- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
4a5g most aprón jó áron.
-
ShadowLac
addikt
válasz Linkin1994 #893 üzenetére
Német média Markt.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
sphe
senior tag
Na, kipróbáltam játékra is az elmúlt egy hétben (3d-s idei app)
Nulla akadás, némi melegedés, jó üzemidő.
Linkin 1994: ha picit visszaolvasol, mindenki amazon és német/angol ebayről szerezte be. Illetve egy hónapja láttam az alzán magasabb áron előrendelhető állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Linkin1994
senior tag
Köszönöm a válaszokat most már csak az a baj hogy hol lehet kapni
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
bbendre
őstag
válasz Linkin1994 #889 üzenetére
A Pixel vonalat csak ajánlani tudom. Használtam OP7T Pro-t és A Pixel nem sokban jobb elsőre, de a napi használat mellett sokkal-sokkal jobb. Én szerettem a OP teljes kijelzőjét. A P3XL notch és P4XL "homloka" utána fura volt, de szerintem a Pixel5 kijelzőben nem fogsz csalódni
- Kamera sokkal sokkal jobb
- Rendszeres frissítések, feature drop -ok.
- Now Playing funkció
A P5-re váltanék én is. Iphone-ok kivételével mostanában volt nálam minden telefon, de mindig a Pixel telefon van a kezemben a nap végén.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
*RLaci*
addikt
Én csak ajánlani tudom. Ha nem játszol éjt nappallá téve az asphalt 48-al stb akkor nyugodtan veheted. Nem játszok a telón azért kipróbáltam 1-2 játékot pl. COD tökéletesen ment. Napi használatban még egyszer sem észleltem, hogy elfogyna a szufla, nincs akadás, röcögés, gondolkodás, ha lenne már rég visszamentem volna 4XL-re.
Méret szuper, kijelző szintén, akku nálam 2 nap 6 óra sot kb, kamera szokásos. Hang lehetne jobb, kicsit doboz de elmegy, nekem kb ez a legnagyobb hibája a telónak. -
ghiottone
nagyúr
7T mellett használtam 5-öst. A pixel nem rossz telefon. A mérete könnyebben kezelhető. Kamera alapból jobb. Aksi jól bírja. Hang gyengébb. Normál használatnál - animáció 0,5-ön - nincs sok hátránya. Erősebb, processzort jobban megterhelő alkalmazasoknál már lassabb lesz.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Linkin1994
senior tag
Gondolkodom hogy a op 7 pro-t lecserélem pixel 5-re főleg a rendszer ip68 wireless töltés miatt.Az lenne a kérdésem hogy így napi használatban mi a vélemény a telefonról?
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
őstag
4a 5G-re van esetleg már kipróbált/ajánlott tok?
it never gets easier, you just go faster
-
voncci
aktív tag
Holnap érkezik nekem is a telefon, tudnátok adni egy linket erre a vedőüvegre?
-
TaylorPro
addikt
Felraktam egy Redmire az Airglasst. Komoly cucc tényleg. Valóban üveg. Maga az üveg nagyon vékony, a tapadó réteg vastagabb. A Pixelre majd hétvégén rakom fel. Egy hátrányt tudok így elsőre, a fóliát elég nehéz volt lehúzni a tapadó felületről. De egyébbként le a kalappal, szebb mint egy vastag fólia. Köszi az ajánlást mindenkinek!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ghiottone
nagyúr
Sokáig nem volt gondom, de 2 hete a német ebayen a legutolsó 4a 5G-nél beriasztott az ebay rendszere az eladónak mert a mailboxde címet csalásgyanúsnak jelölte meg. Eddig ilyenbe még nem futottam bele, de ebay support leokézta, hogy nincs velem gond, csak túl sok küldemény mehetett már ki a mailboxde-s címre "globálisan".
-
őstag
vett itt valaki német vagy angol ebayről köztes szállító cég beiktatásával?
milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban?400 euro környékén már bele lehetne szaladni 4a 5G-be, de mivel nincs kint ismerős, csak ilyen szállító céggel tudnám megoldani.
it never gets easier, you just go faster
-
TaylorPro
addikt
Megjött az Airglass. Még nem raktam fel de megnéztem. Ez nekem így elsőre sima pet fóliának tűnik. Régen ilyeneket használtam.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
bbendre
őstag
BTW itt írnak egy Google Pixel foldable telefonról.
És igazad lehet szerintem is inkább egy OnePlus 7T PRO Pixel Experience ROM-aliPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
A Google általában 3-5 prototipust futtat 1-2 évre előretervezve,
Erre hitte mindenki ezt, hogy ez a Pixel4 mert a megjelenés előtt szivárgott ki két-három hónappal.
Végül kiderült másfél évvel később, hogy ez a Pixel5 volt már akkor
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Thom!
veterán
válasz Linkin1994 #863 üzenetére
Várom S21 is
Meg ezt is.Nekem kis telefon kell! Addig marad a P4.
-
Thom!
veterán
[link] Leaked pictures of the Google Pixel 5 Pro appear online
WTF? -
bbendre
őstag
válasz ghiottone #859 üzenetére
Uram isten odaadta a Google Accountját?
BTW, igen. Ha nincs törölve az elöző Google Account eladásnál a telefonról akkor nem lehet a telefonnal továbblépni ameddig nem nem lész be a régi accountal.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
ghiottone
nagyúr
Ú, akkor belenyúltál.
Bootladerből próbáld meg esetleg így: [link]Sokan sajna azt felejtik el, hogy először törölni kell az összes fiókot a telefonról és utána nyomni a gyári visszaállítást. Nálad is emiatt kéri.
[ Szerkesztve ]
-
Landor
tag
Sziasztok!
Ha a telefon első indításkor az első lépések setup képei után az előző tulaj PIN kódját/google accountját kéri és enélkül nem enged tovább, azt valahogy ki lehet kerülni? (Recoveryből, ilyesmi?)
[ Szerkesztve ]
-
kulcsar_g
csendes tag
Valakit érint esetleg a 10%-os visszatérítés, ami a cikkben olvasható?
https://9to5google.com/2020/12/03/pixel-5-store-credit/
Én UK store-ból rendeltem ismerőshöz P5-öt, de a Google Store creditem még mindíg zéró font. Hol tudok érdeklődni ez ügyben szerintetek? -
BoB
veterán
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
bbendre
őstag
Itt van a feature drop:
https://support.google.com/pixelphone/thread/87395744
Upgrade:
https://support.google.com/pixelphone/thread/87385737
Security:
https://source.android.com/security/bulletin/pixel/2020-12-01iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
TaylorPro
addikt
Az aod nem égeti be a kijelzőt? Mik a tapasztalatok régebbi pixeleknél?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
leslien
nagyúr
Amennyire én tudom mivel a google itt hivatalosan nem értékesít a google garanciát abban az országban tudod érvényesíteni, ahonnan a telefon eredetileg származik.
ez nem igaz ...amelyik országban van működő Google store postázhatod nekik..
ugyanis én vettem egy Pixel 2 XL Német store -ból ás Angliába küldtem vissza, sogi ott intézte...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
xhege
veterán
Sok jóval nem kecsegtetnélek, de remélem valaki rámcáfol. Egy részük ezeknek a telóknak Turbado-s vásárlás, mely üzlet lehúzta a rolót, és nincs gari. Amennyire én tudom mivel a google itt hivatalosan nem értékesít a google garanciát abban az országban tudod érvényesíteni, ahonnan a telefon eredetileg származik. Vagyis ha Németországban vették, akkor német címről tudod elpostázni garanciális ügyintézésre. Ami szerintem most vállaható beszerzés gari szempontjából az az Amazon (német pl, saját amazon garival), vagy német Média Markt, ami esetén a telót a hazai üzletekben is le tudod adni (Média esetén fontos lehet, hogy ha nem javítható, akkor kapsz egy levásárolható kupont, de azt megint csak német Médiában tudod felhasználni).
-
Zada
tag
Sziasztok!
Amiket látok Pixel 4/5-ket a hardveraprón ott azzal hirdetik a Google garancia van rá.
Valaki el tudná magyarázni, hogy ez mit jelent pontosan? Kihez mehet az ember, ha gond van?Köszönöm
-
sphe
senior tag
-
ShadowLac
addikt
válasz TaylorPro #838 üzenetére
A fólia megnevezés zavart meg. A spigen amit felraktál a p45g re az üveg. Vagy üveg fólia. Legalábbis nekem.
A fólián hajlékony műanyag.... ra gondolok ezért nem értettem hirtelen.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
TaylorPro
addikt
válasz ShadowLac #837 üzenetére
Az előzményből egyértelmű hogy a Spigen fóliáról van szó a Pixelre.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz TaylorPro #800 üzenetére
Pár nap használat után még rajta a fólia. Annyira nem drasztikus a helyzet. Maga a fólia nagyon jó, a bevonat miatt nem tapad, csúszik. Nem befolyásolja a használhatóságot és jól véd. Nyugodtabb vagyok hogy rajta van. A szél elválás nagyon minimális, most nincs kedvem feltenni a másik darabot hogy az hátha jó lenne. Ha megjött az airglass azt fogom feltenni. A Spigen ha tapadna jól, maximálisan ajánlanám. Az illesztő kerettel hajszálpontosan felment, és tokbarát.
ghiottone:
Moto ha lenne android One vonalon szívesen venném.[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ghiottone
nagyúr
válasz TaylorPro #834 üzenetére
Tegnap én is elhoztam egyet bentről. Ilyeneket veszünk alap telefonoknak mostanában. Kíváncsi voltam, hogy egy ugyanolyan felszereltségű stock droid (moto g8) mellett milyen. Én maradok inkább az egyszerűbb motonál. A MIUI sose lesz a szívem csücske. A nova képernyőzárás nem működik megfelelően, az alkalmazás javaslatokat, saját vírus vizsgálatot, miui optimalizációt mind ki kell kapcsolni. A 12-es rendszerükben a kontroll panel tiszta ios... Ennél a Samsung felülete is jobban kezelhető nekem.
-
TaylorPro
addikt
Most üzemeltem egy nullperces Redmi Note 8T telót. Android 10, MIUI 12. Akkora katyvasz az egész, tele felesleges alkalmazással. Plusz alapból elfogadod a reklámokat ami személyre szabott vagy random szerű. Pixel után irtózom az ilyentől. Bele gondolok hogy Note 9 Pro-t akartam venni, mondom teszek rá Pixel Experience romot ami még nincs is rá. Az tuti hogy nem tudnám megszokni. Motorola Moto G Play Edition, Nexus 5, Nexus 5X, Mi A1, Mi A2, most pixel. Az első droidos telóm Acer CloudMobile S500 volt, de közel az is stock volt. Szóval én már amíg meg nem halok tuti maradok ezen a vonalon. Az összes gyártó teleokádja mindennel a romot.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
bbendre
őstag
Én szeretem a Pixel vonalat. Nem tudok jobb telefont jelenleg.
Ahogy írtam is, az furcsa, hogy az upgradek és a hírek nem előre mutatnak. Ennyi. Én is Pixel 5 vagy 6 rá fogok váltani.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
válasz TaylorPro #828 üzenetére
Én is full autóban fotozom, a gyerek mellett másra nincs is idő.
Nálam is most ilyen képek készülnek, de régebben minden már kicsit túl színes is volt. Ezek a túl drámai színek elvesztek:
2018: https://photos.app.goo.gl/71FVWeB3meQr1C3r7A mostani is nagyon rendben van és tényleg jók lettek a képek. A Pixel az egyik legjobb camera ami mobilon elérhető.
Csak talán kevésbé tűnik mesterségesnek a képek az új pixelekeniPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
*RLaci*
addikt
-
sphe
senior tag
Na mit szóltok ahhoz, hogy találtam Pixel 5 -re olyan alkalmazást ami "jobb" képeket gyárt, mint a gyári fotó app. A Gcam az
Sokat próbálkoztam, letöltöttem 10+ verziót és több mint száz fotón keresztül hangoltam az Urnyx féle gcam appot.
Leginkább éjjel és árnyékos részeken lehet észrevenni a javulást.
Van benne astro mód is és akkor tényleg sokáig exponàl. A 12mp astro mód is kézből volt kitartva és elég jól sikerült. Szerk.: Az itteni fórummotor képtömörítése rontott a minőségen, de eredeti minőségben nincs banding (tehát a kerítések egyenesek, és gcamben jobban elkülönítve látszanak)A stock/gyári kontrasztos, és hidegebb mint valóságban. Belenagyítva a gcam-en több részlet látszik (az autók melletti kerítés rúdjai és falevelek) de viszont több a zaj (lib patcher settings-ben a zajszűrés növelhető).
Beltér:
Hozzá kell tennem, hogy a szobában a lámpa meleg fényű és a tapéta barack színű. Színekben a gcam nyert, zajszűrés terén -ezen beállításokkal- a gyári.Ha van rá igényetek, feltöltöm és linkelem azt a beállítás fájlt, amit a gcambe be tudtok importálni. Jó fotózást kívánok nektek.
[ Szerkesztve ]
-
-
bbendre
őstag
válasz TaylorPro #821 üzenetére
Megnéztem a képeket és véleményem szerint a Google kamera képalkotása nagyon sokat változott. Erős lett benne a sárga. vagy nem volt rendes napsütés vagy nem jön át a képeken.
Amiért én szerettem a Google camerát az teljesen elveszett számomra
Régebben nagyon erős volt a szín/kontraszt. Én ezt szerettem, de tudom mindenkinek más és más ami tetszik...
Itt van pár kép pont egy éve decemberből, hogy kb azonos időszak leszen:
Pixel2XL, Pixel3XL és Pixel4XL el készült képek is vannak benne:
https://photos.app.goo.gl/A2gBd7yMEGUMAokw8Nagyon random képek csak hirtlen választottam párat ami nem sérti senkinek sem a személyiségi jogait (A fotóim 99% a fiam meg a feleségem van rajta)
Lehet tévedek, de számomra változott a képalkotásiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
bbendre
őstag
Volt róla szó, hogy a Google kiad egy új telefont tavasszal de erről semmit sem lehet tudni.
btw a Pixel5 design még a Pixel4XL kiadása előtt kiszivárgott hónapokkal, szóval simán lehet egy P6/7 demo telefon is.
Elvileg a Google 6-12 PoC telefonnal tesztel szóval bármi is lehet, akár egy Xiaomi Pixel experience rom is.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
voncci
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását, akkor rövidesen csatlakozom a csoporthoz
-
TaylorPro
addikt
Én csak annyit tennék hozzá hogy nem csalódtam, azt kaptam amit vártam.
voncci: A pixel 5-öt nyugodtan megveheted, olyan szinten optimalizált hogy a többi gyártó max csak szeretné ezt elérni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Decske
senior tag
Mit tartasz lassúnak, mert ez minden ember számára más.
Átlag felhasználás során még nem találkoztam akadással, játszani nem nagyon játszok a Pixelen, arra van másik eszközöm. A szokásos appok használata során meg nem nagyon kell várni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Már a harmadik S20 FE 5G-t küldtem vissza. Úgy látszik min. a 90% kijelzője hibás (ghost touch) már csak a pixel maradt, ami még érdekes lehet a számora. Erősítsetek meg, hogy nem lassú a gyengébb proci miatt 🙏 Ebből a szempontból S20 a snapival több mint tökéletes volt a számomra. Ez az egy ami visszatart 🤔 -
leslien
nagyúr
ez meg mi? [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ShadowLac
addikt
válasz TaylorPro #809 üzenetére
Sajnos nálam is ez lesz. Pedig komoly márka!! Lenne. Rendeltem még tokot eBay ről, adnak hozzá tollat,+ 2 db üveget. Fillérekért. Ott nem tragédia. De a spigen még drága is!!
Még ezt nézem [link]
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
K82
őstag
Az ESR Gear honlapját érdemes figyelemmel kísérned szerintem. A sima 4a-hoz már vannak cuccaik, lassan jönniük kell az újabb Pixelekhez is. A 4XL-emhez az üveg, a tok és a jack adapter is mind ESR, bár költséghatékonysági szempontból az alis bolt (alternatíva)olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
*RLaci*
addikt
Nekem a Brotect Airglass tökéletes de nincs belőle több csak egy darabosat rendeltem. [link]
Ultra vékony, tökéletesen tapad, fedi a teljes kijelzőt de tokbarát, nem gyűjti az ujjlenyomatot. A levágásnál is tökéletesen fekszik, nem akar leválni. Üveg létére annyira vékony, hogy sötét témánál, tartalomnál szinte észre sem venni, hogy a kameránál le van vágva. Részemről ajánlott.TaylorPro Gondoltam sajnos, hogy nem lesz jó. A 4a-ra és az 5-re is próbáltam ilyen vastagabb üveget egyik sem volt az igazi. A széleken egyik sem tapadt fel 100%-ig, gyűjtötték a koszt.
[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
Apropó fólia. Valakinek esetleg van pixel fóliája ami bevált? (És maradt is belőle)
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 20 éve regisztráltam
- GTA VI
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest