- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az utolsó előtti frissítés után csinált ilyet kb. hetente. Aztán a legutolsó frissítés után is rögtön másnap 1x (itt lemondtam róla, hogy javították, mert azt gondoltam, hogy az előttelévő update qrta el), viszont azóta - lekopogom - egyszer se (ezért nem haragszom mondjuk).
-
ZsoltG60
aktív tag
Nálam is volt hasonló, tegnap kifagyott az egész telefon a kijelző alsó kétharmada fekete volt ,felül egy sávban a záróképernyő háttérképe jött ki és csak rezgett... semmire sem reagált, próbáltam képmentést is csinálni de semmi...akksit ki kellett vennem , utána tökéletesen működöt..
-
Pycee
tag
Igen. Azt értem és tisztában vagyok vele, hogy nem "rosszfejségből" teszik ezt. Csak érdekesnek találom azt, hogy lehet kapni külön ezt az üveg lapot, és láttam a neten már nem 1 sikeres szétszedést, összerakást. Ráadásul nem biztos, hogy echte hozzáértők csinálták. De a szervízben meg sem említik, hogy van ilyen lehetőség. Persze őket köti a szabályzatuk, meg sok minden más...
Csak érdekes. -
Sztyepadzso
őstag
Figyi,
Nem lehet, hogy nem a megfelelő távolságban tartod?
Nem akarlak hülyeséggel traktálni, de anno, nekem L920-on, amior a Nokia Beamerrel a qr kódot a PC monitorjáról le kellett olvasnom, akkor meglepően távolról ismerte fel csak a kódot, kb a kép 10%-át foglalta csak el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest