-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free Rgc
tag
Nekem is pont ilyen fos lett a Viber, néha egyébként megjön rendesen, néha pedig pont ilyet üzenetet dob fel, szerintem nem beállítás probléma, mert egyszer csak ilyen lett... Párom Samsung telefonján pedig szinte soha sem jön meg az üzenet, ez egy fokkal jobb. Legalább tudod van valami...
-
hubber19
junior tag
Működik mert az eddigi "HD" ikon helyett a wifi jel van a hívások mellett most a Yettel esetében is. (korábban ez csak a Telekom e-SIMnél látszott)
Nálam megvan az első A15 bug: az okosórám nem küld beérkező appról értesítést, az csak a telefonon látszik. az APP-ban minden maradt a régi, SMS NOTIFICATION : Enabled, de értesítést nem küld az órára.
A15 előtt ez hibátlanul ment. -
morfondőr
addikt
Az működik, volt egy idő, amikor minden hívás wifin ment, de a cégnél nem túl acélos a hálózat és voltak problémák, így átállítottam arra, hogy csak akkor használja ha nincs térerő. Egyébként volt hogy akkor jött a nem fogadott hívásról az sms, amikor nem voltam wifi közelben.
-
peanar
senior tag
és hubber19
Ha fizetés előtt megnyitod a wallet appot, lehet látni hogy a hozzáadott kártya felett kiírja hogy még azonosítanod kell személyazonosságod, arra rábökve jön ismét az ujjlenyomat azonosítás.
Ez így működik, biztonsági okokból kell a többszöri azonosítás.vacs
Van telefon, aminél elfogadja az arcfelismerést (nem gugli 2D!), ott viszont egy megerősítés gomb ugrik fel, melynek megnyomásával ismét beolvassa az arcot. Ha ok, megy a fizetés.
Onnan tudom, hogy én így használom. -
K82
őstag
Vodafone ugyanaz, csak és kizárólag személyesen.
Pedig úgy emlékszem amikor régebben gondolkodtam eSIM-en, mintha láttam volna a lehetőséget az appban.Az biztos, én egyelőre maradok a fizikai SIM-nél, még mindig egyszerűbb és gyorsabb kikapni a telóból és átrakni egy másikba; ráadásul offline.
-
-
phoenix64
őstag
Hát lehet én is átállok erre, csak nem tudom mennyire van normális tempered glass erre a lekerekített kijelzőre (7 pro).
Agyrák666: Hát az biztos h többször ejtem le, mint az átlag. De ilyen magasságból még 1 telómnak sem sikerült megadnia magát. Gondolom ez is a lekerekített kijelző egyik előnye.. Gondolkodtam is, hogy inkább 8-as széria lenne a nyerő, ott ha jól tudom már nincs ez a lekerekítés.
-
dropi
senior tag
Nekem fizikaival nem. Onnan tudom ilyen biztosan, mert a Telekom eSIM, a Voda meg fizikai (céges). Engem is utolért ez a dual simes probléma, a telekomossal nincs semmi gond, de ha a cégesen hívtak, akkor kb senki nem hallott semmit annyira rossz volt a vonal.
Most, hogy lett ez a kapcsoló, majd kiderül, hogy változik-e valami. -
-
morfondőr
addikt
Szia!
1: már megtörtént, így többször akadt a hívásfogadás
2: priváton be van állítva, cégesen azt írja jelszó szükséges, de telefonálás közben van internet
3: mindkét kártyánál engedélyezettet ír, ha a beállításokban be van kapcsolva
4: lásd 1. pontWifi hívást még nem is mertem bekapcsolni, mert attól tartok, hogy még több bonyodalmat okoz, mivel az most került csak bele elsőként a támogatottak listájába. De a kapcsoló ott van a beállításokban.
Ahogy írtam már mindent kipróbáltam, csak a sim cserében bízok. A kérdés, hogy fizikai vagy e-sim legyen a céges is még mindig érdekel, kinek milyen tapasztalat van a két e-simmel kapcsolatban?
Kollégákkal beszélgetve ketten is panaszkodtak teljesen hasonlóra (egy iphone-os és egy xiaomis). Egy idő után megoldódott magától a problémájuk. Nem tudom, hogy esetleg a szolgáltató frissített-e valamit, vagy a telefonok kaptak egy updatet. Mivel én csináltam egy fastboot flash-et (forceoltam az összes partíciót, így a rádio firmware-t is), ezért vagy eleve szoftver bug lehet (sajnos az előző verzióhoz csak egy fél napot volt szerencsém mert egy hete van nálam a telefon), vagy a szolgáltatói oldalról van valami, vagy mindkettő!
Vagy az említett sim probléma lesz, csak idő mire a csere átfut a rendszeren.
-
bbendre
őstag
Nekem nincs vele gondom. 2 éves a telefon reggel levettem a töltőről. Megy a zene, duolingo, dual sim, 5G kinn, Wifi benn, meg pár dolog és még 80%-on van az akku. Persze van olyan nap amikor lemegy 50% alá is.
Még nem kellett 2 év alatt újratelepíteni. Nekem a "felnőtt életben" így 40 felett a sok országok közötti utazás, a DualSim támagatás. Hogy minden országban megy minden hálózat, midnennel kompatibilis. így nagyon bevállt. De általában van mellette egy Pixelem is vagy egy Samsungom
Az Android NEKEM sohasem volt ilyen stabil. Egy csomó dolog nekem jobb iOS-en.
Csak a jó fényképező képesség hiányzik. Ha nincs nálam Pixel nem fotózom, mert néha fáj visszanézni a képeket -
peanar
senior tag
Jó, de sajnos ugyanúgy felvillantja lezárás előtt a kijelzőt mint az az app amit én használok, vagy mint valamelyik utólagos launchernél a duplakopp zárás!
Bár a fogalmazás nem helyénvaló, nem az qpp hibája hanem a gugli jól sikerült droid 14-nek köszönhető.
Android 14 óta sok minden sz@rakodik.... legalább is nálam. -
noncencao
csendes tag
Akkor alapból Neked se hozta elő sehogy?
Másik ilyen örök probléma az ujjlenyomat olvasó, ami rosszabb, mint bármelyik kínai noname mobilon 5 évvel ezelőtt, illetve, hogy a mai napig nem tudok simán csak PIN kóddal belépni a telefonba, mindig kell egy extra entert is nyomni.Igazából csak azt szeretném látni, hogy hány embernek van még ez a rémes kombó együtt, hátha találunk valami összefüggést (eladó, gyártási szám, akármi).
Google helpdesk szakmai segítségnyújtás se nem szakmai, se nem segítségnyújtás, többször próbálkoztam már ott is, teljesen feleslegesen.
-
TTomax
félisten
Nála se a paddal van a gond,ha bedugná valami gagyiba ami 5V 1A-t tud (mint ahogy te) akkor neki is feltöltene úgy 3óra alatt.... Nagyon régen volt már az 5W QI töltés "király" .... az ő padja valószinű többet tud 5W-nál, talán jobban megérné neki egy 20Wos PD töltö,ami nincs több 5.000-nél. Akkor talán 10W-al is töltene,és olcsóbban kijönne....
-
sub71
aktív tag
Már 5-6 éve azzal idegesítettem az "ájfonos" kollégáimat, hogy ezt vajon tudja e az ő telefonjuk is? : Megkérdeztem a telefonomon a Google Search-től, hogy milyen magas az Eiffel torony? Magyarul, tisztán válaszolt, hogy 300 méter, . . Most már az én Pixelem sem tudja ezt ....
-
bbendre
őstag
Ez annyira user / app miatt van. Nekem most az iPhone-on a háttérben fut szerintem legalább 100 app. Mindenféle. Nem volt a rendszer 2 éve újratelepítve és reggel 1 óra zene hallgatás 5G-n is még 100%-ot írt a telefon az akku-ra.
Nekem az utolsó Pixel 6Pro-nál közel sem volt ilyen szép élményem. Ennyi app telepítése után és az 5G használat közben rendesen laggolt a telefon. A Pixel7-et már csak SIM nélkül használtam. Sokkal kevesebb app-al és nem laggolt kicsit sem.
Szóval ha rendesen megterheled a telefont sajnos előfordulhat... Persze mindenkinek más a tapasztalata. Sok minentől függ. Annyiben megértem, hogy ha már az userek 10-20%-érinti neked is van esélyed belefutni ... -
jUUh
Topikgazda
Őszintén, aki ezen topikok alapján vesz bármilyen telefont, az meg is érdemli
Bármelyik telefon topikjába, reddit subredditjébe beleolvasol, ömlik a fika. Nem jó a "mintavétel".
Itt nem mindenki review-kat ír, mint egy teszthez, hanem jelezzük ha baj van, ezért az a pár ember aki jelzi felerősíti (?) a dolgokat. Nekem személyesen meggyőződésem, hogy van, hogy megakad a rendszer, 3a - 5 Pixeleken nem volt ilyen. Ettől függetlenül az, hogy naponta 1-2x 90 helyett 45 hz-en jön be a 0.5mp alatt a záróképernyő animáció... Azért engem ez annyira nem érdekel, csak leírom, mint tény, hogy régenmindenjobbvót'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged