- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Mondjuk annyira nem izgat hogy fényképpel feloldható, ha valahol elhagyom, jó eséllyel fogalma sem lesz a megtalálónak ki vagyok. Feloldásnál viszont sokat gyorsít a dolgon ha épp az ujjlenyomat nem reagál elsőre. Meg hát el tudja az ember dönteni akarja-e használni vagy sem. Azért nem Apple telefont veszek mert szeretném én eldönteni hogyan használjam, ne egy cég találja ki helyettem. Ezért nem értem ezeket a buta szoftveres korlátokat.
Gabri0: Hát ez a jó kérdés hogy 10+ éve is tudták a telefonok, ma meg felső kategóriában van amelyik nem tudja (Pixel 6/6 Pro), az utód tudja és mégsem jön ki frissítés formájában az elődre... Vicc.
-
Postas99
őstag
-
eninek
tag
Szia, felmész a hivatalos oldalra opt-out.olsz. Fejlesztői beállításokban kikapcsolod hogy a frissítést automatikusan telepítse. Szépen le fogja tölteni a downgrade zip.t amit ha telepítenel törölné a telefont. Egyszerűen ne telepítse várd meg amíg kijön a stabil és ha letöltötte azt telepitsd és akkor nincs teljes törlés. Amíg nem telepítés a downgrade zip file.t nem veszited el se a volte.t se az adataidat.
-
redst4r
tag
Nekem is a januári Hentai build van fenn, a decemberivel nem is néztem hogy működik-e mert ritkán netflixezek telefonon. Van a családban másik Pixel a gyári rommal, azon is működik rendesen.
bbendre: a DRM info szerint L1 a widevine biztonsági szintem a telefonon és a Neflix is L1-t mutat. -
TODI1111
veterán
Milyen hálozatot vagy hálózatokat használsz? Ahogy olvasgatom a topikokat azt szűrtem le, hogy többnyire yettelel fordul elő. Például a samsung s22 ultrában is benne van a kapcsoló, de mivel a yettelnél még nincs vowifi szolgáltatás aki bekapcsolta annál gyakran vannak hívási anomáliák. Amint kikapcsolták a funkciót helyreállt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lightyear - befektetési app
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest