- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz soldi3r #20312 üzenetére
Nem tudom miért gondolja mindenki azt, hogy a droid a mindenható és egyedüli megoldás??
Egyre több jel mutat arra, hogy a istenkirály csakadroid felhasználó gyártók is egyre inkább azon vannak, hogy el a droidtól!
A droid csak a guglinak biznisz!
Motorola? Lenovo? Sony? HTC? Hatalmas siker a droid vizén...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz soldi3r #20308 üzenetére
Nem tudni. Valamit tervez a cég. Azt rebesgetik, hogy lesz még billencses BB10 mobil is.
Lehet írni a télapunak.
Viccen kívül : lesznek ilyen telefonok. Ezek félig a TLC (alcatel idol 4 és 4S módosításai - még nem kaphatóak itthon sem, csak rendelhetőek.)
A billencses Róma saját tervezésű akármi lesz.
Már most megosztja a közvéleményt az idióta és oda nem illő droid vezérlő behányással a bill felett.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
zombinyul
addikt
válasz soldi3r #18864 üzenetére
Nos, ha lenne T-s ismeros, mar biztos leinformaltam volna a cuccot. Igy viszont szerintem nem sok eselyem volna. Nem baj, hasznalom, es elvezem a rendszeet. Ha meg egyszer neadjisten' megadja magat (amire remenyeim szerint soka kerul sor), tuti BB lesz helyette.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
lezerpiramis
őstag
válasz soldi3r #17692 üzenetére
Ez nem teljesen tiszta. Az APN szolgáltatóhoz kötött, az internet.vodafone.net APN-t akkor használhatod, ha magyar vodás SIM van a telefonban, és azon aktív valamilyen internetes opció.
Nincs véletlenül letiltva az angol szolgáltatónál az adatroamingod?
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz soldi3r #17356 üzenetére
Telefonáláshoz nem kell mobilnet, szóval attól még lehet a Z30-nak mobilnete.
Meg szerintem jobb a Z30 benne, legalábbis hanminőségben tuti.Az e-mail már egy más tészta.
Mondjuk szerintem ilyen téren is jobb a Z30, szóval szerintem mindenképpen próbáld ki, milyen a Z30, mint elsődleges telefon.(#17357) asound:
Én mondjuk már évek óta 2 mobil használok párhuzamosan, habár nem a SIM kártyák miatt, hanem azért, hogy 2 platformot tudjak használni.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kutga
nagyúr
válasz soldi3r #17356 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. Én is sokáig ellenálltam az érintőnek, de nekem 4-4,5" közötti az ideális méret. Ezt még átérem egy kézzel is, nem ütök mellé. Q5-ön is bírtam a szigetes billentyűket.
MOD
A másik meg hogy kell a dual sim. Egy munkahelyi, egy magát telefon, egyszerűen nem bírom megszokni a két külön telefont. De ez már csak az én heppem.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz soldi3r #17352 üzenetére
Hát-hát. Én most átálltam a sötét oldalra egy Lumiával. A Q5-ben kb ennyi pozitívumot találtam.
MOD
sz.balazs.95
Jaja, a Z30 azért egy komolyabb jószág. Méretre viszont nálam kiesik, max 4,5" jöhet.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-
nagyúr
válasz soldi3r #17346 üzenetére
Az a OS7 mobilokig kellett.
A BB10 regisztrációt nem ott teszed meg. (mellesleg ott írja is, hogy ez nem a BB10-hez van)
A szolgáltató bekapcsol, BlackBerry ID bekapcs a mobilon keresztül és a mobil rendszer APN a blackberry.net lesz más helyett.
De vodkánál nem kell BIS.
Hacsak a csomagod nem teszi lehetővé a BIS használatát.
Ahogy látom ez nem hazai pálya. Így lehet, hogy neked ott van olyan (amúgy igen jó értékű) szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
-
kutga
nagyúr
válasz soldi3r #16621 üzenetére
A korábban említett natív Mireo alkalmazást is meglesheted, én csak azért szívok a Sygickel mert azt vettem meg annak idején.
Reggel végül nem röffentettem be mert elment az idő a kocsi kiszabadításával a hó alól, majd este, edzésre menet, az legalább nem két sarok.
-
Cheesy
őstag
válasz soldi3r #13045 üzenetére
Így első blikkre a BES-re tudok gondolni, feltételezem vállalati flottáról van szó, saját vállalati szerverrel.
Mintha úgy emlékeznék van rajta olyan funkció, hogy a vállalattól kivont készülékek esetén a rajta található tartalmat is tudják remote törölni. Ez nem jelenti azt, hogy elvesztek az emailek, csak a készülékeden a szinkronizált, helyi másolatokat törölték. Szerintem ez azt jelenti, hogy kapsz Te is újatwww.vakbelmutet.hu
-
nagyúr
-
-
őstag
válasz soldi3r #8692 üzenetére
Szerintem nagyon jól látod, hogy az új Blackberry-k titkosítása miatt veszik inkább jobban még mindig a régi készülékeket.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
nagyúr
válasz soldi3r #8692 üzenetére
Ebben a gépben "még mindig van potenciál". Ha a srácok ráfekszenek, olyan szinten mint a picipuha teszi Balmerrel /Ájlávthizkámpáni Balmer/ akkor döngölhetnének rendesen.
Azt, hogy a BIS-t lassan kivezetik(most akkor mi is van?), sztem nagy hibát követ el a cég. Droid és ájfon BBM alkalmazás? Hmm. Jó!
De ki fogja kifizetni a megnövekedett számítási kapacítást? A reklámok??? Ne máááár![ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz soldi3r #8618 üzenetére
Ugy igen, de a mondatszerkesztesbol az jott, le, hogy az is telefon. Sry, felreertettelek.
Egyebkent egy Sansa Clip+ megtamogatva egy hasonlo aru fejhallgatoerositovel ut minden telefont hangzasban - es akkor meg csak a hordozhato kategoria aljarol beszelunk.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
littledon
tag
válasz soldi3r #7909 üzenetére
Egyébként nekem is csak wifin működik. Mindenféleképpen járj utána mert szerintem kell hozzá, meg valami olyan is rémlik, hogy a VPN beállításoknál kell valamit csinálni. Aztán lehet, hogy most jó nagy hülyeséget írtam, de akkor majd kijavít valaki...
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest