Hirdetés
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
robotjatek #21203 üzenetére
wp8-ra lehet nativan irni programot, kerdes, hogy az ms mennyire fog kulso bongeszot beengedni a platformra.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
robotjatek #19888 üzenetére
Ja, de azert ugye tudod, hogy i4 es i4S is megkapja az iOS6-ot, az i4S-en meg valoszinu nem lesz nagyon megnyirbalva. Nem ugy, mint itt az L900 eseteben.
-
válasz
robotjatek #19867 üzenetére
és ez a frissités milyen pozitivumot hoz azon kívül, hogy nem 7.5 lesz a verziód, hanem 7.8?
adam014: de te miért gondolod, hogy ezentúl is fognak fejleszteni erre? Most már lesznek normális játékok - nekünk nem. Lesznek új apik, amiknek köszönhetően lesz csomó uj program - nekünk nem. Nem kell messze menni, elég, ha lesz működő viber wp8on
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz
robotjatek #19867 üzenetére
Milyen frissítést ? Ja hogy megváltozik a kezdő képernyő ? Oda ne rohanjak.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
robotjatek #17685 üzenetére
Megjott ra a bugfix
-
gzbotii
nagyúr
válasz
robotjatek #16194 üzenetére
Azert, ennel tobb featuret en is el tudnek kepzelni..par ujitast (a meglevok melle)
Csak, hogy egyet mondjak: FB uzenetkuldes Messages Hub-bol, ha a partner offline -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
robotjatek #15822 üzenetére
Mennyire állja meg a WP-s Adobe Reader a helyét a droidos ellenében? Elméletben a Nokia Reader tud majd .pdf-et is olvasni, nem?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
robotjatek #15822 üzenetére
Sajnos igen, de ezt tudom, nem MS-en vagy a WP fejlesztokon mulik, es a Flash-rol is van egy velemenyem (ujra felraktam 3 napja a Flashblock-ot Chrome ala)
De viszont, eddig nem volt bajom az integralt Office-al -
válasz
robotjatek #15817 üzenetére
Mert mondjuk van kismillió céges doksim (pricelistek, termék leírások és prosik, ajánlatok) csücsül a felhőben, amire számítok hogy ott van, és nem tudok minden alkalommal telefonálgatni a kolléganőimnek, hogy dobjanak át 10 dokumentumot, mert a felhő baszik működni. Kb. 70 céget képviselek a videós piacon, el tudod képzelni, hogy nem két fájlról beszélgetünk...
-
negyedes
addikt
válasz
robotjatek #15812 üzenetére
En is igy voltam az omnia 7 vasarlas elott,bar a hetvegen felhuzott a skydrive mert nem volt elerheto a feltoltes,se mobilrol se geprol.
szoval a felho beka...
-
ubid
senior tag
válasz
robotjatek #10974 üzenetére
és az interop unlock mit takar ? : )
-
Boonen007
őstag
válasz
robotjatek #10974 üzenetére
Akkor ez mire jó? Ez az unlock mire jó?
-
ubid
senior tag
válasz
robotjatek #10971 üzenetére
A fejlesztéssel tisztába vagyok , arra gondoltam, hogy kaphatok valami plusz alkalmazásokat vagy valami ilyesmi, valamint ezeket hogy lehet felrakni ? és honnan érhetők el ezek ?
Pl a battery status -hoz hozzájutok ?
-
Dale
aktív tag
válasz
robotjatek #10969 üzenetére
Lehet hogy ez új engedmény, az egész fejlesztői program indulásakor még az volt a nagy difi a DreamSpark és a normál között (hobbi fejlesztői szemmel) hogy diákok csak 1 készüléket unlockolhattak vele. Most megnéztem, normállal továbbra is 3 a limit... Amúgy nem lennék meglepve ha 3-at írna az AppHub, de aztán megtagadná már a második diák regisztrációt is, amennyire szar az egész...
-
ubid
senior tag
válasz
robotjatek #10969 üzenetére
Sikerült megtennem !
Innentől kezdve milyen plusz dolgok érhetőek el ?
(még nagyon új vagyok a WP7 -témakörben , bocs a sok kérdésért . )
-
catroot
veterán
válasz
robotjatek #10903 üzenetére
Amikhez nem volt elég a sima unlock:
az az Advanced Config. A többihez elég a chevron, mert csak egy xap fájlt telepítesz, nem nyúl bele maga a program olyan mélyen, mint az advanced.
A facebook app előtt a böngésző kirakott linkjét használtam, de ez akkor ingyenes volt, meg azért a csempéje szebb
De fizetni tényleg nem érdemes érte.
@(#10906) Boonen007
Mit ír ki pontosan? Én itt regisztráltam a gmail-es címem, aztán pedig ezt adtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
robotjatek #6427 üzenetére
Ha úgy is marad, akkor valószínűleg a proxy zavar be.
-
moonman
titán
válasz
robotjatek #4696 üzenetére
tcp socket hianyaban fog is. ezeknek majd Mango-tol lesz igazan ertelmuk. amugy egy media remote-ot en is hasznalok, arra pont jo. (PC Remote - fizetos)
-
catroot
veterán
válasz
robotjatek #4119 üzenetére
Na akkor már ketten vagyunk. Nem zavar amúgy a dolog, nem azért szoktam emlegetni. Inkább nem értem, hogy ez minek a függvénye, hogy más független Omnia megkapja, míg más nem. Pedig biztos van benne valami ráció.
-
aero.
veterán
válasz
robotjatek #3894 üzenetére
Lesz azokra is frissítés nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Reklámblokkolók topikja
- BestBuy ruhás topik
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Kés topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...