Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-leg "epicebb" világok
- World Generation Editor: részletesen paraméterzhető
- NBX Lite: az eddigi összes MC verzió világgenerátora (na jó nem az összes de a Classictól kezdve, a legfrissebb verzióig tartalmazza)Üdv netpeti98
-
Cucuska2
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az első benne van a játékban, a második pedig az elemental arrows. A harmadikhoz pedig annyit tudnék hozzáfűzni, hogy keress seedeket.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Modok kellenének:
- lépésgyorsító ( egy gomb 2x megnyomása (videó))
- robbanó nyíl (nem az exploding arrow, hanem craftelhető mod, tetejébe puskapor a vas helyett, egy videóban láttam, de ne tom mi a neve)
-leg "epicebb" világokThx!!

-
samgar
őstag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, fiamnak a samsung galaxy minijére szeretnék minecraftot feltenni. Az alkalmazásboltban nem találok hasonlót, mint ami a pcken fut. Amit találtam az a "MineCraft Pocket Edition v0.1.2 apk android" de feltelepülés után kényszerleállást ír. Nem futtatható, pedig az van írva, hogy android 2.1 vagy a feletti rendszerre. Esetleg valami segédprogram kell mellé?
-
netpeti98
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Üdv netpeti98
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tud valaki egy olyan világot, ami egy mobkastélyba tesz bele? THX -
Azért nem kellene fagynia. Futtasd konzolban a játékot, hogy lásd a kimenetre írt hibaüzeneteket. Ezt a következőképp teheted meg:
Winkey + R, ide beírod ezt:java -Xmx1024M -Xms512M -cp %appdata%/.minecraft/Minecraft.exe net.minecraft.LauncherFrame
Ezután figyeld, hogy a lefagyáskor mit írt ki a konzolra, és azt bemásolod nekem.
-
Nova96
őstag
Legújabb van fent?
Esetleg ,hogy külső monitorral használom és az baja? -
Nova96
őstag
Üdv Asus Kt53 alatt ki fagy a játék mit csináljak?
Új driver, új windows... -
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek valami ötlete, hogy mit tegyek, ha nincs hangja a minecraft-nak? Modolva van a kliens, de a hangokhoz semmi nem nyúl hozzá..
-
athos79
tag
Sziasztok
Már előzőleg is fölvetettem az ötletet, most rakok pár konkrét linket, hogy mivel tudnánk elütni az időt az 1.3 megjelenéséig

Hunger Game Map
Desert map - ez már volt régebben, de nekem személy szerint tetszett
[link] - ezek közül a The Nightmare Generator egész jónak néz kivagy a mostani mapra rátenni ezt.
Persze az egész elsődlegesen MDJ-től függ, hogy mennyire lehetséges megoldani...
-
escape
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Csontit, és zombit valamiért nem lehet a Potion of Harming-gal leölni. Tud valaki valamilyen alternatívát erre?
-
-
netpeti98
addikt
Üdv netpeti98
-
-
zenwalk
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy mikor lesz váltás erre az új mapra?

-
Rendben. Teljesen új map, large biome, a régi mapot feltöltöm emlékbe webre (akár hónapokra visszamenőleg is megvan biztonsági mentésben).
Little block-ot nem találtam bukkithoz, esetleg link?
Ugyanígy meztelen csajok pluginhoz link? 
Tehenes map (mushroom-os) egy ritkább biome, az is lehet hogy az új map fele olyan lesz, de az is hogy az egész egy nagy óceán lesz. A következő pálya seedje MCPH_dátumésidő (pl: MCPH_201206071200) tehát véletlenül sem fogja kitalálni előre senki hogy mi lesz a seed. Ami lesz azt vállaljuk be.
Méretre (+-)2500-3000 nél nagyobb már sok a szervernek, biztos hogy lesz egy nap a generálás térképpel együtt. És azért a mostani 2500-as limit is bőven hatalmas szerintem. (jó pár milliárd blokk így is a játéktér!)Illetve jó lenne egy közös város ahol tudnánk kereskedni, tehát legalább egy piactér pár házzal vagy egy kis város mindenkinek fix méretű házhellyel...
Külső játékosokra valami ötlet? Regisztrációs oldal? (weblapokhoz béna vagyok) Mi alapján adjunk jogot építeni? Szabályzatunk sincs leírva.

-
athos79
tag
Csak a large biomokhoz akkor nagyobb map is fog kelleni, hogy legyen rajta minden.
Tudomásom szerint a jelenlegi mapról is lemaradt a tehenes, pedig elég nagy.Dragon valahogyan hidegen hagy amióta tudom, hogy kőkarddal és íjjal, páncél nékül is le lehet győzni

Persze ha lesz egy össznépi támadás, akkor nem maradok ki belőle
Esetleg kellene szavazni, hogy a többség mit szólna egy átmeneti maphoz (pl. a múltkori vulkános-sivatagos egész jó buli volt 1-2 hétig, valami hasonló nem lenne rossz szerintem).
-
Gomez
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Jó ötlet, főleg a large biomes.
Mindenki: A mostani pályán mikor tervezitek meglátogatni az ender dragon-t?
-
Kérdés ki vállalja be a skint
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is felnéztem nagyobb szerverekre, és hát mit mondjak, nem ugyan az az élmény. Pont az a jó az egészben, hogy mindenki nagyjából egszerre kezdi a játékot, senkinek sincs több hónapnyi előnye, és ami még fontosabb, hogy jó a hangulat, mindenki ismer mindenkit.
Anti, alap hogy te vagy a legalkalmasabb a feladatra, nálad többet senki sem volt fent a szerveren

-
athos79
tag
Föccer: +1

MDJ: mindenképp új pálya kell az 1.3-ra szerintem is, ezért nem járok én sem föl az utóbbi időben mert fölösleges bármit is csinálni/gyűjteni (mondjuk ez nagy mínusz az MC-nél: több újitás=új map).
Moderátor/OP szerepet esetleg eltudom vállalni (ha van értelme) - szerintem nem kell kizárólag PH! tagoknak lenni a játékosoknak, de normális szintű értelemmel azért rendelkezzenek (kiszűrésre van ötletem
). Próbáltam most a pangásnál egy másik szervert, hát mit mondjak..... hiába az 50 játékos online... inkább várok az 1.3-ra a PH-n 
Szeritem föl lehetne dobni a szervert pár jól eltalált pluginnal: pl. el lehet indítani pluginok nélkül, lesz elég ujítás. Aztán mielőtt megunnánk kijönnek a stabil pluginok, és szerintem jöhetne az Little block, üzlet/pénz rendszer, stb..De ami a lényeg, ez csak az én véleményem - nyilatkozzanak a többiek is

Athos (Atomanti)
-
föccer
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Meztelen csajokkal
üdv, föccer
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Szerintem az nem jó ötlet, hogy két pálya van, mert így is kevesen játszunk, ne feleződjenek az emberek. :S Esetleg a régi pálya adventure módban, ha ezt meg lehet oldani.
Új pálya az mindenképpen kötelező, nagyon sok újítást kapunk majd (kakaónövények, új érc, dzsungel- és sivatagi templomok, felújított NPC faluk, stb.).
Én támogatom az ötletet, hogy nem csak PH-sok jöhetnének. Eddig is voltak fent testvérek, ismerősök. Mellesleg egy aktív moderátor nem biztos, hogy elég lesz, talán vmi log rendszert vagy területvédelem plugint fel lehetne rakni, így mindenki nyugodtabban játszhatna.
-
A szerver már jó ideje üres, ezért az 1.3 megjelenésével mindenképpen új pályát kezdünk és hogy érdekesebb legyen a játék ezért large biome paraméterrel.
Ha sikerül belőni a teleport parancsokat (de milyen bukkit plugin?) akkor a régi pályára is vissza lehet térni akármikor, viszont onnan elhozni semmit nem lehet majd (inventory pályafüggő lesz). Online térkép is marad csak éppen az új pálya lesz az alapértelmezett a nézetben. A nehézségi fok marad maximumon.Ha esetleg van valakinek ötlete mivel lehetne feldobni még a szervert az szóljon!
(arra is gondoltam hogy nem csak PH-sok jöhetnének de ez esetben kellene egy aktív moderátor és egy webes regisztrációs rendszer)
-
-
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
fel menten a szeróra, de kb félpercenként kifagy a játék
Mi a megoldás? -
Levels are now awarded linearly. It takes 17 Experience to go up one level.
Sokat mondtam akkor a 15 perccel
-
Most olvasom, hogy a max enchantot levették 50-ről 30-ra. Az még kérdés, hogy ez miben befolyásolja a tuningokat.
-
athos79
tag
Úgy néz ki, hogy az új mapon kicsivel tovább fog tartani kiaknázni a lehetőségeket

-
netpeti98
addikt
Üdv netpeti98
-
-
RexpecT
addikt
Most játszanék először a játékkal, de a többjátékos módban nem látok egy szervert sem, csak hozzáadni tudok

-
Thome
veterán
MaTMaN & Superhun: Köszi a válaszaitok, nem jutok Minecraft elé csak hétvégén valószínűleg már, de majd akkor írok ide be, hogy megsikerült-e csinálni, és köszi hogy szóltatok hogy az 1.3-tól már lesz síkon levő automatikus indulás is!

-
Failbunny
csendes tag
Üdvözletem,Tanácsot kérnék letöltöttem azt a klienst amivel tudok játszani,de a szerverekkel gondban vagyok sokra fel sem tudok csatlakozni.Tudnátok nekem ajánlani párat ami mindig működik nem dobál le meg egyebek..Fontos lenne mert már minél hamarabb játszanék

-
-
Thome
veterán
válasz
Superhun
üzenetére
Nekem bármilyen lehet az állomás, a legjobb ha minden egy síkban lenne és úgy indulna a vasút, meglehet oldani?
Egyébként egy hegyre megy fel a kocsi, és onnan le csak lendülettel jön, szóval nincs power rail...

Raktam a felülre is egy powered railt, de mikor kiszállok akkor az egész kocsi elmozdul, s ha visszaszállok, ugyebár már nem is frankó.
-
Ha szerkezetileg ugyan így akarod hagyni az állomást, akkor két dolgot tehetsz:
1. Még egy Powered Railt beraksz fölé és akkor mindenképp lejtőn áll meg.
2. Lassítasz a kocsin, és akkor nem akkora lendülettel érkezik majd a megállóhoz. Ezt úgy tudod megoldani, hogy távolabb rakod a legközelebbi Powered Rail-t. -
Thome
veterán
Köszi a válaszokat!

(#4205) athos79: Köszi, csak nem értem, nem vagyok a Minecraftban ennyire jártas!

Mindenkihez aki írt nekem:
Nem próbálkoztam gombbal, de már az indulás meglett oldva EZ alapján, csak én így átkombináltam, de nem akar a megfelelő helyen stoppolni a kocsi, kicsit előrébbcsúszik mint kellene, így ha újra akarok indulni, nem tudok csak ha szétverm a kocsit és ismét a megfelelő kockára rakom.
Nincs rá valamilyen mód hogy a megfelelő helyen álljon meg, pontosan a lejtő elején ahogy a jó képen is látszik a kocsi? Volt egy idő amíg jól ment, de megpróbáltam egy szintbe hozni mindent hogy ne legyen lejtő, de azóta beszart és nem hajlandó működni jól...

Szóval annyi lenne a lényeg hogy a beérkező állás (alábbi képek alapján érteni fogjátok mit akarok ebből kihozni) úgy álljon meg, mint ahogy indul.
A megfelelő (indulási) állás:
A rossz (beérkező) állás:
-
válasz
kmisi99
üzenetére
Nagyon nehezen spawnolnak. Nappal érdemes próbálkozni, este a felszínen is spawnolnak más mobok, is inkább azokat választja a játék, mint a slime-okat. Tehát nappal felmész a felszínre és vársz hajnaltól napnyugtáig, ha így sem spawnol egy sem, akkor ott valami egyéb akadály van, de erről kicsit később.
-
-
mttssz
senior tag
Gombbal nem próbálkoztál?
Első ránézésre neked egy RS NOR Latch kell, csak a resetelését kell megoldani valamilyen módon.
-
Thome
veterán
Hali!
Segítségre lenne szükségem de nem tudom hogyan kellene illetve milyen logikai kapukkal megoldani az alábbi dolgot.
Hogyan tudom azt megoldani, mikor egy lever-rel a vasúti kocsim elindítom egy power raillel (ezt kapcsolja a lever), ezután közvetlenül áthalad egy detector railen, a detector rail érzékelve hogy áthaladtam felette, az előtte levő power railt (vagyis a levert amivel azt felkapcsoltam) lekapcsolja alap állásba?
Illetve, hogyan tudnám azt megoldani, hogy a vasúti kocsi elinduljon automatikusan amikor felkapcsolom azt a levert? (a kocsi épp rajta áll azon a power railen, mellékelek egy képet, hogy is néz ki amit elképzeltem, csak rossz megvalósítással).
A válaszaitok köszi és elnézést ha duplázok!

-
kmisi99
addikt
Kösz a tippeket. Egyébként eddig egyetlen egy slime termett a tnt-s ámokfutásom után úgy hogy nem voltam olyan messze mert épp egy másik szobát akartam kialakítani hogy ott hátha szóval tényleg a távolság a lényeg meg nagyobb belmagasság. De azért azt az egyet is rohadt sok időbe telt megtermelni vagy 2db gyémánt csákány ráment az üregre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

levettem a látótávolságot minimumra és így már oké, de eddig nem volt ilyen hiba, pedig ugyan ezen a gépen játszottam...