- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frederic
tag
Sziasztok!
Friss tulajként szeretnék segítséget kérni milyen szellőzőrácsba rögzíthető autóstartót tudtok ajánlani? Ideális esetben wireless töltési opcióval, sajnos a jelenlegi tartó pont a hangerő gombnál fogja meg a telefont és emiatt alkalmatlan. Köszönöm az ajánlásokat.
Ne egyél mosatlan gyümölcslevet! Főleg ha nem tudsz fára mászni!
-
-
eninek
tag
válasz juve600 #3890 üzenetére
Szia, ha teljes törlést akarsz akkor kilpesz a beta.bol a honlapon, rakeresel a frissítésre felrakod, és akkor töröl mindet és a legutolsó stabil rendszert felrakja neked, majd ha kijön a márciusi frissítés rafrissit. Ezzel annyit számolj hogy ha nem telekomos vagy el fogod veszíteni a volte funkciót amíg a márciusi frissítés meg nem érkezik. Alternatív módon a GitHub.rol letölthető szoftverrel root nélkül, pusztán shizuku.val lehet engedélyezni a Volte.t addig is persze
-
eastsider
nagyúr
válasz atillaahun #3888 üzenetére
Én ezt használom. 10W körül tölt app szerint. Gyorsabb mint az 5W IKEA töltő, de nem szuper gyors... Függ a toltofejtol is. Én ezt használom, nekem bevált
-
atillaahun
veterán
Olvasom többeknek is van itt Xiaomi 20W vezeték nélküli töltője, de azt nem írta senki mennyi idő alatt tölt fel. Valakinek tapasztalat? Illetve ha egész nap azon van, az nem árt neki? Vagy olyankor nem nyomja tele folyamatosan?
-
eninek
tag
Szia, felmész a hivatalos oldalra opt-out.olsz. Fejlesztői beállításokban kikapcsolod hogy a frissítést automatikusan telepítse. Szépen le fogja tölteni a downgrade zip.t amit ha telepítenel törölné a telefont. Egyszerűen ne telepítse várd meg amíg kijön a stabil és ha letöltötte azt telepitsd és akkor nincs teljes törlés. Amíg nem telepítés a downgrade zip file.t nem veszited el se a volte.t se az adataidat.
[ Szerkesztve ]
-
Drag77
senior tag
Ez engem is érdekel, most akkor hogy lépjek ki, élveztem 😊🤔
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
K82
őstag
válasz Space marine #3880 üzenetére
Jó ez a töltő csak nem PD-s telefonokhoz. Ezzel saccra 10-12W-nál (5V/2A) gyorsabban nem fog tölteni, ha kell gyorstöltés akkor kizárólag USB-C-s cucc jöhet szóba: ez az alapfeltétele a power delivery szabványnak. Hiába veszed meg a másik kábelt az nem jó a PD-hez, ahogy a töltő sem. Ha már Blitzwolf akkor inkább az S22: dupla C kimenet, nálam egyszerre megy róla a tablet és a telefon is.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Gomez1984
aktív tag
válasz vadászcsiga #3881 üzenetére
Én a gyárilag hozzáadott kábellel + Samsung 25W PD töltővel etetem, teljesen jó.
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
vadászcsiga
félisten
válasz Space marine #3880 üzenetére
Szerintem csak mindkét végén c-s kábellel fogod tudni feltölteni, de ahhoz olyan fej is kell
-
Space marine
aktív tag
töltő mizéria sokadik rész.. van egy Blitzwolf [link] ami eddig jól szuperált, van hozzá egy vadiúj /kb 2hete kibontott/ kábel [link]
3óra alatt tölt fel mondjuk éjszaka rá ér..gugli kábellel számítógépes csatlakozással már gyors töltést jelez, de ezért nem kapcsolnám be mindig.
Kérdés: [link] szerintetek ezzel a kábellel megoldanám a 3órás problemát? persze maradna a fenti töltő.
Köszönöm! -
-
gretzky77
veterán
Sziasztok úgy néz ki változik a béta programból való kilépés!
Amit esetleg érint!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Technoman
őstag
válasz Hieronymus #3873 üzenetére
Köszi a választ, de -ebben az esetben- a P20 nem releváns, mivel abban még nem volt az európai műhold (Galileo) vételére alkalmas technika (tudtommal, az orosz és az amcsi volt benne, talán a kínai)
-
bbendre
őstag
válasz gretzky77 #3874 üzenetére
Minden 3. honapban uj funkciokat kapnak a Pixel telefonok.
December, Marcius, Junius, es szemptemberben pedig a Friss Android verzio erkezik.Most ezek szivarogtak ki, de persze a vegleges lista tobb is lehet es lesz is
https://www.gsmarena.com/googles_march_feature_drop_for_pixel_devices_leaks_online-news-57815.php[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
vadászcsiga
félisten
.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz atillaahun #3868 üzenetére
B-tel-nél kb másfél hete érdeklődtem emailben Pixel garanciával kapcsolatban, de azóta se érkezett válasz!
(^)(>.<)(^)
-
ezrrl
csendes tag
Sziasztok! A kijelző hibás Nothing Phone-omat cserélném le egy Pixel 7 Pro-ra. Honnan érdemes megvásárolni a készüléket? Külföldről nem szeretném, mert nem túl jó tapasztalataim vannak külföldi ügyfélszolgálatokkal.
Köszönöm a válaszotokat előre is! -
KicsiBGery
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 7 prot vennék. Hol lehet megbízható boltból jó áron rendelni? -
Gomez1984
aktív tag
szabad kérdeznem milyen frissítést vártok ennyire mint egy messiást?
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
vacs
veterán
válasz vadászcsiga #3859 üzenetére
Inkább érkezzen pár nappal/héttel később egy frissítés, de az legyen hiba mentes!
(^)(>.<)(^)
-
Apollyon
Korrektor
válasz vadászcsiga #3857 üzenetére
Rossz napod van?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
vadászcsiga
félisten
Ma sincs update. Ennyit az 5 év szoftver támogatásról
-
kismono
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Mitics
tag
A többiektől kérdezném, hogy kinek milyen tok-üvegfólia kombó vált be, ami tökéletesen fedi a kijelződ és az ujjlenyomatba se zavart bele?... Ha van ilyen egyáltalán...
-
Mitics
tag
válasz Gomez1984 #3847 üzenetére
Köszönöm!
Az Aqua weboldalán nem találtam "devia hydrogél" fóliát? P7P-re semmilyet sem.
Ha jól sejtem, ez csak karcok ellen véd, de törés ellen nem. Legalább is nem hiszek abban, hogy egy hajlékony fólia véd a kijelző betörése ellen.
Kezdem látni, hogy vagy tokon cserélek és akkor rakhatok fel "üveget", vagy marad ez a nagyon fasza tok, de akkor csak fóliát rakhatok fel és reménykedek, hogy a tok a pofára esésnél is megvédi a kijelzőt. -
-
kismono
csendes tag
Sziasztok,
Márciusi gyári stabilról van valami hír? Elvileg hétfő lett volna a nagy nap, de azóta is "csend honol a google háza táján..." Vagy van akinek már lejött OTA?
Más : a hidro fólia miben jobb, mint egy "hagyományos" üvegfólia, pl. abban az esetben ha betonra ejtem a telót(p7p) pofával lefelé?
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz Technoman #3848 üzenetére
Ok, kicsit röviden
1. Nincs hivatalos támogatás. Lassan 7 éve van Pixelem. Átalában működik. Ha nincs 3G kell VoLTE. Elvileg az most érkezik minden Pixel 6 utáni telefonra. Ez pár nap és kiderül.2. A kamera üveg hirtelen törése ha jól tudom észak Amerika és Kanadában volt ahol -20°C is volt és utána bementek a lakásba. Európai esetről nem tudunk. Itt sem fordule elő senkivel
3. 5G nincs, 4G van és az mindig is volt az szuper stabil. VoLTE pedig most lesz hivatalosan.
A gyártó pedig a Foxconn azaz ugyan az gyártja és ott készül (majdnem) ahol az iPhone is
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom ezen a telón (Pixel 7 Pro) , de több dolog kicist elriaszt:
1. A (jelenlegi) mo.-i támogatottság hiánya. Bár úgy hallom, hogy -ÁLLÍTÓLAG- a Voda/One fel fogja venni a kínálatába, ha megegyezik a Google-val. Erről valami újabb hír van? Olvastam, hogy cca 2 hónap múlva lesz a szokásos Gugli konferencia. Lehet, hogy ott jelentik majd be, hogy mely' eu országokkal bővítik ki, a jelenlegi szűk elérhetőséget.
2. A kamera védőüvegjének a betörési mizériája. Ezt a "sima" 7-esen olvastam, miszerint több felhasználónak is betört/elrepedt a kamerákat védő üvegje (gondolom, a hőtágulás lehet a ludas) Ez, a Pro-ra is jellemző (olvastam egy külföldi cikket, hogy ott is előfordult)?
3. Olvasom, hogy a jelenlegi helyzetben -miszerint mo-n nem hivatalos a Pixel,- az 5G nem elérhető, ami annyira nálam nem ok a sírásra, de mi a helyzet a 4G-vel, maz mennyire stabil (Telekomos vagyok)?
Nálam a legfontosabb, a jó fotó és a pontos GPS tudás lenne ,egy Huawei P30 Prot váltana a teló.
Tényleg, ki is gyártja most a Google-nak ezt a telót?thx
-
Mitics
tag
Sziasztok!
Tegnap megjött a P7P. Fehér színben. Gyönyörű. Majd írok a tapasztalatokról, csak egyelőre nincs elég időm belakni.
Addig is hagy kérdezzek lécci. Egy ilyen Spigen tokot vettem hozzá. De szeretnék rá fóliát is vagy "üveget". Jól érzékelem, hogy ehhez a tokhoz nem rakhatok fel olyan üveget, ami lehajló és a teljes kijelzőt védi? Milyen kijelző védőt javasoltok ehhez a tokhoz? Vagy a tok csere is szóba jöhet természetesen, ha csak úgy oldható meg a kijelző védelem normálisan. Köszönöm előre is! -
dani_maci
csendes tag
válasz vadászcsiga #3842 üzenetére
Billentyűzet gombjainál, bárhol gépelés él. (Be van kapcsolva) Sőt felraktam egy másik billentyűzetet is a gyári helyett és abban is bekapcsoltam és ott sem.
-
dani_maci
csendes tag
Az miért lehet, hogy gombnyomásra nem rezeg a telefon? Hívásnál értesítésnél rezeg. Valahogy tudom tesztelni, mielőtt legyalulnám? Valaki futott már bele ilyenbe? (be van állítva, hogy rezegjen)
-
madve
tag
Sziasztok,
GCAM kérdés. Stock GCAMbe egyedi xml-t hogy lehet vagy lehet-e egyáltalán betölteni? Ha felteszek másik GCAM /BSG/ verziót abba simán bemegy de azzal meg az a baj hogy folyton csesztet, hogy van frissebb kamera app verzió. És olyan jó helyre teszik a figyelmeztetést, hogy fényképezésnél a virsli ujjammal folyton rányomok. Lehet ezzel kezdeni valamit esetleg? Tudtok rá megoldást? Ki akarom próbálni natë xml-jét, de folyton leszopatom magam..
Köszi a válaszokat.Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
smidipeti1
tag
[link]
Jó kis kamerateszt hezitálóknak.. -
K82
őstag
válasz Don't Panic #3829 üzenetére
"A VPN funkció csak egyes országokban, a 2 TB-os vagy nagyobb csomagokban áll rendelkezésre."
Nem elég az előfizetés, a legnagyobb csomag kell ráadásul az országok köre is szűkebb.
[link]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
-
Don't Panic
senior tag
Hello a VPN is csak a támogatott országokban elérhető? ( van one előfizum)
köszi
-
bear_
aktív tag
válasz Hieronymus #3821 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy nem megy a kettő együtt, a VoLTE nem is érdekel.
A kérdés inkább az, hogy ha belerakom a mostani kártyát a telefonba, akkor fog-e menni a vowifi (a szolgáltató engedélyezte a kártyámon mert most is használom), mert ahogy olvasgatom a menüpont ahol be lehet a funkciót kapcsolni az inaktív.
-
Gabes13
tag
Üdv mindenkinek.
Kint a márciusi frissítés, újdonság nem jött csak a szokásos samsungos információk vannak a leírásban.
(Nem tudom volt-e mar)Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
-
bear_
aktív tag
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a telefonnal a jó ár-érték aránya miatt.
Beleolvasgattam a topicba és látom, hogy a vowifivel kínlódások vannak amire nekem nagy szükségem lenne mert a munkahelyemen nincs normális térerő.Van rá esély, hogy belátható időn belül támogatni fogja a telekom a vowifit? A kártyámon egyébként aktiválva van a funkció, jelenleg egy szintén nem támogatott xiaomiban használom, abban működik.
-
oxox
addikt
Sziasztok
gyári érintős töltőt idehaza nem kapni?Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
bbendre
őstag
Nem ma jön (jött volna) a Feature drop?
-
somi 72
csendes tag
válasz vadászcsiga #3807 üzenetére
Köszi a gyors linket,kár hogy sem Ausztriába, sem Magyarországra nem szállítanak.
-
tomp
félisten
válasz Gomez1984 #3806 üzenetére
IMS hiba. Méghozzá kritikus!
A telefon hiába volt beregisztrálva IMS-en de a rendszer elvesztette a bejegyzést és CS Fallback módon akarta a hívást indítani. Azaz hiába van a telefon VoLTE-n de a telefon leváltana 3G/2G-re. Nem történt meg a sikeres CS Fallback.
Miután VoLTE-n indítottál hívást a rendszer sikeresen regisztrálta, hogy te IMS-en vagy.
A VoLTE bevezetése után pár héttel ha 1db ilyen hiba előjön máris lekapcsolják az egészet és addig nem kapcsolják vissza a VoLTE-t amíg nincs meg a hiba oka mivel az nem megoldás, hogy a telefon úgyis levált másik hálózatra. -
bbendre
őstag
az AOSP security update már kijött:
https://source.android.com/docs/security/bulletin/2023-03-01A Pixel update-ek kicsit csúsznak a jelek szerint
[ Szerkesztve ]
-
kicsi83
tag
válasz Don't Panic #3808 üzenetére
Olvastam korábban és ezúton is köszönet a kollégának! Miután olvastam a hozzászólásod kipróbáltam és nekem ment. Ezért gondoltam, hogy esetleg te bétán vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest