- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K82
őstag
1. A QPR nem stabil hanem beta, ebből lesz a következő negyedéves feature drop mint most a decemberi frissítés is.
2. Nem változtatott a Google semmit az update policy-n, mindig kiírják h az aktuális betáról stabilra kell-e factory reset vagy sem. A QPR2 már kiadásra került, így ha akkor nem léptél ki, a mostani stabil downgrade-nek minősül amivel együtt jár a fr. A QPR1-ről még vissza tudtál volna térni, QPR2-ről már nem.Thom!:
de, kint van. Most flashelődik. [link] -
Postas99
őstag
Szia!
Köszi, hogy megosztottad, nekem is pont ez a problémám, hogy amióta P7 van az MKB app, sajnos hiába oldom fel a telefont továbbra is azt várja hogy NFC fizetésnél a pinkóddal is oldjam fel a fizetést. Eléggé kínos balf@szkodni a terminál előtt, hogy nem én vagyok a hülye hanem az alkalmazás.
-
farla80
csendes tag
a történet vége: Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Ha,vitatkozol velük akkor csak lesüllyedsz az ő szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.
Röviden:
Ott tartottunk, hogy írtam nekik hogy Magyarországon élek és nem annyira jól sikerült a javítás mert sérült a kijelző és a ház közötti rész mintha nem megfelelő módon szedték volna szét.. Ebből lett pár levéláltás hogy biztos a szállítás meg anyámkínja, amikor küldtem fotókat a kibontásról, meg mondtam hogy van videó is akkor elfogaták hogy tényleg ők rontották el és akkor cserélik a készüléket... Sajnos ennek a módjáról semmi értelmes leírást nem adtak... csak hogy 2 módja van vagy elviszik az enyémet és majd egyszer kapok vmi másikat vagy hitelkátyát megterhelve kitudja mennyivel majd küldenek vmit és majd ha megkapták az enyémet akkor vissza kapom a pénzem. Belementem az első forgató könyvbe, írtam hogy még mindig Magyarországon vagyok semmi visszajelzés. Majd egy új ember írt hogy jó hogy az első megoldást választottam akkor adjam meg a címem... elküldöm neki... Jön e levél hát de te Magyarországon laksz ott nem cserélünk.... Mondom ezzel kezdtem többször jeleztem, erre ők nagyon sajnálják de nem lehet, csak németországi címről...
Itt engedtem el 3 heti levelezés után... semmi kedvem visszaküldeni megint mailboxde mai napig nem árulták el új, javított vagy kitudja milyen készüléket kapnék
Értem én hogy én mentem pofonért hogy német címen rendeltem meg nem támogatott ország vagyunk, de az ügyfélszolgálat töketlensége és a hozzáállása elég rémisztő a további telefonválasztásoknál... Aki azzal jön hogy miért nem MM-nél meg Alza-nál vettem... a nap végén ugyanott javítják lengyel testvérek és nem biztos hogy jobb minőségben javítják (reddit is tele van lengyel szervíz gyalázásával sajnos) Azt hogy kivel veszekszik az ember hogy nem lett jó meg szinte mindegy.. szóval a google customer care óriási csalódás... addig vagy fontos míg megveszed a terméket utána old meg... ja nem tudod... -
gretzky77
veterán
Elvileg amikor bétán vagy és jönnek a frissítések, akkor ha olyan frissítés jön ahol adatvesztés nélkül vissza tudsz menni, azt írja is, hogy na most itt a lehetőség, hogy stabil rendszerre menj törlés nélkül! A márciusi frissítés elvileg ilyen lesz!
A következő beta ciklus már Android 14 -
eastsider
nagyúr
2.
Más: tesztelgetem az ujjlenyomat olvasót. Samsunge tényleg jobb, de arc alapú feloldassal együtt nagyon kényelmes.
Oldallal feloldás nekem is mindig megy (kíváncsi lennék az okára), de még szokni kell Samsung után... Jó lesz szerintem
Akksi sokkal jobb mint az s22 esetében volt -
K82
őstag
Alapesetben custom rom után nem lehetséges a bootloader zárás mert azzal nagy eséllyel téglásíthatod a telefont. Itt úgy van megoldva h egy saját kulcsot kell flashelni: ez a pkmd.bin, ez mondja meg h a build biztonságos (ezért kell mindig a rom-hoz kapott, a fejlesztő által kiadott kulcsot flashelni zárás előtt), a zárás ugyanúgy a fastboot flashing lock paranccsal megy.
8. opcionálisan vissza lehet zárni a bootloadert
fastboot flash avb_custom_key pkmd.bin(ha probléma lenne a pkmd.bin flashelésével:
fastboot erase avb_custom_key)fastboot flashing lock
Ezért nehéz jól telepítési útmutatót írni, itt jönnek ki az apróságok h nem minden egyértelmű annak aki olvassa. Én is kihagytam h mi ez és miért kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest