Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el

Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folee
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Igen, így tényleg jó, köszönöm! :-)
-
Folee
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Milyen beállítással sikerült? A "kis" 640-esen nem volt ilyen gondom, de most az XL-en nekem is hülyén jelenik meg a fórum. Mondjuk, a 640 biztonsági mentését felraktam az XL-re, lehet, az a gond.
-
mtomi95
senior tag
válasz
catalisat
üzenetére
Mert már idegesit, hogy ide járnak az emberek "fenyegetőzni", ők eladják, ők váltanak, ők Androidra váltanak. Engem ez egyáltalán nem érdekel. Mindenki azt csinál amit akar. Úgy tesznek mintha nem is tudom, itt mi pénzt kapnánk és mi fejlesztenénk a Windows-t. Én addig használom a 640-vent ameddig garancionális idő után meg nem semmisül, aztán ha lesz Windows telefon azt veszek. De biztos nem fogok sirántkozni mert nem megy az időjárás csempe, amit egy hete meg sem nyitottam, közbe persze volt takarékos üzzemmód is ami bekavart és lusta vagyok rábökni, hogy újra éljen, ezért én most átmegyek Androidra. Meg Józsi azt mondta nem jó a Windows 10 ezért én átmegyek az almára. Utána vissza jövök és leírom, hogy az mennyivel jobb telefon az MS meg mennyire béna. Az árat persze nem nézem.
Na ennyire hülyék járnak (persze tisztelet a kivételeknek!) a Windows mobile topikokba. -
catalisat
csendes tag
válasz
juvegamer
üzenetére
"Kérdésem: ezek után egyértelműen ki lehet-e jelenteni hogy érdemes frissíteni W10-re? Vagy érdemes várni itt még valamire? Lesz olyan használható verzió ami olyan stabil lesz mint a 8.1?
Gyereknek most vettünk egy sajátmárkás Vodafonos telefont (Vodafone Smart Turbo 7), Andoid 6.0 van rajt, kipróbáltam és azt kell mondjam elég jól fut a készüléken és tetszik az egész felület. Lehet hagyom a francba ezt az egész WP-t és átmegyek androidra.
"Ahogy én látom van akinek használhatatlan, és van akinek egészen jól működik. Annyira nem nagy meló feltenni, szerintem próbáld ki, és megtudod hogy a te készülékeden hogy muzsikál. Nekem pont az android verte be a fejem a szabadosságával. Hiába van csillió pónis játék, ha cserébe állandóan a használhatatlanságig belassul, lefagy, nem lehet vele telefonálni és hosszan sorolhatnám még. Mondom ezt úgy, hogy volt eddig négy telefonom és két tabom ami androidos. Valahogy azt érzem hogy hiába szabad mindenkinek azt csinálni amit akar, az egész valahogy szét akar esni. Ehhez képest nagyon kellemeset csalódtam a wp-ben, eddig mindent megtaláltam hozzá ami kellett, és két napot elmegy az akku egy töltéssel nyavikolás nélkül. A hibái ellenére engem meggyőzött. Ha valakinek lesz olcsóért megunt 9xx-es lumiája, akkor beszerzek egyet gondolva a jövőre is

netpeti98: Igen, nekem már az muzsikál.
-
netpeti98
addikt
Sziasztok!
A Vodefonos készülékekre megjött már az évfordulós frissítés?

-
galervin93
addikt
válasz
samu2062
üzenetére
Hála az égnek.
Mondjuk most sikerült egy olyan beállítási kombót találni, amivel jobb, mint amit korábban megszoktam. :-D Kisebbek a betűk, de nem zavaróan, bőven használható.
Akku nem merül vészesen. Egyedül annyi bajom van,hogy a glance-ről nem akar eltűnni a nem fogadott hívás. Lehet hogy tiszta telepítés lesz a vége... -
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Van arra lehetőség hogy egy lumia 640-re egyből a w10m-et rakjam fel recoveryből ne kelljen upgradelgetni sorba? Mert megint meghülyült nálam (van 2 messenger ikon az egyik semmit nem csinál de nem lehet törölni akkor se ha a működő alkalmazást letörlöm) ha a kamerával HDR képet készítek nem tudom módosítani, álandóan kiírja hogy hiba történt és próbákozzka később. Van még 1-2 ilyen apróság ezért gondoltam hogy újra belaknám nulláról. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tdavid1994
üzenetére
A rendszer frankónak tűnt elsőre. (RS2)
Aztán 4 kép elküldésekor öröm volt nézni, ahogy kilépett többször egymás után, végül összeomlott.
BT bug itt is jelentkezett. Viszont a szinkronok azonnal történtek. -
szucstom
őstag
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Yepp. Illetve fast ring helyett használd az insidef preview-t. Majdnem teljesen bugmentes.
-
Ryoo
senior tag
válasz
old rocker
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a desktop verzióból kikerült a dvd lejátszás, alapból nem tudja a rendszer. Felraksz egy VLC-t és az összes formátumú videofájlt le tudod játszani. Gondolom a Föld jobbik felén már senki nem használ DVD-t.
-
novoszath
senior tag
üdv
L640 XL egy varatlan ujraindulas utan elszalt a glance screenem a bealitasknal se tudom bekapcsolni
14901.1000 buildet hasznalom.... nem ertem az okat esetleg mas is tapasztalt mar hasonlot???

-
Cane
őstag
Az outllokban már nincs í (hosszú i) betű. Lol.

-
samu2062
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Állítólag tudnak a tördelés problémáról és következő frissítésben javítják.
-
szucstom
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Hát nem tudom milyen géped van, meg hány éves, de az én 2 éves vasamon bug nélkül van szerencsétlen. A faterom 5 éves gépe is simán viszi.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Na közben ha jól sejtem a kutya ott van elásva, hogy Edge-->Olvasási nézet betűmérete-->Kicsi beállítás is lób*szó betűket használ... Ez így elég csúnyácska, most is akkora betűket pötyögök be, hogy az ujjammal nem tudom letakarni őket...
Szerk.: nem, mégsem, csak simán a szövegméretezés rossz, 110%-on normális csak, utána szétesik a PH Fór felülete... Marhajó... -
starr
őstag
válasz
Ricardo
üzenetére
Ez az Anniversary már kifejezetten tetszik, az MS appok is jól működnek.
Csak hát más fejlesztőktől én még jól, gyorsan, megbízhatóan működő appot nem láttam, sem WP8-8.1-re, se
W10-re. Ez az IOS-es átportolás is egy vicc. 2016-ban 15-20mp, mire egy Facebook app elindul? Ráadásul 300MB-ot foglal alapból, és 500MB-ra hízik egy hét alatt.
Helyette kitűztem a weblapot csempére, így az üzeneteket is meg lehet nézni, és sokkal gyorsabb. -
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker
üzenetére
Egy apró kérdés: a laptopod gyártója miért nem csinál hozzá drivert? Gondolom az a gond. Eddig mindig volt maga az op.rendszer, amihez a gyártó adta a drivereit.
-
Boonen007
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Nem kotekedesbol, de a laptopodnak mi koze a 640 topikhoz? (Nalam a laptop is jol mukodik.)
-
starr
őstag
válasz
Ricardo
üzenetére
Nem érzem, hogy a MS elhanyagolná az OS-t. Havonta jön frisstés, mint a PC-re, és az appjaik is rendszeresen frissülnek. Szinte minden nap jön valami.
A HW fejlesztést hanyagolják. Nem csinálnak új telefonokat, nincs mit eladni. --> 0,6%
Emiatt még kevesebben fejlesztenek rá. -
old rocker
veterán
válasz
juvegamer
üzenetére
Nem mondom, hogy nincsenek előnyei. De ha tehetném, valszeg visszaraknám 8.1-re.
Pl. aminek annak idején megörültem, végre nem csak egyesével lehet törölni az e-mailt... hát, nálam teljesen bizonytalan, az "összes" kijelölést veszi-e... néha ötször is odabökök, mire végre...
A laptopon meg... először kib@szta a sorból a dvd rw meghajtót. Azután jött a gépre is ez a frissítés, óóó, látja a meghajtót, hurrá. Berakok akármilyen dévédét, nem csinál semmit. Próbálom, mint meghajtót megnyitni: látja a címet, látja a vob file-kat, de nem csinál velük semmit.
A laptop néha nem hajlandó bebootolni... Kiszúrom, újraindítom, néha elsőre, néha ötödszörre....
Ennek alapján kikristályosodott a véleményem: maga a terv jó, mit tudNA a win10, ha hibátlanul működne. De hektikus, kiszámíthatatlan. Ennek alapján: amit a mikrofos csinál, etikátlan.
Kiszámíthatatlan sz@r az egész. Akiknek bejön, azok qrvára be vannak lelkesedve. De azért ne b@ssza már meg, hogy a mega hírveréssel bezengett op. rendszer annyira megbírhatatlan, hogy 10 felhasználóból minimum 4-5 szidja... -
tpeter77
addikt
válasz
szjoci
üzenetére
jól értem: Beállítások / Frissítés+biztonsági mentés /s telefonfrissítés
menüpont alatt a Frissítések keresése gombra kattintva látja a telefon a Win10-et?!
az én készülékem Telenoros, és ha itt keresgélek, a telefon azt írja, hogy "A telefon naprakész."Az más kérdés, hogy a Frissítési tanácsadó látja a Win10-et, de ezt a tanácsadós progit csak a felhasználók 10%-a (vagy még kevesebb) rakta fel.
-
galervin93
addikt
Éjszaka 3 %-ot merült, teljesen korrekt. Picit pörgősebb lett az egész teló, ez is jó pont. Eddig egyetlen apróság, ami szemet szúrt, hogy a PH-Fórum (index.html mobiloldala van nekem elmentve) szét van csúszva, bármilyen betűmérettel. Nem nagy dolog, csak esztétikai, de eddig nem volt, az oldal nem változott, valamit elkurjantottak...
-
starr
őstag
válasz
juvegamer
üzenetére
A kezdetektől áttértem win10-re, és teljesen ok, stabil, és gyors volt mindig is.
A fórumokban mindenki a problémáira keres megoldást, ezért mindig ez a téma.
A valamivel gyorsabb merülésen kívül, az itt jelzett hibák egyike sem jött nálam elő.
A 8.1 már teljesen el van hanyagolva, semmi újdonság nem jön már rá.
Nyugodtan próbáld ki, nem vesztesz vele semmit, bármikor 10 perc alatt vissza tudod rakni a 8.1-et.
A W10-et szokni kell, sok minden máshol, másképp van, mint 8.1-en. Szóval ne add fel fél nap után.
Az összefoglalóban le van írva, hogy érdemes telepíteni. -
Boonen007
őstag
válasz
juvegamer
üzenetére
Nekem pl. minden jol mukodik 2 napot siman kibir meg ha nyuzom is 8 oran at van mobilneten, folyamatosan nem nyomkodom, de azert unalmas a melo 😁. Otthon is wifizek stb. De nalam a 920 is jol mukodott azon tul, hogy lassu volt mar meg az aksi 3 ev alatt legyengult. Semmi mflex meg nem tudom mit nem szoktam, Redstone utan nyomtam egy hr-t, de a .82-es frissitest mar lazan raengedtem. 🙂
-
juvegamer
tag
Üdv!
Kb. fél éve vettem a 640 DS-t, 8.1 van rajta. Először örültem mikor olvastam hogy a 640-re is jön a W10, aztán kiadták és a különböző fórumokat olvasva szinte mindenhol egy pozitív hsz-hez jött egy negatív is a W10-el kapcsolatban. Nem is mertem frissíteni a telefont, mondom akkor megvárom ezt az Anniversary frissítést hátha ez teljesen rendberakja a rendszert, de a fenti hsz-et olvasva úgy látom ez sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Kérdésem: ezek után egyértelműen ki lehet-e jelenteni hogy érdemes frissíteni W10-re? Vagy érdemes várni itt még valamire? Lesz olyan használható verzió ami olyan stabil lesz mint a 8.1?
Gyereknek most vettünk egy sajátmárkás Vodafonos telefont (Vodafone Smart Turbo 7), Andoid 6.0 van rajt, kipróbáltam és azt kell mondjam elég jól fut a készüléken és tetszik az egész felület. Lehet hagyom a francba ezt az egész WP-t és átmegyek androidra.
-
szucstom
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Szinte sejtettem, hogy az lesz. Nálam még mindig tart a lassú töltés szindróma. Bármilyen töltő, kábel esetén... Kész röhej.
-
törölt tag
Üdv!
640XL-hez szeretnék fehér akkufedelet beszerezni.
Valakinek van tapasztalata honnan érdemes? Esetleg valakinek van eladó? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ricardo
üzenetére
A rendszer 650-en nagyon gyors, röhögve ott van a 950 XL mellett, tehát itt elveszik a nagy testvér brutális hardverelőnye átlagos használat mellett, de mind a kettőn mindig van valami, ami nem működik, majd néhány nap és megy és ez megy körbe-körbe.
Az, hogy valami gyors, egy dolog és jó is, de stabilitás és alapdolgok nem működése az egészet vágja haza.Néha nem is értem, hogyan, milyen készülékeken és főleg meddig tesztelik ezeket a build-okat..Olyan érzésem van, mintha azt mondanák egymásnak a fejlesztők, nálam egész jó már vagy 10 órája, ok mehet ki...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
szjoci
üzenetére
Az, de már tegnap este kidobták.
----------------(#18423) starr
A sok hiba láttán, főleg merülésből fakadó a leírásom sem segít, ha egyszerűen rossz az egész OS kódolása, ez főleg 640-re vonatkozik, mert ezt tapasztalta az öcsém is,viszont a párjának is 640 van, nála teljesen jó az akkuidő, viszont 535-ön merülni sem akar, ráadásul gyorsabban is működik az egész RS, mint 640-en. 650 és 950 XL-en is kiváló az akkuidő, viszont röhej, hogy szinte naponta kidöglik valami.
Én úgy gondolom, hogy a stabilitás az én módszeremmel csak a TH2-es buld-ig működött, ez az évfordulós frissítés egy halom sz.rkupac lett, főleg 640-es készülékekre. Ettől függetlenül a recovery sosem árt.
-
szjoci
őstag
Halihó!
Magentás 640LTE-re most jött egy frissítés: 10.0.14393.67 build. Ez már az anniversary update lenne?
szerk.: Ja, az
Google a barátom 
-
Redchucky
aktív tag
Az Anniversary builddal óránként 6%-ot merül a telefon /640XL/, úgy, hogy se adat, se wifi, semmi sem fut a háttérben. Eddig estétől reggelig merült összesen ennyit. Tapasztalat?
Jött kamera frissítés. -
tlac
nagyúr
nekem folyamatos wifi-vel, mobil nettel, glance screen-nel 2 napig simán bírja
skype meg google hangouts megy rajta, meg néha kicsit nyomkodomaz anniversary van fent, még a legelső verziós wp8-ról volt frissítve egyesével, mindig mikor megjelent egy frissítés, azonnal feltettem, egyszer sem hr-eztem
-
galervin93
addikt
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Pörög is lefelé, kíváncsi vagyok. Sima ráfrissítés, ha esetleg szarakodik, holnap újrahúzom teljesen.
-
Tdavid1994
tag
Ha minden igaz már a szolgáltató függő telefonokra is elérhető az anniversary update.
-
jksx
senior tag
XL-t használok, nem igazán voltam hasraesve a wp8.1-alatti fényképezőgép minőséggel sem. Természetes és jó fényviszonyok mellett nem rosszak a képek, de beltérben, vagy gyenge háttérvilágítás mellett zajosak mosottak a fotók (talán a gyengécske vaku miatt).
starr: éjszaka ha repülő üzemmódba kapcsolom ugyanolyan, mint a TH, vagy a wp8.1 (1-2%)
Az én használatom mellett egy töltés kb. 3 napig tart általában. Most kissé kevesebbet bír kb 5-6 órával.rokafiu77: nekem csak a kedvencek listával volt gondom, a telefonkönyvből nem tűnt el kontakt.
-
tpeter77
addikt
Lehetséges. Volt, aki lefotózta az embereket, és azt a képet rendelte a névjegyhez.
Azok is törlődtek. Vkinek a facebookos fotóját húzta le és társította a névhez, az is eltűnt.
Tehát valami gond a fényképes névjegyekkel történt. Nagy a csönd. Gyanús ez nekem.....
Utána kéne olvasni külföldön, ők nem tudnak-e többet. De ma már erre nem lesz időm. -
Folee
tag
Ez az évfordulós frissítés is magától felterpeszkedik, mint az előző frissítések? Mert ha igen, akkor nem töltöm 40% fölé az akksit, míg ki nem javítják az akksiidőt és a fényképezőt.

-
jksx
senior tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Durva.
Lehet nekem is ez lenne a hibám?
Történt az, hogy a telefon kedvencek menüből az összes kontaktom (ezek saját fényképesek, az SD kártyán vannak a fényképeim) eltűnt. Azt gondoltam lehet én csesztem valamit el, de most már nem vagyok biztos benne, hogy a 10 fényképes kontaktot én töröltem. Azt viszont észrevettem, hogy a kedvencek menühöz hozzáadásnál a viber bekavar, ha a névjegynek van viberes elérhetősége. -
ptarkany
csendes tag
válasz
Pukimaki
üzenetére

Valóban, sikerült nekik alaposan eldugni. Köszi
Ezzel ki is pipálhatjuk a hívásátirányítás helyének a kérdését.
De a hívásvárakoztatás is itt van bekapcsolva, ami működik is, csak nem tudok róla, mert nem jelez hívás közben.
Újabb hülyeség: SMS-ekről nem kapom meg a visszaigazolást, pedig az is be van állítva.Nekem még a 10.0.14393.67 van fent.
-
tpeter77
addikt
válasz
rover45
üzenetére
erről beszélek én is, sok telefonról tűnnek el a fényképpel ellátott névjegyek.
de legalább az outlook.com fiókjára küldene a MS valami értesítőt az embereknek, hogy bocs, tudjuk valami hiba van a rendszerben, sorry,,,, de semmi ilyesmit nem csinálnak, ez a bosszantó.
mindenki csak pingvinezik, hogy nem tudja mi történt, de hiányoznak névjegyek.
Munkatársaknak fotójuk volt a telefonon, nem FB-os, hanem egyedileg társítottam fotókat emberekhez. Kompletten eltűntek.
Nem csak a kép, az egész kapcsolat! ez a gondom... -
szucstom
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Hát én ilyen téren laikus vagyok, de lehet, hogy kontakthibás a csatlakozó. Próbáld meg, hogy kontaktsprayvel befújod egy picit, hátha segít. Ha nem, akkor valószínűleg szerviz lesz a vége.
-
szucstom
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Több töltőt is próbáltál?
-
old rocker
veterán
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a telefon (820) tökéletesen működik, töltés bedugásnál fel is éled, de nem tölt?
-
Aethelstone
addikt
Sziasztok. Én is elhagyom a wp-t
Kriminális a ms hozáállása
( További szép élményeket. -
szucstom
őstag
-
kezman
őstag
válasz
szucstom
üzenetére
Most hogy így mondtad, ezek a tokok tényleg nőknek való, ők úgyis a kis táskába hordják, én meg hol a zsebbe, kol a kocsiba ahonnan esik kel, nem lenne jó vége , egyébként az oldalon minden van, forintal lehet fizetni bankkártyával, és korrektek, nekem még minden megjött két héten belül.
-
rover45
őstag
Párom Lumia 535-én mára tűntek el a kitűzött névjegyek. 8.1 van a telefonon és a frissítések direkt ki vannak kapcsolva rajta. Mi a franc lehet ez?

-
Tdavid1994
tag
Egy újabb funkciója az AU (anniversary update) -nek h szinkronizálja az értesítéseket az szgép és a telefon között. Illetve az SMS-ek már úgy is törölhetők ha balra húzzuk őket az app-ban.
-
szucstom
őstag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
nájn, nó, nyet... csak telefonról nem nyitotta meg külön azt a kis ablakot, amin a tokot mutatta, csak a főoldal látszott. Az meg tele van minden "jóval". Gépről már más tészta, látom milyen a tok.
Az tuti, hogy én ilyen alu tokot az életben nem raknék telefonra. Ismerősnek is ilyenje van, 2 hét alatt letört a felső két sarka.. ki-be jár a telefon a tokból. Ha jót akar magának a drága kolléga, akkor minimum szilikon tok, de legalább a flip tok + 9H-s fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na ennyire hülyék járnak (persze tisztelet a kivételeknek!) a Windows mobile topikokba.
Ha fosol egy frissítéstől akkor tényleg az Android való neked. Ott nem igen kell ilyenen izgulni, főleg majd egy ilyen Vodaphone-nal például.
"

Ezzel ki is pipálhatjuk a hívásátirányítás helyének a kérdését.
( További szép élményeket.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)