Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
Tegnap este én is feldobtam, és amúgy jó az update.
Végre megjavult a feloldás amiről panaszkodtam.
-
holderes
tag
4a5G júniusi up 203 mb
3a XL 9.52 mb (már csak "tisztító") -
Csepy
őstag
Ma este kijött az android 13 beta 2.1 pár hibajavítással és optimalizációval. Ha valaki bétázna, a következő hibákat javította a Google:
-Kereséskor üres találati mező a keresősávban (nekem jelentkezett)
-Hotspot kikapcsolásakor a telefon lefagy és újraindul (nálam nem jelentkezett)
-Hívás közben tácsahangok voltak hallhatók (nálam nem jelentkezett)
-Android Auto kapcsolatbontáskor a telefon lefagy és újraindul. (ezt sem tapasztaltam).Akárhogy is, ezek javítva. Számomra atomstabil és gyors az android 13 beta eddig.
-
gilfoyle
őstag
válasz
Wiz Khalifa #2488 üzenetére
Ezt jó észben tartani, majd nem győzöl ingázni a P7 megjelenésekor
-
bl4ze
veterán
válasz
Wiz Khalifa #2483 üzenetére
Plusz UK-HU vonalon még szépen fizetheti az ÁFA-t is rá...
-
gilfoyle
őstag
Mivel nincs normális pixel (legalábbis a 6-os széria eléggé gyengélkedik) ez van most, itthon nem kapható, marad az ebay, viszont kettőről kértem plusz fotókat a használati nyomokról, az egyik olyan volt mintha betonon tologatták volna, a másiknak meg jól láthatóan repedt volt az üvege...
-
gilfoyle
őstag
válasz
Wiz Khalifa #2483 üzenetére
Csöppet...
Mondom, h nem gondoltam ezt komolyan
De legalább új, most jött vissza a Google-tól.
-
gilfoyle
őstag
Legnagyobb meglepetésemre megnyertem egy aukciót e-bayen egy refurbished P5-re.
Szóval lehet be fogok csatlakozni a klubba -
Draun01
tag
válasz
Jinx L. Joke #2476 üzenetére
En hasznaltam egy par hetig folia nelkul, azt vettem eszre hogy Corning Gorilla Glass 6 ide vagy oda, siman gyultek a karcok, pedig csak zsebben volt.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Sziasztok!
Én örülnék egy ilyen összefoglalónak, én most váltottam 4a-ról 5-re. Eddig nagyon bejön, bár a mérete már ennek is egy picit túlzás, pedig alig pár mm-rel több mint a 4a. Valószínűleg csak meg kell szokni.
Ki milyen tokot ajánl hozzá?
4a-n Spigen Thin Fitem volt, azt nagyon szerettem, de úgy látom az 5-nél a Thin Fit már nem annyira Thin, mert a gombokra is raktak védelmet még talán vastagabb is.Ha valakinek van esetleg elfekvőben otthon, amit megmutatna/eladna az írjon.
Most először életemben elgondolkodom a teljes tok/fólia mentességen is, annyira jó a fogása a telefonnak.
Az egyetlen probléma, hogy a képernyő csere az majdnem a telefon ára még egyszer... Szerintetek egy üvegfólia is véd a töréstől, vagy az csak a karc ellen jó? (Pixel 4a-ra vettem hármas csomag fóliát, de másfél év után még mindig az első van rajta, mert annyira nem karcolódott, hogy felesleges lett volna cserélni.)
Köszi a tapasztalatokat!(Visszaolvastam a fórumot majdnem az elejétől, szóval láttam pár javaslatot, de talán mostanra már hosszabb távú tapasztalatok is kialakultak, azért kérdezem újra. :) )
-
Csepy
őstag
Nekem teljesen változatlanul jól bírja, igaz én 13 beta 1-en vagyok.
-
jUUh
addikt
Pont azt figyelem, hogy jobban bírja az akksival a májusi patch-csel.
-
Szelley
senior tag
Nektek nem merul mostanaban a Pixel 5 tulsagosan? Elmult 3-4 napban vettem eszre hogy indokolatlanul keveset bir. 24 oraja toltottem fel, 3ora kijelzoido, csak es kizarolag messengert hasznaltam, 0 perc telefonhivassal 5%-on vagyok.
Maskor 36 ora alatt 4-5 ora kijelzoidot is produkal.
-
fatal`
titán
válasz
bbendre #2457 üzenetére
De van, de safetynet is működik. Google Payt simán tudnám telepíteni. Saját A11 build van rajta, bár elég régi build, lusta voltam frissíteni, talán augusztusi. Lehet ráfrissítek a hétvégén. Érdekes, hogy a másik rootolt, custom romos telefonomat kompatibilisnek írja (azon szerintem safetynet sincs, nincs is telefonként használva, Nougat van rajta, OnePlus X).
Az a fura, hogy 2-3 napja már néztem és akkor még rendben volt.
-
fatal`
titán
Valaki használ revolutot? Gondoltam beregisztrálnék végre, de azt mondja nem kompatibilis a Pixel 5-tel.
-
Robbertho
aktív tag
Nektek a kamera mennyire gyors Pixel 5-n?
Telót használva és utána megnyitva vagy akár shortcut-tal, alvó állapotból mennyi idő egy képet elkészíteni?
Sokszor van, hogy helyzet van, valamit akarok fotózni gyorsan, és el is jutok a kamera appig, kameraképpel, mindennel, de az első kép egyszerűen nem akar elkészülni, csak 4-5 másodperc múlva. Mondanom sem kell, a pillanat általában már rég elmúlik ennyi idő alatt.
Pixel 4a-hoz hasonlítva tetű lassúnak tűnik.
Most próbáltam teljes app újratelepítést, azóta még nem produkált fagyást, de majd meglátjuk. -
jUUh
addikt
Májusi security patch-csel sem jobb az ujjlenyomatolvasó, de a telefon (főleg a beállítások megnyitása) sokkal gyorsabbnak érződik.
-
jUUh
addikt
válasz
Draun01 #2450 üzenetére
És a legrosszabb, hogy amikor februárban megkaptam tényleg fél másodperc alatt feloldott, S20FE kijelző alatti optikai szenzorja után megváltás volt, aztán most megint elromlott...Reméljük, hogy a májusi patch hétfőn hoz javulást, bár van egy olyan összeesküvés elméletem, hogy direkt nyomorították meg, hiszen tucatjával voltak bugreportok (vannak is) a problémáról már 2 hónapja.
Bár bugnak tűnik, mert szó szerint ha hangosabban meghallgatja az embert, hallatszik, hogy KÉTSZER játssza le a feloldóhangot, ezt pedig már van olyan ROM, ami konkrétan javította...
-
Draun01
tag
Ahh köszi hogy valaki írt errol, neha mar en ereztem hulyenek magam. De mondom ennél ennek sokkal gyorsabbnak kéne lennie, pl. a OnePlus Nord 2-m mikor meglett mérgelodtem hogy milyen lassu a kjelzo alatti. Orultem hogy vegre ujra gyors lesz (mikor meglett a P5)..es bakker lassabb mint az volt.
-
-
jUUh
addikt
Márciusban feldobtam a 12L-t, azóta a sima ujjlenyomatos feloldásnak olyan késleltetése van, hogy öröm nézni, kb. 2-3 MÁSODPERC. Többen is írtak róla, én is bugreportololtam, van róla reddit bejegyzés, bugreport, minden, de nem javult se a stable márciusi patch-csel, se az áprilisival. Always on Display-en, vagy ha bármi módon megébred a kijelző (emeléssel, gombbal, stb) akkor ugyanúgy 0.5mp mire felold.
Ez a bug megmaradt, és mostantól feature, vagy a Pixel 6 (Pro) alatti usereknek is a képernyős lévő fingerprint scannel élményt akarják nyújtani?
-
Csepy
őstag
Megérkezett tegnap este az android 13 beta 1, végre...
Gondoltam megírom, én mindig Developer Preview-zok és Bétázok.
-
Draun01
tag
Csak érdekességként, elvileg az iFixit árulni fog pixel alkatrészeket egészen Pixel 2-ig visszamenoleg, azokban az országokban ahol hivatalosan is lehet kapni, tehát nálunk Németország jöhet szóba. Kiváncsi leszek az árakra.
-
shina
tag
válasz
Draun01 #2437 üzenetére
Én kb. egy éve használom tok nélkül, csak kijelzővédő üveg van rajta. Semmi baja, a műgyantából készült hátlapon még csak karc sincsen. Szerintem nem érdemes pénzt költeni tokra, főleg hogy csak vastagabb lesz a telefon, és nem is fog olyan jól kinézni (ez utóbbi mondjuk szubjektív).
-
Draun01
tag
Vegre szereztem egy Pixel 5-ot. Elso benyomas: bombasztikus. Szerintem meg sosem volt ilyen jo fogasu telom, pont jo a meret is, nem is akarok tokot tenni ra, vagy max valalmi nagyon vekonyat (valaki, valami tipp?). OP Nord 2 utan egyaltalan nem erzodik lassabbnak (max csak a toltesi sebesseg)
-
Csepy
őstag
Igen, normális.
A 4a és a4a 5G is, de a korábbi pixel 2-m is, a 3a, sőt a 6 is szivárványosodik, "off axis" ha oldalról nézem, vagy ha mozgatom (és telefon, persze, hogy mozog a kezemmel együtt). Én azt nem tudom elviselni.
A Pixel 5, mivel nem olcsó, szilárd oled panelt használ, hanem hajlékony oled panel van benne, nem szivárványosodik, viszont zöldül kicsit (volt nálam kb 25db Pixel 5 eddig, mindegyik más más mértékben csinálja). -
Thom!
veterán
Normális az hogy a P5 torzítja a színeket oldalról nézve?? Zöld színű oldalról nézve a kijelző...
P4a egymás mellett nem csinál ilyet. -
eastsider
nagyúr
Yettel esim mukodik a 4a5gn siman
-
shina
tag
válasz
bbendre #2424 üzenetére
A legjobb okostelefon amit eddig valaha volt szerencsém használni. Kár hogy a gyártó elég hamar levette a kínálatból, hasonló ami elérhető most már csak a Pixel 5a with 5G, ami szerintem gyengébb mint a sima 5-ös (plusz nagyobb is ami nekem személy szerint nem bejövős). A Pixel 6 szerintem rémes több okból is.
Én az enyémet sosem adom el, addig fogom használni amíg szét nem rohad.
-
blueflower
újonc
hello valaki tudna segíteni, miért nem cseng ki a Pixel5 messengeres hívásnál? WhatsApp-nál kicseng.
-
Sziasztok, gondolkodom, hogy veszek egy Pixel 5-öt. Nézegettem eBay-n. Van valakinek tapasztalata az amerikai verzióval? Esetleg vett onnan valaki? A global shipping programban szálítottra még rájön a vámügyintézés és az áfa is gondolom. Ezekből nem létezik egysimes változat, mindegyikben van eSIM, ugye?
Egyébként minden ötletre nyitott vagyok. Köszi előre is...
-
Csepy
őstag
Én hidrogél (TPU) fóliát hsználok és ajánlok. Nem üveg, de cserélbe észre sem veszed, hogy rajta van; és nem is sima egyszerű fólia. A kisebb karcokat/benyomódásokat öngyógyítja is. Nekem bevált.
Ahogyan az AIORIA szövet hátuljú szilikontokjai is, (például) innen. Miliméterpontosan illeszkednek, minden gomb és kivágás halálpontos és jó szokos maga a tok is.
-
jUUh
addikt
Üvegfóliát tokot honnan és milyet ajánlotok?
-
bbendre
őstag
válasz
leslien #2410 üzenetére
Sima 12, a feleségem telefonja. Sikerült nagyon nehezen rebootolni. De érdekes volt. Volt itt minden egy óráig. Körbetáncolás, áldozás, éneklés, ima
.
Lehet csak a power gomb akadt be valahogy. Nyomkodtam a gombokat, ütögettem, kopogtattam és egyszercsak a bootloaderben voltam. -
bbendre
őstag
Valaki találkozott olyannal, hogy Pixel 5 megy a kamera, felveszel egy videot. Rányomsz a video megnézésére majd a telefon képernyő fekete lesz és nem lehet bekapcsolni? Semmire sem reagál...
-
leslien
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2406 üzenetére
6a is van.
ismid véletlenül nem Marty McFly?!
-
sphe
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #2397 üzenetére
Ez szerintem Android korlátozás, nem pixelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest