- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Susana
tag
válasz
Magnum_ #1199 üzenetére
Valami szinkronizálási brobléma van.. Probáld ki 1-2 névjegyet google cimtárba menteni képpel. Szerintem nem lesz vele gond!! Esetleg export-import át lehet rakni egyikből másikba.
Más: Mostanába a viber azt csinálja hogy nem kapom meg az üzeneteket ha nincs bent a memoriában vagy ha kikapcsolom. Ugyan ez a helyzet a color notetal. Ha kilövöm akkor nem emlékesztet. Ha nem lépek be 2-3napig nem is küld emlékesztetőt. Visszamenőleg kapom meg az üzeneteket és az emlékesztetőket.
Ennek mi lehet az oka? Nem emlékszem hogy régen is csinált volna ilyet! -
xenonka34
újonc
Igen a 6-os verzió. Minden készüléknél magasabb pontszám jön ki,?
-
xenonka34
újonc
Sziasztok! Lefutattam többször is az Antutu tesztet, és érdekes módon nagyobb szám jött ki mint bármilyen netes találatkor. Természetesen nagy teljesítményű üzemmódban mértem, 34984 pont lett. Valakinek hasonló pontszám? Vagy lehet gyári erősebb változatot kaptam :-)
-
Sigiusz
tag
Helyesbítek, mármint a package installer hoz be különböző programokat, hogy telepítsem
-
Sigiusz
tag
Ti tapasztaltatok olyat, hogy egyszer csak a teló a képetekbe tol egy új alkalmazást, hogy telepítsed? Vagy csak én nyomok meg véletlenül valamit, ami akár még lehetséges is, mert csak most ismerkedem az androiddal..
ui: általában a Package Installer jön be, mi a fene az?
-
depe95
tag
Igaz, hogy az edigitalban 2 év garancia jár a telefonhoz? Mert akkor lehet megérné azt a plusz 10.000Ft-ot.
-
qamu74
őstag
Csa.
Be halt a telefonom,ilyen........ meg nem volt.
X. Redmi Note 2 es e kozott rosszul választottam.
Problemám a kovetkezo...Frissites kozben,után csak bootol,bootol es ujra bootol a telo ,kikapcsolni nem lehet.(csak nagy nehezen)
SP Flash Toollal probálom ujra eleszteni,de nem sok sikerrel."BROM ERROR : S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004)
[H/W] Fail to download DA to baseband chip's internal SRAM
[HINT]: 1. There's an cable communication problem between FlashTool and BootROM.
2. Target might be shutdown unexpectedly or target lost power supply.
[ACTION]
1. Try again.
2. Proceed H/W checking in download cable and target side com port.
3. Monitor if power-drop occured in target side. "Ezt a hiba uzenetet kuldi.
Valaki tud segiteni.
MTK DROID TOOLS-hoz kellene egy firmware info file.
HELP,HELP. -
dr.dre bike
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1180 üzenetére
T-mobile
-
Magnum_
nagyúr
válasz
#70516736 #1185 üzenetére
Peldaul ezt a nagy kontakt kepet hivasnal az istenert se tudom beallitani. A naptarban a napok nevei rosszul vannak jelolve (3rd party app, oke, tudom), a galeriaban meg az oraban is vannak meg palcikak, de az zavar a legkevesbe.
Meg vibral chatheadA samsungom meg hiba nelkul mukodott
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csaba920404 #1183 üzenetére
Engem az tantoritana el a redmi note-tol, hogy a topikja masrol se szol, csak arrol, hogy az osszes letezo sw egy szar ra.
Itt a meizunal meg csak aprobb hibak vannak, amik azert zavarnak, de tulelheto :-) -
csaba920404
csendes tag
válasz
Norb€€€ #1182 üzenetére
igen azt olvastam hogy ennek jobb az üzemideje,hát végülis ha vki vesz 300 ért Iphone-t és nem fél mi lesz ha tőnkremegy az akksi,akkor nekem se illene.a rádió ,infra nem érdekel,mondjuk jobb lenne ha teljesen fekete lenne a teló de mindegy.Úgysincs most az Eu Stocknál Xiaomi raktáron (^_^)
abból a plusz 10 bol úgyis kijőn egy tok,meg egy füles. -
Norb€€€
aktív tag
válasz
csaba920404 #1181 üzenetére
Kb. az akksi a legutolsó dolog, ami tönkre megy egy mai telefonban.
Ami ebből nekem nagyon hiányzik, az az FM-rádió, viszont kárpótol az üzemidő. Eddig nem tudtam egy nap alatt lemeríteni, pedig nem kímélem. A Xiaomi elvileg többet eszik, ami talán az erősebb procinak tudható be.
Ha az a plusz ~10 ezer megéri az FM-rádiót, infrát, kicsit erősebb procit, akkor sáomi, de ezzel is boldogan elleszel. Bár én személy szerint várnék még a Note 3-ig, milyen árazást kap itt MO-n. -
csaba920404
csendes tag
Hello,nagyon tetszik a teló,most ez és a Xiaomi Redmi Note 2 között vacillálok ,mégpedig azért mert a Xiaominak cserélhető az aksija,csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató hogy az miatt stresszelek hogy mi lesz ha tönkre megy? mert az ember ha kihasználja a képességeit akkor egész nap nyomogatja.és egy 4 évig használni szeretném,legalább.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
dr.dre bike #1178 üzenetére
A kérdés csak az, hogy melyik szolgáltató...
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
dr.dre bike #1178 üzenetére
A kérdés, csak annyi, hogy melyik szolgáltató...
-
dr.dre bike
csendes tag
A 4G re rátérve ugyan a csomagomban elv nincs 4G de Győrön belül szinte mindenhol az az elérhető. Ugyan sebességre nem nagyon érzem h melyik a H+ és melyik a 4G. De pl Móvár fele menet 4G-t ír és teljesen jól megy a net
Új sim van benne
-
hb09
újonc
válasz
LantosBerry8 #1140 üzenetére
Igen. Nekem egy friss SIM-mel Budapesten az I.kerületben már jelzett 4G-t.
(M571 model, FDD LTE: 1920-1980 / 1710-1785 / 2500-2570MHz) -
dr.dre bike
csendes tag
Hali
Jött messenger update , felelőtlenül feltettem , hát mondjuk legalább rosszabb nem lett , de jobb az istennek se. Valakinek tippje h megoldható valahogy ez a chatfej ugrálósdi ?
-
Sigiusz
tag
Valaki aki esetleg a töltőkkel jobban tisztában van, meg tudná nekem mondani, hogy miért lehet ekkora árkülönbség egyes termékek között?
Sajnos a gyári töltője a telónak nem kompatibilis az itthoni szabvánnyal ezért kellene vennem egy átalakítót.
Ezen az oldalon mind 1000 ft alatt van [link]
míg ez pl. sokkal drágább: [link]
Bementem egy boltba, ott is 3000ft-ért ajánlott a csávó egyet, hogy annak gyorsabb a feltöltési ideje, mert nagyobb teljesítménnyel dolgozik. De az olcsóbbak is 5 V-al mennek szóval nem értem.. -
plutox
csendes tag
One Plus X topikban láttam, hogy meg tudják oldani a 2 sim + mem.kártya egyidejű használatát. Ez vajon a mi telónknál is működne?
[link] -
Sigiusz
tag
Viszont az kicsit bosszantó, hogy a töltő amit kaptam hozzá, nem jó az itteni szabvány konnektorhoz. Túl kicsi, vehetek átalakítót.
-
oba
addikt
válasz
Sigiusz #1162 üzenetére
Felesleges őket bezárni, a régen használt alkalmazásokat az android úgy is okosan kilövi majd ha épp ram szűkében áll. Addig meg ilyen fél vegetatív állapotban vannak és a következő indításnál gyorsabban indulnak majd el. Ha pl. a facebookot vagy ilyesmi appot kilősz, a process utána úgy is elindul a háttérben (syncelés, értesítések...stb.stb.) szóval felesleges processzor munkát generálsz ami rossz hatással lehet az üzemidőre is. Ha esetleg nagyobb játékkal készülsz játszani manuálisan pucolhatod a multitask listát, de egyébként felesleges.
Amúgy root + xposed és/vagy 3rd party launcher irányában indulnék el ha tényleg fontos ez a funkció, és mondjuk hosszú homegomb (back) érintsére beállítanék egy kill app -ot. -
Sigiusz
tag
Bocs, ha nagyon hülye a kérdés, de hogy lehet bezárni az alkalmazásokat? Mert mindig csak háttérbe tudom rakni őket, majd a lehúzós felületen bezárni őket, de gondolom lenne egy normális módja is.
-
jopont
senior tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, ha a második sim helyén memoria kártya van, akkor is két térerő jelző van?
-
Sigiusz
tag
Közben megtaláltam egy kézikönyvet. Hátha másnak is szüksége lenne rá: [link]
-
Sigiusz
tag
használati útmutató beszerzésével kapcsolatban semmi ötlet?
-
Magnum_
nagyúr
A naptarban mar lattatok, hogy a napok kezdobetui mennyire vannak felreirva? :-)
-
Chaser
legenda
Ebből van HD és FHD felbontású is, vagy itt a HD elírás csak?
-
Daert
őstag
Üdv.
Honnan tudnék jópofa témákat letölteni a telóhoz?Gyárilag csak egy volt a készüléken. -
APippo
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, egy restart megoldotta a problémát...rövidtávon. Így maradt a névjegyek átírása szépen sorban. Lövésem nincsen mi lelhette de ha ez kell neki hát legyen, ezen ne múljon a jó telefon
-
antal750
senior tag
Sziasztok
Most készülök ilyen készüléket venni érdeklődnék..
Voipra megfelelő-e a készülék ,beszéd hangszóró elég hangos??
Ha megveszem ugye nem kell romolgatni bűvészkedni vele hogy használható legyen, kártyát beteszem és ennyi??Ezt a készüléket néztem és a xiaomi redmi note 2-t de ha jól látom a fórumában ott mindjárt romot cserélni kell és egyébb őrültségeket kell csinálni hogy használható legyen..
Van valami tipikus hibája a készüléknek?
Netezésre voipra használnám és szeretném ha nem akadozna menne minden pöccenésre..,akadás mentesen..
Mondjátok legyetek szivesek ,megerősíteni abban hogy ez egy nagyon jó készülék.. -
Sigiusz
tag
Valakinek van esetleg ötlete, honnan tudnék egy magyar nyelvű használati útmutatót szerezni?
-
plutox
csendes tag
válasz
mihalko.gsi #1143 üzenetére
A Dokumentumok alkalmazásban van egy Tároló nevű mappa, ebbe külön jelszóval lehet belépni. A beállításokban tudod ezt az egészet bekapcsolni és a jelszót beállítani.
Praktikus, pl. olyan fényképek tárolására, amit nem feltétlenül szeretnél megmutatni, az ismerősök kezébe adva a telefont... -
mihalko.gsi
csendes tag
Tudja valaki, hogy a beállítások/biztonság alatt lévő "tároló" (vault) menüpont mire való?
-
törölt tag
válasz
LantosBerry8 #1140 üzenetére
Van de nem megy
Pesten és budán is próbáltam több helyen ezért a telenort van beállítva mert így kevesebbet fogyaszt -
LantosBerry8
senior tag
Van valaki, aki vodafonos és működik neki a 4G?
-
jopont
senior tag
Sziasztok. Kis segítség kellene. Új készüléket szeretnék vásárolni. Az M2 Note-n vagy a Redmi note2-n gondolkozom. Utóbbinál előny, hogy külön van memória foglalat, ha jól tudom és az akku kivehető. Ebbe viszont kicsit nagyobb. Aki esetleg már látta mind a kettőt. Melyiket ajánlja? Megéri a többlet ár a Xaominál?
-
-
APippo
tag
Sziasztok, olyan problémával találkoztam (de lehet user error
) hogy mikor hívást kapok akkor nem jeleníti meg a névjegyet, cserébe a +36xxx-es számot amiről hívnak. Namármost azt vettem észre, hogy ha a telefonkönyvben úgy van benne, hogy 06xxx akkor csinálja ezt, ahol a fentebb említett formában ott nem... Komolyan? Másnak is van ilyen problémája vagy tényleg ennyi és be van csapva a rendszer? Igazán frusztráló pláne sok kontakt esetében mindent átírni...
-
-
-
rjg
őstag
válasz
Magnum_ #1120 üzenetére
Ha szereztél root jogot, akkor futtathatsz olyan alkalmazást, ami tudja ezt. Pl nekem a Root Cleaner vált be, de valószínűleg találsz free-t is, ha körülnézel a Playben.
-
L.C.S.
tag
Segítség kellene a flyme-ben járatosaktól. Nekem kínai verziójú telóm van 4.5.3U Flyme OS-el. A frissítő app jelezte hogy van újabb (4.5.4.1U). A kérdésem:
1. ha letöltöm, akkor ugye nem veszik el az angol nyelvű OS-em?
2. Abban ne is reménykedjek, hogy van benne magyar nyelv, ugye? -
perszeferenc
csendes tag
válasz
dr.dre bike #1114 üzenetére
Néha ha az áruházban böngészek és amikor visszalépnék, kidob home screenre. Frissítéssel remélem megoldódik. Messenger:
http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android/old
-
natë
nagyúr
Az m1 note és m2 note kamerája ugyanolyan?
-
Magnum_
nagyúr
Seacok, koszonom a segitseget, ezzel a frissitessel megjavult minden problemam
-
dr.dre bike
csendes tag
Egy kék flyme ikonja van , és frissítés a neve nekem gyárilag az A oldalon lévő mappában volt, de ez nem tuti h neked is ottvan
Egyébként bármelyik főképernyőn egy felfele tolást csinálsz kidobja a keresőt ha oda beírod h frissítés kidobja
-
dr.dre bike
csendes tag
Hali
Látom nem csak nekem hibás a messenger valakinek van telepítője a régi verzióhoz ?
-
Sigiusz
tag
Mit ad plusszba a 4.5.4.1 a 4.5.4-hez képest?
-
Magnum_
nagyúr
Es akkor azt leirna valki, hogy lehet ellenorizbi, hogy van e friss sw es frissiteni hogy lehet?
-
oba
addikt
Lehet, hogy fél másodperccel lassabban jelenik meg, nem figyeltem még. Évek óta swiftkeyt használok, az automata kiegészítést alapból kikapcsolom mindig, majd én rábökök felül a három javaslat közül amire szeretnék. Nagyon jól működik nekem, megtanulja a szavaimat, elég jól kitalálja mit szeretnék írni. Biztos jó a touchpal is, de annyire bevált nekem a swiftkey, hogy nem is akarok mást kipróbálni
-
törölt tag
Nálam is mostanában nagyon lassulgat szegény, mintha valami memóriaszivárgás lenne, nem tudom egyelőre, hogy mitől, de lehetséges, hogy vagy Nova, vagy Swype, mert ezek futnak folyamatosan a háttérben elvileg. Viszont a Flyme launcherre nem akarok visszatérni, mert nagyon nem bírom a főképernyőre kihányt ikonokat
-
Aryon87
félisten
Még mindig nem tudom eldönteni hogy melyik legyen a 2 kínai teló közül, ami pontosabban 3 féle:
E fórum résztvevője, Redmi Note 2 vagy Redmi Note 3...
Igazság szerint a Note 2 szimpatikus nagyon, de ahogy olvasgatom a fórumot, és látom hogy a heti OTA frissítésekkel nem mindig okés a dolog, elbizonytalanít..Meizunál se különb a helyzet.
Na meg hogy nem ismerem ezeket a márkákat, és nem tudom hogy a nagyinak melyik lenne a jó, valamint ha probléma van, még navigálni se tudnám az ismeretlen OS miatt.. -
oba
addikt
Nemtom, nekem annyira bevált a Nova, hogy meg is vettem a premiumot, főleg, hogy most kemény 125 pénzbe kerül. Billentyűzetből pedig csak a swiftkey
Semmilyen lassulást nem veszek észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest