- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Játéknál tud melegedni rendesen, igaz én nem játszok: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Hogy állunk az előrendelésekkel? Én bevállaltam egy zöld hatost.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Meddig tart a füles akció?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nekem annyit szüttyög optimalizálással a bétára hogy meguntam és tolom fel kábellal teljes gyalulással.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Az új kamera funkciók elég jók. A csokibőrűekre is optimalizálták, hihetetlen. De amúgy jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nova launchert szépen kikalapálták a gesztus vezérlésre, érdemes kipróbálni. Én most visszatértem rá, a legutolsó bétával. Már nagyon régen megvettem.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Ez minden telefonnál előfordulhat. Nekem volt olyan munkaköröm hogy ipari gumiszőnyegen ültem fotelben, aminek az volt a szerepe hogy szigeteljen mindentől is, ezzel az áramütés veszélye csökkenthető. Na itt találkoztam rendszeresen ezzel az érintő problémával ha töltőn volt a telefon. Szóval lehet nálad is ilyesmi a szitu hogy amikor ott használod, és szigetelve vagy nehezebben érzékel.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz SkyS1gn #1938 üzenetére
Jó lesz a 12, legalábbis nekem tetszik. Még a béta nem teljesen kiforrott, de semmi komoly bug nincs benne. A ram használata nagyobb szerintem, most a legutóbbi kiadással mintha csökkent volna. Amúgy röccenés nélkül megy.
A széles látószögű lencse meg sokszor jól jön ha közelről kell fotózni és bele kell hogy férjen sok minden a képbe. Ritkán használom, de jó hogy van. Nálam a 4a 5G nagyon bevált, én szeretem a nagy kijelzőt, és a sztereó hangszórói nagyon jók. 5a-ra nem érzem értelmét váltani. Az 5 meg nagyon jó, elsőnek be is rendeltem, de végül eltérültem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Béta 3. Egész jó. Alakul ez.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nem kell reagálni a Trollokra, ennyi. Mindhárom jó vétel, a célközönség más.
Más, igen kilépek a bétából egyenlőre mert fokozott stabilitás kell kiránduláskor, nyaraláskor.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nekem a tok már szétkoptatta az egész hátlapot, és a hátlap-üveg közti keretet. Az üveg is karcos, nem használok fóliát. Anyag használattal nem vagyok elégedett. Az előző telóm Xiaomi A2 két év után is szép volt, fém hátlap. Vigyázok rá pedig, de nem érdekel, elengedtem. Maga a teló szuper jó.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
A Google megnyitotta az első fizikális boltját - Így nézhet ki a jövő üzlete? [link]
Én már azzal is kibékülnék ha lenne nálunk hivatalos store. Hát még ilyen üzlet.Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Fent a fólia. Kamerázni fotózni csak egy A2 Lite van. 100%-osan feltenni szerintem képtelenség, de egész jó lett. Hogy mennyire marad rajta tartós más kérdés. Annyira nem ájultam el, kipróbálni jó volt. Vékony, nyúlós, puha fólia, fekete alapon. Tetszik a szín, de csak szikrázó napsütés hozza ki igazán. Már ezután valami világosabb élénkebb színt választanék. Amíg nem kezd el lemállani rajta hagyom.
Innen rendeltem: [link]
Itt meg nagyban fóliázás a profiktól: [link]
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Innen van, simán nyomkövetés nélkül elég baráti az ára szerintem. Május 16-án rendeltem és ma kaptam meg egyenesen az usából.
[link]Majd jövök beszámolóval ha fent van.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Ez is megérkezett: [link]
Lehet majd szórakozni a felrakással. Lehet kérni G kivágás nélkül is, lehet jobb lett volna úgyPixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Gari szempontjából az amazon gari a legjobb. De csak abból a fiókból intézhető amiből vásárolva lett.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
DP3 egész jó. Persze kiugró változás nincs.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz horvath85g #1529 üzenetére
Ennyire ritkán merítem le. Most csak a teszt kedvéért hagytam.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz horvath85g #1501 üzenetére
Igen, mindig úgy töltöm. De még így is tovább bírja a 750 milissel.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz redbiro #1395 üzenetére
Az egyértelműség miatt is jobb a külön SSID. Ha messzebb vagyok a routertől akkor a 2,4-en van, manuálisan átváltom mert pont azon a határon van hogy még tartja az 5G-t. De mindenki azt használ és úgy amit akar. Az asus nekem külön ki is emeli hogy ne legyen azonos SSID.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz Galaxystar #1299 üzenetére
Szia!
A füles és az átalakító típusával előrébb lennénk. Nekem ez a füles van 4a 5G-hez és baromi jó.
Átalakítóból ez az ajánlott, ebayen beszerezhető: [link]
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest