- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
netpeti98 #5197 üzenetére
Tekkitben nincs olyan, hogy mindent megcsinálsz. Egyszerűen ennyire sokrétű a mod pack. Még hónapok múlva is lesz olyan terület (akár egy teljes mod), amibe még bele se szagoltál, mert más irányba indultál el az elején, más valami tetszett meg. Ez azért is van, mert egy problémát sokféleképpen megoldhatsz. Idővel rájössz, hogy hú, ezt meg azt sokkal hatékonyabban és egyszerűbben is meg lehetett volna oldani. Egyébként én is azt mondom, hogy ha lehet az EE-t úgy ahogy van szedd ki a packból, mert nagyon tápos a többi modhoz képest és távol áll a technikai szemlélettől. Az alkémiára és a varázslatra épít, és a végén gyakorlatilag isten leszel vele a játékban. Pár nap alatt kimaxolod magad és meglesz mindened, onnantól kezdve meg unalmas lesz a játék
-
koxxgeza
csendes tag
válasz
Ha nem csinálsz EE cuccokat, akkor nem annyira veszélyesen gyors az. Mondjuk az is igaz, hogy addig vannak csak nyersanyag gondjaid, amíg meg nem csinálod az elsőquarry-t. Utána összehozol 4 db Medium voltage solar array-t, meg 2 db MSU-t és akkor már a quarryk energia ellátása sem gond, éjjel-nappal mennek. Ha van elég gyémántod, akkor csinálsz egy szortiment rendszert, meg egy mass fabricatort. Megcsinálod a quantum armourt és kb utána azt csinálsz amit akarsz
üdv, koxxgeza
-
törölt tag
válasz
technikailag szerintem soha nincs olyan hogy ne legyen mit csinálni. ha van elég mod
mondjuk én egy darabig ott untam meg, amikor a kezdéstől indult az equivalent exchange és utána gyak ki se léptem a házból, mert mindenhez tudtam elég nyersanyagot termelni vele. úgy nem igazán kihívás úgy...
-
netpeti98
addikt
válasz
Superhun #5196 üzenetére
Hát én még úgy vagyok vele hogy még megépítem az NPC várost a régi 1.6-os survival mapen, meg ha majd kész a digitális óra, utána ha meg minden jól megy elkezdtem a tekkitet. Ugyanis így is úgy van már hogy egy nagy update után az első 1-2 hétben még felfedezem az újításokat utána meg elég unalmas lesz, kivagyok maxolva full gyémántra egy új mapen, utána már csak egy-két nagyobb építményre szórom el a nyersanyagot, legalább is az 1.3 esetén ez történt. A tekkitbe meg ahogy olvasgattam elég sok időbe telik hogy oda juss hogy már nincs amit nem csináltál meg.
Üdv netpeti98
-
-
klambi
addikt
szevasztok!
szerverre keresek olyan plugint amivel nem lehet más cuccait el lopni sem lebontani, esetleg telekvásárlás de a 2. az nem lényeg. első az fontos lenne!
tudtok ebben segíteni? -
törölt tag
válasz
netpeti98 #5192 üzenetére
hát addigra remélheted hogy kijön a slowpoke féle tmp (the mod pack) ami értelmesen és a modderek támogatásával készül, így remélhetőleg stabilabb lesz mint a tekkit...
én azért szeretem jobban, mert logikai kapukat 1 blokkban meg lehet csinálni, így kompaktabb, átláthatóbb, számomra "szebb" rendszert lehet építeni, falon felfele is lehet vezetékezni nem kell szórakozni pl, de van számlálótól kezdve időzítőig minden
-
netpeti98
addikt
válasz
lmaresz #5189 üzenetére
Ja hát én is szeretek redstoneozni, építettem már amőba gépet, most épp egy digitális órát építek.
És te miket építettél?Üdv netpeti98
-
lmaresz
aktív tag
Van valaki aki redstone őrült a fórumban?
-
LW
őstag
Works like a charm.
A menüben ki lehet kapcsolni a szerver által használt texturepackot, Huncrafton van olyan. Lehet, hogy amiatt "nem megy".ui: 32x32 faithful
-
LW
őstag
Lásd kivel van dolgod, megpróbálom
-
törölt tag
-
netpeti98
addikt
válasz
jonnyjoker01 #5174 üzenetére
Ugyan én nem vagyok fent, de nem hiszem hogy sokkal jobb konfigot igényelne kliens oldalon mint a sima single player.
whitezo88: Az 1.3.1 és az 1.3.2 között minimális a különbség csak apró bugfixek, a textúrák sem változtak, nem hiszem hogy ne menne az 1.3.1-es csomag a 1.3.2-vel az Optifine felrakása után.
Üdv netpeti98
-
jonnyjoker01
veterán
Sziaszok!
Nagy rendeszerigény kéne az MCPH szerverre? Szívesen mennék, de nincs túl jó gépem, csak optifne-al müxök.
Thx -
escape
aktív tag
Van valami fejlemény tekkites szerver ügyben?
Mikorra várható?
-
whitezo88
nagyúr
BDCraft textura csomag nem működik? 1.3.2 van írva bent játékban választáskor, de alá hogy 1.3.1. rákattintok a text csoportba és nem vált át.
[link] -
cNpowa
tag
Megváltozott a könyv craftolása? Eddig 3 papírt kellett egymás fölé, de most nem működik. MC Wikin is így van. Nem értem
Szerk.: Magyar mc wikin rosszul van...
-
-
válasz
MasterDeeJay #5162 üzenetére
A beta buildra gondolsz? Az már egy hete kint van. Ha még nem frissítettél rá, akkor mindenképpen próbáld meg, meg már ott tartok, hogy sokadik próbálkozásra se hagy bent.
-
Nem az anti xray okoz spawnproblémákat, ahhoz nincs egyáltalán köze.
Egyszerűen ennyire bugos a bukkit. (xray óta raktam fel már pár újabb buildet) Minden egyes kiadás után megjelenik egy egy újabb buglista. Xray csak a blokkoknál csinálhat hülyeségeket, de csak kliens oldalon.Ja most megjelent az 1.3.2-es szerverpakk is. Ha nincs olyan dolog ami miatt ne frissítsük akkor felrakom.
-
föccer
nagyúr
Szerintem nincs kikapcsolva. Atomantit kérdezd az ügyben, ő ebben a szaki. De ha jól emlékszem, akkor nem igazán éri meg vas farmot építeni. Nagyon alacsony a hatékonysága, cserébe iszonyatosan terheli a gépet. Betett a spawnerbe ~200 falusit, én alig bírtam megmozdulni annyira lagolt a játék, cserébe 1/4 óránként ha jött 1 gólem :-/
Üdv, föccer
-
amoba
tag
MCPH szerveren kivan kapcsolva a villager spawn? Áthoztam egy másik faluból egy falusit, az egy szem saját mellé, találkoztak, volt nagy szívecskefelhő is de semmi. Nincsenek kölök falusiak. Gondoltam várok, volt hogy 4 órát voltam online, és akkor sem spawnoltak. Házak vannak bőven, egy házon több ajtó is(növeli a spawn arányt) és még sincsen semmi.
esetleg valakinek ezzel kapcsolatos ötlete?
Hogy lesz így golemfarm?
Üdv. Amoba
-
whitezo88
nagyúr
beköltöztem Huncraftra, építettem is egy pecót Pákozdon, befogadtak, segítőkészen, minden. Holnap mehet majd a kalandozás is
Brutál, milyen épületek vannak.
-
tvse1995
senior tag
MCPH szerón nem tud valaki olyan mob spawnerről amit senki nem akar felhasználni?
-
escape
aktív tag
Támogatok mindenféle kezdeményezést, csak minél hamarabb, mert már nagyon nem bírok magammal
Úgy tekkiteznék már egy jót
-
-
Soni84
tag
Itt nem a szerverrel lenne a gond, hanem a Tekkit-tel.
Közbe rájöttem, hogy sok szerveren azért van olyan sok szabály, hogy mit lehet csinálni és mennyit, hogy a megóvják a bugoktól amik lelassíthatják. -
Serricon
senior tag
-
Soni84
tag
Hali!
Visszajöttem a nyaralásról, látom a Tekkit szerverrel gondok vannak. A hosting is szórakozik, így egy váltást erősen javasolnék.
Van valakinek tippe, hogy melyik hosting service a megbízható és jó? Kezdhetnénk rajta új mapot, új Tekkit-tel és új Minecrafttal. Adminoskodásra viszont fulltime suli és meló mellett kb. 0 időm lesz, így a legjobb lenne ha több admin lenne a szerveren, hogy mindig legyen valaki akihez lehet fordulni. -
whitezo88
nagyúr
amennyi nem origit próbáltam mind szörnyű. vagy nincs hely, de ha van is, mindegyiken szét van barmolva az egész világ, spammelik hülyeséggel a chatet, laggol, telekrendszer van fák nélkül, rendes érintetlen területet nem tudtam seholse találni. A sok warpos hülyeségről nem is beszélve.
-
föccer
nagyúr
válasz
whitezo88 #5132 üzenetére
Az itteni közösség 2 szerveren játszik (játszana). Az MCPH az egy majdnem teljesen pőre, mod nélküli szeró. A Soni84 féle szerveren viszont a Tekkit-es féle szerverver van beüzemelve. Az előbbi viszonylag stabilan fut, bár van akinek gondjai vannak a belépéssel. Ha ide akarsz jönni, akkor vagy Masterdeejay-nek szólj, vagy nekem és felveszünk whitelist-re. A tekkites szerver egész héten elérhetetlen volt. Ott a Tekkit minden kiegészítője él. Ha ide akarsz csatlakozni, akkor Sonim 84-et keresd meg, vagy cucuska2-t.
üdv, föccer
-
whitezo88
nagyúr
ma meglesz ha minden igaz orogibe a MC. Mely szervereken vagytok, mit ajánlotok, standard játékhoz? Huncraft, PHMC, Tekkit? ezeket említitek.
-
athos79
tag
Mi a franc van??
A tekkites szerver nem elérhető, az MCPH meg csatlakozás után rögtön kivág "connection reset"-el!
-
brd
nagyúr
Volt egy kis JAVA frissítés, meg bukkit debug.
Ez utóbbi volt a hosszabb...
Egyébként ez alapján sikerült valakinek 1.3.2-vel működőre összehoznia a klienst? Nekem vagy nincs shader, vagy van, de pár másodperc után lefagy a MC (nem hibával, csak megáll a kép, és úgy kell kilőni taskmanagerből).
-
cNpowa
tag
MCPH szerverrel mivan? Nem működik
-
Phvhun
őstag
Na megnéztem huncraft szerót, tényleg nagyon durva építkezések folynak rajta. Kicsit emlékeztet az egész hangulat a budapest wowszeróéhoz. Van pvp aréna, kvízjáték, rengeteg player, stb..
-
Serricon
senior tag
Hajócsataaa!!!
Gyertek felfele, ez gyors menet, több is mehet belőle. -
netpeti98
addikt
[link] Ezen a mapen megy a játék Taliga szerverén aki akar jöhet! IP szokásos.
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Tekkites szerver megint nem megy?
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
Serricon #5094 üzenetére
japp. azért itt is akad néha nerfelés, pl az enderchest chickenbone "találmánya", az eredeti modban még volt három kis sáv a tetején, amit színezhettél kedvedre, így lehetett több különböző tartalmú chest... ez mondjuk nekem pont szívfájdalmam hogy nem került át.
boxra a skin packok viszont fizetősek sajnos (vagy 2 dollár úgyhogy végülis nem érvágás...), bár a frissítések nem lesznek azok szerencséjükre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged