- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz DeathAdder #2915 üzenetére
Be is fog jelezni, ha nem rejted.
Ez a telekom üzenet érdekes és nagyon hasznos.
-
fatal`
titán
válasz DeathAdder #2913 üzenetére
Telekom app is megy, csak rejteni kell a rootot, ezért van a Magisk Delta nekem. Meg azt hiszem a használt appjaim közül még a Xiaomi Home nyivákolt korábban.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz matyiGo #2911 üzenetére
Nem minden banki appot. Bár nem néztem egy ideje, hogy átmegy-e még az integrity checken.
CIB (ez egyébként is menne, csak figyelmeztet a ROOT-ra), Revolut, Wise megy, igaz én MagiskDeltat használok.
Igaz, ez még 13-as droid verzió, pár hónapos build. De vannak friss buildek.
A tárhelyet passzolom, nem tárolok a felhőben semmit.
-
fatal`
titán
válasz bakosadams #2826 üzenetére
ROOT után (ennek ugyanaz a menete mint mindenhol, bootloader nyitás és magisk telepítés), utána a voltehoz magisk modul:
[link]VoWiFi nem lesz.
-
fatal`
titán
válasz DeathAdder #2737 üzenetére
A doboz hang az ilyen, mert a kijelző alatt van a hangszóró, nekem is fura volt a P2 után.
Nekem lassan megy 100-ról 99-re, pedig 2 éves. De majd kipróbálom ezt a cuccot, mert érzésre azért degradálódik már, de még mindig bőven kiszolgál és még több, mint 1 évig garis
-
fatal`
titán
válasz DeathAdder #2712 üzenetére
Román cégtől? Sok sikert a visszaküldéshez, ha egyáltalán reagálnak. eMAGon ez a legnagyobb red flagek egyike.
-
fatal`
titán
Én még valami régebbi modult használok, amit időközben töröltek is.
De jött nem rég egy új XDA-ra, ami több mbn-t tartalmaz, elvileg már a VoWiFi is működik vele, esetleg próbáld ki:
[MOD]MagiskModule - VoLTE & VoWifi & 5G in unsupported countries
Az utolsó comment alapján nem sokára jön a modulból új verzió, amiben mégtöbb mbn lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
fatal`
titán
válasz horvath85g #2681 üzenetére
A MediaMarktos részre nem tudok válaszolni, én itthon vettem a telót az Alzában.
Viszont soha nem kapcsol ki magától. -
fatal`
titán
válasz bbendre #2457 üzenetére
De van, de safetynet is működik. Google Payt simán tudnám telepíteni. Saját A11 build van rajta, bár elég régi build, lusta voltam frissíteni, talán augusztusi. Lehet ráfrissítek a hétvégén. Érdekes, hogy a másik rootolt, custom romos telefonomat kompatibilisnek írja (azon szerintem safetynet sincs, nincs is telefonként használva, Nougat van rajta, OnePlus X).
Az a fura, hogy 2-3 napja már néztem és akkor még rendben volt.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Valaki használ revolutot? Gondoltam beregisztrálnék végre, de azt mondja nem kompatibilis a Pixel 5-tel.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz JoHn123 #2328 üzenetére
5G-t nem nagyon tudom, egyszer működött, amikor a 13. kerületben voltam, de azóta nem néztem (mintha tegnap 4G-n lett volna, de lehet, hogy kikapcsoltam, mert eleve nem nagyon mozgat, én a VoLTE miatt raktam fel a modult).
A VoWiFi nem megy (ez már a moddolt Pixel 2-n se ment nekem), a VoLTE-val semmi gond nincs (Telekom).
11-hez van magisk module, semmi macera nem volt vele.
12-vel semmi tapasztalatom nincs, crDroidot használok.
-
fatal`
titán
válasz Wiz Khalifa #2322 üzenetére
Cserélj launchert.
-
fatal`
titán
eSIM-et nem tudom, elvileg semmi akadálya nem kéne, hogy legyen.
Google Pay-jel lehet SafetyNet probléma, de arra is vannak modulok. Mobil bankinghoz is csak el kell rejteni a Magisket, illetve random csomagnevet adni neki.
Viszont 12-es Androidon nem tudom működik-e minden, én még 11-esen vagyok, azon is crDroiddal (elvileg utóbbi nem befolyásol semmit).
-
fatal`
titán
válasz bbendre #2191 üzenetére
Nem a telefonodat patchelték, hanem valószínűleg a szerveroldalon volt szar valami és azt (bár a play servicesen keresztül is patchelhették, ez már évek óta működik).
Egyébként a 12 szerintem is ocsmány, ezt már az első screenshotoknál is mondtam. Nekem marad a crDroid Android 11 egy darabig.
-
fatal`
titán
Aki szeretne P5-t az most vegyen, amíg még van.
Google discontinues the Pixel 5 right after the Pixel 5a launch
-
fatal`
titán
"Beszerzést hogy érdemes megoldani?"
Szerintem Alza. Nem lesz a legolcsóbb, de nem lesz gond a garival. A leírásban UK piacost ír, de én német piacost kaptam, európai töltővel.Igaz én 1 hónapja vettem, akkor még 250 fölött volt 1-2 ezerrel így 3 év a gari, most már gondolom olcsóbb kicsit és 2 év.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz bbendre #1730 üzenetére
Nem értem amúgy a Googlet, hogy miért nem épít ki nagyobb hálózatot és árulja egész Európában a telefont.
A Pixeleket még annyi helyen sem lehet hivatalosan megvenni, mint anno a Nexust (ami a végére már a Telenornál is kapható volt, de én most a Play Storera gondolok, pl. Nexus volt az osztrák playben, Pixel tudtommal nincs).
-
fatal`
titán
Ez nem biztos, egyedül a P4 forgalmazása szűnt meg. Már rég kint volt a P3 mikor én a P2-t vettem (2019 januárjában) 150 ezer körül.
Viszont egyelőre azt sem tudni, hogy a P6 hova lesz pozicionálva, visszatérnek a csúcs sochoz? (Mármint tempoban, azt tudom, hogy saját SOC lesz, nem Qualcomm)
-
fatal`
titán
válasz sasa134 #1669 üzenetére
Nekem most 3 évig marad a P5 (addig garis), de hogy utána mi lesz? Szerintem addigra már egyáltalán nem lesz normális méretű telefon, most is van kb. 3 (Sony compactjai, az nálam a szoftver miatt alapból kiesik, asus zenfone 8 meg a p5), azonkívül lehet választani az asztallap méretű telefonok közül bőven...
-
fatal`
titán
válasz Viper26 #1651 üzenetére
Na ezt nem tudom, játszani abszolút nem játszom telefonon, max egyszerűbb játékokkal, amik már a 10 éves telefonomon is elfutnak.
Zenfone legnagyobb baja hardveresen a 2.0-s USB, vicckategória egy ennyibe kerülő telefonról.
#1652: Valószínűleg nem kell rájuk sokat várni, csak a bootloader nyitásával oda a garancia, míg a Pixelnél nem. Nekem ez egy elég fontos szempont volt, az erősebb hardver kevésbé érdekelt. De nyilván mindenkinél más a preferencia.
-
fatal`
titán
válasz olahdave #1645 üzenetére
esim megy
5G ROOT-tal elvileg megy, Magisk modullal. Kipróbálni nem tudtam, mert nincs 5G a csomagomban. VoLTE és videóhívás megy vele (voWiFi nem, de azt már a Pixel 2-n se lehetett működésre bírni), valószínűleg az 5G is, másik telefon mbn fájljait használja, amiben ugyanez a modem van.
-
fatal`
titán
ROOT-tal megoldottam Magisk Module-lal, úgyhogy működik a VoLTE. Elvileg az 5G is, de az nekem nincs és ahogy nézem elég kicsi még a lefedettség.
#1636: Valóban kicsit fura volt elsőre, de megszokható szerintem, egyelőre elégedett vagyok a telefonnal. Az aksi brutáljó a Pixel 2 után
-
fatal`
titán
Sziasztok,
Megnyekkent a Pixel 2-m USB-je, úgyhogy P5-re váltanék, főként a méret és a romolhatóság miatt.
Van valami komolyabb probléma a telóval? VoLTE működik alapból, vagy felejtős (Telekom)? Az 5G nem igazán érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest