Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Csak és kizárólag saját felelősségre, nem warezolásra használni, és a többi figyelmeztetés! Kizárólag olyan ID-vel működik, amihez tudjuk a jelszót, tehát más ID-jével elvben nem lehet visszaélni.
,
Unlockolt telefonon csereberélhető az ID! -
gzbotii
nagyúr
válasz
catroot
üzenetére
En is.. foleg, hogy sokszor, net nelkul is megnyitott papr albumot attol, akit utoljara kukkantottam meg.
Amugy meg 2 napig egy Wave 2-esem volt, ma meg egy Wildfire S-nek lettem szerecsetlen tulajdonosa
De mar vergodom is vissza WP-re. Kis szerecsevel, hetvegere ujra Omnia. Uj. -
Gorneck
legenda
Minek rakjam rá ha nem hallgatom és elvagyok 2-3 albummal hetekig\hónapokig? Mivel van itthon wifi és zune-ról megy a zene így, kb szabadon cserélgetem rajta azt a pár albumot...
Szóval 2012-01-28 számolva még van pár hónapom, hogy elfogyjon 1,5-2 giga helyem? Erre kíváncsi leszek.
Ha nem fogy semmi, akkor vmi baj van vagy mi?
-
Blyan
félisten
Gondolkoztam ezen a dolgon, szvsz a sok SNes kép is betesz a buliba, a People Hubon.
Aki úgy nézegeti a FB-ot, az ismereősei képet, stb, az kapja a letöltött tartalmat dögivel, lásd Pictures hub, People rész. És ezeket lehetetlen törölni pl...Bár nem tudom, nem ismerem a szokásokat, de nálam most 2.02 GB szabad terület van, viszonylag sok appom van, minimális zenével (kb 3 normál MP3 album).
-
for3l
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
mi az, hogy nincs értelme több zenét rárakni? nekem van úgy, hogy egy hónapig nem kötöm zune-ra a telefont. ha frissítés van, majd jelez a készülék.
nekem tele van rakva zenével, így az app-ok és az OS nem tudja "teleszemetelni" az üres tárhelyet, mert gyakorlatilag nincs olyan.
majd ha fél múlva megnézed a telefonod - tapasztalatból mondom (meg még sokan mások is) - meglátod, hogy ha van szabad hely a telefonon - illetve úgy írom, hogy kéne lennie - az hamar el fog fogyni anélkül, hogy te tudnál róla, hogy akármit is raktál rá.én már leíram, hogy ezt úgy próbáltam megkerülni, hogy telerakom zenével a telefont, majd amikor szól, hogy hely kell neki hely (mondjuk valami app-nak, vagy pdf-nek vagy akárminek), akkor törlök valami olyan zenét, amit nem igazán hallgatok. így fent van kb ~4-4,5gb zene és elég cserélnem akár 2 havonta, mert addig el vagyok ezekkel, valamint nem fog elmenni 1-1,5gb tárhelyem a levesbe.

-
gzbotii
nagyúr
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Ne aggodj, nekem egesz pontosan 3,5GB volt + 256Mb kep rajta es folyton hibat dobott, hogy nincs hely szinkronizlani (0 video es vagy 15 app amit en raktam fel)
Aztan ment egy hard reset es lett 1,5GB helyem, peddig csak a zenet masolta fel. Ilyet neztem

Aztan meg szepen beletorodtem. Ez ilyen

-
mrhitoshi
veterán
Kezd teljesen elegem lenni ebből a retardált Zune-ból.
Össz-vissz van 4GB-nyi zeném. Ezt mindet rá akarom rakni a telefonomra, amin szinte már nincsen semmi, csak zene. Ha jól számolom kellene még lennie legalább 3,5 GB-nyi helynek, de ez a buzi azt írja, hogy nincs. Komolyan, mi alapján számol ez ? vagy ez nekem magas, hogy egy 8GB-os telefonra, nem tudok 4 GB-nyi zenét rakni. 

-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Valaki ki tud segíteni, hogy ha biztonsági tanúsítvánnyal van baja az Exhange eléréskor (mail beállítás), akkor ha egy sima OWA hozzáférésem van a céges levelezéshez, akkor honnan / hogyan lőhetek magamnak megfelelő CER fájlt?
(Itt visszakerestem a hibakód alapján, de nem találtam túl szájbarágós leírást).
elnézést, de Androidról jövök, kölcsön WM7.5 készülékem van, kicsit szokatlan...
Köszi,
Balázs
-
pushalias
addikt
válasz
zotosz
üzenetére
Érdekes, engem is zavartak azok a gombok, aztán meg mégse. Pedig amikor én taperoltam kirakott pléhdányt, nem csak hogy az eladó akart N9-et rám sózni, de a tapiképernyő sem volt az igazi (gondolom nem pucolták), meg ezek a gombok is le voltak harcolva. Aztán megvettem, és semmi bajom vele. A ClearBlack meg nem olyan clear, de napfényben is jó.
-
zotosz
tag
Üdv srácok
wp7-es telefon vásárlásán töröm a fejem. Korábban már kipróbáltam/használtam, és nagyon szimpatikus rendszer, egyszerű, letisztult, gyors.
Kinéztem 2 telót az edigitalnal, lumia 710 (80 e), és omnia w (70 e)
mind2 volt már a kezemben és az omnia vhogy szimpatikusabb, a 710-en az alsó fizikai gombok vhogy zavarnak, iszonyat szokatlan.
Nem vagyok nagy gps használó szal offline ovi v bing maps( v h hívják mostanában) hiánya nem nagy hátrány.Szóval az lenne a kérdésem, h az omniával kapcsolatosan van vkinek tapasztalata?? és ha igen milyen?
(ahogy néztem hardwaresen a 2 tök 1 forma leszámítva h az omnia samoled-es)
-
válasz
Gorneck
üzenetére
Nade woland_y2k is azt írja:
felvettem egy videot, felvetel vegen visszalapoztam ra, harom pottyre raboktem --> share --> skydrive. pictures hub-ban camera roll --> hosszan raboktem a videora --> share --> skydrive (vagy megnyitottam a videot, akkor lasd fentebb).
Szóval akkor már csak azt nem értem, hogy mukibuci-nak hol nincs, vagy elsőre hol nem találta meg. Mert a felvett videók nekem is benne vannak a kameraalbumban.
-
Gorneck
legenda
válasz
Воланд
üzenetére
Képek -> Fotóalbum...
(#16967) Barthezz2: Nekem a képek mellett a videók is ott vannak a fotóalbumba...nem kell semmi extrát tennem...
Nem hiszem, mert én nem a kamerán belül lapozgatok vissza, hanem a képekbe...azon belül a fotóalbumba...
De egyébként egy a hely, csak én másképp jutottam el oda...
-
Воланд
titán
válasz
mukibuci
üzenetére
felvettem egy videot, felvetel vegen visszalapoztam ra, harom pottyre raboktem --> share --> skydrive. pictures hub-ban camera roll --> hosszan raboktem a videora --> share --> skydrive (vagy megnyitottam a videot, akkor lasd fentebb).
egyedul a skydrive app-ban nem latom, de mashonnan fel tudom tolteni.
-
mukibuci
nagyúr
én vagyok béna vagy tényleg nem lehet feltölteni a telefonnal felvett videókat pl skydrivera

#16953: de hol
nem találom 
-
Воланд
titán
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
Gyakorlatilag annyi, mint a google-nel. Kell egy account (live-os) hozza, hogy hasznalhasd a piacteret.
Meg a masik, hogy sok app van, ami nem erheto el magyar reggel. Ezert van, hogy sokan inkabb USA/UK accountot adnak meg.Viber allitolag a heten - mult het/jovo het (
D) erkezik. Mas van nagyjabol (Skeype, FB chat, MSN, Yahoo!) -
Kephamos
addikt
Mi is pontosan ez az ID-s rendszer? hogyan működik? Eddig google kontót használtam androiddal, az remekül működött. Valaki írhatna nekem egy kis összehasonlítást a gugli-féle rendszerrel, mert most készülök wp-re, konkrétan lumia 800-ra váltani.
mod.: Mi a helyzet a Viberrel?
-
törölt tag
Ja nem féreértettem, azt hittem Tania-t vesz

-
Gorneck
legenda
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
üzenetére
Idézőjeleket lefelejtettem: vépéhetesített Blade = "Tania"
De el is gondolkodtam egy real Tania-n, csak hát tényleg olyan gyakori, mint a 24 tile coloros WP7 telefon.najó, még is csak van, de ennyiért már Lumia 800 vagy Omnia W
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
pushalias
üzenetére
Nekem is tetszik, a WP7LP+-t szidtam. Na, lassan meglesz a Tania-m, de valamiért a lockscreen mindig a zenelejátszóba dob

Mimdegy is, csak legyen legalább ilyen jó az igazi WP7 és akkor már megérte nekem a csere. Már a használt Lumia 710-ek ára is kezd normalizálódni, ajvé!
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
pushalias
üzenetére
Volt alkalmam meglesni a free verziót, nagyvonalakban: egy nagy rakás tehéntrágya az egész. Lassú, nehezen kezelhető, kevés modifikációs lehetőség. Nyomába sem ér a Laucher 7-nek. Az gyors és sokkal testreszabhatóbb (a háttér lehet egyedi, a csempék színe tetszőleges és akár átlátszó, stb). Egyedüli pozitívuma, hogy sok WP-like tile bitmap van benne, de hétvégén azt is kinyerem belőle. Akár összehasonlító képeket is berakhatok, azaz inkább demonstrálnám, hogy mit lehet kihozni egy Launcher 7-ből.
-
pushalias
addikt
Láthatóan widgetekkel, de valaki összekalapálta egy elég súlyos WP7-like launchert Androidra. Az erőforrásigényeit tippelni sem merem.
Windows Phone 7 Launcher Pro (2.99$)
És egy videó a cikkből: Windows Phone Launcher for Android vs Lumia 800
-
pushalias
addikt
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Nem tudom, miért nem alapvető egyeseknek, hogy ha lefordítanak valamit, akkor odaírjanak a végére annyit, hogy via ezmegaz.
Íme az eredeti cikk, amit még nem Komzsik János írt:
Why People Love Windows Phone -
válasz
üzenetére
Több program is van, amiben leírják a leírásban frissítés után, hogy a v1.x, 2.x, stb milyen változásokat hozott, de olyannal is találkoztam már, hogy frissítés után, ha elindítod, akkor a képedbe tolja a changelog-ot. Szóval általánosságban nem igaz, hogy sosem lehet tudni

-
törölt tag
válasz
legiaap
üzenetére
ugyanígy megy visszafele is, mi sem kapunk semmi info-t, hogy egy appon mit javitottak az új frissítésben, ami már csak azért is vicces, mert sokszor a bennfentesebb külföldi nagy wp7-es oldalak írói is csak találgatnak, hogy mi változott a frissítés óta, meg kérik az olvasókat, hogy kommenteljék ha észrevettek valamit

-
mrhitoshi
veterán
Itt van egy cikk. Tömören össze van szedve, hogy mi akar lenni a WP7.
Az egyszerűség persze nem csak erre a platformra igaz. Az iPhone is ennek köszönheti a töretlen sikerét, hiszen találunk rajta egy home gombot és magát a “launcher”-t. A Windows Phone viszont talán még egyszerűbb és testreszabhatóbb.
Bár ez kicsit idiótán hangzik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mizu_
tag
Sziasztok!
A teljes méretű fényképeket csak Zune-nal lehet leszedni a készülékről? Nincs erre valami alternatív megoldás?
-
Dale
aktív tag
válasz
legiaap
üzenetére
Nem, a fejlesztő semmiféle értesítést nem kap, csak böngészheti az aktuális kommenteket országonként lebontva. Ez az AppHubban annyira kontár módon van megcsinálva, hogy ésszerűbb az AppTracker programot feltelepíteni a telefonra és azzal nézni, mi újság. Szóval ha átírsz egy kommentet meg a csillagállást, azt a fejlesztő max akkor veszi észre ha kifejezetten emlékszik a kommentedre.
-
legiaap
félisten
Ha egyszer már írtam a marketen egy kommentet egy apphoz és másodszorra módosítottam azt, mert előjött valami bug, akkor arról a fejlesztő kap ismét értesítést?
-
pushalias
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a hajam tépem tőle, főleg a legutolsó update óta...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De mar vergodom is vissza WP-re. Kis szerecsevel, hetvegere ujra Omnia. Uj.

(azért titkon reménykedtem, hogy csak én vagyok béna)
felkúr 

Amugy megint elojott a back gomb beragadas az omnian, ket lezaras es meg is oldodott.