- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Robert73 #8828 üzenetére
Van nálad 5G lefedettség?
Vowifire elsőre okézta, de mivel nem ment újra próbáltam yettelnél aktiváltatni, és most azt írta nem vagyok jogosult.
Ez valószínűleg még a yettelnél lesz.Ha esetleg másutt vagy, akkor pl vodával papíron nagyon faszán beltéri (omfg) 5G lefedettség kellet volna hogy legyen, de semmilyen telefonnal sem volt. De közösbe is írták ha van is, esetleg lassabb a 4G-nél.
-
-
-
peanar
senior tag
válasz
Robert73 #5506 üzenetére
Garmin fr255 zenés változat. A zenés csak azért lett, mert a sima fr255-ből kettőt kellett vissza vinnem, ráadásul mindkettőt ugyanazzal a hibával (folyamatosan eldobálta a bluetooth kapcsolatot a telefonnal).
Emiatt nem akartam egy harmadikat is megkockáztatni, inkább ráfizettem a zenés változatra, csak legyen már végre egy órám, ami úgy működik ahogy kell(ene)...és szerencsére bejött.
Előtte több huawei órám is volt, mindegyiket teljes megelégedéssel viseltem.
A kíváncsiság a polár órák felé terelt, de a már megszokott üzemidő hiánya miatt kikötöttem a garminnál.
Amikor megláttam a jelenleginél a kijelzőt (nincs érintőképernyő) valamint a full gombokkal vezérelt menűrendszert, egyből az egyik legkedveltebb e-paper kijelzővel ellátott pebble órám jutott az eszembe, és mivel tudásban, üzemidőben is megfelelt, tudtam hogy ki kell próbálnom.
Olways on kijelzővel hozza azt az üzemidőt, amit fentebb említettem, de tudni kell ugye, hogy ez egy sportolásra szán okos óra és nem egy okos okosóra....BossBoss #5508
Szerintem nem lesz gond vele, én is nézegettem, de az erintőképernyő hiánya miatt döntöttem a fr mellett. -
tomp
félisten
-
-
K82
őstag
-
xhege
veterán
válasz
Robert73 #2540 üzenetére
Én is ott vettem meg most végül.
A Hentai OS valóban nagyon jó. Azért váltam meg korábban a 7 Pro-tól, mert a munkahelyemen nem lehetett vele telefonálni. Ma itt vagyok bent az irodában, és a Hentaival patika módon, kiváló minősgben mentek ma a hívások eddig.Külön köszönet natë-nek.
-
TODI1111
veterán
válasz
Robert73 #2332 üzenetére
Kis [olvasnivaló]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest