Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android telefonokra is elérhető lesz a Clicks
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz77
senior tag
Ennek a MS utálatnak elég messzire visszanyúló gyökerei vannak, amit személy szerint soha nem értettem. Ízlések és pofonok.
Öngyilkosság lenne a MS-tól, ha a WP8-cal ne dobnának egy nagyot. -
NGA
addikt
válasz
gzbotii #15890 üzenetére
Akkor hogy tudsz véleményt mondani, ha ki sem próbáltad? Én pl a céges beszélgetéseimet is ezen bonyolítom, mobilneten sok esetben tisztább a hang, mint beszélgetéskor. A video is megy mobilnettel, kipróbáltam. Mondjuk arra tökéletes volt a kamera, ha valamit meg akartam mutatni, mert arra, hogy valakinek a képét bámuljam, felesleges.
-
catroot
veterán
"European carriers: Lumia phones are 'not good enough' to compete with iPhone and Android"
"If the Lumia with the same hardware came with Android in it and not Windows, it would be much easier to sell."
Komolyan én tökön szúrom magam...
-
NGA
addikt
válasz
gzbotii #15879 üzenetére
Picasa: Ez nem jó?
Picasa Metro -
mandin
senior tag
Van különbség egyébként a fehér és fekete háttér között akkumlátor használat ügyileg?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pushalias #15877 üzenetére
- Talan azert, mert WP8 sok ujdonsagot iger (remelem).
En meg nem vagyok Atlag Jozsi, szerintem elegge kepben vagyok mobil piacon, tudom mi merre mennyi. En ha valamit megveszek, tudom mi a legujabb ra, mi a legstabilabb,meddig van suport, mennyire eri meg az arat, mennyiert tudom majd eladni 4 honap mulva.. (talan az adatlapomra ranezve, tudod mire gondolok)-komolyabb Facebook, jol hasznalhato Y! Messenger, Skype, Viber, Picassa, iPhoto, Real Soccer '12, Asphalt 6, Frontline Commando, Zombie Highway, Blue Print 3D, Captain Brew, Angry Bird Space, kb 8 kamara/video keszit-modosit progi, ami igen profi volt (foleg telefonra)
-en meg a WiFi csempeje helyett inkabb kiraknek egy kontakt csoportot, pl (mert nem szeretem ha 16-20nal tobb csempe kintva, en enyivel szoktam meg, igy kenylemes-atlathato)
(#15878) catroot: droidon en sem, ha kapok egy jo lunchert, hatteret akkor megalok ott. itt is csak 3 szint varialok (es neha feher hatteret) kb ennyi
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz
gzbotii #15875 üzenetére
Én a barnát több, mint félévig használtam. Aztán átálltam a kékre és azóta azt, viszont elszoktam a barnától teljesen. Szerencsére nem vagyok olyan beállítottságú, hogy állandóan váltogassam. Anno androidon is sűrűn témáztam, hátteret cseréltem, aztán pedig beleuntam és egy háttér és ennyi.
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #15871 üzenetére
„miert vennek en most egy Lumia 800-at (ami jelenleg tervbe van) ha nem kapok ra WP8-at”
Te így vagy vele, és ennyi. Én vettem volna, ha van rá pénzem, és a 710-et is megvettem, mert jó. Hihetetlen ez az upgrade kényszer. Miért lenne kötelező? Ráadásul milliószám vesznek úgy androidot, hogy fingjuk nincs arról, hogy a fél akár egy évvel korábbi rendszert megkapják-e rá majd valamikor egyáltalán. Mondom, Blade-et úgy vették az emberek, hogy az akkor egy, vagy másfél éves Froyo csak álom volt rá.
„olyan programok vannak, amikrol WP-n csak almodozok”
sorold.
„droidnak elonye, hogy ha nincs hivatalos frissites, akkor egy kezdo szintu IT-s is felrakja ra”. Erre nincsenek szavak. Mintha azt mondanád, jó az a Lada, bárki el tudja bütykölgetni. Hát tényleg.
„nem kellene kullon csempe WiFi-nek meg adatforgalom kacsolonak”
nekem meg tökéletes
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #15867 üzenetére
Egyet értek, sőt, én jobban szeretném, ha tetszőleges RGB színt meg lehetne adni. Semmi (zéró, nulla) extra erőforrást nem igényelne a napi használatban. Egyébként nekem a t-mobile (szürke) és a teal is bejön, és vessetek a mókusok elé, de a magenta sem rossz annyira, én már használtam. Amit én nem tudok elviselni, az a purple meg a brown Előbbi hátborzongató, utóbbi meg nélkülöz minden egyéniséget.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pushalias #15868 üzenetére
- en arra utaltam, a nem tudni semmit kijeletessel, hogy: miert vennek en most egy Lumia 800-at (ami jelenleg tervbe van) ha nem kapok ra WP8-at. Na ugye, errol semmi hivatalos (javitsatok ki, ha tevednek)
-igen, iPhone 4 egy nagyon jo telefon (maga a keszulek). Meg iOS-re olyan programok vannak, amikrol WP-n csak almodozok..(1 honapot hasznaltam 3GS es 1 honapot a 4-est, tudom mire gondolok, ha akarod reszletzem, adok neveket)
-droidnak elonye, hogy ha nincs hivatalos frissites, akkor egy kezdo szintu IT-s is felrakja ra. SGS-re is van ICS, pl..(#15870) pushalias: pl, arra, hogy nem kellene kullon csempe WiFi-nek meg adatforgalom kacsolonak. Es ott, szepen latnad egy helyen minde fele-fajta erteseitest.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #15804 üzenetére
Erre eddig nem volt kedvem válaszolni, de szedjük már össze ...
Eleve az első bekezdésedben nem összefüggő dolgokat pakolsz egymás mellé. Gáz, hogy nem sokat tudni, mi lesz, de (és?) az iPhone sem rossz telefon, és jók rá az alkalmazások? WTF?
Másodszor iPhone-nál aztán tényleg van titkolózás, és pl. az „új iPad” lényegében a felbontásában különbözik elődjétől. És nem reklamálás van, hogy új kijelzőért mi a francért vegyük vegyünk új padet drágáért, hanem eladási rekordok.
Androidról meg, hogyne szivárog ki ezer okosság, csak éppen nem az újdonságokról, hanem arról, hogy pl. a 4.0 holnapután lesz kint fél éve, és van pár telefon, amire valószínűleg meg fog érkezni, mint frissítés, egy, maximum két tucatra nagyjából biztosan, a többire meg coki. Olyanokon hadd ne rágódjak, hogy egy Blade-re az egy hónap híján 2 éves Froyo a hivatalos utolsó rendszer, ilyenekért Microsofton a világ röhögne.
Ha a többi rendszer felhasználói nyígnának így, hogy jaj, mi az, hogy a hivatalos Tango upgrade bejelentése óta (hú, már több, mint két hét, skandallum) úgymond „semmi” hír (a sokadik kiszivárgó WP8-as híren kívül), nem tudom, mi lenne. Botrány.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
negyedes #15865 üzenetére
Most miert lenne baj, ha lenne +5 szin? Nekem, egy normalis izlesekkel rendelkezo ferfiembernek, jelenleg 3 szin emesztheto: lime, kek, piros. Magenta, pink, ...haaaat. Baratnom, ha megkaparintja eloszeretettel hasznalja a magentat de nekem valamiert nem bejovos.
(#15866) woland_y2k: jut eszembe, vissza kell pakoljam a Win8 CP- t. Hianyzik
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Воланд #15863 üzenetére
En, FB chatet hasznalok rajta (mert masra, gyakorlatilag nincs normalis kliens
), de az IM+ jelzi a lapkan, hogy he' paraszt, irtak ma' neked es! (persze, ha egyaltalan jo napja van es mukodik az IM+)
De WP8-al szerintem simman lehetne megoldani, hogy mas is tudjon a lockscreenen "jelezni"
-
Воланд
titán
válasz
gzbotii #15860 üzenetére
zune: nem lesz.
toolbar: na remelem, hogy nem lesznek olyan hulyek, hogy csinalnak egy notification centert es eloadjak majd ugy, mintha feltalaltak volna a spanyol viaszt. akkor az elo lapkak minek vannak? annyi baj van jelenleg az ertesitesi rendszerrel, hogy magatol eltunik a push uzenet. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Воланд #15859 üzenetére
Nekem, ami kene, de nagyon:
-mass storage
-tobb lapka szin
-xvid/divx/mpeg/wma/3gp tamogatas
-zune csak opcionalis
-HD felbontasu kijelzo tamogatasa
-kereso gomb mukodjon a menuben, zeneljatszon belul (nagyon tetszik az iOS spotlight-ja)
-egy lehuzhato toolbar (mint droid/iOS) ahol konnyen le lehetne erni WiFi, 3G, stb + ertesitesek) -
Воланд
titán
válasz
polonic #15856 üzenetére
nalam ez igy nez ki:
ketto vagy tobb mag az energiagazdalkodas (leszarom, hogy droidon mar van es ugyan ugy merul a telefon, van egy olyan sanda gyanum, hogy az ms ezt kicsit jobban meg tudja majd oldani) meg a nagyobb etvagyu appok miatt, nagyobb kepernyofelbontas, zune pass (vagy akarmit is akar helyette az ms), normalis skydrive integracio (nem akarok 100%-ot, de legalabb egy fejlettebb fajlkezelest, kulso app nelkul. sot a fejlettebb fajlkezelest kerem az offline fajlokhoz is), normalisabb fb, twitter integracio, local scout, bing music, e-mail-eknel mappa kezeles (nem jelzi, ha almappaba jon uzenetem), tobb lapkaszin, normalis push notification rendszer (tok jo, hogy ertesit az app, de el is tunik a felso savbol az ertesites, minden beavatkozas nelkul), bongeszes eseten (ie akarmennyi) az legyen a minimum, hogy a kedvenceim a felhoben legyenek (az elozmenyek mar a hab a tortan kategoria), kereses gombot a bongeszobe es a jatekokhoz is. igy hirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
pushalias
addikt
-
gzbotii
nagyúr
Leszedtem ujra az Insidert, es ez a kep fogadott elsonek
:
Kozben, meg ezt be is allitottam hatterkepnek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Rage47 #15824 üzenetére
Nem vagyok fontos ember, sem a CEO, egyszerűen hozzám tartozik a videós vonal, én vagyok a ,,kiemelt ügyfélkapcsolat".
Amúgy nem véletlenül került átmenetileg ,,tartalékba,, a HD7, és van helyette iphone, akármennyire is szeretem, ha vannak idegesítő hibái. Amúgy a fájl másolgatást megoldhatnák úgy ahogy iOS-en van appok alá, az nqgyon szimpi.
Viszont a WP7 levlezője sokkal de sokkal jobb pl, az hiányzik.
15830 - pushalias: a wp7 hibája, mert nincs lehetőséged máshogy elérni doksijaid, ha beszarik a felhő... Illetve van, másik felhő, esetleg sharepoint.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz
btudos #15845 üzenetére
De várjál, utolsó adobe-os válasz a sorban (még januárban!) olyan, hogy ezért máshol jönne a parasztlengő. Nézzük apránként:
„We have that function on our Android and iOS readers”
Ez komolyan gondolja, hogy az ügyfél váltson telefont a nyomorult reader kedvéért?
„and when we update our Windows Phone Reader, it will get that functionality as well.”
Csak éppen nincs frissítés, és nem tegnap óta.
„We don’t yet have a timeline for that, however.”
Erre mit lehet mondani? Szifonos verzióhoz volt idejük, androidoshoz volt idejük, pont erre meg nincs. Anyátok.
-
pushalias
addikt
Ja, hát azt kihagytam, hogy keresni sem lehet Adobe Readerrel.
Érdemes ezt a szálat olvasgatni, egy kabaré: http://blogs.adobe.com/readermobile/2010/10/25/adobe-reader-windows-phone-7/
Egy jellemző hozzászólás a végénél:
By Kekstier - 10:58 AM on January 11, 2012 Reply
This app is a shame for the whole company.
I don’t wanna talk about the missing funtions, because the ones that are implemented don’t work as well.
For example, the “next page” button doesn’t bring me to the next page, but only half of it.
The scrolling funtion doesn’t work either, as the view jumps back a bit when the new page is rendered.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pushalias #15841 üzenetére
En a Wildfire-el voltam igy. Tobbszor mar a kezem fel volt huzva, hogy most csattan a paslon/falon (sms iras, hvas fogadas -mindehol kepes volt belassulni pokolian)
De elotte es utanna sem volt, nekem se olyan telefonom, ami nem azt nyujtotta volna, amit el(lehetett) varni tolle -
pushalias
addikt
válasz
polonic #15834 üzenetére
Sajnos nem tudok róla. Mondom, én PC-n konvertálom eBook formátumba, és annyi.
Calibre amúgy is óriási királyság, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem is hallottam róla, és kétségbeesésemben már mindenféle fizetős vackokat warezoltam, hogy PDF-ből eBookot csináljak. Egyik fosabb eredményt adott, mint a másik, esküszöm. Még jó, hogy nem fizettem értük 20-30-50 (!) dezsőket. Calibre meg ingyen kiválóan konvertál. És amíg a legutóbbi legalább valamennyire használható cuccal egy konvertálás mondjuk 10-15 perc volt könyvenként, csutkára leterhelve az i3-at, tehát konvertálás közben ne akarj mást csinálni, addig calibre ugyanezt max fél perc alatt letudja minden extra terhelés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz
mandin #15833 üzenetére
Átlagosan legalább háromszor akkora fizetések mellett dupla annyiba kerül néhány dolog, én esküszöm elsírom magamat, annyira sajnálom őket. Igen, drágább a lakás, az albi, a közlekedés, meg az effélék, minden más ugyanennyi, sőt, van, ami olcsóbb is. Például az előfizetéses telefon. Nálunk 80-90 körül lesz a 900, AT&T-nél 100 dezső akciósan, hadd ne zongorázzam a különbséget. Nálunk a 16 ezres havi előfizetés majdnem hogy luxus, ott az ötven ajrós bárkinek megfizethető.
A 600 ajrót meg tekintsd úgy, mint a fekete mosogatóban güriző ember legfeljebb félhavi fizetését. Albira eldob 4-500 ajrót, eszik, iszik, közlekedik, aztán legfeljebb három hónap után vesz egyet magának. Függetlenül. És nem kell kuporgatnia. Mondhatnám, hogy olyan, mintha nálunk 30-40 ezer HUF lenne ugyanez, ugyanígy függetlenül, csak annyiból sántít a hasonlat, hogy az itteni minimálbéresnek nagyon nem lenne elég a 3 hónap.
-
mandin
senior tag
válasz
pushalias #15814 üzenetére
Nálunk nagyon elterjedt hogy külföldön milyen sokat keresnek, meg milyen jó ott minden. Arról nem beszél senki, hogy dupla annyi a lakás, a tanulás majdnem minden. Nyilván sokkal könnyebben megtehetik hogy megvesznek egy ilyen telefont, de szerintem ez még nyugati viszonylatban is kicsit túlárazott. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz
Sn[4k3] #15826 üzenetére
A WP7-es Adobe Reader egy bűzölgő trágyadomb, Adobe szoftveróriás szégyene. Nem tudsz vele adott oldalra lépni (vagy Ctrl-Alt-AltGR-Alma-F9-AnyKey-Shift-MacisBögre kombináció kell hozzá, amit nem kötöttek az orromra) Én mindent konvertálok Calibre-rel eBook formátumba, és Bookviserrel nézegetem, mert úgy kúl.
-
pushalias
addikt
Csakhogy ez nem a WP7 hibája.
Mellesleg nekem meg Google Docs-szal volt hasonló bajom, valamiért hetekig nem tudtam ugyanazt a dokumentumot megnyitni, amit a kollégám rakott fel, mégsem mondom azt, hogy szar. probléma volt a szolgáltatással, megesik, ennyi.
