Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Hát ez a Tango nem nagy dolog, vicces, hogy ezekre 8 hónapot kellett várni.

-
Blyan
félisten
A gyártók sara, a WP lehet, hogy nem tartalmaz, de a gyártókat senki nem fogja megdugni, ha csinálnak EQ-t, vagy akár csak szenzorvezérelt funkciókat (némítás, kihangosítás stb).
Vagy ilyen jellegű, hiánypótló szolgáltatást. A HTC-vel sem tették.De az LG-t sem dugták meg, amiért gyári registry editor van a készülékben, lehetővé ezzel annak unlockolását. Márpedig az azért nagyobb érvágás lehet az MSnek, mint egy EQ, vagy hasonló..
-
Weiss, nem arról can szó, hogy ne támogassa. Persze. De olyan funkciók meglétét követeli a sok hülye, ami 2012-ben teljesen irreleváns, hogy megy-e vagy nem. Ilyen az Outlook szinkron, mert a kontaktok és az emailek szunkronjára ott a felhő (homail, gmail) - és senki nem használja ma már lokálban az Outlookot.
Céges Exchange levelező szerveren keresztül amúgy tökéletes a szinkron.
27: valóban. De nem igaz, bogy nincs.
Továbbra sem állítom, hogy nem tudnék pár fejet megmosni Redmontban, illetve nem idegesít a rendszer csököttsége, de nem szeretem az elvakult faszokat - semelyik oldalon. Nem véletlenül ugrottam össze topikon belül is vérfan wp7 userekkel, mert tudnék azért szart borítani az MS asztalára is, és irritál ha valaki agy nélkül, érzelmi alapon vitázik - és nem tudja elismerni, ha valami nem úgy van.
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Egy Lumia 800-zal esett meg most egymas utan ketszer, hogy 15-20 ora utan csak ugy kikapcsolt, vissza sem lehetett kapcsolni, anelkul, hogy toltore dugnam, holott elotte 60%-os akkut irt ki... Alig volt hasznalva a telefon... Adatkapcsolatbol is max Edge van engedelyezve. Maskor ilyen 2 nap 20 ora es 3 nap kozott szokott lenni amit kibir! Nem tudjatok miert van?
-
-
Nem tángálok én senkit, amíg nem eszetlenül megy a dolog, és nem linkelgettek mindenféle csúnyaságot
Beszélni módjával lehet róla(mármint nem a warez-ról, hanem az interrop unlock-ról).Mellesleg a fentebbi hsz-eden(#17462) szakadtam egy jót így este, ahogy leírtad a reagálásokat

Más:
Ez a Bulanyi ez what? Miről maradtam le?
-
Blyan
félisten
Háttértárnak nem használható, Zune segítségével megoldható, hogy multimédia lejátszó gyanánt intézőben tudj fel le másolgatni - kizárólag fotó, zene, videó de doksikat nem - de ehhez minden gépen kell a Zune legalább a hackelés idejére.
Bármi felmehet a SkyDrive-ba, de csak az elfogadott formátumot tudod majd leszedni a gépedre, doksik, képek, videók, stb.
A WP7-es tulajok 90%-a elégedett a készülékével, vannak akik főzött romot használnak, de ők a fejletlen androidos vénával megáldott őskövületek.

Az Office elég jól használható, bár én magam nem nagyon használtam túl bonyolult doksikat.
Ja, és még alapvető dolog, a WP7 megkötései miatt... szóval nem lenne hülyeség előbb beszerezned egy olcsóbb - akár első generációs - készüléket, mint az L900, elég nagy rizikónak gondolom belevágni a rendszer különösebb ismerete nélkül, mert nem lesz egy értékálló darab az a 900-as Lumia. Szóval ha nem jön be, buksz rajta majd elég sokat. Szerintem.
-
mrhitoshi
veterán
A Skydive-ra amit feltoltok, azt mind lelehet tolteni a Lumiara, vagy csak bizonyos kiterjeszteseket enged?
Elvileg mindent megtudsz nézni, ami a Skydrive-on van, de értelemszerűen .exe-t nem fog futtatni telefon, bár ebben, hogy mindent látsz nem vagyok biztos.
Ha keszitek egy videot/kepet, azt feltudom tolteni skydrive-ra ugy, hogy adjon nekem egy shared linket, amit eltudok kuldeni ismeroseimnek, vagy csak sz.gepen lehetseges (esetleg mobilon netes feluleten)?
Természetesen, erre való a Skydrive. Van külön alkalmazás is, hogy elérd a Skydrive-ot, de be is tudod állítani, hogy minden egyes képet, mikor elkészült feltöltsön a Skyba.
Hasznalhato hattertarnak a keszulek, vagy ha csatlakoztatom egy gephez, mindenkepp kell a Zune?
Hivatalosan csak Zunnal, de megoldható a háttértár módszer is.
Ha igen, amit rateszek (kiterjesztestol fuggetlenul) azt ugyanugy feltudom tenni Skydrive-ra?
Bármit fel tudsz tenni Sky-ba.

Az office word/excel mennyire hasznalhato (funkcionalitasokban)?
Nem sokat használtam még eddig, de az Excel sok függvényt ismer.
-
Kasya
nagyúr
Lenne par kerdesem, mert nagyon elgondolkodtam egy keszulek vasarlasan (L900):
A Skydive-ra amit feltoltok, azt mind lelehet tolteni a Lumiara, vagy csak bizonyos kiterjeszteseket enged?
Ha keszitek egy videot/kepet, azt feltudom tolteni skydrive-ra ugy, hogy adjon nekem egy shared linket, amit eltudok kuldeni ismeroseimnek, vagy csak sz.gepen lehetseges (esetleg mobilon netes feluleten)?
Az office word/excel mennyire hasznalhato (funkcionalitasokban)?
A live tile-ra vannak "kiegeszito" lehetosegek, hogy tobb dolgot is kitegyek, vagy csak amit a programok engednek (ill. a win 7 limit)?
Mennyire vagytok megelegedve a kestulekkel es mennyire erzitek ugy, hogy nektek szuksegetek lenne fozott romra (mert ha xda-n jol lattam, vannak ra lehetosegek ezen teren)?
Hasznalhato hattertarnak a keszulek, vagy ha csatlakoztatom egy gephez, mindenkepp kell a Zune? Ha igen, amit rateszek (kiterjesztestol fuggetlenul) azt ugyanugy feltudom tenni Skydrive-ra? -
Blyan
félisten
Mindenkinek megköszörülöm a torkát, és fénykardot dugok a s.ggébe!!

Klasszikust idézve

" - Do you know who i am?"
- That's Jeff Vader that is!
- I'm not Jeff Vader, I am Darth Vader!
- What? Jeff Vader runs the Death Star?
- No, I'm not Jeff... no, I run the Death Star!
- You Jeff Vader?
- No, I'm Darth Vader!
- Are you his brother? Could you get his autograph?
- I can't get his... no, I'm Jeff... all right, I am Jeff Vader!
- Could I have your autograph?
- No, fuck off or I'll kill you with a tray!
" -
Lall
veterán
Bulànyi! (megszerettem ezt a nevet)
Bocs, de egy fél napja ezen fetrengek. Könnyesre röhögtem ma magam. Elképzelésem sincs milyen szavak lehetnek a szótárba, ha erre javította a Blyan-t
Jó lesz ez. Annyi FB függő van, hogy nacsak. Tinágerek megvetetik és posztolhatnak meg csetelhetnek egész nap. Más ki pakolná alá a rendszert? Köztudottan nem jó az FB és a Google kapcsolata, így android nem lehet, az Apple ugye kilőve. A többi meg úgy szar ahogy van.
Meglássuk ezt is. Mire kijön addigra WP8 lesz. -
Blyan
félisten
Windows lesz a Facebook saját mobilján?
Vajon ezzel ki járna rosszul, vagy jól?
Vajon katalizátor lehetne? -
gzbotii
nagyúr
badat senki nem utalja? Kikerem magamnak

Csak az a gaz, az iPhone haterek 45% azert utlaja, mert nem futja ra. Ha hozzavagnal egy i4s akkor orulne es rohanna nagy septiben haza... Na meg alma verfanok is vannak legalbb anyian mint haterek..
Nem ugy, mint WP eseteben, ahol kb 10-90 aranyra becsulnem a dolgot
De ez igy mar nagyon elment dolog

-
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
A legtöbb birka emocionális indíttatásból dől-borul, semmi köze hozzá, hogy milyen videót vagy cikket gyártasz.
1. Utálja a Microsoftot, mert a Windóz fos, a MS köcsög, kizsákmányol, kapitalista, zsidó, néger, jehova. Fúj. És még buzi is! (pont most voltam régi barátoméknál internet szolgáltató váltás után netet beállítani, mert a UPC-ről Digi-re való átállást valahogy a Netgear router nem tudja automatikusan lekövetni, és magát PPPoE-re átállítani

A lényeg: az 40+-os édesanyja gépén kb. 4 éve telepített XP fut, de úgy, hogy az integrált alaplapi Intel videóchip a négy év alatt még saját drivert nem látott?! --> Folyamatosan szaggató megjelenítés.
Ezek után csodálkozunk, hogy a Windowsról és a Microsoftról mindenkinek a lassú, bugos szar jut eszébe?2. "Nokia telefonom volt, amikor bejöttek a bunkofonok, Nokia telefonom volt tavaly is, amin minden ugyan ott volt évekig, most mi ez a fos?!" - erős sarkítással azt mondhatjuk, hogy az alapkoncepció kb. a 5110 óta nem változott, max lett grafikus menü. A legszebb, hogy a Meegot pártolók most ugyanúgy fikáznák a Meegot, ha az lenne az elkaszálója a Symbiannak.
Ez a két tábor a leghangosabb, és mint a vallásban / politikában - emocionális kérdésről érdemi vitát folytatni lehetetlen (márpedig a legtöbbjüknek az).
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
De az a gaz, hogy az ilyen es ehez hasonlo dolgok annyira el vannak terjesztve..es akkor az eloitelet.. Sokan meg nem is tudjak mi a kullombseg a WM es a WP kozott. Csak azt, hogy van az ajfon es az android meno.
De, moindjuk nem igazan ertem miert..peddig annyira nem is vetelytars, hisz hol a ket platform az elterjedesben

-
Sn[4k3]
senior tag
Én ilyenkor azt nem értem, hogy mennyi ideig volt WP7 a cikkíró kezében? Hát szerintem semeddig... "Appledroid fizetett hírdetését olvasták"

Tudjátok mivel kéne kontrázni? Összedobni egy videót ami sorra végigmenne a pontokon, amit lehet, azt megcáfolni, ami meg alapból f@szság, pl. 15, 29, azt memeg kommentelni. Én már forgatnám a filmet, ha lenne WP7-em.
gzbotii: román gugli, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Воланд
üzenetére
Épp elkezdtem végigolvasni, és szűrni a faszságokat, de úgy látom te már megtetted (olvastam végig a hozzászólásokat tegnap este óta, volt vagy 100
).Annyit hozzátennék, hogy én is azok közé a kritikusok közé tartozom, akik ekézik a Microsoftot a lassú fejlesztési tempó, a töketlen hozzáállás, és a teljes információ hiány miatt, ami jelenleg körüllengi a WP rendszert.
Az viszont marhára nem fair, hogy valaki odaszarik egy ekkora marhaságoktól hemzsegő szart a netre,
Kiegészítések:
"11. Cannot use any MP3 file as ringtone except those with strict constraints."
Ezt az agymenést csak én nem tudom értelmezni? Mármint tudom mire gondolt, de megcáfolom: bármilyen mp3-at használhatsz - megkötésekkel (Ringtone taggel kell ellátni a Gender részét, és nem lehet 39 mp-nél hosszabb), de esküszöm egyszerűbb volt WP7re magamnak kreálni egy custom ringtonet, mint most, amikor iPhone-ra szivattam magam vele (pedig a Zunet is ekéztem a faszsága miatt, de az iTunes bazdmeg, na az egy hordó fos).
"15. Totally closed OS, cannot sideload apps outside MS Marketplace. "
Ez tényleg hátrány? Kinek is? Annak aki warezol? Annak tényleg az.
"14. Cannot sync with Outlook. "
Yep, csak Exchangen keresztül - ahogy amúgy mindenki a világon használja. Ha a hiszti oka az, hogy nincs meg a régi Outlook connector, ami meg volt a régi Nokiáknál, akkor megkérdezem, hogy mi a pék faszának is kell, amikor ma már mindent online / felhő alapon megoldanak - és nem adatkábellel szinkronizálok, meg PC Suite-tal.
20. Alarm clock cannot work when phone is turned off. All Nokia Symbian and Meego phones can do this.
Kizárólag a Nokia készülékek tudták ezt a funkciót. Ha nem szeretnél éjjel hívást/smst/e-mailt/agyfaszt kapni --> airplane mód. Nem véletlen, hogy a kutya nem foglalkozik a kikapcsolásból ébresztéssel.
"27. Cannot silence ringtone or alarm by flipping the phone."
HTC készülékeken - attentive phone menüpont
29. Ugly 2D flat interface. Oversized fonts for headings treat you like an idiot.
Ezt kiemelném, sugárzik az objektivítás... utána a 35. pontban meg sír, hogy túl kicsik a betűk a messaging részben, és 45 felettiek nehezen olvassák.
30. No always visible status bar for battery life, signal strength, carrier, 2G/3G wi-fi, Bluetooth on.
Ahogy integető lufi figura, hello kitty, elvarázsolt kastély, vagy makkos cipő se.
Része a design koncepciónak, hogy valóban releváns információkat jelenítünk meg - és nem szarjuk össze a képernyőt mindennel. Egy koppintás, és megjelenik minden, mi szem-szájnak ingere. Droidon is a halálom volt, hogy örökké ott virított az összes kurva ikon, ráadásul a rendszer engedi, hogy bármilyen izlésficamos programozó odaszarjon valamit, ha kedve úgy tartja (pl. ha felpakoltam valami battery statust, vagy 3G watchdog ment, de van ismerősöm, aki citromailt használ - notification baron ott egy kurva citrom a progi miatt. WTF??)"42. Online and phone contacts are mixed together with no ability to filter. "
woland egy részét már megválaszolta, ha viszont arra gondolt, hogy nem tudod szűrni, hogy ki kerül a kontakt listádba, ez sem igaz. Plusz itt tényleg van értelme a groupoknak, mert ugyanúgy működnek jóformán, mint a people hub.
68. No built-in pdf file reader, need to buy app.
Igaz hogy egy fos, de az Acrobat Reader nem eléggé ingyenes? Vagy van ingyenebb az ingyennél?
69. Cannot open zip or rar files received as email attachment.
ZIP megy - főleg hogy a XAP fájlok is zipek btw.
77. Wi-fi disconnects when screen sleeps. Too bad if you are in the middle of a download.
Ja, csakhogy NEM szakad meg a letöltés, de semmi gond nincs...
81. Phone cannot be charged when off.
Nettó faszság.
82. Need to be plugged in to wall charger to sync wirelessly (a funny definition of wireless).
A Wifi sleep miatt, ha nem vagy töltőn, a Wifi magától lekapcsol, ha a kijelző lekapcsol. Viszont cserébe a wireless sync megy a Zune-al, ha azonos hálózaton vagytok, wifin keresztül. Ez olyan rossz dolog?
Elismerem, vannak faszságai bőven a rendszernek, nem véletlen, hogy sajnos másod készülékké avanzsált szeretett HD7esem... De nem olyan vészes a helyzet, mint amilyet az ilyen postok festenek, amiknek a nagy részét helyből megcáfolom, nekifutásból még magyarázatot is adok rá.
-
Blyan
félisten
Nokia Lumia 800 vs Galaxy SII browser load speed test
Nem is gáz, ahhoz képest, hogy single core vs dual core.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Xperia Minim pro-m volt. Jo kis telefon, jol ossze is van rakva. Meg szvsz nem is csunya. Es merfoldekkel jobb mint a Wave.
Bar a 3" kijelzo lehetne nagyobb is na meg a felbontas is csak HVGA - de bar egy igen jo minosegu a kijelzo.De, mar abban az arkategoriaban elso generacios WP is kerul simman

-
-
Воланд
titán
1. No true multitasking - apps are frozen in the background.
szornyu. en nagyon sajnalom, hogy egyik program sem tudja beakasztani a hatterben a rendszert, meg nem zabalja fel a memoriat.
5. Only support up to 16GB storage .
10. No wi-fi hotspot.
bs. van, csak a nokiakra nem jott meg meg a frissites.
19. No centralized notification page.
jah, az elo lapkak meg disznek vannak.
27. Cannot silence ringtone or alarm by flipping the phone.
ez sem igaz, a htc-k ezt tudjak tudtommal.
31. Taskmanager has no option to shut down apps you don’t want running in the background.
o ize, az elso pontban meg azert ment a siras, mert nincs multitasking es nem futnak a hatterben a programok. egyebkent de, a background agenteket ki lehet kapcsolni.
32. Search and Back button cannot be de-activated in apps or games and easily touched by accident which interrupt your user experience.
felig-meddig igaz, ha a kepernyon tapicskol az ember akkor bizony ezek kikapcsolnak.
34. No way to close an app except pressing back button all the way to the first screen.
ha nincs multitasking es a program lefagyasztasra kerul a hatterben akkor mi a f*sznak kellene bezarni? win gomb es kesz.
36. Cannot edit playlist or create new playlists from phone.
de, lehet letrehozni. mondjuk lehetne kenyelmesebb is, de igy ebben a formaban nem igaz, hoyg nem lehet letrehozni.
37. Cannot delete a song from phone.
de, lehet torolni.
39. Cannot close music player, can only pause. Music player on lockscreen will stay until you reboot.
bs, ha nagyon zavar akkor van ra alkalmazas.
42. Online and phone contacts are mixed together with no ability to filter.
fentebb azon problemazott, hogy mennek fel felhobe a kontaktok, akkor is, hogy ha nem akarja, akkor most megsem mennek fel?
43. Cumbersome dialing with no smartdial. No way to create a ‘Favourites’ list of phone contacts
nem a f*szt nincs ra lehetoseg.
54. No video call.
de van.
68. No built-in pdf file reader, need to buy app.
jah, nekem is ki kellett fizetnem tobb ezer forintot az adobe reader-ert.

69. Cannot open zip or rar files received as email attachment.
nem igaz. az egyiket tuti, hogy megnyitja. anno volt rola szo, teszteltem es ha jol remlik akkor a rar megy.
72. No native Google maps and Bing maps is useless for most countries outside U.S.
jo, ez az "anyad az" kategoria, hogy a rendszer hibaja, hogy nincs ra a google altal irt gmaps alkalmazas.
"83. Volume up/down buttons cannot operate when screen is off."
de, mukodnek azok.
88. Cannot save new contacts from call history.
nem igaz.
89. Cannot sms contacts from call history.
nem igaz.
96. No silent option (no vibrate and no ring).
nem igaz.
100. Cannot change alarm ring tone or use a MP3 file.
nem igaz.
es akkor ezen kivul van meg egy par ami a tangoval nemsokara valtozni fog (mms, sim kezeles) plusz ugye a szubjektiv dolgok (pl.: nem tetszik neki a metro ui. ez oke, de ez marhara nem objektiv).
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Figyelj. Nekem napi rendszeresen hasznalt kozben 4 orankent kifagyott. 5000 app van ra. 98% hulladek, ocska. Egy ertelmes jatek van ra. Asphalt 6. Amig egy app-ot telepitesz, addig a keszulek kifagy. Hivast sem tudsz fogadni. Szol, rezeg de nem regal. Vagy ha igen akkor 30mp kesessel. Komolyan. Mertem. Asphalt 6 letoltesekero 1,5 orara hasznalhatatlan volt. De persze a jatek nem indult el.
Egy egyszeru zseblampa app indulasa is 21mp vett igenybe
. Ugyszinten mert eredemeny. Es az volt a legjobban az ertekelesek alapjan.bada forumokon is jartam eleget. 5 embert kerdeztem meg pm-ben, szerintuk milyen. Egy ember sem mondta, hogy jo vetel lenne. En csak neked akarom a jot. Nagy csalodas lessz.
Kapsz egy szep telefont, de kb hulladek OS. Ha gondolod masolok be (kuldo neve nelkul persze) par velemenyt a telefonrol, Wave tulajoktol.Blyan: azt irtam, hogy azon a HW hogy megy, az rohej. A Wildfire-em jobban vette a tempot soksszor

-
Dzsosy
senior tag
Fail..
De legalább nem hazudós a siri..

-
mukibuci
nagyúr
omnia m - kész felüdülés a w után, szegényke olyan csúnya
bár a 4gb az elég huszáros ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alexios
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Nekem még mindig nem elég
Én azt nem értem miért azok vannak lenézve akinek ez kevés, aki így se látja annak amúgy is mindegy ha jobblesz, aki meg látja az örülhet neki, tiszta win-win szituáció. Kezd tényleg unalmas lenni, hogy azok vannak állandóan lefikázva lenni, akiknek kevés a felbontás(mert szemmel láthatóan jobb egy iphone kijelzője mint az én mozartomé, és most csak a felbontásra gondolok), vagy látják a pentile-ból eredő problémákat a kijelzőn, stb. -
Blyan
félisten
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
A Wave II és 3 sem.
Oké, anyaghasználatban igen, de másban még a Galaxy W-t sem éri el - ami egyébként már pont egy használható kategória az Androidban.
Ha Neked lennék Wave helyett SGW-t vennék. Vagy inkább valami más, hasonló androdosat.
A Wave az egy komoly zsákutca, alig jobb, mint egy feature phone.Bulányi?
WTF 
-
gzbotii
nagyúr
Amugy meg ki az a sasszemu akinek nem eleg 4" 800x480?
Atlagnal jobb a szeme es 30cm-rol is jo kepet ad egy simma TFT.. -
Blyan
félisten
válasz
mukibuci
üzenetére
Nem sokat változtatott volna, ugyanúgy eladnak 1-2 millió MeeGot és most is ott tartanak ahol, csak a MS tőkeinjekciója nélkül, ami esetleg már a véget jelentette volna.
Talán mostanra meg jelenhetne a MÁSODIK MeeGos telefon. Hurrá.A ragaszkodás és a csalódottság néha nagyon butává teszi az embereket. Na jó, nem is csak néha, elég sűrűn.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Megbolondultal? Ezt kell kefdeznem. En a Trophymot csereltem masuj 1.-en egy Wave 2 re de az nem okostelefon....
Az egy rohej. Szep keszulek meg kijelzo meg minden de olyan HW ahogy megy az egy vicc kategoria. Az alakalmazasokrol nem is beszelve.Ha jot akarsz magadnak, es nem akarod visszasirni a Bladet akkor feletkezz el a badarol.
-
catroot
veterán
Egyébként ezek pl. nettó hazugságok a listában:
"77. Wi-fi disconnects when screen sleeps. Too bad if you are in the middle of a download.
78. If you receive a text message when talking on the phone an audio alert will blast your ear at the full volume set. All other phones will give a soft beep."Most csak találomra bele olvstam, de el is ment a kedvem az egésztől.
-
tailor
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
"No auto wallpaper changer and no app to do it. " Óóóóóó, b+, ide a pengét, eret vágok!

Bici: Tény és való, én is ki tudnék választani vagy 10-15 észrevételt a listából, ami fontos lenne, de ezek nélkül sem használhatatlan a rendszer, mint azt annyian és annyi helyen állítják. A nép meg ugrik is rá, mint tyúk a **konyra

A WP8-cal jön majd a PureView kamera is, én is arra gyúrok (majd, majd, soká
), és sok "hülyeség-javítás" is. Valahol azt olvastam, hogy a Nokia pl. szeretne pár, a Symbianon megszokott dolgot beültetni a WP rendszerbe is, mert nekik is zavaró, hogy mik hiányoznak. -
Okés, én is arra tippeltem, hogy túlzó a lista, de mondjuk az engem is zavar, hogy csak minőségromlással tudok filmet másolni a telefonomra.
Meg a lista tartalmaz jópár olyan elemet, ami nagyon zavaró lenne számomra, ezért kérdeztem.
Este, ha lesz időm, akkor kiírom az engem zavaró állításokat, és beteszem ide elbírálásra, hogy igaz-e vagy sem.
Igazából egy WP-s pureview utódot szeretnék majd venni, de jó lenne, ha azon már WP8 futna...

Köszi az eddigi válaszokat!

-
Sziasztok!
Nem akarok flémet kelteni, csak kiváncsiságból kérdezem, hogy ezek közül tényleg minden igaz?
Köszi!
-
Megjott a cian 800-as. K*rvajo.

-
Blyan
félisten
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Oké, akkor nem...
Végülis cseppet sem hasonló a specifikációjuk..
A Wavek sosem voltak ilyenek, de ha már szőrszál, a Galaxy W jobban hasonlít bármelyik Wave-re mint az Omnia.
Harmadrészt... a Wave I, II és III-at leszámítva melyik Badás fém?
Mert azért ki kell emelni, hogy nem csak a csúcs létezik itt sem. [link] -
balcsida
senior tag
A Samsung mé nem fogja, és gyúrja egybe a Wave 2-t a Windóz Fónnal??? Hát nem figyelnek oda ezekre???

-
Dzsosy
senior tag
-
tailor
őstag
válasz
Dzsosy
üzenetére
"...mely a tesztek alapján kimagasló minőségű képeket csinál a mobilok között."
Mint Lumia 800 tulajdonos és amatőr fotós ezzel sajnos vitatkoznom kell
Sajnos a L800 fényképezője borzalmasan átlagos, és ez gyanúm szerint a szenzor valamint a szoftver hibája; nem hiszem, hogy Zeissék elfelejtették volna, hogyan kell optikát tervezni... -
mrhitoshi
veterán
válasz
F.B.I.
üzenetére
Nekem egy Wavem volt. Nagyob korrekt telefon az is, hardverileg nagyon ott van még mindig, csak a szoftverrel van gond. Nagyon szép képeket csinált, és a Super Amoled is gyönyörű volt, pentile nen is látszódott. Anno 2010-ben jelent meg azt hiszem, de már akkor 280dpi volt a pixelsűrűsége. Egszóval korrekt telefon, de a szoftver elrontja az összképet. Most egy Radarom van, sajnos közel sem csinál olyan képet, mint a Wave, de anyaghasználat terén ugyan olyan jó, viszont a Super Amoled akkor is hiányzik a fekete miatt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Láncfűrész topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Parfüm topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Beszélni módjával lehet róla(mármint nem a warez-ról, hanem az interrop unlock-ról).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Ugyszinten mert eredemeny. Es az volt a legjobban az ertekelesek alapjan.
bár a 4gb az elég huszáros