Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el

Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Lumia 640 XL DS független, windows phone 8.1 update 2.
Hogyan tudok freemail fiókot hozzáadni? Az email + fiókok -> speciálisnál próbáltam ez alapján ( #14891) zeno79 ) de nem működik. Bejövő email kezelőnek beírtam hogy pop3.freemail.hu, de kimenő smtp-hez nem tudom mit kellene írni, most wi-fi-nél változó ki az internet szolgáltató, attól függően éppen hol vagyok, kinél vagyok, szóval mit írjak be smtp-hez? A mobilinternetböl indúltam ki, t-mobilos sim kártya van benne mobilnettel, így ezt írtam be: mail.t-email.hu. Googlival ezt találtam. Nem működik.
Valaki leírná hogy hova és pontosan mit írjak be?
-
AxBattler
félisten
-
tpeter77
addikt
válasz
szucstom
üzenetére
Hangsúlyozom:
Telefon szolgáltatónál vásárolt gyári új, dobozból éppen kicsomagolt telefonokról beszélek.
Kicsomagolod a telefont, beteszed a szintén ÚJ SIM kártyát és az akksit. Nincs memóriakari és bekapcsolod.
A gyári alap Win8.1 rendszerrel indul.
Emlékszel mi történik? beírod a pin kódot és üdvözöl a telefon.
Elfogadod a licenszfeltételeket, majd kiválasztod a magyar nyelvet. Ekkor
a 640LTE tovább lép, de a 640 XL újraindul.
Utána beírod a dátumot, és időt. Ezután kéri a regisztrált emailcímet vagy kihagyod és anélkül használod tovább.
Ha megadod neki az emailcímed (amit éppen akkor hoztam létre a böngészőben) a következő fog történni:
a) ha outlook.com végződésű a cím, kéri a 4 számjegyű kódot amit SMS-ben küld el neked.
b) ha outlook.hu a cím, akkor szó nélkül továbblép a következő menüpontra.ja, úgy regisztrálom az email címet, hogy baj esetén SMS-t küldjön...
Lehet, hogy ti nem így csináljátok, de én igen, ez a szabály rá, és ilyenkor minden úgy történik, ahogy leírtam.és ez pont így történt mind a 100 esetben(!) ahányszor végigcsináltam.
-
jozdavab
tag
Üdv.
Most látom hogy új az összefoglaló, külön dicséret érte, jó lett.
Amiért viszont jöttem, az egy elég kellemetlen probléma.
Defaultból belső tárhelyre mentettem minden képet eddig.
Múlthéten Erdélyben voltam, és betelt a tárhely, ezért törölgettem SD-ről, és áthelyeztem (volna) oda a belsőről a képeket.
Csakhogy nem csinálta.
Kijelöltem 3x az összes képet a filmtekercs mappában, de nem helyezte át őket egy idő után, pedig volt hely.Na itt mérges lettem, és az egész filmtekercs foldert áthelyeztem a az SD gyökérbe.
Ez viszont a telefonnak nem tetszett, mert rendszermappa gondolom, úgyhogy fogta magát és összeszopódott egy "WP_20160823_05_34_00_Pro.mp4" nevű fájllá az egész mappa és az összes kép, amivel viszont nem tudok mit kezdeni.
Ez nem hinném hogy videó lenne, mert a gyökérbe nem másoltam videót soha, csak foldert, másrészt a mérete úgy saccra ugyanakkora mint az összes kép amit másoltam volna a folderrel együtt.

Valaki találkozott már ilyen problémával? Nagyon fontos lenne hogy helyreállítsam.
(azóta nem volt beindítva a telefon, nehogy felülírjak valamit valahogyan)szerk: Lumia 640 LTE ről beszélünk, w10, legfrissebb stabil build.
-
AxBattler
félisten
Köszi!

-
Vtwo
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
A garinak azért nézz utána egy Nokia Care-ben,ott IMEI alapján megmondják érvényes garival rendelkezik vagy sem.
A 8.1 Denim nagyon stabil,mindent tud ami kell a WP-n. A W10 egy erősen béta rendszer,rengeteg nyűggel (elég csak a fórumokon utána olvasni).Persze hallani,hogy van akinek fut hibátlanul...bár yetit is láttak már
-
mtomi95
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Ne vedd meg mert nincs Pokemon Go és tiszta bug az egész!

8.1-el én nem használnám, de te tudod. Itt meg máshol is csak az újat nem akaró emberkék használják az amúgy frissíthető Lumiákat 8.1-el, telefonálásra és idő nézegetésre. Nyugodtan frissítsd majd le RS1-re! Ne vegye el a kedved pár negatív komment vagy személyre szabott bug. Aztán ha nem tetszik vissza recoveryzed a 8.1-et, nem nagy ördöngösség. -
törölt tag
válasz
szucstom
üzenetére
ja most már látom
Arra nem figyeltem. Bocs.Release Preview:
Redstone 1:
August 25, 2016
August 16, 2016
August 9, 2016
August 1, 2016
July 29, 2016
July 28, 2016Threshold 2:
July 12, 2016
June 29, 2016
June 14, 2016
June 1, 2016
May 10, 2016
April 27, 2016
April 12, 2016
March 8, 2016
March 2, 2016
February 11, 2016 -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
oriolus123
üzenetére
Amióta megvan a készülék egyszer sem indult újra, vagy fagyott meg 8.1-en

Azt próbálta volna meg

-
szucstom
őstag
válasz
Tdavid1994
üzenetére
pontosan.
-
Tdavid1994
tag
válasz
szucstom
üzenetére
Igen ez az sms-s cucc így van/volt nálam is, viszont amikor újraraktam WDRT-vel nem volt ilyen sms amíg bele nem mentem a gépházba és egyszer csak kérte h igazoljam magam , arra ráböktem és így kellett sms-es kóddal visszaigazolni.
Ja és lehet választani h sms-be jöjjön a kód vagy egy másik email címre küldjék-e el vagy h authenticator-ral vagy mivel akarod igazolni magad.
szucstom: Bocsi h a tiédre válaszoltam nem így akartam. -
Tdavid1994
tag
válasz
oriolus123
üzenetére
Nekem nem indulgatott újra ezt is csak azért kérdeztem mert furcsálom h az 550 akárhogy is nézzük hardverileg gyengébb mint a 640 xl és még is ez a helyzet

-
oriolus123
tag
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Én megoldottam!
Most raktam vissza a 8.1-et, ugyhogy teszt üzemmód van. Meglátjuk csinálja-e az újraindulást... -
Tdavid1994
tag
Az miért van h az anniversary update óta nem tudom beállítani h legyen sms kézbesítéséről visszajelzés (L640xl) amíg egy 550-esen van ilyen lehetőség pedig szintén anniversary update van erre is telepítve.
-
Cane
őstag
válasz
üzenetére
Milyen érdekes dolog ez a fagyás, újraindulás, bugzás, stb. Január elején meguntam a 8.1-et, majd a belakott rendszerre ráinsidereztem a 10-est. Azóta minden működik, nem bugzik, csupán egy-egy build akkuidő romlását veszem észre. Abszolút beleszartam a frissítésbe és tök jól megy minden. Nem értem másoknál miért van szívás...
-
Ranbo
tag
válasz
gyuszi78
üzenetére
ha mindenféle hibák, bugok jönnek elő akkor érdemes egy recoveryt és új tiszta installt csinálni. erre szánj időt mert nem öt perc. a leírás szerint menj végig. szükség lesz a jelszavakra, fiókokat újra be kell állítani, be kell újra lakni a telefont. viber üzenetek, képek stb. törlődnek. (sd tartalom marad) hajrá és kitartás!🖖
-
törölt tag
Hiába telepítettem újra a Messengert, ugyanúgy kilép, ha képet akarok küldeni, menteni. Facebook alkalmazás is kilép, ha posztolni akarok. Edgeből pedig csak egyesével tudok képet posztolni, összesen 3at. Botrány ez a telefon..
-
andrás47
senior tag
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Nem, nekem is 8,1 van a 640-en, és működik a dupla kop ..
-
petya2012
őstag
-
gyuszi78
tag
sziasztok!amióta frissült a telóm a legújabb win 10 verzióra egy nagy rakás szar lett...szinte semmi sem müködik ahogy kéne.Hívásoknál eltüntek a kedvencek,másnap elkéstem munkából mert nem ébresztett az ébresztö,nem frissíti az akku töltöttséget lezárt módban meg ilyen "apróságok" kedvem volna falhoz vágni d komolyan....mit tudnék tenni,vagy másoknál is problémás?

-
czeller
csendes tag
Sziasztok! Annak mi az oka, hogy egymás mellé teszek egy IPhone 5s-t és a 640 LTE készüléket egyforma Telenor előfizetéssel az IPhone - on lte van míg a 640-n edge. Ez nagyon idegesítő.
-
vazol
tag
640 LTE 8.1 Winnel képes WIFIn mobilnet megosztására (hot spot)?
Lányomé a telo és most nincs kéznél... -
petya2012
őstag
sziasztok
kedden jön a 640-esem,érdemes még a belakás előtt engedni neki a win10-et vagy jobb a 8.1??
ha igen a win10 frissítés után ajánlott a gyári visszaállítás??köszi
-
tlac
nagyúr
Off:
Ez a 3D-s wifi analyzer most ingyenes [link] -
Tdavid1994
tag
Most vettem észre h az outlook csempéje nem frissül, csak ha átméretezem a csempét.
-
oriolus123
tag
Ezek a random újraindulasok ne lennének, nagyon jó lenne.
Cserébe a caps lock jól működik.640 LTE
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Medical
üzenetére
Nálam (win7 64bit) és akit ismerek ugyan ezzel a telefonnal (más win) szintén ez a jelenség, annyi az eltérés hogy látjuk a készüléket windowsban és tudunk rá másolni, leszedni, bármit, sőt a windows phone for desktop progi is megy. Tehát driver "ő szerinte" nincs de amúgy minden tökéletes. Újra rántod vagy kezeled a telót Win7/8 rendszeren. That"s all.
640XL
-
mtomi95
senior tag
válasz
petya2012
üzenetére
Ki lehet lépni az összes fiókból. Ha első Windows telefon akkor jól jöhet, hogy ha tesód vett illetve telepített alkalmazásokat és az ő fiókját használod az áruházban akkor telepítheted te is ezeket, de csak ha szeretnéd. Email-jei és eseményei, sms-ei, kapcsolatai is elérhetőek lesznek, ha csak nem csinálsz HR-t vagy nem lépsz ki, külön. Gondolom utóbbi nem érdekel téged, ellenben az áruház tartalmával.

-
petya2012
őstag
válasz
Tdavid1994
üzenetére
köszi a választ
és ha ugyanazzal a fiókkal lépek be,akkor az ő alkalmazásait nem tölti le nekem és fordítva??
annyira nem értek hozzá-ezért kérdem -
petya2012
őstag
sziasztok
a napokban én is beszerzek egy 640-est

Az lenne a kérdésem,hogy ha már egy telón meg van adva a microsoft fiók(tesóm 640-esén),akkor majd az enyémen is beléphetek ugyanazzal vagy másik fiókot kell létrehozni??Az egyik ismimnek 640xl van win10-el már és van neki dupla koppos képernyőébresztés-ez van itt is a 640-nél??
köszi a választ
-
Tdavid1994
tag
Nekem ma magától eltűntek a névjegyek képei, facebook-al van szinkronizálva( az új app-al mert a régit nem is találom az áruházban), és csak úgy jött vissza ha újra csatoltam a névjegyekhez a facebook adatlapjukat. Nem értem mi okozhatta mert néhány névjegy általam beállított csengő hangja is kiállítódott.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Medical
üzenetére
Teljesen egyszerű, amikor frissült a w10-zes pc rendszered, akkor ez a része sérült.
Csak az újra telepítés lehet a megoldás, esetleg egy mentett képfájl, amikor még minden jó volt.Felesleges tovább keresned bármit is hozzá, mert nem lesz javulás, csak a két fenti megoldástól fog megjavulni, főleg, hogy más rendszerek alatt tökéletes, hozzáteszem nem egyedüli probléma ez, mert olvastam már erről a sztrádán jó pár helyen.
-
yaksi
aktív tag
Egyelőre - hogy időlegesen, vagy végleg, azt nem tudom - búcsúzom Windows Phone rendszertől. Remélem, mielőbb, normális áron sikerül eladnom a 640-esemet.
Köszönet a segítségért, amit itt kaptam!
-
Medical
aktív tag
Szia!
Leírom Neked is, hogy képben legyél, tud mi a kínom!
A laptopomon és a Lumia 640 XL is win10 14393.82 build van! Ha USB porton összekötöm őket, a laptop fájlkezelőben nem találom a LUMIA-t, elemben az eszközkezelőben ott van, de egy fejkilátójel látható előtte!
Az illesztőprogram frissítésekor nem talál illesztőprogramot az eszközhöz!
Van ötletetek?
Korábban sosem tapasztaltam ilyet, mindig azonnal tudtam bármit a fájlkezelőn keresztül fel, illetve leszedni az SD kártyáról!A fórumtársak javaslataira már mindent elkövettem, de semmi előrehaladás!

-Mindegyik USB próbáltam már!
-Eszközkezelőben nem tudom illesztőprogramot frissíteni!
-Microsoft Lumia 640 LTE USB Driver For Windows sem segített!
-Media Feature Pack for Windows 10 és a Windows N 10 KN kiadásai sem oldotta meg a
problémámat!
-fiamnál meg néztük Win 7 és 8.1 alatt, ezeken minden rendben!
- laptopon korábban win 10 alatt nálam is jó volt, úgy emlékszem a legutóbbi laptopon lévő windows
10 frissítése óta jön elő ez a hiba!
-Próbálkoztam a Windows media player telepítésével, de nem engedte!
-közben frissült a Lumia és a laptopon lévő windows, mindkettőn jelenleg a Windows 10 Pro N,
14393.103 van rajta, de ez sem oldott meg semmit! -
colonell
senior tag
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Én meg nem fotózok hdr-be pont ezért

kicsit abszurdnak tartom azért ,hogy uhs1-es kártyán is ilyet csinál..."elviekben nagyobb rajta a sebesség mint a belsőn
" -
colonell
senior tag
válasz
Tdavid1994
üzenetére
Ha sok hdr képet lövök egymás után nekiáll menteni kitudja meddig és addig kb használhatatlan a kamera...még mindig pár hónapja így van már...
-
Tdavid1994
tag
válasz
Joker88
üzenetére
Jó kép már csak az lenne jó ha össze lehetne vetni egy win 10-et futtató 640xl-es képpel
. (Én is 640xl tulaj vagyok, treshold-on gyengébb volt a fotók minősége azt nem tudom h az anniversary update változtatott-e vmit kedvezőbb irányba, mert azóta nem nagyon fotózgattam.) -
Joker88
őstag
tény és való, bár szegényes volt tegnap éjjel a győri nyárzáró Lou Bega koncerten a fény,azért a párom "sima" szintén 13MPx-es telefonjához képest a Zeiss optika kisegített egy kicsikét.. (vakut nem használtam,nem lett volna értelme szerintem... )
640XL LTE, Windows Phone 8.1-el.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Medical
üzenetére
Mi az, hogy úgy, mint a Lumian?
HR-t követően újból be kell lakni a telefont, hacsak az indításkor nem jelölöd be az utolsó biztonsági mentést, mert akkor az alapján rakja vissza az OS-t és telepíti fel az applikációidat, de nagy valószinűséggel bugosan, tehát ezt kihagynám és új telefonként indítanám az egész hercehurcát. -
gemini
aktív tag
Nekem sem jött be ez a módszer. Viszont a mai frissítés orvosolta a vaku problémámat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- LEGO klub
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Arra nem figyeltem. Bocs.