Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Netfone
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
válasz
pushalias #25173 üzenetére
Na igen, szeretik elsunnyogni az ilyeneket. Amikor számonkértem a hölgyön (akinek a jegyzökönyes igényem miatt már eléggé elment az életkedve (vagy csak engem kívánt máshová)), hogy mégis merre jár a garancialevelem, azt mondta, hogy nem küldték vissza a szervízböl. Mondom ezt látom, de mégis hol van, és innentöl hogy bizonyítom, hogy volt két szervízelésem, és hogy a garancia ide szól. Hát, hogy az benne van a rendszerben. Még szerencse, hogy számla és az elözö kettö javításról szóló papírjaim megvannak. Ez egyébként épp csak azért érdekes, mert a garancialevél minden esetben a vevö tulajdona, töle igazából nem elidegeníthetö. Szombaton tudok csak visszamenni, de sajnálom öket, mert ök csak kiszolgálnak, viszont nincs más akiken keresztül intézkedni tudok..
[ Szerkesztve ]
-
Maateeo
aktív tag
válasz
pushalias #25171 üzenetére
Lehet, de az aktuális PTK szerint ha háromszor viszem vissza ugyanazzal a hibával (ez lesz a harmadik), csak akkor kell elviekben kicserélnie a készüléket. Namármost azt próbálta nekem beadni, hogy nyomott áron visszaveszi tölem, de ugyanehhez a készülékhez akkor hozzá kell tennem. Na ebben a pillanatban küldtem el melegebb éghajlatra, és mondtam hogy "ingyen és bérmentve cseréled süsd meg vagy balhé lesz belöle." Mindenképp ki akartam várni a harmadik alkalmat, hogy mit lépnek erre. Jó kis magyaros módi..
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pushalias #25136 üzenetére
Firefox az nem egy kullon alapitvanye?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
pushalias #24661 üzenetére
Elküldöm postán a telefonom komolyan.
Technikai analfabéta nem vagyok, tudom hogy kell mindenhez hely, de mondjuk amikor Wave-t használtam sose volt ilyen problémám, mondjuk ott volt 2 fajta tárhely, de nem megoldhatatlan. Szóval a 8GB-ból foglaljon le az op. Rendszer 2GB-ot, marad 6, akkor ebből marad 1.2GB. Oké, kell még alkalmazásoknak hely, mivel nem sok alkalmazás van fent, ezért olyan 800-900MB-nak kellene lennie még. Ezek után, még mindig legfoglal helyet, az már nevetséges. Miért nem tudja dinamikusan kezelni a tárhelyet az op rendszer, mondjuk max 2GB-ot használhatna, amit ugye le is foglal, és ezzel tudna gazdálkodni, alkalmazások beállításai stb... Aztán ha betelne, akkor betelt, ürítsen gyorsítótárat. Szóval noszensznek tartom ezt. -
válasz
pushalias #23213 üzenetére
Mert akár egy szaros driver hiba miatt is megtörténhet, hogy kinyírja a készülékét.
Nekem még anno WinMobile-os időkben történt, hogy gondolt egyet a Windows, és leválasztotta azt az USB portot, amin épp az Acer S200 lógott ROM telepítés közben. Gondolom sejted mi lett a 100 000-es készülékemből...Nagyon kitekert hiba, de előfordulhat. Mióta okostelefonom van a WP7 volt az első készülékem, amit nem akartam buzerálni, basztatni, mert a keveset amit tud, az esetek 99%-ban jól, megbízhatóan és gyorsan teszi (vagy lehet hogy öregszem, és tényleg az érdekel, hogy a munkámat segítse stabilan?).
Nem az a gond balcsida megjegyzéseivel, hogy megszellőzteti a custom rom és a hackelés lehetőségét, hanem hogy olyan felhasználóknak, akik betévednek ebbe a topikba, és általánosan a WP7-ről és korlátairól kérdeznek (de telefon még nem volt a kezükben egy fél percet sem), egyből ezt az opciót javasolja alternatívaként.
Lehet amúgy hogy teljesen hozzászokna, hogy a köcsög zune kell konvertáláshoz, vagy hogy nincs widget a lock képernyőn, de anélkül hogy belakta volna a rendszert, már egyből ott fog motoszkálni az agyában a törés és a hack lehetősége.
Ráadásul a HTC-ket vagy a Nokiákat (bár ebben nem vagyok up to date elismerem) jóval nehezebb törni, mint az LG / Samsung párost, több buktatója is van, mire interop unlockolod a készüléket, plusz a ROM cserék esetén is szigorú sorrendű előírásokat kell követni, amivel simán kinyírhatod a készüléket.
Nem kell velem egyetérteni az ügyben, meg lehet hogy én vagyok már túl öreg(?) ahhoz, hogy percenként mókoljam a telefonom, de ezen nem fogunk összeveszni.
-
consono
nagyúr
válasz
pushalias #22244 üzenetére
Akkor jó volt az időzítés
Más, hülye kérdésem lenne: egy hete van WP-s telefonom, egy HTC 7 Pro. Jól megvagyunk egymással, egyetlen nyűgöm van: a hívás közbeni hangerő. Hiába hangosítom fel, zajos környezetben így is nagyon halk... Kipróbáltam már több registry buherálós tippet, de semmi nem változott
Van valakinek ötlete mit tudnék még kipróbálni?
-
blex
senior tag
válasz
pushalias #21724 üzenetére
nem. ugye arról viccelődtünk, hogy föl kéne tornázni a hozzászólások számát és mivel én írtam össze az omniás topic első hsz-ét, arra mondtam, hogy az érhetne több hozzászólást is nekem
-
blex
senior tag
válasz
pushalias #21714 üzenetére
semmi különös, csak nem öt perc volt összeírni az egészet..
balcsida szerintem egy ekkora óra elég fölöslegesen rabolja ott a helyet, ha egyszer van lockscreenen is (bekapcsolásnál) meg a jobb felső sarokban is.. de ki tudja, lehet, hogy van akinek fontos a méret
[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
válasz
pushalias #21708 üzenetére
te szegény..
én 3 éve regisztráltam, csak aztán volt egy nagyobb szünetem, úgyhogy a regem kora és a hsz-ek száma nem áll egyenes arányban egymással.. azért 1000 hsz-szel nehéz lesz telespamelni a fórumot feltűnés nélkülde az omniás topic első hozzászólása érhetne legalább 10-et
[ Szerkesztve ]
-
-
catroot
veterán
válasz
pushalias #21228 üzenetére
Jaj, csak most vettem észre, hogy ez ügyben is írtál.
Nem, csak most.
Nem, eddig sehol sem kérték, msn-re használtam csak. Arra is ügyeltem, hogy amikor ismeretlen partnerek akartak felvenni (szóval egyértelmű volt, hogy spambot), akkor tiltottam.
A jelszavamat is 8 év után változtattam meg. Nem tudom, hogy az lehet-e, hogy a cca. 30 ismerős közül valamelyik kavart-e be. Mert volt 1-2 ismerősöm, akik nevében állandóan kaptam hotmail-en keresztül spam-et.
Egyébként a telefon ID-fiókja, amivel megy a box, bankártya, skydrive, azzal semmi gondom nincs.
Le is kopogom!
-
catroot
veterán
válasz
pushalias #21228 üzenetére
Igen. Nem az, hogy nem szeretné (szerintem fogalma sincs, hogy mire jó), hanem nekem lenne könnyebb dolgom elmagyarázni a Lumia kezelését.
Egy android-ot azért kicsit nehezebb kiismernie elsőre egy olyan embernek, aki akkor lát életében először tapis, okostelót. Viszont egy wp-s felület sokkal átláthatóbb, egyszerűbb.
Ja, és esetleges frissítés esetén egyszerre cibálhatnám anyámmal a kábelt!
(netkábelre gondoltam...
)
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz
pushalias #20070 üzenetére
Már próbáltam mindenféle beállítást, de nem segít semmi se, ha már megoldottam volna, akkor nem hoznám fel.
Nekem a mostani WP7 is megfelelne, de az ilyen idióta kis hibák elb@sszák az egészet, és ilyenkor mérgelődök, hogy miért nem lehetett kisimítani a kis hibákat, és úgy útjára engedni a halálba.
-
válasz
pushalias #20069 üzenetére
Egyébként ki az a Lóbelt Letfold?
Jaj, na befejeztem.
Blyan, van egy sanda gyanúm, hogy ugyanezek a SoC-ok (Lumia 710/800) még elő fognak kerülni a WP8 alsó szegmenseiben 800x480-as készülékekkel, mert kell nekik valami alternatíva a droid ellen...
Bár lehet hogy ügyesen meghúzzák a SoC-on belüli GPU cserét, és problem solved
pushalias: Szerintem az M$ az anty-piracy harcával egyszerűen kezeli ezt: miért is akarnál feliratot magadnak, amikor a gyári Blue-ray/DVD korongokon rá van égetve?
[ Szerkesztve ]
-
modd3r
őstag
válasz
pushalias #20034 üzenetére
Szerintem itt szó nincs csapdáról.
A MS önszántából választott egy olyan utat, amivel "kizárta" a régi WP vásárlókat az újdonságok köréből.
Azokat a vásárlókat, akik bizalmat adtak ennek az új rendszernek egy igencsak telített piacon. Ez finoman szólva sem jó marketing-stratégia.
Gyanítom, hogy a WP8 sok-sok fícsöre gond nélkül menne a régi vasakon is, de vmi azt súgja, hogy mégsem lesznek benne a 7.8-ban.
Hozzáteszem, ne legyen igazam... -
WolfheartGR
őstag
válasz
pushalias #20018 üzenetére
Vannak még páran akik csalódottak: [link].
A mentális képességeim köszönöm "aggódásod", rendben vannak. Az meg, hogy támogatja a többmagos processzort egyenesen azt is jelenti, hogy az egymagosat nem támogatja???
Nemtudták megoldani? LOL! Ha ezt bevenném akkor lennék helikopter...
Nah, kimérgelődtem magam, a hozzáállásom innentől adott a Microsoft mobilos termékeihez.
Viszlát topik!Blyan: bocs de folyamatosan ez zakatol a fejemben mióta megláttam a nickedet: [link]. Remélem nem veszed sértésnek, semmi rosszindulat nincs mögötte.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- LED világítás a lakásban
- Bluetooth hangszórók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...