Ha már itt tartunk, én a Google naptárat tudnám elátkozni, mert ahányszor mentés-helyreállítást csináltam a telefonon, annyiszor rakta be újra és újra a névnapokat eseménynek, sehogy nem tudtam megakadályozni, és persze a syncje (ami egyébként is egy ...) az Exchange naptáramba is betette mindet. Végén vettem egy nagy levegőt, és töröltem az egészet a tetves-retkes tudjuk mibe. Amikor megvettem a Lumiát, elkezdtem használni a live fiókhoz tartozó naptárat, és annyi. Pedig live fiók sem egy hibátlan cucc.
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #15819 üzenetére
Most kiprobaltam,kepet es grafikont behozta az equastion-el csinalt kepleteket nem.
Amugy mas tortenet, talalkoztam egy regi haverral,mondjuk elvakult apple hivo lett egy 3gs-tol,elkerte a telomat(omnia 7).a reakcioi sorban: bazze de nagy, bazze de rohadt gyors, bazze milyen fasza szinei vannak.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Kicsit vidam, de az elozhoz kapcsolod video. Valtas 3GS-rol Lumia 800-ra
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
robotjatek #15822 üzenetére
Mennyire állja meg a WP-s Adobe Reader a helyét a droidos ellenében? Elméletben a Nokia Reader tud majd .pdf-et is olvasni, nem?
-
pushalias
addikt
válasz
Ábra alatt mit értesz?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
robotjatek #15822 üzenetére
Sajnos igen, de ezt tudom, nem MS-en vagy a WP fejlesztokon mulik, es a Flash-rol is van egy velemenyem (ujra felraktam 3 napja a Flashblock-ot Chrome ala)
De viszont, eddig nem volt bajom az integralt Office-al -
válasz
robotjatek #15817 üzenetére
Mert mondjuk van kismillió céges doksim (pricelistek, termék leírások és prosik, ajánlatok) csücsül a felhőben, amire számítok hogy ott van, és nem tudok minden alkalommal telefonálgatni a kolléganőimnek, hogy dobjanak át 10 dokumentumot, mert a felhő baszik működni. Kb. 70 céget képviselek a videós piacon, el tudod képzelni, hogy nem két fájlról beszélgetünk...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Hat, en proaltam eleget, de nem volt szerencsem jobbhoz. Bar igaz, egyetem miatt tobnyire pdf-et hasznalok telefonon, ha mar muszaj (puskazni)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #15816 üzenetére
Hat, a Polarice Officet pl, felulmulja simman. Nincs kihivoja szerintem sem iOS-en sem droidon.
(#15817) Comrade92 : mert, az sem mukodot/ik
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pushalias #15811 üzenetére
Tudod, nekem most a 4. WP7es telfonom van, az elso ilyet (Optimus7) 2011 julius elejn vettem. Wildifre-rol valtottam, es elotte kb minde letezo dolgot elolvastam a rendszerrol..tudom mit tud, mit nem. Ahogy, az itt forumozok 90% is.
De vannak dolgok, amik azert bosszantoak. Ilyen, az dokumentumok feljuttatasa. Es ezt tetezi, ha meg nem is megy rendesen a felho es aztan szop@t, hogy full Office tamogatas mellet sem tudod hasznalni -
pushalias
addikt
válasz
mandin #15792 üzenetére
Kábé 800 dollár vagy 600 euró vagy font. Miről beszélünk? Neked, nekem szép pénz, kint meg a takarítónőnek a fél havi fizetése. De egyébként már nálunk is beszéltem olyan emberrel, aki kijelentette, hogy a) amint kijön az iPhone 5, azonnal megveszi, b) ő hűségnyilatkozattal nem vesz telefont, csak függetlenül.
-
negyedes
addikt
válasz
robotjatek #15812 üzenetére
En is igy voltam az omnia 7 vasarlas elott,bar a hetvegen felhuzott a skydrive mert nem volt elerheto a feltoltes,se mobilrol se geprol.
szoval a felho beka...
-
robotjatek
tag
válasz
pushalias #15811 üzenetére
Ha lenne like gomb a ph-n (de hál' istennek nincs
), akkor erre most menne egy. Tökéletesen egyetértek. Én is rengeteg cikket átolvastam mielőtt megvettem volna az Omnia7-emet, nem is értek meglepetések. Tudtam mit kapok a pénzemért, és ezért milyen esetleges kompromisszumot kell vállalnom. Egy percig sem bántam meg a választásom.
-
pushalias
addikt
Lassan tényként kell kezelnem, hogy sokszor olyan dolgokat kérnek számon WP7-es telefonokon, amit a konkurencia sem tud. Mókásabb alfaja utána kijelenti, hogy vissza/áttér a konkurenciához ami ugyanígy nem tudja.
Minden bizonnyal én vagyok segg hülye, hogy ebben nem találom a logikát.
Meg olyan dolgokat hiányolnak, amiknek utána kellett volna nézniük, mielőtt megveszik a telefont. Tegye fel a kezét, aki mosógépet vett, aztán reklamált, hogy nem jön be rajta a sportkettő. Nincs ilyen? Jé! Csak mert folyton ilyen szintű reklamációkat olvasok.
Én mielőtt megvettem a 710-et, hónapokig böngésztem pl. ezt fórumot, aztán elmentem megtaperolni, és utána vettem meg. Nem x nap, hét, hónap, év használat után csodálkoztam rá, hogy nahát, ezt sem tudja, hanem úgy vettem meg, hogy tudtam, nem fogja tudni, de nekem nincs rá égető szükségem. Döbbenetes módon én elégedett is vagyok vele.
Legviccesebb meg, hogy hogy merészel (bruttó) 170 ezer lenni egy Lumia 900, nem fogja azt venni senki. Aztán gondolom megy, és megveszi nagy büszkén a galaxy ácsét. Meg megveszi a 90 ezres laptopot a Teszkóban, hazafelé jókat röhög a haverokkal a lúzereken, akik ugyanezé kiadnak kilóötvenet, aztán hazamegy, bekapcsolja, és keresi az ikonokat, meg töri a fejét, hogy mit csináljon a FreeDOS feliratú cédével.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
btudos #15806 üzenetére
Nekem is tökéletes lenne az alap felhozatal (Lumián), max. egy Shazam kerülne fel pluszba és egy Civ Revo.
Xbox Live és WP7 között mekkora a szimbiózis? Az elején még olyanokat lehetett hallani, hogy lesznek majd mind Marketplace-en, mind Arcade-en elérhető játékok amikkel lehet crossplatfrom multizni is (meg amolyan "leteszed a kontrollert, de buszon folytatod" mottók is voltak). Vannak ilyenek?
Mekkora mobilnetet érdemes venni a telefon mellé? 500MB elég?
-
btudos
nagyúr
válasz
Sn[4k3] #15803 üzenetére
Ennyire nem kell komolyan venni, tény hogy még mindig nem tudunk semmit a WP8-ról, csak találgatások vannak, megy a ködösítés, de azért mindenképp meg kell várni, mielőtt ítéletet mondunk. Bár nekem alapvetően a jelenlegi funkcionalitással is majdnem teljes a rendszer, de tény hogy főleg hardver terén jelenleg le van maradva a WP (más kérdés hogy az Androidos telefonok 90 %-ánál így is gördülékenyebb a rendszer
)
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sn[4k3] #15803 üzenetére
Az a gaz, hogy arrol, ami jon nem sokat tudni. Mi kap frssitest, mi nem stb.
Nekem meg volt iPhone 4-em, es az sem eghy rossz telefon..foleg az alkalmazasok. Meg droidnak az elonye, hogy baromi nyilt.Es, ha nem lessz novekdes tovabbra sem, akkor az MS sem fogja tovabb olni bele a penzt. Szoval, ha nem vlatozik semmi 1 ev alatt akkor valoszinu, ok is lehuzzak a WP rollojat.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
gzbotii #15774 üzenetére
Ennyire rosszul állna a WP7 szénája
Nemár, most elbizonytalanítottatok... Pont amiatt tetszett elsősorban a WP, hogy nem alma vagy droid. Utána meg jött a személyes meggyőződés, hogy ez a rendszer nekem való, de ha nincs jövője, akkor nem tudom, hogy megvegyek-e egy WP-s telefont
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- YouTube
- Milyen TV-t vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asustor NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes