Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
tomboy0013 #1075 üzenetére
De csak egy kicsit😀
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #1011 üzenetére
Korábban írta,hogy a Nokia 1520-s telónál nincs jobb!
Nem is váltana másra. -
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #982 üzenetére
Ha van náluk akkor sokkal drágábban veheted onnan, mintha függetlenül megvennéd az MM hülye vagyok áruházaikban.
VODÁNÁL csak előfizetést szabad venni készülék nélkül. -
hroberto
veterán
válasz
Adhatnák egy kicsit olcsóbban is.
-
pzstm
titán
válasz
lakosságiban? mert hirtelen nem találom
-
válasz
tomboy0013 #917 üzenetére
Lehet, hogy bizonyos kiállítási darabok még alfa állapotúak voltak
-
pzstm
titán
válasz
tomboy0013 #873 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #801 üzenetére
Apa! Mikor kezdődött?
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #801 üzenetére
Nem neked írtam és nem a 930 volt a hsz-em lényege, hanem az, hogy nem szabad túlságosan bízni az elvakult dicséretekben sem, mert nagy csalódás lehet a végén.
Ha olyan tökéletesnek gondolod a 930-at és a 950-et, akkor azt mondd meg, hogy hova tűnt olyan gyorsan mindkét topikból ForRedGlory, aki mindkét telefont megvette. Ne dicsérd úgy ezt a telefont, ha még nincs is vele tapasztalatod, főleg, ha a jelenlegi árát te se csengetnéd ki érte, ezek szerint szerinted se jó vétel.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #725 üzenetére
neten vannak fent élénk kék hátlappal is XL-ek...
-
Locutus
veterán
válasz
tomboy0013 #640 üzenetére
Pedig nagyon így tűnik. Vagy te hallottál valakitől hátlap recsegésről a megjelenés előtt? Ugyehogynem. Aztán meg lehet nézni a fórumokat, meg a user értékeléseket...
-
Locutus
veterán
válasz
tomboy0013 #638 üzenetére
Akkoz ez így még nagyobb gáz, ha a promótereknek, meg az insidereknek jobbat adtak, mint amit piacra dobtak...
-
Locutus
veterán
válasz
tomboy0013 #632 üzenetére
A hátlap recsegéshez annyit tennék hozzá, hogy első nap nekem se recsegett. Gondolom le kell venni egyszer-kétszer ahhoz, hogy elkezdje. Meg afelől is vannak kétségeim, hogy a MM hangzavarában meg lehet ezt hallani... bár az enyémnek a bal alsó saroknál már a mozgás mennyisége is érezhető volt, a hangjáról is nem is beszélve.
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #611 üzenetére
Azzal én is egyetértek,hogy egy nagyobb HW ami papíron is erősebb az a gyakorlatban is többet kéne mutatnia.
Az már más kérdés,hogy a rendszer kíván-e erősebb HW-t vagy sem W10 alatt?
Korábban valaki írta,hogy ez a MS szoftver fejlesztő csapat hibája,hogy nem optimalizálták rendesen a 950XL HW-t a W10 rendszerre.u.i:
ha mégsem tudják ezt megoldani akkor szerintem a 950XL telcsinek nincs létjogosultsága a mobil piacon! Magyarán csak parasztvakítás a 810 SOC vagyis a "nyolcccc" mag a telcsiben! -
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #608 üzenetére
felesleges erről vitázni, hogy melyik a gyorsabb. mindenki tudja a választ.
inkább csak azok kérdőjelezik meg ezt akik nem szeretnének nagyobb telót és óckodnak az XL-től.
ezt én megértem, de attól még nem egy szint a kettő.
de szerintem váltsunk témát, mert egy helyben topogunk. köszi -
QwErTy42
addikt
válasz
tomboy0013 #598 üzenetére
A vízhűtésen én is fennakadtam.
A liquid az folyadékot jelent így bármi más lehet vízen kívül. Sanszosabbnak is tartom, hogy valamilyen folyékony fémötvözet van benne, mint ioncserélt víz. -
no more
veterán
válasz
tomboy0013 #579 üzenetére
Vagy inkább beszéljen EZ a videó.
-
válasz
tomboy0013 #579 üzenetére
És. A continuum melyiken dadog jobban? Azt írták meg néha azért meg megakad.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #577 üzenetére
...akkor én egy állat vagyok
810 > 808
Nyócmag > Hatmag -
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #575 üzenetére
akkor inkább majd mensi után nézz vissza.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #573 üzenetére
áá, trollkodsz itt, értem
akkor ezt most benéztem
oké, 1:0 oda -
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #571 üzenetére
akkor pontosítok:
808 középkategória-felsőharmada
810 felsőkategória...amúgy sem kell meggyőznöd, már rég meggyőztem én magamat
ja és nekem az pont jó ha itt egymást terelitek 808 irányába, mert akkor XL zuhanni fog pöpecennuffsaid.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #569 üzenetére
na pl pont ezé lenne rossz érzésem sima950 megvétele után. 930 majdnem hozza azt a szintet.
de amúgy nem értem, hogy miért kéne nekem középkategóriás processzorral rendelekező flagship 2015 végén ? főleg, úgy hogy a 810 hűtés meg van oldva.LPDDR3 és LPDDR4 sem mindegy nekem.
"Overheating issues are expected to be non-existent thanks to the liquid cooling technology that Microsoft has built in. The latter has been inspired by the cooling system found in the Surface Pro 3, Microsoft brags."
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #553 üzenetére
950 azért gyorsabb.
pont ezek az apró tizedmásodpercek ami miatt realworld sokkal élvezhetőbbé tesz egy rendszert az új modell.
mondjuk nekem képdokkoló nem köll, de akksi idő és minimális sebesség előny megér 30rugót nekem a sima 950hez képest az XL. fogásra meg sokan mondják, hogy XL előnyösebb összességében. amúgy sem volt phabletem, most majd kipróbálom. meg navihoz is akarom használni, ott pedig minél nagyobb annál kényelmesebb a szemnek.
a tesztelő ascendensétől véletlenül nem függ az akksiidő ? jéhzus. hagyjuk már a baromságokat.
ha nem reprezentatívak a pontok akkor az egész pontozásnak semmi értelme. -
Locutus
veterán
válasz
tomboy0013 #539 üzenetére
Nem, jelenleg sem ajánlja fel. Egyébként hol látod ezt, hogy jött egy fix?
Bár már nagyon nem is érdekel... -
törölt tag
válasz
tomboy0013 #531 üzenetére
Igen, a piros az én ízlésemnek is hogy mondjam... sok egy picit.
Élőben lehet, nem ennyire hivalkodó, de nem tudom, élőben látok-e majd ilyet valamikor. -
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #444 üzenetére
Akkor ez így jó,köszi. Valamiért most tűnt fel az oldalán a fekete rész kár,hogy nem lehet teljesen széthúzni
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #441 üzenetére
Igen a hellót csak úgy engedi beállítani,hogy pin kódot is megadsz, éppen azért,hogy ha netán nem menne a hello azért fel tudd oldani!
-
Locutus
veterán
válasz
tomboy0013 #429 üzenetére
Én már a topik elején leírtam a 950XL-em dolgait. Azóta igazából nincs változás, mert egy hete semmilyen update nincs se szoftveres téren, se válasz mozo hátlap téren.
Próbálok barátkozni vele, és bár vannak dolgok amiket kifejezetten imádok benne, a hátlap nyekergés, és a bluetoothos fagyás rettentően irritál. -
sszemtelen
őstag
válasz
(Az üzemidő egyenlőre nem mérvadó, lévén még félkész a rendszer.)
-
kbadam83
senior tag
válasz
Privátba esetleg szívesen megadom a telefonszámom, és viberen vagy telefonon is beszélhetünk. Én ebbe a fórumba nem vagyok hajlandó írni sajnos :-(
Nem volt másik Windows rendszerű telefonom eddig! -
kbadam83
senior tag
válasz
tomboy0013 #419 üzenetére
Szia, én egy átlag felhasználó vagyok és 950-es tulajdonos 4 napja.
Ha valami kérdésed van, akkor privátba válaszolok szívesen. -
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #255 üzenetére
fenebe, en akartam.
-
Amiens
tag
válasz
tomboy0013 #230 üzenetére
-
mrhitoshi
veterán
válasz
tomboy0013 #79 üzenetére
Hát nem tudom.
Nekem 2 évig 920 volt, most váltottam a héten, és a 920 sokkal jobb volt összeszerelést illetően.Egyébként egy hete használok 950-et, és nem bántam meg. Igaz most azért leesett az állam, hogy 200e Ft.
Én a telekomtól vettem, dokkolóval együtt volt 150e Ft. Ennyit megért nekem, ha azt nézem, hogy ~30e Ft maga a dokkoló. Szóval ennyiért azt mondom, hogy jó vétel.
Ami nekem negatívum, hogy anyaghasználatban lehettek volna igényesebbek, illetve tényleg látszik még a rendszeren, hogy most élesedett, de nincs ezzel baj, majd megoldódnak a gondok.(vagy nem)
Én 920-ról váltottam, és iszonyat sokat fejlődött a rendszer. Olyan, mintha totál más rendszert használna az ember. (Arról nem is beszélve, hogy már megváltás volt váltani. Állandóan fagyott a 920, használhatatlan volt. A böngésző rendszeresen összeomlott, lassú fos volt már.) Először nem is értettem, hogy sok dolog hova meg miért került. A kezdetektől fogva jelen vagyok WP-n, és ez most tényleg nagy durranás volt a WP oldaláról.
Szóval szoftveres oldalról vannak fura dolgok, de ez benne van a pakliban.
Viszont van egy brutál hardver.
Kipróbáltam a Continuumot és érdekes elgondolás. Azt hiszem meg is van mire fogom használni. Egyetemistaként ez nem volt nehéz.Szóval saccra 120e Ft-ért vettem a telót, és nem bántam meg. Persze ennyiért tényleg meg is éri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest