Computercraft single esetén hol tárolja a kódokat?
Üdv netpeti98
-
PeL
addikt
Valaki tudna nekem olyan textúra packot ajánlani ami szép de nem okoz nagy FPS dropot?
Gépem az adatlapon, ahhoz kéne valami
Előre is köszi. -
törölt tag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
sima mc a hivatalos oldalról, és optifine. jobbat nem tudok, esetleg valami nagyon lebutított texture pack mellé
-
Aldo Novares
aktív tag
üdv
honnan tudom letölteni a minecraft csökkentett gépigényű verzióját ?
-
föccer
nagyúr
Ugrott 97 szint

afk voltam és közben éhen haltam

üdv, föccer
-
Gomez
aktív tag
Próbáld ki ezt a mod-ot, megmutatja, hogy melyik blokknál mekkora a fényerő, illetve hogy tud-e valami spawnolni rajta: What's my light level?
-
PeL
addikt
válasz
Superhun
üzenetére
És az nem tudod miért van hogy ha van egy elég nagy elkerített területem, rajta már minden jósággal, és meg is van világítva rendesen fáklyákkal, a legkisebb sötét foltot is eltüntettem mégis időnként bespawnol a kerítésen belülre mobokat?... Elég idegesítő. A kerítés alapkő, fakorlát, a tetején meg fa járólap. Ezen elvileg semmi nem jut át, max a pókok ha elég ügyesek. Mégis belefutok az udvaron ugyanúgy creeperbe meg csontiba, zombiba is...
-
PeL
addikt
Az lehetséges hogy Netherlandból átjött egy malacember a portálon és a pincémbe kötött ki? (ott van a portálom) Vagy ez csak bug?
-
Leállítottuk a scrap gyárat Föccernél és szinte eltűnt a lag

-
föccer
nagyúr
Tekkites szerverről leszedjük a dynmapot (azaz MCHawer leszedi). Remélhetőleg sokat javul tőle a helyzet.
ps: nem segített semmit a proglémán, így vissza lesz téve

üdv, föccer
-
törölt tag
kész az rp2
direwolf videókat érdemes megnézni mi az új. van pár 
-
netpeti98
addikt
Kész az erőteres fafarm. Olyan 9-10 darab UU-ból (UU-ból lesz a csont), csinál körülbelül 40-50 stack fát 78 másodperc alatt (ennyi idő alatt ürül ki minden deployerből a csontliszt)
Pár kép róla már lekapcsolás után:
[link]Üdv netpeti98
-
LW
őstag
válasz
everestHUN
üzenetére
Ez most egy hirdetés akart lenni?

Nekem személy nem tetszenek ezek össze-vissza pixelartok. Egy város álljon épületekből.
-
everestHUN
csendes tag
Itt van a Multigaming kisebb városa
[link] -
föccer
nagyúr
Persze azt amint lementettem a mapo-t újraindítottam. Csak beszéltük, hogy meg kellene nézni, hogy eyg i3 konfig-et mennyire terheli le a map, hogy ha egy saját szerverben gondolkodunk.
Nekem i3-2100 + 8 GB ram konfigom van, szóval gondoltam kipróbálom, de egyelőre nem sikerült beizzítanom.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, elvileg lehúztam a Tekkites szervert. Feltettem, futtatom. Lefoglal magának ~900Mb memóriát. Viszont a kliensben nem tudok hozzá csatlakozni. Sem a localhosttal, sem a szolgáltatóm által kiosztott IP-n. A tűzfalon elvileg szabad átjárása van.
Mit hibáztam el?
Köszi

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Nagyon lassan jön ftp-na az anyag. Viszont azt látom, hogy gyakorlatilag a dynmappot menti éa ~60 megánál jár. A teleport rendszer miatt szerintem már nem annyira fontos, hogy fusson. Esetlegesen ki lehetne venni, hátha segítene a szerver teher mentesítésében.
üdv, föccer
-
Gomez
aktív tag
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy eléggé extrém építmények vannak már a map-on...
Esetleg megpróbálhatnánk azt, hogy felszedjük az összes world anchor-t és teleport tether-t (legfeljebb csak a spawn-nál maradjon egy), hogy mindenkinek csak akkor működjenek a gépei, ha a szerveren van. -
föccer
nagyúr
Leállítottam a Tekkites szervert. lementem a mapot.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
A tekkitszerver lehalt most láttam hogy megy megint, de komoly adatvesztés történt nálam minden visszaállt a fél órával ezelőtti állapotra.

Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Majd a szerverre ráfér egy restart.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Szerintetek melyik okozna kisebb laggot:
3 erőteres cucc 1 mp
32 Transporter 2 mp
16 Deployer 0.4 mpvagy
6 erőtér 2 mp
64 transporter 2 mp
32 deployer 0.750 mp
?Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Kösz mindkettőtöknek!

Üdv netpeti98
-
Serricon
senior tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Ha van egy XP farmod meg se kottyan 30 szint.
Egyébként meg a javításnál sokkal jobban megéri egyesítésre használni.
Ha már eltolsz rá 3 gyémántot, hogy felhúzd maxra, abból inkább csinálj egy másik csákányt, teszel rá egy jó enchantot, majd a kettőt egyesíted, így nemcsak megjavítod 3 gyémántból, hanem az enchantokat is összeadja.
Ezt párszor megteszed és olyan szerszámod lesz amin minden maxos egyszerre, azt már lehet javítgatni, úgyis lassabban fog kopni, és piszokgyors lesz. -
netpeti98
addikt
Fafarmnál a nyírfák között mi az ideális távolság?
Üdv netpeti98
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi 
pont ma amikor nem tudom tesztelgetni meg próbálgatni az új rp2-őt.... majd két ünnep között remélem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha kell valakinek OC, akkor az szóljon.