Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
Ateszzero
őstag
Látszik hogy symbian-ról tértem át.

-
Ateszzero
őstag
Akkor lényegében te nem zárod be. Én azért azt szeretem ha be van zárva minden és semmi nem sunyiskodik a háttérben.
Nescafé: ez viszont nem rossz ötlet. -
Ateszzero
őstag
Eddig nem igazán neteztem a telón , de most hogy elkezdtem , most zavar valami.
Ha befezejtem a netezést IE-vel , hogy csába lehet egy gombnyomásra kilépni? Ha a visszafele nyilat nyomkodom , mindíg csak egy lappal visszalapoz , és mikor már elfogytak az előzmények , csak akkor lép ki az IE-ből. Ez nagyon idegesítő. Eg,általán ki lehet lépni valahogy egyszrűbben és gyorsabban? -
Sziasztok!
WP7-es telóval van lehetőség proxy-hoz csatakozni?
Azt szeretném, hogy egy általam üzemeltetett proxy-n vagy VPN-en keresztül történjen minden adatforgalom.
HA nem lehetséges, akkor a WP8 ilyen funkciójáról van bármi infó?Köszi!
-
-
catroot
veterán
válasz
catroot
üzenetére
Érdekességként, a homebrew appok mennek simán. Az összes többi background agent-je is megy (a weatherlive is frissíti a csempéjét, fb app jelez, ha van valami) csak megnyitni nem sikerül.
Ha megpróbálok megnyitni egy programot, akkor egyből kiugrik a főmenübe, aztán pedig láthatóan belassul az UI. Darabosabb, lomhább lesz.
-
Lall
veterán
válasz
amargo
üzenetére
Rányomok hosszan az aláhúzott számra (pl.301234156) és hivatkozás másolása. Majd People hub + gomb, új névjegy, telefonszám és a numerikus billentyűk fölött megjelenik a beillesztő ikon. Igaz ilyenkor ezt illeszti be "tel:301234156", de legalább szerkeszthető és beírható elé a +36 vagy 06.
-
catroot
veterán
válasz
balcsida
üzenetére
Erre a hsz-re reflektálva: A Nokia <-> Samsung dolog nálam is ment. A HTC már nem, esélyes, hogy a HD7 helyett más megnevezést kellett volna beírni típusnak. Szerintem ezt "nem tudja" értelmezni a készülék és ezért is halt be az összes feltelepített app, mert nem tudják meghatározni, hogy milyen készüléken futnak. (Ugye a Nokiás appok pl. figyelik, hogy Nokia-e)
Viszont, hogy a registry-t miért nem tudom átírni és marad HTC HD7-en, az érdekes.
Mindegy, ezért is van elzárva az ilyesmi a felhasználók elől, mert így szétbarmolják a készüléket, mint én.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
catroot
veterán
válasz
balcsida
üzenetére
Köszi az ajánlatot, de szerintem egyszerűbb, ha tolok egy HR-t.
Egyébként a Chevron-t egyszeri kinyitásra vettük meg, vagy egy készülékre? Már nem rémlik.Azt tudom, hogy van egy kódja.Szóval ha hr után is ugyanazt a telefont ki lehet vele nyitni?Azt írja bejelentkezés után a chevron labs, hogy lehet, akkor minden rendben!

Interop unlock fog elveszni, az meg nem fog hiányozni.
-
nicu71
addikt
válasz
catroot
üzenetére
na ,éppen ezért várom ki,hogy valaki megmókolja azt a nokia autóval-t úgy hogy ne kelljen nekem bohóckodni
.
Viccen kívül,sajnos éreztem hogy valami szívás lesz itt,bár a jelek szerint nem mindenkinek.Úgyhogy addig elleszek a navigonnal,meg a turn by turn európával.... -
catroot
veterán
Na ez az "átírom a registry-t Nokiára/HTC-re" dolog csak nem olyan hejj de jó. Kipróbáltam, megy a HTC része is a marketnak, igaz letölteni nem lehet. Na a pikáns rész az az, hogy hiába írom vissza a registry-t Nokiára, Samsungra, visszaugrik HTC-re... (volt restart, az editort is leszedtem, újratettem, semmi.)
Tehát most van egy HTC HD7-es Omniám...
Ami önmagában még nem lenne olyan nagy tragédia, csak egy csomó app el sem indul. (connectivity shortcut, portfolio.hu és a többi is meghalt...)
Szóval holnap vár egy gyönyörű HR, így legalább ugrik az unlock is....

Mindegy, tanulópénz, magamnak csináltam.
-
amargo
addikt
Mit lehet kezdeni azzal, hogy email-ben kapok egy telefonszámot, amit fel is ismer, ellenben a 06-ot nem rakják hozzá, akkor az istenért nem lehet kiegészíteni.
Ok, meg lehet jegyezni, de így ez félmegoldás.. -
asysoft
aktív tag
Most én néztem be valamit, vagy MS-nek vannak más elképzelései a telefon funkcióról, de tényleg nem lehet a call historyból menteni egy számot a telefonkönyvbe?
-
-
törölt tag
Azon nem gondolkoztatok még, hogy amikor kerestek menüben vagy kontaktoknal, mi a rákért nem úgy csinálták, hogy ki férjen a képernyőre az egész abc?
-
Sequoyah
tag
válasz
tailor
üzenetére
Mivel új kernel lesz, ezért nem igazán értelmezhető a "szoftveres javítás" kifejezés.
Én ezt úgy pontosítanám, hogy kerüljön bele minden, amit nem akadályoz a régi hardver.
Egyes dolgokban egyértelmű mik az akadályok, pl előlapi kamera hiánya, de a performanciális kérdések már nehezebbek.
Azt valószínűsítem hogy nem fog bekerülni olyan, ami nem fut a régin reccenésmentesen, kérdés az, hogy az új rendszer teljesítményigénye növekszik-e egyáltalán. -
amargo
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Passz.
Nem tartom kizártnak, hogy otthon, amikor nem sikerül a telefonnak felmászni wifi-re akkor 3G rángatja le az adatokat.szerk:
Kicsit tovább olvastam itt.
idle állapotban elsődlegesen szinte biztos, hogy 3G rángatja az adatokat, felesleges wifi-re kapcsolgatnia, hiszen plusz fogyasztás lenne.
Én azt írtam, hogy mikor már feloldom a készüléket és használom, akkor sem mindig képes rácsatlakozni a wifi-re, olyankor is a 3G kezdi el használni. -
front3r
őstag
-
Maateeo
aktív tag
válasz
Воланд
üzenetére
Érdekes. Nálam rendszeres, hogyha csatlakozva vagyok a wifihez, és a családban lévö számítógépek valamelyike miatt csökkent erösségü jelem van, akkor az oldalak betöltése sikertelen, pedig az adatkapcsolat is engedélyezve van. Erre alapozom a teóriámat. Az általad említett dolgot még nem tapasztaltam..
-
Воланд
titán
válasz
Maateeo
üzenetére
elmeletileg felfuggeszti, gyakorlatilag meg futtotam mar bele olyanba, hogy bekapcsolt wifi ellenere mobilneten kezdett el frissiteseket letolteni. edge volt, eszrevettem a sebessegen, kicsit hagytam, hogy ellenorizni tudjam a szolgaltato webes feluleten es tenyleg csokkent a felhasznalhato adatmennyisegem.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
Воланд
üzenetére
Anno sokat nyomozgattam a neten ezügyben, tény, hogy nem egységesíthetö. Olvastam 100, de 400 megabájtokat is havi tekintetben. Tapasztalataim alapján ha csatlakozva van a telefon egy wifi hálózathoz, akkor akkor az adatkapcsolatot letiltja, vagyis legalább felfüggeszti.
-
shrekass
csendes tag
Sziasztok.Először is: Ne egyetek meg :-) hogy nem jó helyre írok.Wm 6.5 lenne a téma és egy qtek 9000.Csak a wm 6.5 fórumon már rég jártak emberek, én meg még csak itt tartok.Hiába békés megyébe lassan jut el a technika
Szóval qtek 9000 wm 6.5-volt rajta mikor vettem.Kölcsönbe el visszajött isten tudja mikori magyar winmo nemtomhánypont akárhánnyal.Mert "ez legalább magyar" felkiáltással.Hogy varázsoljam vissza az én szeretett wm 6.5-met?Kérek segítséget.köszönöm szépen. -
Воланд
titán
válasz
Maateeo
üzenetére
"Igazából azt lenne jó tudni, hogy a telefon idle módban mennyit emészt fel magától egy hónapban. (értem ezalatt a frissítéseket, szinkronizációkat stb.)"
hat erre csak megkozelito erteket tudok mondani, ami nem mervado, mivel fugg a hasznalt alkalmazasoktol, e-mail postafiokoktol, stb. kb egy-ket megara jon ki egy nap, amikor csak leteszem a telefont az ejjeliszekrenyre es nem hasznalom. raadasul ilyenkor a wifi be van kapcsolva, de nem tudom, hogy mennyire hajlando ilyenkor felmaszni arra.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
Воланд
üzenetére
Lefekvés elött amikor már nincs kedvem benyomni a gépet akkor tehet jó szolgálatot a YT a mobilon (4,3-on már egész használható
). Persze itthon wi-fi van, szóval az nem számít a valós adatforgalomba. Igazából azt lenne jó tudni, hogy a telefon idle módban mennyit emészt fel magától egy hónapban. (értem ezalatt a frissítéseket, szinkronizációkat stb.)Zoli1222: YouTube
-
Zoli1222
addikt
mijaza YT?

-
amargo
addikt
Ezek alapján nem tudom, hogy nálam mi fogyaszt ennyit, mert már majd 1G az adatforgalmam.
-
nicu71
addikt
válasz
kliszi
üzenetére
a legegyszerűbb,hogy beviszed az LG szervizbe,ott felteszik a magyar mangót,ingyen,ha még garanciás a telefon,otthon is nagyon egyszerűen megoldható,mivel gyárilag benne van egy registry szerkesztő.De javaslom az optimus7 topikot,biztosan kisegítenek szívesen,ill bővebb tájékoztatást adnak.

-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy optimus 7 és az lenne a kérdésem hogy lehet felrakni rá a magyar nyelvet ?
-
bendzso
senior tag
Valaki meg tudja mondani a [HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\1] registry mappán belül a ProgressBarBackground és PageBackgroundColor értékeit? Köszönöm!

-
pushalias
addikt
válasz
btudos
üzenetére
Abszolút egyetértek, lájk!

Ráadásul, mivel Androidról tértem át, erre is letöltöttem egy csomó mindent, 156 app volt összesen. Ma resteltem a tárhely miatt, és a felét se raktam vissza, mert semmi szükség nincs rá. Több, mint 60k app van rá, és ki kell mondani, ezek többsége számunkra teljesen haszontalan. Androidra meg iOS-re még több van, értelemszerűen még több a haszontalanabb.
Az alaprendszer önmagában viszont sok mindenben többet tud, és azt gyorsabban, egyszerűbben, stabilabban, és számomra szebben is. Ennyi. Az isten nem vesz rá, hogy visszatérjek Androidra, vagy áttérjek iPhone-ra. Ha nem lenne rá soha többé semmi új app, akkor sem. Okostelefonnak már így is pont jó.
-
btudos
nagyúr
Egy másfél éves rendszerről beszélünk, ami elmondhatja magáról, hogy az egyik legstabilabb mobilos OS, azért ez eleve nem semmi, manapság kifejezetten nagy érték, mikor például az Androidos gyártók sorra foltozgatják az idő előtt kiadott ICS frissítéseket, mert tele vannak hibával. Persze, sose lehet tökéletes OS-t fejleszteni, szerencsére minden ember különböző, különböző igényekkel, de kompromisszumkészség nélkül amúgy se lehet élni, ez itt is igaz. Vannak funkcionális hiányosságok, de ezek olyan dolgok, amik nem minden embernek fontosak (2012-ben pl. a Bluetooth fájlküldésért nyavalyogni szerintem teljesen felesleges, a mobilinternet és a felhő/e-mail teljesen alkalmas a kiváltására, egyszerűen azt kell belátni, hogy a világ, és az igények változnak). Akinek a mókolhatóság fontos, vesz Androidot, aki egy stabil, elsősorban telefonálásra alkalmas telefont akar, szerintem még mindig alternatíva a Symbian (telefon, sms, e-mail, böngészés... ezeket simán tudja nyújtani egy átlagusernek), aki meg egy nagyon jól optimalizált, elsősorban - az elő-előforduló hibák ellenére - gyorsan és stabilan használható OS-t szeretne, és nem igényli a testreszabhatóságot, annak ott az iOS illetve a WP7. Felesleges azon vitatkozni, hogy melyik a jobb, alkalmazásokban természetes, hogy az 5 éve piacon lévő (iOS) illetve az alsókategóriát is célzó (Android) rendszerek alkalmazáskínálata komolyabb, de ezt a problémát elsősorban az idő tudja orvosolni, senki nem várhatja el, hogy induláskor többszázezres nagyságrendű alkalmazás legyen elérhető... Elnézést ezért a kis összefoglalóért, de már kezdem unni ezt a "Melyik OS a legjobb?" témát, ami állandóan előkerül...
-
HKorn
veterán
Én nem megyek sehova, jó kis rendszer Nokiával párosulva, nekem a legideálisabb.

Android nem kell mégegyszer, iOS-t nem ismerem, de szerintem aránytalanul drágák az iPhone-ok.
Fog ez fejlődni, nyugi, nem félek attól, hogy a Nokia ne tolná gőzerővel a fejlesztéseket, szintúgy a Microsoft is.
Én elégedetten használom ezt a telót, néha hümmögök magamban egyet, hogy ezt-azt jó lenne ha javítanának, vagy jó lenne még ez is plusszban, de alapvetően az égvilágon semmi bajom nincs vele.
-
jpisti
senior tag
Akkor a 8:00-ás adat azt jelentené KByte-ban, hogy az akkor indult adatfolyam 2012KByte volt egyhuzamban? Az meg nagyon kevés online rádiónak. Ott már a sima beszéd sem mindig érthető. Ott valami huncutság van a dologban.
A lenti Mega és Kilo, bit és Byte közötti átváltós leírást nem kioktatásnak és nem is sértésnek szántam, de aki ezzel tisztában van attól kicsit fura az a kijelentés, hogy 10 perc netrádió 1MB adatforgalomból megvan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
rákattintasz a mentendő számra, majd alul ott lesz a kis lemez

Szóval qtek 9000 wm 6.5-volt rajta mikor vettem.Kölcsönbe el visszajött isten tudja mikori magyar winmo nemtomhánypont akárhánnyal.Mert "ez legalább magyar" felkiáltással.Hogy varázsoljam vissza az én szeretett wm 6.5-met?Kérek segítséget.köszönöm szépen.