Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz lezerpiramis #8497 üzenetére
pff mekkora cink lehet az is.. megveszed nagy pénzekért, húminőségfaxom, nagyfenéket.. e51, e52-es nokiák, 6303 ott volt még minőség
Iphone 7
-
őstag
Egyik régebbi modellnél se lehetett olvasni a specifikációban, hogy csepp,víz, por, vagy mosógépálló.
Aki elvárja ezeket a tulajdonságokat ip4x vagy ip5x minősítésű telefonok közt kell keressen.[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #8491 üzenetére
Ez így van! Láttam pár mostani csodabogarnak hitt telefont, amit azonnal dobtam volna el. BBNEL peszre szeretjük a külsőt is, de a lényeg belül van, poron, páràn kívül a ROM
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
lezerpiramis
őstag
-
FET-MEN
veterán
Mekkora gáz ez a porosodás nálam. Azthittem egy blackberry azért minőségibb cucc
Iphone 7
-
őstag
Olvasd el mit írtál és gondolkozz el rajta:
"igen, sajnos a blekik, főleg a régebbi modellek ilyen szarok...
láttam már 9000-est, 8900-ast ilyen problémával, és igen, ott is a kabát belső zsebében a test hőtől és párától romlottak el.Én is csodálkoztam és értetlenül álltam a dolog előtt, volt olyan samsung telefonom régen ami véletlenül egy egész mosóprogramon át a mosógépben volt a nadrágzsebemben és utána vígan működött miután megszáradt."Te írtad ???
Téma lezárva részemről. No Comment !Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
readyz
tag
válasz VANESSZA1 #8484 üzenetére
Hagyjuk már corporate bullshit-et, nem azt írtam hogy általában szarok, hanem azt hogy ezen a téren (pára, nedvességtűrés) nem eléggé jók, mert ezt tapasztaltam.
Kicsit félreértelmezted a dolgot és még 2 nap után is ezen kattogsz...
Ha nem vennéd észre én is BB-t használok tehát van viszonyítási alapom, ezért is nem valami hulladék a telefonom hanem BB.
Nem kell védelmedbe venned a céget, aki ide jár tudja jól milyen hibákat produkálnak.Az említett esetemben lehet te is ideges lettél volna ha 2 hét után visszajön a vevőm akinek eladtam a kifogástalan állapotú BB-t, hogy nem megy a send gomb, de már a piros gomb sem megy és dupla betüket ír a teló begépelésnél...Mire elárulja hogy az igzsebben tarja és nagyon izzad néha mert ő elég nagy darab ember.És lám szétszedéskor már a trackball dome-ja melletti kis nedvességjelző valóban piros lett.
Ba erről ennyit.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Remélem ez érinti a BES/BIS tarifákat is külföldön, mert ez egy rablás amit igy lenyúlnak a szolgáltatók.
Nem is értem néha,hogy akkor az EU egységes vagy sem ...Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Nézd, ha minőséget vagy meghibásodást nézünk valaminél, akkor a viszonyítási alap, hogy hány db készülékből hány produkálta a hibát.
Ha most azt állítod, hogy a régi BB telefonok sokkal rosszabb minőséget produkáltak, akkor nagyon nagyon tévedsz.
Nem véletlenül sokan nem cserélték le a régi készülékeiket, és természetesen ehhez hozzá járult olyan dolog is mint a biztonság,titkosítás is.
A BB9000-nél volt pl. egy általános hiba a hangszóró elnémulása,vagy halkulása. Mindenki tudott róla aki ilyen készüléket vett.
De hogy tovább fokozzuk a dolgot, a BB készülékekből (9700) például a német kormány nemrég ismét egy pályázat keretében rendelt. Azért mert magasabb fokú megbízhatóság, magasabb titkosítása van mint az új BBz10-nek.(volt is belőle kisebb cirkusz itt németbe belőle)
Ha megnézed a német politikusokat, vezetőket, vállalatvezetőket, akiknek fontos a titkosítás, biztonság nem véletlenül maradtak meg ezeknél a készülékeknél.
Sajnálom, hogy téged szívat a BB-d, nem lehetetlen hogy a leépítések alatt készült a Flextronics-ban a készüléked,és amolyan utolsó munkadarab volt valaki kezében..De hidd el sokkal tovább bírja egy régi mint akár az új Z10.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
soldi3r
veterán
ezen azert nem kell meglepodni, de hidd el, hogy az akkori telefonok jobb minosegu alkatreszekbol lettek osszerakva, mint a mostaniak
amiota ilyen tomeggyartas van, azota ehhez hasonlo kisebb szeriahibak elofordulhatnak, a 9000-esbol pl napi szinten 25ezer db jott le a gepekrol, pedig ~800 alkatresz van bennukE30 (oo=[][]=oo)
-
readyz
tag
válasz VANESSZA1 #8478 üzenetére
Most csak gyorsan rákeresetem a gugliban, tessék egy link a teljesség igénye nélkül:
Én nem erősködöm, velem előfordult sajna ilyen eset egy 9000-essel, ezért vagyok már ezzel kapcsolatban negativ szemléletű...
Ahogy olvashattad Eventus-nak is volt efféle élménye egy 8900-al...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Akkor linkelj be párat légyszíves, hadd olvassunk kicsit..
(azért furcsa kicsit, mert a környezetemben a régi sorozatokból van jópár kiosztva a kollégáknak, és ilyen nagy mértékű lemorzsolódás,hiba nem lépett fel pedig használva vannak BES-re regisztrálva, és nyúzva 24 órában.)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
soldi3r
veterán
-
őstag
ilyen hülyeséget rég olvastam már hogy a régi BB-k sz@rok.
Nem egyet használok/unk a csatádban, van olyan ami már 5 éves lassan, és semmi baja.
Céges 8900-9700-9780-ok is hibátlanul működnek..Minek kell ilyen rémhíreket terjeszteni??
-
soldi3r
veterán
mi varhato a playbookra a 2.1-es sw utan? esetleg a 10-es?
az androidos programokkal hogy kuzd meg a playbook?E30 (oo=[][]=oo)
-
XSiGma
aktív tag
én pl 2x ejtettem le a 9780-asom a kezemből komolyabban,abból az egyik alkalomnál elszállt a memóriakártya-olvasó.bár pont a héten csináltattam meg a visegrádi utcai blackberry szervízben (ez itt a reklám helye )
-
eventus
veterán
1 órás videó a Q10ről [link]
Végre van benne zenelejátszó rész is, jól szól Kritikus pont nálam. Acro S csak ezért repült[ Szerkesztve ]
-
littledon
tag
Legyen igazatok!!
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
nagyúr
Az őszi kiadásra tervezett Aristo merem remélni, hogy időjárás érzéketlenebb lesz. A Sony terve, hogy a legjobb gépei vízállóak - nagyon jó ötlet! Egybegépet meg lehet arra is csinálni - mint látható.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
littledon
tag
Hát ez csodálatos... Remélem, hogy akkor garanciában sem fogják megjavítani... Valószínű, hogy ez a baja akkor... Dolgoztam a melegben és a zsebemben volt... ( Nem tudtam, hogy egy üzletembernek kötelező megvetnie a kerti munkát...) Erre most nagyon kíváncsi leszek, de ha nem javítják meg hatalmasat fogok csalódni a márkában, bár már így is, hogy ilyen felmerülhet... Inkább nem is forszírozom, hogy miket ki nem bírtak az iPhonenyaim, a Nokiákról nem is beszélve... Pedig nekem hímestojás a telefon, de vannak azért óhatatlan dolgok. Vigyázok rájuk és újkorától fólia védi a kijelzõket, a tokot mondjuk nem tudom elviselni, de rég rossz hogyha be kell bugyolálni a telefont...
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
hermanyi
addikt
Az biztos de kibírta . Asszony Nokiája hasonlóba anno belehalt . De én abban nem nagyon hiszek ,hogy sima párától megmurdel a teló .Mert ezek szerint ha ez így lenne akkor a trópusi éghajlatban nem lenne egyetlenegy BB felhasználó sem .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
icezozo
addikt
ezt a sok hülyeséget ....
( van aki ezt el is hiszi ? )http://qwankido.hu/
-
nagyúr
Ha esetleg mégis vennék egy 9900-est, akkor azt is fogja fenyegetni a veszély?
Mert magammal vinném sportoláskor is - és ott bizony szokott esni az eső!Frankó lenne, ha lazán meghalna csuklóból minden adatommal és anyagommal!
-
hermanyi
addikt
-
readyz
tag
válasz Polarstar #8452 üzenetére
igen, sajnos a blekik, főleg a régebbi modellek ilyen szarok...
láttam már 9000-est, 8900-ast ilyen problémával, és igen, ott is a kabát belső zsebében a test hőtől és párától romlottak el.Én is csodálkoztam és értetlenül álltam a dolog előtt, volt olyan samsung telefonom régen ami véletlenül egy egész mosóprogramon át a mosógépben volt a nadrágzsebemben és utána vígan működött miután megszáradt. -
bigsee
addikt
-
littledon
tag
Adattörlést végeztem, majd újra az egészet stb stb... mást nem tudok már tenni. De mostmár nem reagál egy gombra sem csak a bekapcsolóra... szerintem visszaviszem.
[ Szerkesztve ]
-
littledon
tag
Az utóbbi 2 napban igazán érdekes dolgokat művel a Curve 9320am...
Azzal kezdte, hogy nem bírtam feloldani csak világított, nem igazán reagált semmire. Akku ki-be, megoldotta a problémát a következő eset azonban amit nem old meg az az, hogy fogja magát és nem érzékeli a touchpadot a billentyűzet össze vissza ír, olykor semmit Pl: H betű helyett HL, BL ez jópár betűvel megesik csak más betű "kombinációkat" ír. Arról nem is beszélve, hogy a Touchpadot lenyomva H betűt ír ahelyett, hogy megnyitna egy alkalmazást amin épp a kurzorral állok. Csak lesek, nem nagyon tudom, hogy mit tegyek mivel nagyon nincs kedvem újratenni...
Hogyha nincs más megteszem de jó lenne valahogy mindent az SD kártyára menteni előtte, valamint a Kontaktjaimat a SIM-re...
Valakinek volt már csak hasonló is? mi lehet a megoldás? miért csinálhatja?
Köszönöm!"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
eventus
veterán
Uj Skype [link]
-
icoj69
tag
Lehet, de ahhoz tedd fel ezt a verziójú OS-t: 7.1.0.861
Ebben gyárilag felkinálja a lehetőséget.
Vagy felteszed ezt a programot:
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/3920/iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
dyxa
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem egy Bold 9900-at: gyönyörű, imádom. Ez az első Blackberry-m, úgyhogy még szokom és felfedezem a rendszert. Arra lennék kíváncsi, hogy a led színét lehet változtatni? csak mert minden aprósághoz lehet különféle csengőhangot meg egyebek állítani, hátha azt is lehet variálni, de nem találom. köszi!
-
addikt
-
ZP67
tag
Sziasztok,
fel szeretnék világosulni egy-két kérdésben, sajnos T-s BB ÜSZ nem tudott egyértelmű, használható választ adni....
Adott a BIS, ami ugyebár egy ideje 1 GB/hó adatforgalmat ad. Ami csak a blackberry APN-en keresztüli adatmennyiségre vonatkozik.
A kérdésem, mert ilyen beállítást sehol sem találok (9700, OS5), hogy mi van a következő app-okkal:
facebook
Opera Mini
Viber és hasonlók
Google Maps
Leo
MűsorújságA lényeg, hogy kell-e hozzájuk valami plusz net előfizetés?
A másik, hátha van valaki bennfentes errefelé, hogy egy flotta esetén elképzelhető, hogy nem jár az elvileg automatikus BIS kedvezmény plusz adatcsomag megrendelése esetén?
Köszi a válaszokat!
Üdv,
ZP -
addikt
Sziasztok! (Már megint) Lenne egy-két kérdésem
1. Miért nincs külön GMAIL appom a BB-men? (9900) Tudom, hol lehet újat írni, ha nem egy bejövőt akarok megválaszolni, csak furcsálltam, hogy alapból nincs ilyen ikonom.
2. T-Mobile BIS: Átlagos a forgalmam, de érdekelne, hogy mi történik ha egyszer netán elérem az 1GB-t, amit megrendeltem? Simán valami felárral számláz, vagy leáll, mint mobilnet másoknak?
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
zedii
aktív tag
mikor lesz már Q10 tmobilnál?
-
nagyúr
Ja, srárcok. Itt van egy csomó 9900as eladó. Az egyik azt mondta, hogy adattörlés közben "véletlenül" átált
a sötét oldalraangolra.
Szabad ezen teli torokból röhögni?? Sztem simán lopott a cucc - és nepper az illető. Abból is a hülye tipikus esete.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #8425 üzenetére
Na, ezt még mondani akartam... /Utána néztem a dolgoknak.../
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #8423 üzenetére
Kb azzal a készülékkel a létező elérésed még nincs beállítva. Nemde?
Piri, ez az előtted állónak szólt! Bocseszka!
[ Szerkesztve ]
-
bold 9900
csendes tag
Köszi! Szóval besétálok a szolg.-hoz és valamit aktiválnak a telefonon?
Csak az a fura, hogy először elvittem szervízbe, adtak egy újat és utána nem volt ilyen probléma. Aztán az új készülék se volt jó, más miatt, azt is visszavittem, megint adtak egy újat. És most jött elő ez a probléma az offline móddal.
Ez most akkor azt jelenti, hogy elfelejtettek vmit aktiválni? Vagy ez a BIS ez micsoda? Van egy előfizetésem a netre, akkor kell hozzá ez a BIS h tudjam használni rendesen? -
eventus
veterán
Q10 teszt a Mobile-Reviewtól [link]
[ Szerkesztve ]
-
bold 9900
csendes tag
Sziasztok!
BB9900 telefonom van, most volt szervízben, adtak egy újat. Azóta azt írja ki hibaüzenetnek ha le akarok tölteni valami alkalmazást, hogy offline módban vagyok és így nem lehetséges. Ha wifivel megyek fel a netre akkor működik. Van mobilinternetem, netezni tudok, de letölteni semmit.
Ha rámegyek a BB ID azonosítóra akkor is kiírja h offline módban nem módosítható.
Valamit át kéne állítanom? Vagy mi ez?Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, légyszíves, ha tudtok, segítsetek
Köszönöm!
-
nagyúr
Bemutatta a számszong a 10szeres optikai zúúmos galakszi sokat.
Ez trendgyanús!
A BB csinálja csak megy a jobb kamerás, vakus Arisztót!
-
-igu-
addikt
Azt tudtatok, hogy a PlayBook gyari bongeszojeben van dedikalt gomb a wifi kikapcsolasara?
Ugy jottem ra, hogy este a haloszobaban (a router-tol szamitva a lakas legtavolabbi pontjan van az agy), ha a HWSW foruman uj hozzaszolast akarok irni, akkor a hozzaszolas elkuldese gomb kilovi a wifit. Minden mas megy f.szan, itt pl. tudok hozzaszolni, bongeszes, levelezes problemamentes, a HWSW forumat is tudom olvasni, de ott hozzaszolni nem enged, eltunik a wifi jel. Ezt ket este is megtapasztaltam, raadasul 4-5 egymas utani probalkozas is sikertelen volt, pedig amikor a wifit kerestetem a szecskaval, altalaban fullos jelszintet mutat. Es rogton megtalalja a wifit, miutan az elszall...
Kozmikus dolgok ezek, en mondom.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
sasa134
addikt
válasz Polarstar #8410 üzenetére
várjuk meg azért a hivatalos árat, sztem az Unlocked Mobiles erős haszonkulccsal dogozik - drága lesz, de nem hinném hogy a BB ennyire mellélőné az árát, elvileg fejlődő országokról beszéltek, mint fő piacok, szóval ott nem igen rúghatnának labdába 400 Eurós árral..
Avanti Roma
-
fgth
tag
válasz Kovi71TM #8411 üzenetére
Software For BlackBerry® Bold™ 9900 smartphone
BlackBerry Handheld Software v7.1.0.2061 (Multilanguage)
Package Version: 7.1.0.2061
Consisting of:Applications: 7.1.0.714
Software Platform: 5.1.0.532
File name: 9900M_PBr7.1.0_rel2061_PL5.1.0.532_A7.1.0.714_COSMOTE.exe
File size: 256.65MBigy kell felrakni: [link]
itt meg megtalalod a fent leirt verziot :[link]
[ Szerkesztve ]
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
nagyúr
Mit szóltok a Q5 árazásához?
Itthon ez is lesz vagy 150 rugó. Nem kivánom részletezni, de ezt benézték. Nagyon!
-
XSiGma
aktív tag
válasz lezerpiramis #8405 üzenetére
viber?nálam az meríti nagyon.
-
lezerpiramis
őstag
válasz icezozo #8397 üzenetére
Egyebkent magaval az OS7-tel valoban nem koser valami, az meg rendben van, hogy hasznalat kozben merul a telo, de valami az asztalon hagyva is iszonyatosan szivja az akksit, kb. 30-35 percenkent merul 1%-ot, igy kb. 50 ora alatt akkor is lemerul, ha hozza sem nyul az ember...
-
FET-MEN
veterán
Az bajos hogy BIS, BES nélkül a mobilnetemmel nem akar menni a böngészés? Valamikor gyors azonnal betölt, valamikor kiszolgáló hiba 404, 500 stb.. Droidos, WP-s telókon nem volt gond sosem, max térerő 3G
Iphone 7
-
hermanyi
addikt
válasz icezozo #8400 üzenetére
Én csak úgy használom reggel leveszem a dokkolorol délután vagy este mikor hazaérek beleteszem .
Imádom az öreg 9000-rest csak kezd haldokolni már , sajnos egyre többször fagyogatszerk: (#8401) hagel
Igen ocso gazdaságos ,hogy az anyukba húznák a .... ha ez igaz .[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
nagyúr
Ez a 350 fontos "olcsó gazdaságos" blekkberi lenne - amit a "fejlődő piacokra" akarnak kiadni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít