Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gzbotii #25344 üzenetére
Nálam egyértelműnek tűnik, szerintem megéri a Lumia a plusz szoftverek miatt is (meg mert ők talán nem fogják annyira elhanyagolni a 7.8-at).
Bár az is kérdés, hogy csak két hétig vagy hajlandó használi a készüléked, aztán megy a lecsóba? Mert akkor felesleges rákölteni még 16000-et -
válasz
gzbotii #25288 üzenetére
Ezen már gondolkodtam én is.. Ha már másik topik, egy olyat kellene majd nyitni egy mindent a windows phone-ról, és oda minden beférne, mert most verziónként topikot cserélni nem túl értelmes, na meg akkor a kérdések-válaszok is mehetnének egy helyen stb..
De aztán ahogy gondoljátok
(#25301) legiaap: Ott a HTC zöld gondolom
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gzbotii #25288 üzenetére
Hát ja, meg kéne majd egy WP8 teló is de nagyon
Barátnőmnek Wildfire S telója van, kalap fos, a legfrissebb droid rá hivatalosan 2.3.5. Lggol mint állat. Felcsattogok youtubra, ott a gyerek ICS-t meg JB-t futtat rajta, persze gyorsabb mint a gyári os... pedig nem volt olcsó készülék egy évvel ezelőtt. Persze ez kellett mert ez lila... Most meg, hogy Lumia 710-em van, ugye a többiek rájönnek mi az a smooth érzés
-
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #25290 üzenetére
Nincs vele semmi komoly baj, nyilván nem nekünk van kitalálva, de pl. anyám imádja, mivel messze nem olyanok az igényi mint a hozzánk hasonló hw buziké. (
) Vígan elmegy 2 napot az akksi, nem egetrengető sebességgel, de folyamatosan megy, nem kell újraindítgatni, működik és kész. Vannak korlátai a RAM miatt, de aki ezzel meg tud barátkozni...
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz
gzbotii #25241 üzenetére
Sztem jó a kamerája egész nyáron ezzel fotóztam nyaralások alatt,majd ha hazaérek, tudok küldeni képet ha akarod, csak most telefonról írok. Kopni nem kopik max kicsit könnyen kicsúszik a kézből de rendeltem rá tokot Kínából 10$-ért kiszállítással és nem is vastagít a telefonon, jól néz ki, de amint hazaérek tudok részletesebben is írni
-
@matthew@
őstag
-
válasz
gzbotii #25219 üzenetére
de az csak egy program, ami fut rajta. Van olyan rom szinte mindenre, amin a nokia programok is futnak
Androidon se cserélgettél romot? Szerintem ott se díjazta a készülék, ha egy teljesen másik telefon romját flesseled rá, mégis voltak sense-et tartalmazó romok szinte mindenre
-
Oppenheimer
nagyúr
-
pushalias
addikt
válasz
gzbotii #25138 üzenetére
Ez (#25137) Blyan.nek is szól.
Ahogyan az Android sem a Google-é, hanem egy alapítványé.
Két óriási különbséggel egyébként.
1. A Google tagja az Open Handset Alliance-nek.
2. Az egyesületnek az összes androidos készülékgyártó a tagja, tehát tulajdonképpen maguktól kellene pénzt szedniük. Ha új gyártó áll neki androidos ketyerét gyártani, az is belép. Gondolom valami tagdíjszerűség lehet.
Kivétel a MIUI, ami ugye egy CyanogenMod-on alapuló „aftermarket firmware”, attól talán kérnek valamennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
gzbotii #25132 üzenetére
MS surface-ek készültéről nem tudtak a gyártók. Ők is akkor szereztek tudomást a surface-ek létéről amikor bemutatta őket az MS. Viszont az MS mindent tudott a gyártók készülő modelljeiről, így gyakorlatilag visszaélt a helyzetével és az OEM partnerek leendő termékeiből ötlet meríthetett egy ultimate táblagép megalkotásához
Ezért különbözik a Google Nexus cuccaitól.
-
Blyan
félisten
válasz
gzbotii #25132 üzenetére
Már mondtam. Google nem szed zsét az eladott telefonok után a gyártóktól, a MS igen.
Ha emellé még ki is adna egy konkurens terméket... hát nem véletlenül hisztizett az Acer anno a Surface tablet miatt. Már a Nokia kivételes státuszát is görbén nézték a gyártók. Aztán a Nokia is biztosan örülne a "Surface" telefonnak - így a csőd szélén.(#25134) adam014
És akkor azt még ne is felejtsük el, hogy a google-nek konkrétan saját mobilcége van a motorola személyében.Aminek szintén nem örült senki, de az Android kurva népszerű és ingyér van... Van bőven hely a húsos fazék mellett.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
válasz
gzbotii #25066 üzenetére
Magyar poooooverrrr
Orok kedvenc, foleg hogy az egyetemen CFR drukkerek voltak a roman haverok.
Jo hogy nem csak en vagyok itt erdelyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
gzbotii #24547 üzenetére
Csak magam tudom idézni::
"Megerősítem, ha egy vak sündisznó hígabbat szarik egy papírlapra, az valószínűleg jobb képet eredményez mint a HTC Mozart képérzékelője.
Szerk.: van amúgy egy érzésem, hogy egy 3 megapixeles érzékelő képe van interpolálva 8-ra, mert sok vacak képet láttam mar, de a Mozarté kiemelkedik mind közül. (a jel/zaj arányt nem decibelben, hanem százalékban lehetne megadni..." -
-
Alexios
veterán
válasz
gzbotii #19901 üzenetére
És ez a microsoft vagy a nokia sara inkább?
Mármint a nokia tavaly év elején bejelentette, hogy wp7re akar fejleszteni, majd évvégén kiszenvedett magából két telefont, és most kiad egy lumia 900-at mikor ők biztosan tudták, hogy nem lesz upgrade wp8-ra, és azt is, hogy nem biztos szerencsés most kiadni.
-
catroot
veterán
válasz
gzbotii #19881 üzenetére
Ide is belinkelem, hogy mit kap a 3gs az ios6-ból.
De tényleg nem azért, mert flame-t szeretnék!!!
-
catroot
veterán
válasz
gzbotii #19405 üzenetére
Engem már most idegesít
(meg még kéri banyek desktopon is... egyébként lehet én vagyok béna, de tényleg úgy szinkronizál, ha letörlök gépen valamit a mappájából, akkor az eszközről is törli? ezt nem tudom kivenni, hogy ne így legyen?)
amúgy nagyon úgy fest a dolog, hogy mindegy mi lesz 20-án, maradok MS mellett.
-
Lall
veterán
válasz
gzbotii #19364 üzenetére
Soha nem kellett még iTune-sal dolgoznom, de épp most értem haza, mert egy haverom vett egy iPhone-t és sötét hülye mindenhez és állítsam már be. Bazz, ez az iTunes a Zune-hoz képest egy rakat fos.
Nekem nagyon nem egyértelmű, persze lehet, hogy megszokás kérdése. De a zenéknél ez a kategorizálás amit Te is írtál mekkora nagy baromság már. Miért nem egy mappát szinkronizál, amit kijelölsz oszt csókolom. Na mind1, nekem nagyon nem jött be.
-
neooen
aktív tag
válasz
gzbotii #18858 üzenetére
Valószínűleg jól írta Woland_y2k, pont most futottam bele én is ebbe a 300 megás korlátba, de a szokásos volt a megoldás, Internet Explorer használata
. Így már felment az 1 gigás file-om, vagy legalábbis folyamatban van, szóval gondolom menne a 2 is
. Ez milyen már, hogy másik böngészővel van feltöltési korlát
?!
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!