Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Magisk
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Azt tudom, hogy Androidra van hivatalos kliens, bár totál nem érdekel. Nyilván WP7-re gondoltam ebben a témában, azon belül is az ingyenesekre, mert sokan nem tudtak eddig fizetni. Állítólag készül a gyári kliens Mango alá is, de nem hallottam konkrét megjelenési időpontról. Talán már szeptemberben kiadják.
-
robertel
senior tag
válasz
legiaap #4087 üzenetére
Az biztos, hogy sok a hülyeség, buuble, meg google sky, me gilyesmi, ezeket én is leszedtem, de csak kiváncsiságból, nem foglalkozok velük, a ténylegesen hazsnált appok között csak egy kettő van, de mikor kelelnek, akkor nagyon jók!
Pl, teamviewer, dropbox (igaz ezt még nem használom, csak tervezem),filekezelők (astro, jön majd totalcomamandrer is), böngészők, offline navik szóval azért ezek nagyon jók ha vannak.
-
tutis
őstag
Szépen gyarapodik az appok száma is marketen, már 27 ezren is túlvagyunk.. Ráadásul fele free app..
-
front3r
őstag
Van új Zune kliens Mango-hoz, a 4.8.2134.0.
Linket itt szerintem nem adhatok de XDA fórumán megtaláljátok a "mango build 7712 for developers is out" topik 21. oldalán.Ez a Zune kliens már megoldja a szinkronizálási problémát is, és így nem csak vendég vagyok.
-
moonman
titán
válasz
Quasi_modo #4073 üzenetére
lehet. hozzaadogatod a zeneket a now playinghez, majf felhuzod a menut es save as playlist.
[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
válasz
Quasi_modo #4073 üzenetére
nekem ugyan nincs mangóm, de állítólag ez benne van/lesz. bár tulajdonképpen most is lehet, csak egy számítógép kell hozzá.
-
Quasi_modo
nagyúr
Kérdezném azoktól akik már a mango-t használják: lehet már lejátszási listákat készíteni a zenékhez ?
-
moonman
titán
-
csab2
veterán
Ma nézelődtem a Zune Marketplace-en és meglepődtem, hogy milyen jó áron lehet teljes lemezeket venni. Csomó lemezt találtam 4,99 fontért, ami kb 1500 Ft. Szerintem ez korrekt ár.
-
erdoke
titán
A WPD blogon kiemelték, hogy ez egy "csupasz" MS-féle OS verzió, amibe a gyártói és szolgáltatói dzsuvák még bekerülnek később. A Nokiának 2-3 dolgot kellene belepofoznia a rendszerbe, ennyi dolguk van bő fél év alatt (február-szeptember), ezek közül az egyik a Nokia Maps. Ha ezt nem teszik meg, illetve a vas nem lesz megfelelően magas szintű (pl. az N9-ből csonkított WVGA-nál nagyobb méretű, akkor könnyen lehet, hogy iPhone 5-öt veszek, a Mango-Tango-t meg feldughatják...
[ Szerkesztve ]
-
-
front3r
őstag
válasz
moonman #4050 üzenetére
Igen, XDA-n írták is, nekem is frissült. Megváltozott a boot kép, és a háttérképnek sok mangót rakott ki.
Animációk nem olyan veszettül gyorsak, hanem finomabbak. Még egy picit gyorsult talán a telefon kezelése. A Twitter/LinkedIn most már nem coming soon, hanem lehet vele accountot hozzárendelni.
Hirtelen ennyi... Viszont az IE-ben a Speed Reading még mindig 25FPS.
Omnia 7
-
blex
senior tag
pár hónapos wp7-használat után két furcsasággal találkoztam, gondoltam megosztom őket:
itt egy appból (talán a zenelejátszó) való kilépés közben befagyott a start screen, egy 10-20 másodpercig gondolkozott, aztán újraindult a telefon.
itt pedig ment a háttérben a doodle jump, feloldottam a kijelzőt és ilyen érdekes felbontásban fogadott az alkalmazás..ahhoz képest, hogy a régi omniámnál (i900) az volt az érdekes, amikor nem kellett újraindítani egy nap, ez meglehetősen jó teljesítmény
-
oO7
őstag
Developers to get new 7712 build of Windows Phone "Mango"?
na ez a holnapi nap akkor várós[ Szerkesztve ]
-
BaliJack
aktív tag
válasz
CarajoEsp #4039 üzenetére
Nekem is maradt angol.
Mango bétát tetted fel, vagy alap szoftver?Szerk.: jó lenne egy első hsz. vagy ide vagy az Omnia 7 topikba, hogy a fölösleges köröket hamarabb rövidre zárjuk (memóriabővítési lehetőség, offline navi, magyar nyelv, frissítések, Zune stb.)
[ Szerkesztve ]
-
robertel
senior tag
-
CarajoEsp
senior tag
Nos ma, 2011. július 27-én, a Marketen az LG alkalmazástár, átváltott valamilyen szláv nyelvre. Másnak is?
-
oO7
őstag
na mostmár tényleg RTM a Mango
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz
robertel #4021 üzenetére
Egyelőre azt hallani hogy az Apollo-t már nem kapjuk meg, csak a Mango utáni Tango-t
De én nem nagyon láttam még ezzel kapcsolatban konkrét nyilatkozatot. Majd kiderül, hogy hivatalosan kapunk-e frissítéseket, de ezekről nem tudni sok mindent, mert most a MS is a Mango-ra koncentrál. -
robertel
senior tag
És ezek a készülékek a mango utáni frissítést is elvileg magkapják igaz?
Az azutánit már nme ha jól tudom. -
válasz
longwild #4018 üzenetére
Vason állítsd a regiót US-re, aztán restart és marketplace-ben ha rámész a music-ra, alul meg fog jelenni valami zune pass-al kapcsolatos szöveg, arra rámész, utána gratulálni fog neked, aztán mehet is a böngészés. Ott meg zenéje válogatja, valamit csak hallgatni enged, valaminél meg ottvan, hogy download. Gyanítom valami védelemmel ezek is el vannak látva, de aztán kitudja, annyira én sem vágom.
Desktop-on meg gőzöm nincs mit csináltam. Én anno UK-val regeltem, így a zune is UK. Ha átállítom a windows régiót US-re, akkor be sem jelentkezik. De nem tudom hogy, egyszer csak itt is jó lett
Ugyan az a rendszer mint telón. Kutakodsz a piacon, aztán vagy hallgatod, vagy letöltöd aztán hallgatod.De persze első lépés a free 14 day zune pass kérés
Egyébként angliában sincs zune pass, csak usa only? Mert én azt hittem, de úgy nem akart menni..
[ Szerkesztve ]
-
Hát pont ezaz, hogy nem az. Ezért nem tudják, hogy az eddig eladott készülékek melyike, kinek a kezében landolt. Mert eddig ugye nyelv szempontjából az összes telefon ugyan az volt, így tökmindegy hol adták el.
Az ezután forgalomba kerülőknél meg nyilván nem egy zimbabwe-i úriember fog alaszkában telefont venni magának, így az adott régióba kerülőkre felkerülhet a megfelelő nyelv. Mint gyakorlatilag minden más telefonnál működik ez a dolog. -
válasz
robertel #4007 üzenetére
Valahol azt olvastam indoklásként, hogy azért nem kapják meg a régi modellek, mivel nem tudják, hogy az adott készülék, hol, melyik régióban használatos, így nem nagyon tudják szeparálni, hogy melyik készülékre milyen nyelvi csomagot kellene adni. Egyben mindent meg sok lenne. Az új készülékeknél meg nyilván be tudják lőni, hogy mely régióra kerülnek kiszállításra/eladásra, így ahhoz megfelelő nyelvi csomaggal tudják szállítani. Ebben mondjuk van ráció.
Az már más kérdés, hogy akkor ez esetben mennyire nehéz volna megoldani, hogy a mango telepítésekor a Zune-ban lehessen választani, hogy milyen adott nyelvi csomaggal óhajtom frissíteni a készüléket, vagy éppen frissítés előtt megfelelő régióra tenni a telefont, és ezt érzékelve automatikusan azt szedné le a zune, amit kell.
De felesleges találgatni, majd ha ideér, kiderül.
-
robertel
senior tag
válasz
danilla #4005 üzenetére
Félreértettél..
Én ezekkel szemezek, gondolom a többi is megkapja majd, de engem ezek érdekelnek.
remélem megkapjákKarma
Ezért kérdezem, hogy mi lesz a régi telókkal, mer thivatalos forrás ez van még csak, de a logika azt mondja, ohgy kapják meg szeritnem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
danilla #4005 üzenetére
Az volt az eredeti szöveg a magyar Microsoft által tartott Mango sajtótájékoztatón (ne kezdjünk már felejteni, nem vagyunk aranyhalak! Se politikusok, hogy a történelmet átírjuk...), hogy csak az új modelleken lesz magyar nyelv, a most kinnlévőkön (tehát Optimus7, Omnia7, Venue Pro, HTC-k) nem, csak magyar billentyűzet lesz és kész. Persze, ez is elég blőd, de elég nagy meggyőződéssel állította ezt a hivatalos forrás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes