- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Boonen007 #21455 üzenetére
Most így sikerült megfogalmazni, igazából azért, mert egyszerűen senki nem mond semmit. Ami jön, az rossz, mert nem jó. Fontos applikációk szűnnek meg, főleg a nagyon kevés fellelhető igényesekről van szó. A többi használhatatlan, vagy nem sok vizet zavar.
Tökmindegy, hogy mit, de hazudjanak végre valamit, eddig is azt tették és ezzel évek óta folyamatosan átvágva mindenkit a sok ígérgetéssel.
Aztán majd eldöntjük, hogy elhisszük-e! Nyilván nem, mert mi átlag hülyék is felnőttünk azóta egy szintre és azt mondjuk, most elég volt csesszétek meg. Elég volt az ígérgetésekből, elég volt a Dunát rekeszteni való sok semmit nem érő frissítésekből, elég volt, hogy a tesztelők még mindig mi vagyunk, de főleg elég volt, hogy a telefonjaitok egyre inkább használhatatlanok, lassan már arra is, ami ténylegesen a neve: telefonálásra.
Persze írhatjuk, mint mindig, hogy majd kiderül...
De komolyan, van még kedve valakinek erre várni? Neki(k) sok kitartást! :-) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Boonen007 #21448 üzenetére
Egyetértek!
Több, mint 1 éve könyörögtek már az MS-nak, hogy adják ki a kódokat! Naná, hogy ilyet nem fognak megtenni, de ha mégis kiadták volna, ennyi idő alatt a hozzáértők olyan rendszert gyúrtak volna alá már, hogy öröm lenne ezt a platformot használni, de ahogy írod is.
Igen, a k anyjukat szopassák tovább, hogy nekem/nekünk kelljen állandóan tesztelgetni, hogy ez a tetves rendszer, hogy hajlandó, ha egyáltalán hajlandó normálisan működni. Emiatt csesszek el az életemből fontos órákat, napokat, heteket, mert ez a szemét banda nem képes arra az évek alatt sem, hogy legalább olyan rendszer gyúrjon a telefon alá, hogy teljesen rábízd magad és tudd, mindig mindenhol időben értesít bármiről, nem omlik össze, tartja a kapcsolatot, ami képet csinálsz az nem lesz rosszabb és főleg meg is marad!
De ha ez még működne is, mert k...ra nem működik, még akkor hol vagyunk attól a megnevezéstől, hogy okostelefon? Sehol, ba...tok meg! Sehol!Megérdemelnék, hogy a gugli, a fejlődő, tesztelés alatt álló etc... operációs rendszerével totálisan hazavágja ezt a bandát, ami még be is következhet. Mobil os és browser tekintetében sikerült nekik...
A legnagyobb érvágás ez azoknak, akiknek sajnos nem telik arra, hogy legyintsenek, és vegyenek egy másik készüléket, nos ők vannak a legjobban oboáztatva. Engem már nem érdekel, régóta nem használom ezt a szart, másnak már nem tudom nevezni. Simply shit! -
válasz
Boonen007 #21448 üzenetére
Most elképzelem ahogy a kütyüt rommá vered azzal a bizonyos kalapáccsal, majd hátra lépve jó eső érzéssel egy elcsúszott mosollyal zárod le a windows phone múltadat. Majd jóleső érzéssel veszed meg a következő készülékedet.
Nekem a legjobban a hangminőségük az ami tetszik az árkategórián belül ,legyen az most mindegy milyen os-t használó eszköz. Mert egész nap az ember csacsog rajta, és nem eszi az akkumulátorát ,mint a munka társam Iphone 5S- készüléke. Attól független hogy az is szuper kütyü.
-
-
-
-
-
szucstom
őstag
válasz
Boonen007 #20238 üzenetére
Utólag is bocs, ha lekezelő voltam. 99%, hogy nekem is sikerült egy olyan oldalt kigugliznom, ahol a csávókám is baromságot írt. Sajnos néha nálam is becsúszik egy-egy baromság, ami nem esik le időben, így beleesve a csapdába...
(mentségemre legyen mondva, melóban felhúzták az agyam, ezt sikeresen kiadtam szegény snooze-ra, aki nem érdemelte meg). Még 1x bocsi, megpróbálok jobban odafigyelni a stílusomra. -
old rocker
veterán
válasz
Boonen007 #19587 üzenetére
Nézd, én azzal, hogy az enyémen jó darabig nem volt dvd meghajtó, egy pillanatig sem állítom, hogy a win10 a hibás. Az egy nagyon jó rendszer lenne, ha... minden felhasználónál tenné a dolgát... A rendszergazda stb. tévés ismerősöm szerint, aki végül a feleségem lakk topján visszaállította a 8.1-et, a problémám a készülékemmel a MS és a HP közös sara. Az alattad szólónak üzenem, nem, eléggé libabőrözök én a droidtól is. Ha a szinkronizálás működne, a bugok ellenére sem cserélném le a 640-et. De most pont azzal fogtak meg, amire/ben a legjobban kihasználom -nám a rendszert.
-
old rocker
veterán
válasz
Boonen007 #19583 üzenetére
hát.én ezt hívom mókolásnak... Mint pl. ahhoz, hogy legalább a laptopon működjön a naptár, névjegy megnyitás, nekem, a felhasználónak kell variálnom, alias cím váltással... Nekem a legutolsó upgrade óta nem működik a naptár élő csempe, csak ha minden reggel oda-vissza változtatom a méretét. Miért kell a felhasználónak klf. procedúrákat csinálnia, hogy az addig működő szerkezet egy frissítés után ismét rendeltetésszerűen használható legyen?! Na, ebbe fáradtam bele... Nehéz szívvel váltok telefont is, meg rendszert is, mert amióta az 520-al ráálltam a windózos telefonra, nekem tökéletesen megfelelt. Egészen addig, amíg a fejlesztések újabb és ú0jabb bugot nem eredményeztek.
-
old rocker
veterán
válasz
Boonen007 #19572 üzenetére
Tegnap egészen estig azzal játszottam, hogy a MS-től kapott e-mail alapján csináltam egy új alias e-mail nevet és azt raktam elsődlegesnek. A laptopon a fiókban hozzá lehetett férni a naptárhoz, névjegyzékhez stb., és a laptop One Calendárja is szépen frissült.
A 640-el nem volt ilyen gond, de a 820-at resetelni kellett.
Minden oké, volt ölöm és bódottág.
Ma reggel nézem, ismét világít a Microsoft fióknál:frissítés szükséges.
De nem lehet szinkronizálni, Outlook hiba, hibakód 8500201DElég volt!
A feleségem előfizetésére rendeltem egy HuaweyP8 LTE-t, ezeket meg eladom. -
old rocker
veterán
válasz
Boonen007 #18463 üzenetére
Bocsi főnök, ne hari, hogy terhelte a szemedet. Amúgy a 640-ből indultam ki, csak adaléknak bátorkodtam hozzátenni az avitt, szar laptopomat, amit februárban vásároltam és a kollégádnak sem tudok választ adni rá, miért nem adott a HP hozzá drivert és miért van az, hogy 8.1-el az enyém is, de a feleségem hápé laptopja is jobb volt 8.1-el: a különbség az, hogy az övé azóta is normálisan kezeli a dévédé lejátszót, - más anomáliák vannak vele.
Lehet, hogy gonosz HP azt mondta, na, ezt a Miklós bá használja, annak b@szik majd működni, az asszonyé hadd fusson.
De visszatérve a 640-re, addig egész tűrhető készülék volt, amíg nem engedtem a csábításnak, és fel nem raktam rá a hivatalos update-et.
De igazan van ha bemegyek inget vásárolni, akkor is megnézem, jók-e hozzá a gombok. Mert lehet, az inghez nem adták meg a gomblyuk drájverét.Végezetül, nem akartam ennyire belemenni, de feldühítettél.
A Nokia először a symbiánnal tűnt el a süllyesztőben, aztán a wp telefonokkal, most a májkrofos lumiákon a sor. Nézd meg a téhóm honlapját: 640: kifutó széria. 950: (a "zászlóshajó") kifutó széria. Egyedül az 550 képviseli - még - a csodálatos, win (10) telefosokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest