- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz bbendre #2294 üzenetére
Ettől sírsz? El vagy te kényeztetve akkor. Ennél csak rosszabb élmények vannak minden gyártónál, apple-t is beleértve (de almát max a zöldségesnél veszek ).
Pixelem nekem pl azért (is) van, mert az első perctől bétázok, szóval végignéztem és nézem felépülni az Android 12-t és nagyságrendekkel jobb eddig minden eddigi verziónál. Hibák pedig minden szoftverben vannak. Ne úgy képzeld el, hogy jön egy hibamentes végleges verzió és akkor annyi. Ez egy folyamatos ciklus. Mint linux/windows esetében is. Már rég nincsenek nagy FŐ kiadások, amik véglegesek. Ezek stabil alapok, amiket folyamatosan reszelnek. Sőt, már a legelső developer béta is elég volt a mindennapi használatra (tudom, hiszen használtam) és onnantól folyamatosan javul és fejlődik.
Regards: Csepy
-
Csepy
őstag
Ha a build számotok .A1 végű lett, akkor Verizon USA frissítést kaptatok és telepítettetek. Nyugi, én is, csak majd a decemberi kéne, hogy visszavigyen Global-ra.
Regards: Csepy
-
-
tomic
addikt
Ismét egy nagyobb frissítés? 1.82gb szed le.
-
TaylorPro
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ghiottone
nagyúr
Fotók appra hosszan nyomsz - alkalmazásinfó - jobb felső 3 pötty - Frissítések eltávolítása. Utána Tárhely és gyorsítótár törlése majd telepít és megy. Annyi, hogy ne frissítsd a playről, mert ez angol verzió és a frissítés kinyírja a funkciót.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
amzso
tag
válasz bbendre #2277 üzenetére
Próbálta már valaki telepíteni a Pixel 6-ról leszedett Photos appot P5-re? A magic eraser érdekel. A lenti leírást követtem, de nekem hibát dobott ez a Split APK installer.
https://www.androidpolice.com/how-to-get-magic-eraser-on-any-pixel-with-android-12/[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz Robbertho #2275 üzenetére
Köszönöm, az ikon mozgatással sikerült. A feleségem telefonján nem jelent meg semmi reset után sem. Aztán most kezdett el bizonyos ikonoknak körvonalai lennie és a felségem panaszkodott, hogy ez most már megint miért. A többi ikont kidobálva megjelent minden ahogy kell.
Nálam egy sorral feljebb rakta a régi ikonokat. A feleségemnél nem pedig teljesen frissen telepítve lett.
Köszönöm, mégegyszer a tippet!iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
bbendre
őstag
Egy éjszakát kerregett kb Elaludtam reggelre újraindult. (P5)
Másik, hogy a recommendation valakinek megy? Nálam ha bekapcsolom, hogy legyenek ajánlott ikonok a kezdő képernyőn akkor egyszerűen kilépk a laucher és ujra indul...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bl4ze
veterán
Nekem ez a friss update nagyon furcsa: kb 30-40 perce "Optimizing apps" és alig mozdul, alig megy a "csík"
Nektek felment rendben, normál sebességgel? (4a 5G).:. bl4ze .:.
-
Robbertho
aktív tag
Fáj, nem fáj, az Apple (iPad-hez való, tehát USB-C-s) adaptere a legjobb ár/érték arányban, és az működik, én is azzal használom (használtam, amíg nem álltam át vezeték nélküli fülesekre).
Kicsit utánanéztem és a Google megoldását eléggé lehúzták zeneileg, amíg az Apple átalakítója kifejezetten jó azért a 10 €-ért, amibe kerül. A media-ban biztosan találsz. -
amzso
tag
Használ valaki USB-C – jack átalakítót P5-höz? Melyik működik? Tegnap próbáltam egy Samsung és egy OnePlus átalakítóval is, de egyikből sem szólt hang jacken keresztül.
-
holderes
tag
Nyomjatok a frissítésre(megjött a havi up )
-
bbendre
őstag
Nálam nem, elég fürge és jól reagál, viszont a magyar nyelvet használja a feleségem és valamiért az Android 12 óta a szövegértés elég nehézkes lett.
Régebben simán lediktált egy SMS-t és azt szépen átírta, de most akadozik vagy kimaradnak szavak.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
őstag
válasz redbiro #2184 üzenetére
kis update:
ma befutott a csomag a mailboxde-hez, kifizettem a szállítást, berakták a sorba. GLS-t kértem, mert ott van tracking és normális biztosítási összeg (1000 EUR), 3 munkanapot mondanak, szóval ha minden igaz, legkésőbb pénteken a kezemben a teló.it never gets easier, you just go faster
-
őstag
ma reggelre aktiválta magát a wallet a quick tiles menüben:
it never gets easier, you just go faster
-
bbendre
őstag
A "nagy szenzort" (megapixelek) en sohasem értettem, hogy mire jó a telefonban.
Nekem a P3 széria Gcam 7.2 előtti időkből az etalon. Az volt a Gcam csúcsa szinekben, fokuszban es sebessegben. Aztan kilepett Marc Levoy...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Thom!
veterán
[link] Google Pixel 6 Pro vs Pixel 5 Camera Test:
Közelről nem megy úgy a focus mint a kisebb szenzornál...
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Az vajon min múlik,hogy ébresztőt beállítva néha megjelenik a legfelsőbb sávban a kis óra ikon, néha meg nem...? (P5, A12)
Egyéb érdekes A12 anomália: vmiért az emaileket 2x kell törülni. Mindet. Bejön a jelzés, előnézetben törlöm, majd 2-3-4mp múlva újra jön ugyanarról az emailről értesítés. Akkor ha kitörlöm,valóban törlődik. Rém idegesítő
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
fatal`
titán
eSIM-et nem tudom, elvileg semmi akadálya nem kéne, hogy legyen.
Google Pay-jel lehet SafetyNet probléma, de arra is vannak modulok. Mobil bankinghoz is csak el kell rejteni a Magisket, illetve random csomagnevet adni neki.
Viszont 12-es Androidon nem tudom működik-e minden, én még 11-esen vagyok, azon is crDroiddal (elvileg utóbbi nem befolyásol semmit).
-
Robbertho
aktív tag
Off, mert mégis csak 5-ös fórum, de lőttem pár képet és videót ma a médiában, ha valakit érdekel:
https://photos.app.goo.gl/u3ZSy91AkMnW3vFX6Ötöst mellétéve azért jóval nagyobb, nem bírom magam rávenni a váltásra.
-
Landor
tag
Sziasztok!
Működik nektek az 5G a Telekomnál Pixel 5-el?
-
holderes
tag
[link] Ismeri valaki ezt a céget?,elvileg rendelhető a hangszórós PRO változat,nem tudni szállít-e a cég hozzánk, a hangszórót is tehát kikerülve a hazai címet? Nem találok emil elérhetőséget,csak telefonost!
-
TaylorPro
addikt
Játéknál tud melegedni rendesen, igaz én nem játszok: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Hogy állunk az előrendelésekkel? Én bevállaltam egy zöld hatost.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Free Rgc
tag
Köszi mindenkinek! Kikapcsoltam, bekapcsoltam, megszűnt a hiba, nem is emlékszem mikor kellett pixel telefonnal így orvosolni a hibát!
-
Free Rgc
tag
Nektek nincs random pár másodperces kifagyás/lassulás?
Főleg alkalmazás váltás között gondolkodik, de bármikor elő jöhet; akár úgy hogy azt hiszem nem érzékelte hogy megszakítom a hívást aztán csak 2 másodperc múlva érzékeli! Olyan mintha memória kezelés probléma lenne! Android 11 alatt ilyen egyáltalan nem volt... (pixel 5) -
Quattro
tag
Korábban tök egyszerű volt egy telefonszám felhívása. A szám kojelölése után felajánlotta a szám tárcsázását, nem kell emlékezetből a számot egyesével a tárcsázóba beírni.... Működött weboldalon lévő telefonszám esetén, de akár egy sima jegyzetben lévő telefonszámnál is. De most nem működik, kijelölés után csak másolást, kivágást enged, tárcsázást nem. Nálatok is így van? Vagy csak én vagyok a béna? Lehet nincs köze a 12-nek hozzá,.csak most vettem észre.
-
hard74
senior tag
Downgrade-re nincs mód?
Pixelekkel nem vagyok képben(még, de hamarosan érkezik egy Pixel 6),de Oneplus-nál megoldható, igaz totál legyalulja a telót.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Isual
veterán
-
bbendre
őstag
Ugyan ez. A "wallett not supported in your country". Reset utan SIM nelkul USA VPN-el telepitve megvan, Magyar SIM behelyezese utan szurke lesz...
es meg van egy halom bug a final-ban is. Lehet kellene neki egy FR, de nem akarom.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest