-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
válasz
vadászcsiga #10362 üzenetére
Annyi azért elvárható lenne hogy a gyártó biztosítson némi lehetőséget a korrekcióra.
Nem mindenki akar rawokat kidolgozni.
Eddig csak és kizárólag Pixel telefonjaim voltak, és rengeteg fotót készítettem az évek alatt.
Az utóbbi időben már teljesen elsamsungosodott a képi világ.
Az egyetlen szerencse hogy a GCam házon belül van, így jól lehet hangolni a különféle portokat.
[link] [link] [link] [link]
Soha az életben nem lesz ilyen egy gyári Pixel, mert nincs igény az ilyenfajta megjelenítésre, főleg a közösségi oldalak miatt.
Mindösszesen egy csúszkát kellene a kamera appba belerakni, hogy mondjuk lejjebb tekerd az élesítést, ha azt soknak találod.
Ilyen persze nincs, de van kismillió AI alapú okosság, amiknek a nagy része csak parasztvakítás.
A Vivo/Oppo vonal jelenleg már sokkal organikusabb irányt követ. -
vacs
veterán
válasz
vadászcsiga #10294 üzenetére
Állítsd át USD-ra a pénznemet.
Kínai kütyük topikban olvastam, hogy utána engedte rendelni. -
laskr99
addikt
válasz
vadászcsiga #10291 üzenetére
Akkor valami neked nem jó, nálam szállítható.
-
laskr99
addikt
válasz
vadászcsiga #10287 üzenetére
USD-ra rakd a currencyt, nekem szállította. De ugyan ilyen fólia van másnál is, annyi, hogy érdemes több cuccal együtt rendelni, mert az UV ragasztó miatt hajlamos a vám megállítani.
Szerk: már nekem se, másnál kell megpróbálni
-
steewcv65
őstag
válasz
vadászcsiga #9906 üzenetére
Nekem ezt a jelenséget, amiről itt többen is beszélnek(töltés ki be kapcsol), ezt egy update hozta helyre. Töltőm a kábel nem változott......Egyszer csak jó lett az egyik update után
-
gabro0
őstag
válasz
vadászcsiga #9899 üzenetére
Nekem azt szokta hogy rádugom, tölt két másodpercig, megszakad, majd újra elkezd tölteni és aztán jó
Szerintem csak a csatlakozó koszos, majd megtakarítom. Kis papírdarabkát szoktam hajtani, ami befér és ki tudja szedni a ruhaszöszt.A Pixel 2 XL-em is ugyanezt csinálta. Egyszer amikor nagyon kellett volna, nem akart tölteni... Nem árt ha van kéznél vezeték nélküli töltő (nekem sincs még).
-
kerxy
őstag
válasz
Nekem is ugyan ez a problémám, szerintem a csatlakozó adta meg magát. Két gyári töltővel próbáltam és szinte nem tudom úgy bedugni, hogy töltsön vele. Kocsiban az IKEA-s kábellel ugyan ez a helyzet úgy , hogy eddig ezekkel tudtam tölteni. Jelenleg egyedül feleségem Motorola töltőjével tudom tölteni a telot... Próbáltam sűrített levegővel kitisztítani a csatlakozót, de nem segített. Lehet, hogy megpróbálom gariztatni.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vadászcsiga #9901 üzenetére
Nincsen bekapcsolva az adaptív töltés? Nem lehet az?
-
morfondőr
addikt
válasz
Olvastam itt, hogy elég háklis a töltőre és kábelre is, de akkor így a töltő kizárható! Ki kell próbálni tomboy0013 javaslatát, lehet annyi is elég lesz a boldogsághoz!
-
tomboy0013
veterán
válasz
vadászcsiga #9896 üzenetére
Nekem 25 wattos Samsung töltő van és csinált ilyet nemrég. Megforditottam a kábelt, azaz az usb-c-s vége ami eddig a töltőbe volt dugva, most a telefonba van és eltűnt a probléma.
-
morfondőr
addikt
válasz
vadászcsiga #9896 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, másik töltővel tökéletes lett! Itt leírtam részletesebben: [link]
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
vadászcsiga #9893 üzenetére
Mai világban bármi megtörténhet
-
bbendre
őstag
válasz
vadászcsiga #9891 üzenetére
Ez tuti igy van
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
vadászcsiga #9888 üzenetére
15 BETA-n nem szögletes
-
bbendre
őstag
válasz
vadászcsiga #9888 üzenetére
Már egyik gyártó sem az ami volt. Lassan a Huawei lesz következő nagy gyártó (ismét)
-
vacs
veterán
válasz
vadászcsiga #9860 üzenetére
Nincs.
-
tomboy0013
veterán
válasz
vadászcsiga #9840 üzenetére
Mondjuk a lencseválasztás számomra baromi hasznos, egy csomószor váltogat az 5x-ről főkamerára, így most már nem tud.
De lehetne amúgy több lehetőség is, bár a Google-t ismerve a 8 alatti szériákra nagy újdonságokat nem várhatunk már... Bár szerintem ahogy kijön a 9, a 8-as széria is ugyanúgy a szőnyeg alá lesz söpörve mint az 7-es a 8-as megjelenésekor. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vadászcsiga #9840 üzenetére
Pro módnak túlzás nevezni....
-
tomboy0013
veterán
válasz
vadászcsiga #9729 üzenetére
Nálam még mindig semmi.
-
lejbi
tag
válasz
vadászcsiga #9729 üzenetére
Hello, nekem is megjelent a fotók alkalmazás bal alsó sarkában a szerkesztés menüben, P7 alza vásárlás
-
tomp
félisten
válasz
vadászcsiga #9356 üzenetére
Minek az nfc-t kapcsolgatni? Nem fogyaszt semmit. Fizetés meg úgysem működik kikapcsolt kijelzövel.
Sőt beállítástól függően lezárt képernyővel sem. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
vadászcsiga #9349 üzenetére
Nem ti kértétek?
-
*RLaci*
addikt
válasz
Ez megint egy remek fejlesztés
-
vacs
veterán
válasz
És tényleg...
-
Peter.70
addikt
válasz
vadászcsiga #8699 üzenetére
Legalább vissza mentél, hogy meg csináld a jó fotókat?
-
válasz
vadászcsiga #8670 üzenetére
Hagyd kiszáradni. Lehet, csak a csatlakozó lett nedves. Nekem a telefon USB csatlakozója sztrájkolt egy hétig. Utána vissza állt az eredeti állapot.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #8663 üzenetére
De legalább le lett tesztelve vizes környezetben. Nem volt szándékos, nyakzuhany miatt a medence szélére tettem hogy majd jó távol lesz, de összefröcsköltem teljesen.
-
K82
őstag
válasz
vadászcsiga #8659 üzenetére
Volt párszor. Amint kiszáradt ment minden tovább.
-
Drakmusz
addikt
válasz
vadászcsiga #8659 üzenetére
Nálam ezt akkor írta amikor vízbe ejtettem.
Fújkáld meg egy kicsit, majd elmúlik. -
Apollyon
Korrektor
válasz
vadászcsiga #8551 üzenetére
Azért a felsorolt appok se épp ártatlanok. Ezek közül pont bloatware szemét mindegyik. Valószínűleg nem lettek még A14-re hegesztve.
-
eszlenyek
tag
válasz
vadászcsiga #8554 üzenetére
A minden appnál arra értettem, hogy nem csak a felsoroltaknál csinálja ezt, hanem bármilyen appnál előfordulhat teljesen random, de még a google saját alkalmazásainál is. Amit megfigyeltem, hogy egyébként a kattintásra mintha reagálna, de a ui nem frissül.
-
eszlenyek
tag
válasz
Szintén ugyan ez. Minden appnál.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Backupbol állítottad vissza az appokat?
-
Kissg8410
lelkes újonc
válasz
vadászcsiga #8398 üzenetére
Megnyugtató, köszi a választ 😊
-
Kissg8410
lelkes újonc
válasz
vadászcsiga #8396 üzenetére
És az idő előrehaladtával nem fog sérülni?
-
gabro0
őstag
válasz
vadászcsiga #8365 üzenetére
Nálam sem, és a szolgáltatói beállítások sem frissült még, ugyanúgy 2023-06-30.
-
tomboy0013
veterán
válasz
vadászcsiga #8132 üzenetére
Ez csupán egy tipp, azért nem gondolnám hogy a leírás alapján kiadott ár feléért vennék át. De ha igen 45-50-ért a használt piacon is eladom. Ami a vétel árnak nem a 0%-ha ha jól számolom. De a 30 ezer se. Szóval a mondandóm lényegét nézd, itt most nem a rejoy volt a téma hanem az hogy 3 év alatt nem 0 forint lesz egy használt telefon eladási ára, szóval felesleges tovább lovagolni a részleteken.
-
tomboy0013
veterán
válasz
vadászcsiga #8130 üzenetére
Előzetes becslés a 60 ezer, plusz 2000Ft. Kicsit alálőttem, de ettől függetlenül nem 0Ft-ért tudnám eladni, szóval enyhén szólva is túlzás a 100%-os bukta.
-
gabro0
őstag
válasz
vadászcsiga #7948 üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem. Még egyetlen kezem alatt lévő Nexuson/Pixelen sem volt ennyire jó.
Kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós, pont azért mert ilyen motorháztető alatti módosításnak tűnik, amit bármikor anélkül tudnak módosítani, hogy bárki észrevenné.
-
hubber19
junior tag
válasz
vadászcsiga #7923 üzenetére
Néztem én is, valóban nem szállítanak ide. (már)
-
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #7833 üzenetére
Ugyanúgy meg-megakad nálam 1-1x
-
vakablak93
őstag
válasz
vadászcsiga #7750 üzenetére
Nekem úgy rémlett ki lehet, de lehet összekevertem a videómóddal, ahol most is ki lehet lőni és fotóban nem volt ilyen, vagy pedig már nem lehet.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #7723 üzenetére
Le szoktam fotózni az alkalmazáslistát/ app drawer-t, és úgy meg egyesével beállítani bankkal mindennel együtt is kb 1-2 óra, attól függ mennyire sok app. Ugyanez a kapcsolók sorrendjével.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #7718 üzenetére
Mentést csinál vagy csinálhasz magadtól. Utána a telepítés után ahogy állítod a telefont felajánla, hogy másoljon adatokat vagy se.
-
K82
őstag
válasz
vadászcsiga #7715 üzenetére
Ez a biztonsági mentésed. Ha fr-t nyomsz vagy új telefonba költözöl ez lesz az alapja, pl. nálam az évekkel ezelőtt meglátogatott Wifi hálózatokhoz is ez alapján csatlakozik.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #7693 üzenetére
Ez egy előfizetés ami tárhelyet ad a Google szolgáltatásaihoz
-
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #7584 üzenetére
Itt azt írja, hogy megy MacOS-en is.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7448 üzenetére
Szomorú. Mert azért ennek így nem kéne kikerülni. Ha valami fontos akkor az az, hogy ez az integritás ellenőrzés normálisan működjön
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
vadászcsiga #7379 üzenetére
Mondjuk asszonyéban sincs, az iPhone-ján mégis ott virít az 5G
…mert ahogy nem egyszerre történt az, hogy a teszt/promóció idejére elérhetővé tették, ugyanúgy visszafelé sem egyszerre megy a megszüntetés.
Akad néhány előfizető, aki már kapott SMS-t, hogy itt a vége, fuss el véle, de nem mindenki. Most kíváncsiságból átváltottam rá és még aktív nálam. [kép]
-
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #7387 üzenetére
Viszont 6 számjegy beállítása után tényleg megjelenik az opció.
Eddig tényleg ég és föld az A13 és ez a QPR 1. Ébresztő + WiFf fél 2től 9ig merült kb. 6%-ot, ami Pixel mércével egész jó
-
TaylorPro
addikt
válasz
Melyik szolgáltató?
-
jUUh
Topikgazda
válasz
[link] de az volt. Azóta nem az van
-
sasa311
veterán
válasz
vadászcsiga #7218 üzenetére
Nem, az a és C.
-
Peter.70
addikt
válasz
vadászcsiga #7141 üzenetére
Nekem kb 3 napja volt valami frissités
Most nézem még az augusztus 05-i bizt frissités van fent -
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #7141 üzenetére
Hétfőre tippelnék, Android 14 pedig októberben a Pixel 8 | 8 Pro és Pixel Watch 2 bemutatóján. Elvileg.
-
Kispósi
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6990 üzenetére
Én Yettelnél vagyok és Telekomról jött a hívás, de nem tudom számít-e. Majd figyelem a hosszabb hívásokat mostantól.
-
válasz
vadászcsiga #6683 üzenetére
"Gyárin kívül nincs alternatíva. "
Hogyne lenne. Nekem QI kompatibilis 15 wattos AGPTEK van. Fogyasztás mérő mutatja, hogy 15W feletti energia felvétele van a töltőnek. Nem folyamatosan, de a töltés hosszabb ideje alatt.
Nagy közelítéssel, ami a Samsunghoz jó, az jó a Pixelhez. És kevésbé jó például az Apple termékekhez. -
im492
tag
válasz
vadászcsiga #6602 üzenetére
Meg, főleg hogy itthon egyenlőre nem is tudja használni 😂
-
vacs
veterán
válasz
vadászcsiga #6522 üzenetére
Igen is, meg nem is.
Nap közben valamikor, valamiért leáll a Shizuku és akkor ugye leáll minden, de ha újra aktiválom, akkor működik. -
Technoman
őstag
válasz
vadászcsiga #6381 üzenetére
Dehogynem, máris okosabb lettem -általad-, mert nekem is a fotós képesség az elsődleges prioritás, egy mobilnál.
-
vacs
veterán
válasz
vadászcsiga #6381 üzenetére
"pure Android az első számú szempont."
Vettem egy Xiaomi Pad 5 tabletet a remek hardver miatt, de a miui-tól kihullik a maradék hajam is!
Mindent is korlátoz, a nova launchert pár naponta kilövi, pedig ki van kapcsolva minden optimalizálás, illetve az ADB AppControl appal töröltem a gyári miui appok 2/3-át kb!
Ha nagyon felbassza az agyamat, akkor tolok rá egy custom romot!Éljen a stock (vagy stock közeli) rendszer!
-
steewcv65
őstag
válasz
vadászcsiga #6300 üzenetére
Digisek azt mondják, hogy tegyem normálra a roamingot , mert az a baj, át is raktam és nem jó
Hívni akarok aztán 10 sec múlva cseng ki.....De kivi leszek, hogy még szarakodni fog e a hívás fogadása.Amíg digis volt, nem volt gond. -
szlaci888
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6246 üzenetére
Megnéztem most, de nem látok.
-
juve600
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6246 üzenetére
nem kell az ki-be kapcsolgatni
-
peanar
senior tag
válasz
vadászcsiga #6192 üzenetére
Hát kedves csigusz, gondolom ez neked új, de nem származik mindenki degecről.
-
*RLaci*
addikt
válasz
vadászcsiga #6192 üzenetére
Ja, az más, ha szeret.
-
TaylorPro
addikt
válasz
vadászcsiga #6080 üzenetére
ok
-
K82
őstag
válasz
vadászcsiga #6002 üzenetére
Esetleg próbáldd ki az Airalo-t, nekem bevált az USA-ban. Országtól függően nem csak egy szolgáltató hálózatát használja hanem ami engedélyezett neki és elérhető.
-
Bilux
veterán
válasz
vadászcsiga #5940 üzenetére
Valóban Aod kell neki
-
tomboy0013
veterán
válasz
vadászcsiga #5921 üzenetére
Szerintem is tök jó hangzása van, már írtam itt én is erről.
-
vacs
veterán
válasz
vadászcsiga #5921 üzenetére
Feleségem Oneplus 7T-je szebben szól, mint az én Pixel 7-em!
Nem hangosabban, csak szebben! -
Technoman
őstag
válasz
vadászcsiga #5885 üzenetére
Köszi srácok a választ.
Eddig Huawei P30 Pro használtam, aminek legendásan jó az ereje. Viszont, egy egynapos túránál a Börzsönyben, letudom azt is, vagy 2x meríteni (vagy annak közelibe tennem) Mivel ezen környékén nincs magyar szolgáltató, így -gondolom- a Telekom keresése is tiszteségesen merítheti a telómat. -
K82
őstag
válasz
vadászcsiga #5876 üzenetére
-
K82
őstag
válasz
vadászcsiga #5872 üzenetére
Pedig ahogy jUUh is írta, a 60-90/60-120 között eléggé szembeötlő a változás, főleg görgetésnél. Bár az is igaz akinek nem annyira jó a szeme az ebből az egészből semmit nem érzékel, nálunk is van a családban aki érzéketlen erre.
Nem tudom mit használtál a 7Pro előtt, feltételezem a PWM-re lehetsz érzékeny. Van olyan ember aki először a PWM-értéket nézi mert legyen akármilyen jó egy telefon, ha alacsony az érték sötétebb környezetben meg is fájdul tőle a feje. -
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #5842 üzenetére
Kinti meleggel nem fűteném feleslegesen, melegedik alapból is
-
Divinity
őstag
válasz
vadászcsiga #5815 üzenetére
Én is tegnap pislogtam nagyokat, hogy mi történt itt, kicsit bazári lett a nagy üres területtel, legalább a kontak képet kirakhatná nagyobbra mert az tényleg nem hülyeség, hogy elérhetőbb helyen vannak a gombok
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vadászcsiga #5815 üzenetére
Ezt vagy 1 hete kezdték el általánosan kitolni a telefon appra. Anno már márciusban láttam: [link]
-
Technoman
őstag
válasz
vadászcsiga #5810 üzenetére
Na ez egy nagyon jó kérdés.
A beázás is csak sejthetem, mivel onnantól meghülyült a teló. Ki-be kapcsolgatta az alkalmazásokat. ill. a "telefon nem optimálisan fut" feliratokat kezdte el feldobálgatni. Mivel van egy kis szervizes múltam, tudom hogy a beázás nem mindig jelenti az azonnali meghibásodást/működésképtelenséget. Tegnap az egyik túra appot, ma a bankom appját nem nyitotta meg. Mivel a teló már bő 3 éves, gondolom eddig bírta a vízállóságot. -
Bilux
veterán
válasz
vadászcsiga #5746 üzenetére
Akkor ez ilyen vagy keresek másik alkalmazást
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5746 üzenetére
Most megint magyar 🤷
-
vacs
veterán
válasz
vadászcsiga #5723 üzenetére
exFat esetleg ntfs helyett, ez is támogatja 4 gigánál nagyobb fájlokat!
-
Peter.70
addikt
válasz
vadászcsiga #5702 üzenetére
Azt hogy lehet frissíteni, gyári rendszeren?
-
tomboy0013
veterán
válasz
vadászcsiga #5682 üzenetére
Nekem puha a kezem, nem végzek fizikai munkát meg hobbit sem. Bőrkeményedés sem alakul ki, szóval ez az elmélet sem állja meg a helyét. Érdekes hogy valaki nem vesz észre egy ennyire feltűnő dolgot. Hallani és érezni is a különbséget, főleg ha van egy "normális" kijelzővel szerelt telefon mellette. Gagyi vékony plexi feelingje van, de én már kezdem megszokni, ettől függetlenül csendben hallom, csak már nem zavar annyira mint új korában. Meg hát ez legyen a legnagyobb problémám. Az évek alatt hozzá szoktam hogy valamilyen szempontból minden telefonon kijelzőjével volt valami gond, kivétel nélkül. Ez eddig a legkevésbé fájó gond.
-
Trolee
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5677 üzenetére
Cáfolnálak, mint irodás ember.
Most kipróbáltam, Samsung S9, Mi 10, , Redmi note 10, iPhone 14, iPhone XR volt a közelemben.
Pixel kopog, XR is kicsit, a többi még asztalra letéve is olyan mintha egyben lenne vele.
És még a legfinomabb érintésre is észrevehető.
De szerintem inkább éljünk ezzel a "hatalmas" problémával együtt -
bbendre
őstag
válasz
vadászcsiga #5647 üzenetére
Erre a Samsungnak volt megoldása de Pixeleknél ilyen nincs sajnos ami valóban jó is lenne
-
Divinity
őstag
válasz
vadászcsiga #5619 üzenetére
A hazafiasság vezérli őket
-
Peter.70
addikt
válasz
vadászcsiga #5619 üzenetére
Mert drága
-
BossBoss
őstag
válasz
vadászcsiga #5597 üzenetére
Köszi! Ez ment is a kosárba! Bár te a Pro-t linkelted , de megtaláltam a simára is.
Tegnap este valami 55 MB-os frissítéssel kínlódott 1 órát kb.
Frissítések ilyen lassan mennek droidon? Lehet régen is így volt, nem emlékszem.
-
BossBoss
őstag
válasz
vadászcsiga #5583 üzenetére
Sejtettem. Remélem elmúlik.
Nincs kedvem, energiám visszaküldeni. Használatot egyelőre nem befolyásolja. Alapesetben ilyen erősen amúgy sem nyomkodom.
A készülék valahol írja a vásárlás helyét és garancia idejét egyébként? -
TaylorPro
addikt
válasz
vadászcsiga #5583 üzenetére
+1. Nekem semmi ilyesmi.
-
Old Gyfland
tag
válasz
vadászcsiga #5477 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
vacs
veterán
válasz
A linkelt szituáció valóban indokolttá tenné az nfc kapcsolót, de a Google úgy gondolja, hogy felesleges, mint pl a csak felébresztett kijelzővel is elérhető értesítési sáv!
-
gretzky77
veterán
válasz
Köszi, hogy belinkelted, pont ezt akartam, én sem a fogyasztás miatt kapcsolgatom!
-
jUUh
Topikgazda
válasz
vadászcsiga #5410 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #5405 üzenetére
A telefonodon megkeresed az adaptív töltést. A következő szöveg fogad.
Németből fordítva.
"Növelje meg az akkumulátor élettartalmát folyamatos töltéssel, hosszabb töltési időn keresztül. A használati ciklusok alapján aktiválva."Azt gondolom, ha nem lenne alapja a lassú töltés előnyének, akkor nem lenne értelme ilyen funkciókat támogatnia a telefonnak.
"Az összes olyan telefonomat amin volt, kizárólag úgy használtam és nem tapasztaltam azt amit írsz."
Ez azért logikus. Nincs összehasonlítási alap a kapacitás degradáció, eltérő sebességének értékeléséhez.
A gyakori telefoncsere esetében valóban nincs jelentősége. Ez egy hosszan támogatott telefon. Nem akarom idő előtt cserélni. Napi egy töltéssel el vagyok.Semmi előnyöm az éjszaki gyors töltésből. -
steewcv65
őstag
válasz
vadászcsiga #5394 üzenetére
🤣🤣🤣🤣
-
steewcv65
őstag
válasz
vadászcsiga #5392 üzenetére
plusz egy nap és örökéleeeet
-
peanar
senior tag
válasz
vadászcsiga #5277 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Én anno okoskütyük terén a sonoff termékeire (ewelink app) épitkeztem, legalább 18db van beépítve és van még kb 6-8db ami még nincs (riasztó, mozgásérzékelő, lámpa kapcsoló stb. stb.)
Nyilván ezeket nem fogom, akarom lecserélni, csak azért hogy kivetítsem a telót a tv-re.
Akkor már inkább megharapom a számát és lemondok róla...Drakmusz 5279
Köszi, de ez régebbi android verzióhoz készült, legalább is play ezt közölte velem. -
Peter.70
addikt
válasz
vadászcsiga #5235 üzenetére
Na, itt kerestem volna legutoljára
Köszönöm. Tudtam, hogy van ilyen funkció, mert legelőször megtaláltam, csak aztán elbújt
-
gretzky77
veterán
válasz
vadászcsiga #5235 üzenetére
Köszi na ma is tanultam valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged