Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
morzsa96
csendes tag
Hali!
Én sikeresen átraktam internationalra, kell hozzá egy fájl (chid.sh), root és egy alkalmazás (Terminal Emulator for Android). Annyi az egész, hogy először rootnak kell lennie. Utána letöltöd ezt a fájlt, és bemásolod a telefon főkönyvtárába.
Majd indítsd el az alkalmazást. Ott írd be a következőket:
su
majd várj, amíg a $ jel # jelre változik (ha nem változik nincs rootod), majd írd be ezt:
sh /sdcard/chid.sh
és kész is. Ezután ,már rendesen tudod telepíteni az international verziót, csak úgy mint az "A"-t. A forum, ahonnan én csináltam valamiért nem elérhető, de ez volt a linkje, a fájl is onnan van meg, csak azóta nem töröltem ki. Remélem tudtam segíteni valamelyest. -
Susana
tag
Nem sikerült frisíteni pcről sem. Mire rájöttem hogy a 4.5.4.A az a Kinai verzió. ebből nem adtak ki ujat.
Lehe valahogy international-ra frissíteni 5-6 flymra? -
D@niel
addikt
nálam is vissza ment az 5-ös flyme, elsősorban üzemidő végett.
de a képernyő feloldó effekt se tetszett, se a multitask.a 6-ost megpróbáltam teljesen úgy beállítani, ahogy az 5-öst, de érezhető volt így is a különbség a kettő között.
az a helyzet, hogy új mobilt fogok venni, és a tegnap megjelent M6N nagyon tetszik, ott viszont alapból 6-os rendszer lesz.
elérhető még az M5N, flyme5-el is, de inkább az újabb kellene.kérdés, vajon az M6N-en milyen lesz üzemidőt tekintve a flyme6? a processzor és a 4 ezres aksi nyilván pozitív, de a rendszer is jól megírt kellene, hogy legyen.
-
sanyi722
tag
Üdv!
Nekem semmi bajom az új 6-os Flyme-al, nem merül gyorsan, wifi jelet gyorsan talál, értesítések is jönnek szépen, úgy hogy nekem marad. -
Susana
tag
Kollégámnak 4.5.4 A van fent és nem lehet frissíteni. Nem inditja el az update.zip-pet. Kicsomagolni és megnyitni akarja. Pedig 4ilyen telefont vagy 20x frissítettem de ez nem adja meg magát.
Valaki tud segíteni? -
fzoli86
tag
Sziasztok, aksi időben még mindig jobb az 5-ös Flyme?
-
Joey6
csendes tag
Nálam felment a Flyme 6.1.0.0G frissítés.
Nem töröltem semmi adatot.
Nekem mappákban vannak rendezve az ikonok.
Frissítés után hiába neveztem át a "Mappa"-t pl. irodára,
egy újra induláskor megint csak a "Mappa" nevek vannak!?
Fura... -
D@niel
addikt
-
APippo
tag
válasz
Helpner #3064 üzenetére
Volt itt kolléga aki mókolt a telefonra főzött romokat. Igazából engem a 6-os rendszer annyira kikészített hogy tényleg melegedett, meg ha nem lőtte ki ugye az appokat (hogy jöjjenek az értesítések) borzasztóan merült. Igazából már szemeztem a dologgal és most eljutottam oda több mint másfél év után, hogy feltettem egy CM 12.1-et.
Na már hogy miért csak azt amikor elérhető frissebb? (már 13 meg különböző portokkal akár a 7.1.1-et is viszi a telefon) Azért mert az xda-n papíron ennél nem volt probléma. A többinél mind ott van hogy vagy ez, vagy az nem működik meg fel kell flashelni hogy menjen stbstb. (Plusz az újakra még xposed sincs, az 5.1.1-re mint ugye ez a CM is stabilan fut.) Azt kell, hogy mondjam elégedett vagyok, nem csalódtam. Abszolút fluid a rendszer, aksiban se rosszabb mint a gyári, (a 6-os után főleg) jön minden értesítés, és igazából nekem a memóriakezelés is jobbnak tűnik. (Nem kell annyit várni amikor átvált két app között.)
Két problémám van vele egyelőre. Gyengébb a wifi jel. Ahol a flyme még kettesen ment, ez néha már eldobja a jelet. Passz miért van, de igazából nem vészes, munkahelyen is meg a lakásban is közel vagyok hozzá.
A másik a kamera. Nem mindig akar elsőre indulni. Ez nekem fontos (pláne hogy az újabbakban alapból nem is megy) így kicsit bosszantó, hogy nem sikerül mindig elsőre bekapcsolnia de összességében szerintem jobb ez így.
Minden nap használom a telefont, email, viber, messenger, böngészés, blutusz karpereccel meg hangszóróval szóval nem csak mutatóba tettem fel rá, tényleg használható a mindennapokban és igazából csak egy délutánt kell rászánni ha valakinek van hozzá affinitása.
-
D@niel
addikt
üdv, aki rendelt, és egyben cserélt már kijelzőt a telefonon, tudna segíteni?
mehet privátban is. -
SLYM
veterán
Sziasztok! Netet, hogy tudok megosztani a telefonomon? Nem találom a beállítást. Köszi!
-
fzoli86
tag
Sziasztok, jó minőségű "üvegfóliát" szertenék venni. Lehetőleg olyat, h az előlapi kamera ne legyen kivágva. Ebay-en párat már próbáltam és össze vissza voltak rajta a likak...
Volt, h nem volt párhuzamos 2 oldal... Segítséget előre is köszönöm!
-
Helpner
csendes tag
Szintúgy, letörölt telora ment fel a 6-os.
-
cbatesz
tag
válasz
fzoli86 #3066 üzenetére
5.1.12. Az tökéletes volt, azt teszem és is vissza merzt nekem is ilyen problémáim vannak, gyenge akku idő, melegedés. Ti hogy tettétek fel a 6-ost? Én csak frissítettem, de nem csináltam teljes törlést, maradt minden alkalmazásom, máshol írták, hogy javul egy full reset után, nektek tiszta rendszer után is gyenge az akku és melegedés is van? A béta verziónál ott csináltam de ugyanolyan maradt. Köszi
-
Helpner
csendes tag
Korábban én is írtam a melegedést és a merülést. Előbbi nem tudom miért lehet, az utóbbin lehet kicsit javítani az Alacsony energia üzemmód bekapcsolásával. Valamivel tovább bírja, de még így is neccesen bírja az 1 napos üzemidőt normál használat mellett.
És igen, az intelligens futtatás is felemásan működik. Példának okán a Chrome-mal működik minden alkalommal, de a Messenger-nél nem, többségében kilövi és jó pár percig tart mire feléled megnyitás után -aztán vagy jön értesítés üzenetről vagy nem- hiába van beállítva, hogy fusson. De ez igaz, a hívásokra és az sms-ekre is, hol jelzi hol nem, hogy bármi is volt. Az Áramellátás/fogaskerék Intelligens alvás Ki-/Bekapcsolása se segít ezen. -
-
keszo
őstag
Sziasztok
Ha nem jönnek az értesítések mit lehet beállítani?
5.1.11.0G
M571H
A tipus -
D@niel
addikt
a security részt érdemes átnézni, hogy csak az fusson a hátérben aminek engeded, továbbá wifit nálam este lekapcsolja, ha nem szükséges a kapcsolat.
pc csatlakozási probléma nálam sincs, esetleg a amikor rákapcsolod, nem csak a töltési mód van megadva neki? ebben a helyzetben csak tölt, nem látja a gép a kapcsolatot. -
Susana
tag
Nekem a béta volt fent de ehhez képest is romlott az akkuidő.
Amit még észrevettem hogy a számítógép nem látja. Valakinek van hasonló tapasztalata? -
Helpner
csendes tag
válasz
cbatesz #3053 üzenetére
Hello!
A bétákat nem próbáltam, így csak az 5-ös Flymehoz tudok hasonlítani.
A rendszert sebességre gyorsabbnak érzem, mint az 5-öst.
Akksi időre szerintem kicsivel rosszabb, mint mondjuk az 5.1.12.0G. Talán a Biztonság/Áramellátásban az Alacsony energia üzemmód bekapcsolásával valamivel jobban bírja. Néha úgy érzem jobban melegszik, mint kéne, pl.: wifin keresztüli youtube nézés, mobilnetezés, egyszerűbb játék közben ami az 5.1.12.0 alatt nem produkálta ezt. De az 5-ös széria legelején is volt olyan verzió ami rosszul bánt az akksival és hasonló tüneteket produkált, amit aztán később javítottak. Remélem a mostani is csak ez lesz és javítják.A változtatások egész jók lettek, megjelenítés és beállítások terén is. Az alkalmazásváltó átszabása talán a legszembetűnőbb. Néhány beállítást mintha ki is vettek volna, nekem hiányzik az Áramellátásból az ahol meg lehet adni melyik app fusson tovább a háttérben x perc után is. Persze lehet csak elsiklottam felette.
Eddig olyan kisebb hibákkal találkoztam, mint pl. picivel lassabban (8-10mp) csatlakozik a wifire és néha a routertől pár méteres távolságban is csak 3 sávot jelez; újraindítás után egy közös mappából kipakolja az asztalra az appok ikonjait; ha az alkalmazásváltóból akarom megnyitni a messengert, akkor az bevillan és kilép; az időjárás modul nem mindig frissít magától, néha rá kell segíteni. De ezek elviselhető hibák, szerintem.
-
cbatesz
tag
Flyme 6.1.0.0G valaki próbálta már? Nekem a béta verzió nagyon tetszett, de az akku idő az nagyon gyenge volt akármivel próbálkoztam ezért visszatértem az 5.1.12.0G hez ezzel minden rendben, de azért kíváncsi lennék az új milyen, akinek van már tapasztalata az megosztaná? Köszi
-
D@niel
addikt
felraktam a twittert, beállítottam az értesítéseket, csináltunk egy próbát, és sajnos nem jelez.
van az eredmények app, ami megint csak nem jelez. 5-ös flyme alatt jelzett, 6-os alatt már nem.mi lehet a gond? fontos lenne, minden másnál kapok értesítőt.
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy Google szolgáltatások meggondolatlan törlése miatt nem működött a Gmail és Google Áruház sem a telefonon.
Ez után újraraktam az Androidot rajta: semmi változás
Visszaállítottam a telefont eredeti állapotára: semmi, még Google Áruház sem.Mit lehetne tenni?
-
blaaise
újonc
Sziasztok, találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a képernyőn egyszer csak lebegő widgetként vagy inkább kép a képben elemként megjelenik egy átlátszó screenshot? Olyan mintha saját magát tükrözné kicsiben a képernyő. Folyamatosan ott van ez a transzparens kép, mozgatható, de eltüntetni nem tudom. Mintha smart touch elem lenne vagy nem is tudom.
Továbbá ezzel egyidőben a gmail és a névjegyek oldalon minden szöveg jobbra zárva jelenik meg.
Screenshot-ot nem enged csinálni.
Köszi minden tippet, hogyan lehetne ezt eltüntetni... -
Sigiusz
tag
Sziasztok!
Meggondolatlanul letörültem pár alkalmazást, (Google Szinkronizálás, Google Play, Google SZolgáltatások) és azóta nem működik a Play Áruház.
Egy fórumon olvastam, hogy a Gmail fiók átmeneti leválasztásával, majd az azt követő újra hozzáadásával esetleg megoldható a probléma. Ezzel annyit értem el, hogy már a Gmail sem működik. És ez baj,
Nem tudom egyszerűen hozzáadni az email fiókomat. Kiírja hogy adatok beolvasása és semmi nem történik. Teljes gáz. Már töröltem a gyorsítótárat, újraindítottam, újratettem a Google Playt.
Ötlet? -
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #3027 üzenetére
Nos megtaláltam a hiba forrását. Persze mint mindig most is a Biztonság appal volt a gond. A háttérben való futás intelligens módra volt alapból állítva. Az ogyutube meg a microg esetében is átállítottam, hogy hagyja őket futni teljesen a háttérben és így már tökéletesen működnek. Be tudtam végre jelentkezni a google fiókommal.
-
joelke HU
őstag
Próbáld feltenni a legfrissebb stabil Flyme-t, hátha az segít.
[link] -
nyumen
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, ugyanis neki adtam a tesóm lányának a m2 note-mat. Csináltam egy gyári visszaállítását eddig ok, de azóta nem kapcsolódik a mobilnethez
Másfél évig Telenoros kártyával használtam, tökéletesen működött. Most telenoros és vodafonos kártyával is próbáltuk... semmi... Apn beállítások is ellenőriztem. Mi lehet baj?Andriod: 5.1
Flyme 4.5.4l (gyári android) -
Paulo5577
csendes tag
Sziasztok. Ilyen készüléket szeretnék vásárólni én is használtan, 22 000 Ft . De van egy alternatívája a homtom HT17 pro. A fórumot olvasgattam gps, a rendszersebesség, kijelző a M2 note felé billenti a mérleget, de nem tudom tapasztaltabb felhasználók hogy látják mi jó az egyikbe és mi jó a másikba. Segítséget előre is köszönöm.
-
sanyi722
tag
Üdv! Felraktam a legújabb bétát és nem jelzi az üzeneteket pl. jófogás,messenger. Valami ötlet?
-
joelke HU
őstag
Használ valaki OGYoutube-ot a telefonon? Az a nagyhelyzet, hogy amióta 5-ösre frissítettem és aztán töröltem mindent, majd újratelepítettem nem tudok bejelentkezni a fiókomba. A microg-t telepítettem, de semmi. A legújabb verzió nem jelentkezett be csak a régi 1.0-ás verzió. Na ma feltettem a 6-os flyme-t. Mostmár a régi ogyoutube sem tud bejelentkezni. Már többször alaphelyzetbe tettem a telefont, de nem használ. Biztos nem a progival van a gond, mert a HUAWEI tabomon megy hibátlanul mindegyik verzió.
-
LantosBerry8
senior tag
-
D@niel
addikt
kijelzője nincs valakinek?
-
cbatesz
tag
válasz
joelke HU #3020 üzenetére
Nem tudom, semmi kínai plusz nincs benne, appstore igen de az volt már az előző verziókban is,nekem felment a 12 es verzióra frissítéssel, de aztán csináltam egy teljes törlést mert úgy éreztem már rám fér, ott lett egy kis gondom, nem sikerült a playt feltenni így feltettem egy régebbi verziót az 5-ös végűt ott még volt play alapból, aztán a 12-es végűt és utána a 6-ost így teljesen oké minden. Gyorsabbnak tűnik, bár lehet csak az újdonság varázsa
-
cbatesz
tag
http://forum.flymeos.com/thread-22658-1-1.html
-
Sigiusz
tag
Sajnos azóta sem javult meg. Senkinek nincs ötlete?
Egy hibaüzenetet is kiír: Nincs szolgáltatás. (sárga négyzet benne fehér háromszög)
A 2-es kártya működik -
bagkri01
őstag
-
Sigiusz
tag
Sziasztok! Állandóan 2 SIM kártyával használom a telót. Eddig ez problémamentes volt. Tegnap Németországban még mind a kettő kártya, a magyar és a német is működött, viszont a gépről leszállva, a repülő módot kikapcsolva, már csak a magyar jött be. A német kártya térerejenel kikapcsolva mutatja a jelet a kijelzőn. Valami ötlet?
-
Kismazsi
csendes tag
Akkor hanyagolom,de van 1 idegesítő bug-om amit azóta se bírtak kijavítani ... amióta 5.x.x-et tettem fel azóta lezárt állapotba ha valaki éppen megcsörget a telefon fel se veszi.. se értesítés se semmi,mintha meg se történt volna.. a másik félnél kell kb 2-3-at csörrennie mire nekem észbe kap ,viszont amikor nincs lezárt állapotba akkor egyből jelez....4.x.x-nél nem csinálta..
-
APippo
tag
válasz
Kismazsi #3012 üzenetére
qamu74 kolléga nagy zseni ezügyben. Ő mókolt mindenféle CM-et meg egyéb romokat a telefonra. XDAn is rendszeresen aktív, ahogy látom
Én ugyan nem tettem fel egyiket sem, de leírások alapján van akinél pöccre megy minden, van ahol pedig erősen szórakozni kell vele + nyitni kell bootloadert. Ha tudod mit csinálsz nem lehet probléma, minden más esetben én maradnék a flyme-n elég jó OS ez. Habár nagyon sok feature nekem is hiányzik a CM-ből. Emiatt se fogok többet olyan telefont venni amire nem lehet "könnyen" tenni főzött romot vagy gyárilag nem vanila android.
-
Kismazsi
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbálkozott már CM-el?
Láttam pár videót ahol az fut a telón,de nem tudom mennyire stabil :\ -
jodicumi
csendes tag
Sziasztok, autós bluetooth használattal kapcsolatban lenne kérdésem. Az m2 note telóm tud kapcsolódni az autóhoz, de két probléma megmarad:
1. Akivel beszélek nagyon visszahallja a saját hangját és ez zavaró. Van erre valami beállítás, vagy mi lehet a megoldás (régebbi Nokiámmal ez nem volt gond).
2. Ha valaki engem hív, akkor ő hall engem, de én nem hallom őt.Köszi, ha tudtok valamit segíteni.
-
egy dolgot nem tudok beállítani ha kapok valamilyen üzenetet nem fogadott hívást akkor az asztalon lévő ikonon nem jelennek meg a kis jelző számok (5.1.12.0G)
ezt valahol külön kell állítani -
D@niel
addikt
'08 óta használok okostelót, két napja először betört a kijelző...
hol tudok venni hozzá displayt, és kinek milyen tapasztalata van ilyen téren?
-
érdemes feltenni az 5.1.12.0G-t ?
ezt már nem ajánlotta fel OTA-n
-
csak a b20 hiánya ami negatívumként jelenik meg a p8-lite-val szembe
meg esetleg a mérete de akinek ez már nagy az úgysem ekkora felé nézelődik
az egygombos kezelés meg csodás épp a hétvégén váltok vissza honor7-ről
az ismerősömnél láttam a telón a voda 4g feliratot igaz csak Lőrincen de akkor már a voda sem csak az lte 800mhz-t használja pestenjobb SOC, nagyobb méretű és felbontású kijelző, OTG, nagyobb akku, kamerában szvsz egál a két készülék
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Ilyen telefont kèszülök vásárolni használtan. A kèrdèsem az, hogy van e valami tipushiba, vagy mire kell, hogy figyeljek vásárláskor? Illetve a dual sim menyire müködik jól? Jelenleg egy huawey p8lite telot használok amiben 2 kártya van egy upc ès egy telekom. Ez a telo előre vagy visszalèpès lenne? Válaszkat köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem lett erősebb, szebb vagy kimondottan jobb az elődjénél a Meizu új, középkategóriás phabletje, viszont lehet hivatalosan kapni itthon, ami nem kis eredmény.
- EAFC 25
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest