- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
amzso
tag
Gyorsabbnak érzem a P5-öt 14-en mint előtte. Főleg bekapcsolás után nincs az hogy még 1 percig lassú az egész.
[ Szerkesztve ]
-
amzso
tag
Van egy titkos előnye is ennek a kijelző alatti hangszórónak: ha mondjuk elalváshoz podcastet hallgatsz, elég ha minimál hangerőn a párnád alá rakod a telefont, és a hang rezgéseit egyenesen átviszi az agyadba, így nem kell fülest felvenni, de azt sem zavarja, aki melletted fekszik
-
amzso
tag
-
amzso
tag
Cserélt már valaki akksit Pixel 5-ben utángyártottra? Azon gondolkodom, hogy rendelek ifixit-ről gyári google akksit, csak elgondolkodtam, hogy megéri-e a nem kevés felárat az utángyártotthoz képest.
-
amzso
tag
Tovább megyek, én 1 éve használom fólia nélkül, és szinte karcmentes továbbra is. De vigyázok rá, nem rakom kulcs mellé vagy aprópénzzel tömött zsebbe, stb. Előtte Samsung S10e volt és sokkal több volt rajta 1 év után a mikrokarc.
De egy 2000ft-os szilikon tok van rajta, nekem így jobb a fogása[ Szerkesztve ]
-
amzso
tag
válasz DeathAdder #2718 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom ezekkel a régi Qi töltőkkel, hogy töltenek ugyan csak baromi lassan Éjszakai töltésre ideális.
-
amzso
tag
Szokott bárki nagyobb fájlokat másolni USB-C pendrive-ra? A gyári Files alkalmazás állandóan valami engedélyt kér a pendrive-ra másoláshoz, de aztán nem sikerül neki, olyasmit ír, hogy válasszam ki a mappa legfelsőbb szintjét. Bármit választok, nem másolja át a filmet. Ezt minden tárolóval eljátssza amivel próbáltam eddig.
Letöltöttem egy másik fájlkezelőt, az elkezdi másolni a filmet, de aztán kb 25% után leesik a másolás sebességge ilyen 1-2 MB/secre. A pendrive új, SanDisk, bolti vásárlás (nem fake).
Köszi ha van bárkinek ötlete, hogy milyen fájlrendszerre formázzam a pendrive-ot és melyik alkalmazással tudok nagy fájlokat másolgatni stabilan és gyorsan.
-
amzso
tag
válasz bbendre #2277 üzenetére
Próbálta már valaki telepíteni a Pixel 6-ról leszedett Photos appot P5-re? A magic eraser érdekel. A lenti leírást követtem, de nekem hibát dobott ez a Split APK installer.
https://www.androidpolice.com/how-to-get-magic-eraser-on-any-pixel-with-android-12/[ Szerkesztve ]
-
amzso
tag
Használ valaki USB-C – jack átalakítót P5-höz? Melyik működik? Tegnap próbáltam egy Samsung és egy OnePlus átalakítóval is, de egyikből sem szólt hang jacken keresztül.
-
amzso
tag
A héten érkezik Amerikából egy bontatlan 5a 5G telefon, Budapesten személyesen átvehető lesz akár.
-
amzso
tag
P5 tulajok: ti tapasztaltátok már, hogy töltés közben a touch rosszabbul használható? Nekem töltőre dugva akadozik és lagol a touch :/
-
amzso
tag
Sziasztok!
Elkészült az írásom a Pixel Buds A-Series fülesről. Köszi mindenkitől a biztatást az írásra
https://logout.hu/cikk/google_pixel_buds_a-series_teszt/teljes.html -
amzso
tag
Holnap érkezik Amerikából egy Pixel Buds A-series füles egy kollégám jóvoltából Érdekel bárkit egy rövid beszámoló?
-
amzso
tag
2 hete van meg telefon. Eddig imádom. Egyetlen negatívum volt eddig: kb 30 fokban mobilneten keresztül skypeon videótelefonáltam, és kb 10 perc után túlmelegedett és kiírta hogy most kikapcsol pár dolgot - köztük a mobilnetet is. És persze megszakadt a hívás.
@bl4ze: miért nem kezeli az 5g-t? Nem támogat valami frekvenciát a telefon? Erről lemaradtam...
-
amzso
tag
válasz gilfoyle #1824 üzenetére
Nekem a fizikai SIM van feljebb a listában, de nem hiszem, hogy ez bármit is befolyásol. Ki tudod választani hogy milyen műveletre melyiket akarod használni. Azt sem gondolom, hogy számít, hogy melyik az "elsődleges" ha egyáltalán különbséget tesz a telefon bármilyen szinten. De cáfoljatok meg :)
-
amzso
tag
Sziasztok! Tudom, hogy ez a fórumok legunalmasabb része, de hálás lennék ha tudnátok jó tokot ajánlani a telefonra, lehetőleg olyat amire nem kell sokat várni. Inkább a puhább fajtát szeretem. Nyilván egy gyári szövettok lenne a legjobb. Köszi az ajánlásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest