Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Miért van az, hogy a Marketen, ha osztályozok egy programot, de kommentet nem írok csak csillagozok, akkor mikor újra belépek, akkor nem is mutatja, hogy én csillagoztam.
Tudom van átfutási idő, de pl. az Amazon Kindle-t már vagy 1 hete osztályoztam és ha bemegyek a reviews-be, akkor nincsenek ott a csillagaim... -
Bobyjack
senior tag
-
csab2
veterán
válasz
catroot #16884 üzenetére
Már megbeszéltük itt, hogy az nem albumborító, hanem egy kép az előadóról amit a Zune ismer és kirakja háttérképnek a Zune hubba illetve a csempére.
Független attól, hogy egyébként az albumborítód milyen. Nekem is minden albumborítóm rendben van (nagyon háklis vagyok arra, hogy rendben legyenek az mp3-aim id3tag-je) mégis csak némely előadónál működik a dolog. -
chester99
aktív tag
üdv
történt valami változás? a zuneban a piactér nem jön be nekem
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Más is tapasztalta azt, hogy a Zune a telón egyszerűen nem teszi ki tile-ba az album borítóját? Eddig kitette, most valahogy nem igazán akarja az igazságot.
(természetesen a régióm megfelelő, net kapcsolat is folyamatos, szóban forgó albumok is rendben vannak)
-
pushalias
addikt
válasz
Воланд #16880 üzenetére
Na meg MS már eddig is gondosan portolta az Apple rendszereire a fontosabb fejlesztéseit.
MS és Apple egyáltalán nem azok a kibékíthetetlen ellenségek, mint ahogy azt (főleg az Apple) hívek látni szeretnék. Aki nem túl fiatal, még emlékezhet arra, hogy az Apple-t 1997-ben pont a Microsoft mentette meg a csődtől. -
csab2
veterán
válasz
gzbotii #16878 üzenetére
A WP részesedése még nagyon csekély, ezzel a MS is tisztában van. Az Android meg gagyi. Marad a szifon, ami menő is és legalább olyan jó, mint a WP, ráadásul csomó dologban hasonló is a WP-hez (bizonyos megkötések, zártság). Szerintem nem meglepő, hogy iPhone van kiemelve az általad linkelt oldalon.
-
pushalias
addikt
válasz
Barthezz2 #16875 üzenetére
Az állítás az volt, hogy a MS nem ad választási lehetőséget. Pedig ad, és ő az egyik megoldást használja a kettőből. Pl. Dropbox (tudtommal) ugyanezt a két lehetőséget nyújtja. A Zune megoldása kellene neki, csak az meg vacakolósabb, sok esetben ugyanúgy átrendezést követel, és annak is van plusz tárhelyigénye.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gorneck
legenda
válasz
#32711680 #16869 üzenetére
Ez még csak béta, bár nem hiszem sok minden változni fog a véglegesbe.
Amúgy nem értem ez számodra mér zavaró...van erre egy mappám, ott tárolom az ilyen szemetet, az most, hogy ezt lehúzza a gépre pont nem érdekel...helyem van gazdagon, más meg uccse használja a gépet...
-
törölt tag
válasz
Gorneck #16868 üzenetére
Persze, jogos, csak pont ezt a mentalitást nem bírom, amikor kitalálja a MS, hogy nekem, hogy lesz jó aztán csá, nincs választási lehetőségem.
Persze az is érdekes dilemma, ha telefonról megosztok minden hülyeséget twitterre pl, skydrive-ot hazsnálva, nem akarom, hogy azt otthon letöltse a gép, de mind1, használom a netes felületet, elég jól meg van csinálva. -
törölt tag
válasz
pushalias #16866 üzenetére
Skydrive-on főként dokumentumokat tartok (ppt,pdf,doc), hogy bármikor elő tudjam szedni őket akárhol vagyok, telefonról, vagy más gépről. Erre felteszem a programot és csinál egy skydrive mappát, ahova letölti az összes cuccomat skydrive-ról és úgy szinkronizál.
Amiket felteszek skydrive-ra azt főleg gépről teszem fel, erre meg letölti mégegyszer a gépemre, így rögtön mindenből 2 van a gépemen -
pushalias
addikt
Aki hiányolja a PC-s Zune-ból a piacteret, annak van megoldás.
Adjátok vissza a Zune piacteremet!
@exileee
Amennyiben?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Skydrive pc klienssel megin adtak egy pofont a szarnak
-
Maateeo
aktív tag
Érdekes volt múltkor, egy osztálytársam (Galaxy Ace tulaj) nyomkodta a HD7-em, és annyira megtetszett neki az egyszerü kezelöfelület, hogy azóta Launcher 7-tel használja a telefonját.
Metro UI +1 -
-
gzbotii
nagyúr
válasz
#32711680 #16860 üzenetére
Egy haberom eleg nagy mobilcserelgeto (akarcsak en). Akkor iPhone 4-em volt, es kerdezte, hogy mire cserelnem el, mert neki van egy SGS-je. Mondom, kosz nem csak WP erdekel. Erre O : jaj, nekem is volt WinMobile de lassu, fagyott. Soha nem kell! Aztan, 5 szobol tajekoztattam, hogy nem egyrol beszelunk
Ezert is gondolom neha, tul kozel all a WP a WM-hez es sokan azt sem tudjak, mi a kullombseg. Pl az unokatestverem sem aki ITs - radasul nem is rossz. -
törölt tag
Én eddig még bárkinek megmutattam, mindenkinek tetszett, és senki nem volt előítéletes, nem is vágja az átlagember, hogy volt wp7 előtt is winmobil, legtöbb még azt se, hogy wp7 van
-
pushalias
addikt
válasz
Oppenheimer #16854 üzenetére
Ez igaz, döbbenetes előítéletek vannak vele szemben.
Ha valami, hát Android orrba-szájba fagyott, LAG-olt, és ezek után amikor az androidos csókák reflexből azzal jönnek, hogy jé, vindózfónod van, mér vetted, nem zavar, hogy lassú, meg lefagy?, időnként kedvem lenne őket virtuálisan orrba vágni. -
válasz
polonic #16857 üzenetére
Jól mondod. Mikor telefonon megvan az app, és megvennéd, akkor ott fog szólni, miután a "vásárlás"-ra nyomsz, hogy nincs kártya hozzáadva, tedd meg.
Na itt ad meg az adataid. Legtöbbünknek itt elfogadta, amikor sehol máshol nem.A hsz-em nagy része persze Nova96-nak szól
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Üdv épp vásároltam volna egy két appot de kiderült , hogy nem fogadja el a bank kártyámat mit lehet tenni? Azon kívül ,hogy változtatok kártya típust?
-
Maateeo
aktív tag
válasz
Oppenheimer #16854 üzenetére
remélem lassan már növekedni is fog. Mostmár nemigen tudnám elképzelni magam egy másik rendszer mellett, itt minden annyira kézre áll. Nálunk iskolában egy WP7-es készülékröl tudok, a többiek meg csak annyit tudnak, hogy Windows, akkor fúj, mert nem iPhone.
-
mrhitoshi
veterán
Nahát miket lehet olvasni.
-
bendzso
senior tag
Nalam gimibe 900 emberbol 2nek van wp telefonja, az en omniam, meg meg egy sracnak optimus 7. Ugy amugy meg kb 5-6 wp-s mobilt lattam eddig idegeneknel...
-
Nescafé
őstag
Sziasztok.
A piactéren mi a különbség a 2 féle Tango video calls között.
az hogy az egyik az nokia corporation a másik meg TangoMe InC?
Mert nekem a TangoMe Inc van fenn.[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Ez igaz, de azért jó látni, hogy egyre többen vesznek WP-s telefont. Mondjuk látszik is, hogy más a élközönség, mint a szifonoknál. A Titan és az Omnia egy-egy üzletembernél voltak (legalábbis erre következtetek az öltöny+aktatáska kombóból), az Optimus 7 meg egy olyan 20-24 éves srác kezében volt.
mrhitoshi: én MS fan vagyok. Olyannyira, hogy vettem anno eredeti Winfost, volt nem egy Xbox360-am és még WinMo-s telefonom is egy ideig (de azt inkább fedje jótékony homály
), most már itt az ideje WP7-re beinvesztálni.
pushalias: olyan menetem is volt ott, hogy én 21.551-re értem be, míg az ellenfelem 21.552-re
Imádkoztam, hogy ne basszam el a Perfect Shifteket és egyetlen pixellel előrébb legyek
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Sn[4k3] #16837 üzenetére
Eléggé lesarkítottam azt, amit mondani akartam, de ez a lényeg. Nem azt mondom, hogy rossz telefonok a szifonok, csak sajnos az embereket annyira behülyítették, hogy az már embertelen. És az zavar a leginkább, hogy sok szifon tulaj szerint, én MS fan vagyok, csak azért mert WP7-et használok.
Gondolom magukból indulnak ki.
A másik meg, hogy ezeket az eladásokat csak is a hype generálja, és sokak úgy tekintenek az Apple-re mint valami megváltóra, közben egy ugyan olyan g*ci multinacionális cég, mint az MS, vagy még g*cibb is.[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
legiaap #16836 üzenetére
Voltam nemrég Londonban, nagybátyám magával vitt a tavaszi szünetben. minden kiscsaj kezében BB és talán szifon, a srácoknál meg szifon. Ámerikában viszont nagybátyám szerint van pár WP7-es telefon, főleg Lumiatulajok szaporodnak arrafele.
mrhioshi.: az iPhone-nal nem lenne semmi gond, sőt, én is olyat akarok majd talán. A gond az, hogy mint a fizikában a reakció ellenreakciót vált ki úgy a való életben is a hype antihype-pal párosul
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
negyedes
addikt
válasz
balcsida #16830 üzenetére
Nalunk ami meno az az iphone.... statuszimbolum. ma reggel is lattam egy csajt a buszon majdnem lettem allt, nyomogatta a kis nyomi 3g-jet. kicsit nagyott nezett mikor elovettem az enyemet. (
) itt az a meno akinek i-s telefonja van minegy hogy milyen csak alma logo legyen a hatuljan. az a legjobb mikor apple id-ja sincs a parasztnak mert azt sem tudja mi fan terem.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
negyedes #16827 üzenetére
Apropó népszerűség:
Most volt alkalmam egy (klíma nélküli...) InterCity-vel utazni és mivel a WiFi-t is lespórolták erről a járatról, ezért unalmamban végigmentem a vonaton és összegyűjtöttem, hogy kinél van éppen okostelefon és milyen
- 3db Galaxy Minit láttam, az egyik az előttem ülő srác kezében volt egy zöld és éppen Robo Defense-ezett rajta, a másik, egy fehér, egy csinos kiscsaj kezében (féjszbúk...), a harmadik, egy full fekete, mobil hotspotnak (kódolt, sajna) volt befogva
- 1db Galaxy Ace with űrbéli dühösveréb
- 3db (!) Samsung Wave S8500, az egyiken net, a másik kettőn pedig film ment
- 1db Galaxy S és egy Galaxy SII, mindkettőn neteztek
- 2db Galaxy Y (DuosS?), valami játék ment rajtuk
- 2db Galaxy Gio, neten függöttek a tulajok
- 1db Omnia 7, filmet néztek rajta
- 1db Optimus GT540 pihent a négyes ülőhely asztalán
- 1db Optimus 7, telefonáltak vele
- 1db HTC Legend, ez is pihent az asztalon
- 1db HTC Titan, filmet néztek rajta
- 4db iPhone 2G vagy 3G vagy 3GS
- 1db iPhone 4 (érdekes módon minden szifon kis tizenéves taknyosok kezében volt)
- 1db Blackberry (meg nem mondom, hogy milyen fajta)
- 1db Nokia N8, neteztek rajta
- 1db Nokia C7-00, ezen is neteztek
- 1db ZTE Blade volt a zsebemben miután meguntam a Drag RacingetEnnyit véltem felfedezni az utazók kezében. Azért itt is látszik, hogy valóban a Samsung vette át a piacot.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
ha esetleg valaki meg nem olvasta:
-
pushalias
addikt
Korábban volt szó egy WP7-ellenes hullámról, most legyen egy kis ellenpélda, amit ráadásul részben egy Apple szakíró véleménye:
Ha lennének appok, a Windows Phone lenne az iPhone méltó ellenfele
És Wozniak is érdekeset nyilatkozott, ha lesz erőm, azt is kirakom.
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
US ID-vel valóban jobb minden, bár én konkrétan a magyar ID sivárságáról csak tőletek tudok, szerencsére. Érdekességként megemlítem hogy itt az USA-ban talán nem is annyira életbevágó navigációs szoftvert venni, ha az embernek van gyakorlata autós játékokban való félszemes térképolvasásban.
Pár hete hétvégén elautóztunk egy másik városba ahol nem vagyunk annyira ismerősek. Valahonnan tudtuk hogy van ott egy Cracker Barrel étterem (talán ki volt írva egy útmenti táblán, nemtom) így arra esett a választás az ebédhez, de ez egy hatalmas shopping mall területén volt, mindennek külön épület és fogalmunk se volt merre lehet. Navi épp nem volt nálunk, na akkor legalább nézzük meg a Local Scout-ban hogy milyen messze van. Megleltem, rányomtam, kérdi hogy odanavigáljon-e, hát miért ne, ezt még úgyse próbáltam...
Olyan álomszépen ment az egész hogy teljesen elérzékenyültem. Méterre pontosan belőtte hol vagyunk, követte az utat a Bing térképen, forgatta, rázoomolt, checkpointokat jelölt ki amiknél szépen bingetett (bár max hangerőn is elég halk volt, ezen lehetne javítani). Simán odanavigált az étteremhez, ami mint kiderült jól el volt dugva, magunktól aligha találtuk volna meg, mert egy tök valószínűtlen kanyarral egy dombra kellett felmenni és valami raktárépület mögött volt.
Győzelem a WP7.5-nek.
Ha a hangos navigáció éppen nem opció, ezzel is simán el lehet jutni a kívánt helyre. Lehet hogy ez nem újdonság sokaknak, de én ledöbbentem hogy milyen jól és precízen működik. Remélem idővel Magyarországon is használhatóak lesznek ezek a funkciók és ilyen pontos lesz a térkép is.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
jookomak #16807 üzenetére
Nekem 150 MB van hozza es idaig egysz csusztam ki a keretbo l- peddig volt navigalas is rendesen benne. De persze, azt is csak azert, mert nincs adatfogalom szamlalo es nem tudod mennyit hasznalsz
(bar szerencse, hogy 3 hete a szolgaltaom lekuldi, hogy epp, hogy allok vele
)
-
-
Gorneck
legenda
válasz
polonic #16804 üzenetére
Nemtom...nem értem ezt az egészet, azt se tudom, hogy hol állítottam be ausztráliát. De a live-os címem\accom hu már nagyon régóta. Szal nem nagyon értem honnét jött a kenguruk földje...
Ezért is bízok abban, hogy ezt a faszságot eltörlik a fenébe, vagy legalább állítható lesz...magyar accot szeretnék... -
polonic
félisten
válasz
Gorneck #16803 üzenetére
Azt hogy?
Nekem tényleg egyből bejelentkezett első alkalommal, amir zune oldalon jártam. Talán az volt a baj, hogy be van jelölve a live id-nél, hogy automatikus bejelentkezés? Ha nem ez lett volna, akkor lett volna lehetőségem régiót választani?
Egyelőre nem tudom, mik. Az egyik kolléga írta, hogy leírja majd miért és mennyivel jobb nem magyar account-ot használni.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!