-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
Medical #24172 üzenetére
Pedig ha jó fotókat akarsz, akkor Samu S7, S8.
Vagy egy Note 4 használtan, mert még mindig szinte annak a legjobb a kamerája.
Huawei újabb modelljein nem tudom milyen a kamera, nemem egy mate 8-as van és egy f*s a kamera.
Valaki írta, hogy ott még nem a nevet kell megfizetni, dehogynem! -
Attikusz
tag
válasz
Medical #24174 üzenetére
Szia!
Ez nagyon jó kérdés, én már régóta figyelgetem a telefonokat, hogy amikor csereérett lesz a telefon mire is tudjak váltani. Nálam kicsit neccesebb a dolog, mert két kártyás telefont keresek, amibe mellé még belefér a microsd kártya.
Amiket én helyből tudnám ajánlani, de csak tesztek és vélemények alapján:
redmi note 4 az akku miatt, samsung a5 2017 (tudom utálod), huawei p9 a kamera miatt. Egyelőre ennyi, de még kutakodok neked. Érdemes lenne elmenni media markt-ba, élőben megnézni. Ha a Nokia 8-nak beesik az ára, az is jó választás lesz.
-
válasz
Medical #24172 üzenetére
A HTC Android one-t futtat ,elméletileg arra lesz legtovább sw update, a huawei-ek ,kellemes ár érték aránnyal bírnak kategoriajukban ,az a sorozat Samu se egy rosszul sikerült darad ,1 update valószínűleg lesz rá ,xiaomi a1 az ár érték bajnok ,de azt nem fogtam meg kézbe , kamera téren nem tudom hogy mennyire jól teljesít ...de az ára miatt megérdemli a figyelmet ...van időd ,így kényelmesen kivalaszthatod a legoptimálisabb telefont magadnak .
-
-
buca84
őstag
válasz
Medical #20369 üzenetére
Sajnos nem. Külföldi fórumokon is csak a soft vagy hard resetet ajánlották, illetve cash törlést.
A soft reset és a cash törlés megvolt, de semmi.Töröltem le appokat belső tárhelyről, de így se jó.
Hard resetet, illetve WDRT-t nem fogom kipróbálni.
A fura az, hogy sok mindenkinél nem jó és az MS nem vonja vissza vagy nem ad ki egy jó updatet, ami települ is. De miért
A másik fura, hogy másoknál meg települ. Illetve nekem eddig semmi probléma nem volt egyik frissítéssel sem.Most úgy vagyok vele, hogy működik a telefon. Nincs gond. Kopp..kopp..kopp. De amint lesz lehetőségem sajnos váltok én is. A rendszer nagyon tetszik, de az MS hozzáállása nem.
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Medical #18620 üzenetére
Nálam (win7 64bit) és akit ismerek ugyan ezzel a telefonnal (más win) szintén ez a jelenség, annyi az eltérés hogy látjuk a készüléket windowsban és tudunk rá másolni, leszedni, bármit, sőt a windows phone for desktop progi is megy. Tehát driver "ő szerinte" nincs de amúgy minden tökéletes. Újra rántod vagy kezeled a telót Win7/8 rendszeren. That"s all.
640XL
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Medical #18620 üzenetére
Teljesen egyszerű, amikor frissült a w10-zes pc rendszered, akkor ez a része sérült.
Csak az újra telepítés lehet a megoldás, esetleg egy mentett képfájl, amikor még minden jó volt.Felesleges tovább keresned bármit is hozzá, mert nem lesz javulás, csak a két fenti megoldástól fog megjavulni, főleg, hogy más rendszerek alatt tökéletes, hozzáteszem nem egyedüli probléma ez, mert olvastam már erről a sztrádán jó pár helyen.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Medical #18605 üzenetére
Mi az, hogy úgy, mint a Lumian?
HR-t követően újból be kell lakni a telefont, hacsak az indításkor nem jelölöd be az utolsó biztonsági mentést, mert akkor az alapján rakja vissza az OS-t és telepíti fel az applikációidat, de nagy valószinűséggel bugosan, tehát ezt kihagynám és új telefonként indítanám az egész hercehurcát. -
Ryoo
senior tag
válasz
Medical #18565 üzenetére
Ha win 10-ed van a gépeden, próbáld meg, hogy alaphelyzetbe állítod, azaz nyomsz neki egy HR-t, és utána rakod fel a media packot. Lehet, hogy valami össze van akadva a rendszerben.
Esetleg próbálj meg kábelt cserélni, vagy próbáld meg a gép hátulján lévő usb-k egyikébe dugni a kábelt, ha laptop, akkor másik usb port. Több ötletem nincs már sajnos. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Medical #18501 üzenetére
Ezt kell feltelepítened: Media Feature Pack for Windows 10 N
-
Tyco
csendes tag
válasz
Medical #18352 üzenetére
Én is pont evvel küzdök anyukám laptopján. És nekem sem oldotta meg. Pedig mindenütt ezt írták. Egyébként neked is N-es win10-ed van? Én még a kábelre vagy az usb-port driver-re tudok gondolni.
Anyukám laptopja az én 640-esemet és az ő 630-asát sem ismeri fel. A 640-esemet a haevr laptopja amin win10 pro van egy másodperc alatt felismerte és feldobta, hogy mit akarok vele csinálni. -
catalisat
csendes tag
válasz
Medical #18352 üzenetére
Ahogy látom eddig csak a meglévő vasakat próbáltad együtt működésre bírni! Szerintem menj el valakihez, és próbáld meg az ő gépén az ő kábelével összedugni! Ha ott sem jó, akkor a telefon a ludas. Ha ott jó, akkor az ő gépén a saját kábeleddel, így már kizártuk a kábelt és a gépet is!
Én ezt végéig játszanám még, mert elvileg be lehet határolni a hiba helyét. Megnézném még egy win7(8)-as és egy win10-es gépen is külön külön. Nekem ubuntun teljesen simán viszi, ezért nem tudok róla nyilatkozni hogy mennyire szereti a win, dehát saját ól, csak kellene neki.,. -
szucstom
őstag
válasz
Medical #18316 üzenetére
Próbálkozz másik usb kábellel. Nekem ilyen akkor fordult elő, hogy nem láttam, mikor a külső akkum kábelét akartam használni, de mint kiderült az csak töltésre jó, adatátvitelre nem.
Eszközkezelőben szépen megkeresed a felkiáltójeles részt, jobb klikk, és illesztőprogram frissítése.
-
chipesz
őstag
válasz
Medical #16026 üzenetére
Arról soha nem volt régen szó, hogy kell-e hozzá majdan egy app (Upgrade Advisor/Frissítési tanácsadó), itt semmi hazugság nincs, megkapta a Windows 10-es frissítést a 640XL. A kérdés arra vonatkozott, hogy mikor lesz az, hogy a frissítéshez nem kell ez az app. Erre írtam azt, hogy soha.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Medical #15185 üzenetére
Ha HR után, ami hozzáteszem várható volt, nem hajlandó telepíteni az új build-ot és hibakóddal elszáll, az amiatt van, mert a migrálás rosszul sikerült és maga a HR is egy bugtenger.
Recovery 8.1-re, keresd meg a leírásom és úgy tedd fel.
------------------------
szerk:
14902-es leírás alapján csináld meg a telepítést.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Medical #15177 üzenetére
Igen, kb addig nem szabadott volna csinálni semmit, amíg a 318 fel nem ment.
A helyedben csinálnék, és csinálj is most 107 alatt egy HR-t, és utána csak a wifi-t állítsd be, majd "ragadj rá" a frissítés keresésre, amíg meg nem találja a 318-as build-ot, főleg azért, mert már most írod a bugot és azt biztos, hogy gyökre emelve viszi tovább 318-ra.Tehát 107 és HR.
Ha felállt, akkor WIFI beállít.
Utána frissítések keresése és a 318-at felrakod, ha ez a rendszer is felállt...
A végén lefrissíted az áruházad, de ne csinálj addig semmit, amíg el nem készült.
Ha végzett restart, akkor kész a kütyüd.Gépház---rendszer---tárterület---rátapizol az sd-kártya csíkra majd alul formázás, de mivel írtam, hogy csinálj HR-t, ezért pipáld be az SD kártyát rögtön a visszaállítás előtt, amikor felajánlja és akkor az is le van tudva.
-
zeno79
őstag
válasz
Medical #14841 üzenetére
Freemail-es fiókot a gépházon belül E-mail és fiókok menüpontban, fiók felvétele alatt tudod indítani ugyebár, de a lényeg ott van, hogy nem az egyéb fiók (pop, imap) -ot választod, hanem a Speciális beállításokat, majd az Internetes e-mail-t.
Itt már értelemszerűen kitöltöd a fiókodnak megfelelően. Név, bejelentkezési név (=teljes email-cím, stb).
pop3 = pop3.freemail.hu
smtp=internet-szolgáltatód smtp-je, vagy pl. ha van google e-mailed, akkor a google smtp, meg google azonosítási adatok hozzá.
Remélem tudtam segíteni, ugyan úgy kell, mint ahogyan pl. egy Thunderbird levelező-kliensbe állítanád be. A lényeget leírtam. -
-
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Medical #12806 üzenetére
felesleges ezeket megcsinálnod, nem ezen múlik, hogy mikor kapod meg a win10-et. tudom, mert nekem se frissíthető még, ugyanazt írja ki, mint a tied. nem vagyunk egyedül, mások is találkoztak ezzel: 1, [2], 3
ami tényleg bosszantó, hogy a hivatalos válasz is az, hogy várjunk, azt, hogy meddig persze, nem közlik... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
golyani
őstag
-
emeri
csendes tag
válasz
Medical #12662 üzenetére
Nálam is detto ugyanez a probléma
tegnap még simán ajanlotta a migrációt csak nem volt annyi szabad tárhelyem ezért hard reseteltem,
ma pedig mintha nem is lenne végre WP10 állandóan azt kapom az arcomba, hogy naprakész a készülékem.........Kérem ha valaki tud erre gyógyírt - vagy ha megoldotta időközben - írja meg hogy hogyan sikerült.
Előre is köszönöm!!! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged