-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Kis érdekesség: sokáig használtam a 8T-t, a 65W-os töltéssel nem nagyon kellett figyelni hogy áll az akku. Anno sokáig hirdette a OP h csak a saját töltőjével lehet elérni ezt a sebességet (mintha most is ott lenne a leírásban), aztán vettem egy Realme GT2-t ami ugyanúgy 65W-tal tölt. Csakhogy annak USB-A-s a töltője, viszont ugyanúgy ment a gyorstöltés vica versa. Hiába két külön márka ha egy az anyacég...
szkorhetz: írta h USB-A a kimenet, van olyan 65W-os OP töltő ami ilyen még (7T-hez volt talán?).
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #4595 üzenetére
Ha csak a Pixelt nézzük elég a 20/25W-os töltő, ha a jövőbe is tekintesz megspórolhatsz egy későbbi vásárlást. A korábban linkelt alzás jelen pillanatban annyiért ajándék (nézzd csak meg mibe kerül a fekete verziója ), 10e alatt lehet kapni 45W-os Samsungot de belefér ebbe az árba két USB port is. Kuponnal én egy Blitzwolf BW-S22-t húztam be dupla C kimenettel 6e Ft alatt így a tablet és a telefon is közel maximum teljesítménnyel tölt egyszerre.
-
gretzky77
veterán
válasz vadászcsiga #4587 üzenetére
Ezt hol vagy, hogy sikerült? Én bétán vagyok és nem találkoztam vele, a csomagomban pedig benne van az 5G!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
steewcv65
őstag
Usb a az adapter.Szoval nem pd...
Amugy tervezek venni egy pd toltot, de 20w nagyobbat nincs ertelme vennem, jol gondolom?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #4591 üzenetére
Ha USB-C a kimenete akkor 45W-ig jó az PD-nek. Tudja a PPS-t is ami kell, amíg megvolt a 8T azzal a 65W-os fejjel töltöttem a Pixeleket is. Szoftveres mérés alapján megvolt a 18W vele, persze csak akkor ha a telefonnak úgy tartotta kedve.
-
zoli8814
aktív tag
-
cirx
senior tag
-
steewcv65
őstag
[ Szerkesztve ]
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #4589 üzenetére
Akár 100W-os töltőre is rárakhatod, azért van a töltésvezérlő elektronika...
Ha Oneplus az a 65W-os töltő, PD-kompatibilis elvileg így meglesz vele a 18W. A másik 18W-os amid van meg ha nem PD-s akkor valószínűleg 5V/2A (esetleg 2.4A) fog kijönni belőle.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
steewcv65
őstag
A 18w toltommel is ez van,de azzal 4ora a toltes🤣... Gépről gyorsabban tölti fel, van meg egy 65w töltő, de arra nem merem felrakni
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
szkorhetz
őstag
válasz vadászcsiga #4587 üzenetére
Legújabb beta?
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #4584 üzenetére
Mert pc-s USB-ről tetű lassú. Pár száz mA-től nem szabad csodát várni, a Google mérnökei meg nincsenek a helyzet magaslatán ha töltési sebességről vagy annak kijelzéséről van szó. Vagy szándékosan van így, ki tudja...
Szerk.: ha USB3.0-s az a port akkor meglehet a 4.5W is. Vagy több, függően attól mit rakott mögé a gép gyártója.
[ Szerkesztve ]
-
steewcv65
őstag
Pixel 7
Jelenleg gépről töltöm a telefont(pc, usbc) és azt vettem észre, hogy amikor csatlakoztatom 1ó 31p ír a feltöltésre. Majd amikor már annyit eltöltött, akkor 60%nál még 1ó 5 percet írt....Ez miért van ? 18ó-kor raktam fel tölteni..
-
cirx
senior tag
válasz vadászcsiga #4581 üzenetére
Sokszor van olyan, hogy nem egyszerre frissülnek az appok, minden készüléken.
S23 GREEN
-
cirx
senior tag
-
steewcv65
őstag
válasz szkorhetz #4573 üzenetére
Nalam meg nincs lehetoseg frissiteni...Az miért van?
-
tomboy0013
veterán
Valakinek van amúgy tapasztalata hogyha 60Hz-en van használva a 7 Pro kijelzője akkor jobb az üzemidő?
-
őstag
Nektek a kamera app frissült már az új, 8.8-as verzióra? Elvileg javult a képminőség, ahogy olvastam a tapasztalatokat.
Már GCam port is van belőle, nálam semmi, a play áruházban a régi verza van még mindig fent. -
steewcv65
őstag
válasz tomboy0013 #4564 üzenetére
-
kicsi83
tag
válasz tomboy0013 #4562 üzenetére
Elvileg nekem aktív a B2B, de most írtam nekik. Köszi!
-
tomboy0013
veterán
válasz kicsi83 #4560 üzenetére
Az nem igaz hogy adószámmal automatikusan BtoB. Írtam nekik, (bőven rendeltem már tőlük adószámmal mielőtt beléptem a BtoB-be) és egy ügyintéző csajszi intézte el a BtoB-t, után láttam a webshopon bizonyos termékeknél az árváltozást bejelentkezett fiókkal és anélkül. Telefonon egyeztettünk a beléptetést miután felvettem velük a kapcsolatot e-mailben.
Garancia és elállás után érdeklődtem és mellékes infóként tudtam meg hogy van BtoB, addig nem is gondoltam hogy van ilyen program.
Ha nem lépsz be a BtoB-be akkor 1 év gari(bár ezt lehet rugalmasan kezelik), plusz elállás is csak úgy lehetséges hogy 10%-ot levonnak a termék árából. Mikor bevittem a TV-m akkor jeleztem nekik a BtoB tagságom és mondták hogy jó hogy mondtam mert enélkül levontak volna a visszatérített összegből. Rá is írták a dobozra hogy BtoB.
Tök más jogok vonatkoznak sima céges megrendelőre és BtoB tagsággal rendelkezőre. Nyugodtan utánakérdezhetsz náluk.[ Szerkesztve ]
-
kicsi83
tag
válasz tomboy0013 #4557 üzenetére
Pixel 4a-t vettem cégen keresztül, ha megadod adószámot automatikusan B2B. 4a most eladó nekem, direkt rákérdeztem, adószámos vásárlásnál egy évet mondtak.
-
tomboy0013
veterán
válasz kicsi83 #4550 üzenetére
Nekem azt írták ha BtoB programban regisztrálod a céged, akkor ugyanannyi a garancia idő mint magánszemélyek esetben és van 14 nap elállás is. Az elállást már kipróbáltam TV-vel, működött.
Emiatt választanám az alzát. A többi cég lutri, pláne céges vásárlás esetén.[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
Aki esetleg pixel 7 pro vásárlásán gondolkodik (mint napok óta én is...csak még emésztem a kompromisszumokat), amazon.de-n a 256GB változat + tokkal, gugli 30W toltővel (külön hozzárakva) ~ 397eFt (~1014€).
Így is messze van az Alzás ártól. -
szkorhetz
őstag
válasz tomboy0013 #4546 üzenetére
Igen, 100%kal veszem le reggel, estére ~20%, ez kb a napi használat.
YouTube, Spotify, Messenger, Facebook, böngészés, 9gag, pár fotó. Átlagos, játék nélkül, nap 90%ában wifin. Nem vagyok vele elégedett. -
gretzky77
veterán
válasz tomboy0013 #4549 üzenetére
Ezek kb mind voltak, telefonhívás is, kamerázás mondjuk nem jelentős! Én elégedett vagyok a telefonnal, nagyon szeretem!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
kicsi83
tag
válasz tomboy0013 #4535 üzenetére
Alza csak egy év garanciát ad adószámos vásárlásnál.
-
gretzky77
veterán
válasz tomboy0013 #4546 üzenetére
Nálam most 16 órája lett feltöltve 3,5 H kijelző és 43%-on vagyok! Semmi energiatakarékos hokusz pokusz, be van kapcsolva amit használok!
-
TODI1111
veterán
válasz tomboy0013 #4541 üzenetére
Ezt benéztem, bocsi.
-
válasz kismono #4518 üzenetére
"a typec/3.5jack átalakító"
Kettő fajta van forgalomban. Az egyik áralakítónak mondja magát az eszköz irányában. Például a Huawei átalakítói ilyenek.
Másik audiolejátszónak/fejhallgatónak mondja magát. Ezek a Pixel kompatibilisek. Pontosabban mindennel, még a PC-ékkel is működnek. Ez a legolcsóbb megoldás a számítógépek hangjának javítására. Legfeljebb meg egy USB - USB-C átalakítóra is szükség van. (Az USB2 port elegendő hozzá.)Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Peter.70
addikt
válasz tomboy0013 #4538 üzenetére
Azt írják hogy gyári garancia van rá
-
TODI1111
veterán
válasz tomboy0013 #4538 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy nem csak a cseh vagy szlovák szolgáltatók hanem a magyar szolgáltatók sem és arra nem hívják fel a figyelmet.
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Most tervezek venni egy Pro-t. Aki használja, bármi negatívum? Nekem a tiszta Android és a fotózás a fő szempont.
Tudom, az 5G itthon nem megy, de azzal együtt tudok élni azt hiszem (nem gondolom, hogy bármi kihatása van a telefonhasználatomra )
-
Peter.70
addikt
válasz tomboy0013 #4535 üzenetére
Viszont a garanciát nem jól írják
-
tomboy0013
veterán
IPon-nal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Írtam nekik mailt, azt írták hogy céges vásárlása is megadják a 3 év garit mint magánszemélyeknél. Van náluk 7 Pro. Van üzletük is, ha gond van be lehet menni hozzájuk. Meg hát elég régi cég már.
Alza lenne a legjobb mert ott 14 napos elállás is van, de még mindig baromi magas a 7 Pro ára (fekete 330 csak, de az kizárva), hiába csúszott lejjebb, eleve piszok drága volt 400-ért.
(Nem tudom figyeltétek-e a 12-256-os 525 ezres árát , eddig 470 volt) -
vacs
veterán
válasz vadászcsiga #4531 üzenetére
Az Alza több országban is jelen van, így vannak olyan országok, ahol működik az 5G.
Külön a magyar oldalról nem vették le az 5G feliratot.(^)(>.<)(^)
-
Peter.70
addikt
válasz vadászcsiga #4531 üzenetére
Mármint az 5G-vel tévesztik meg a vásárlókat?
-
vacs
veterán
#akció
Google Pixel 7
8 GB/128 GB
Feketéhez ajándék töltő is jár, ha bepipálod, de mindhárom szín akciós!
248 000 Ft
24 hó garancia
Alza.hu(^)(>.<)(^)
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #4527 üzenetére
Teljesen mindegy milyen márka csak normális legyen. Ha 20W-nál gyorsabb csak előny más eszköz töltéséhez, a P7 pedig csak nagyon optimális esetben fogja elérni (már ha egyáltalán) a 20W-ot. Bő másfél óra nálam PD-s töltőtől függetlenül de nagyon ritkán töltöm fullra.
-
steewcv65
őstag
válasz vadászcsiga #4525 üzenetére
Ezzel irja, h gyorstoltes, neked ilyen van?Ha igen mennyi ido alatt tolti fel?
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz vadászcsiga #4525 üzenetére
[link] 2190 Ft. Jó lesz?
vadaszcsiga: mire megtaláltam az linket beelőztél
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
steewcv65
őstag
10e alatt tudsz olyat ajanlani ami kimaxolja a pixel 7 telomat?
-
K82
őstag
válasz steewcv65 #4521 üzenetére
Power Delivery. Töltési szabvány épp ezért márkától független, tehát pl. a megfelelő Apple telefon töltője is jó a Pixelhez.
kismomo: nincs videókimenet USB-C-n pedig fizikailag képes lenne rá. USB-C - jack adaptert itthon is lehet venni bőven, a lényeg h DAC is legyen benne.
-
steewcv65
őstag
válasz vadászcsiga #4520 üzenetére
Az mit jelent ,h pd?
-
kismono
csendes tag
Sziasztok,
Lehet már volt kérdés, ha igen akkor mea culpa, viszont az érdekelne, hogy tud valaki olyan mhl adapter-t ajánlani ami biztos, hogy működik a pixel 7 pro-val? Hdmi kábelen szeretném a telefon képét kitenni TV-re, type-c <-> hdmi, mhl átalakítóval, de a hagyományos typec-hdmi átalakítók, kábelek nem működnek a pixelekkel, pont úgy, mint a typec/3.5jack átalakítók sem. Abból is angliából kellett rendelnem olyat amivel hajlandó volt a pixel elfogadni a régi headsetemet.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
steewcv65
őstag
Ki mivel tolti a telefont?Milyen toltot vagy totoket ersemes hozza venni?
-
steewcv65
őstag
válasz vadászcsiga #4514 üzenetére
A legtobb tok ilyen bumszli szarra teszi a telefont sajnos.....
-
ghiottone
nagyúr
válasz Postas99 #4510 üzenetére
Nagyon minimális a védelem, amit ez ad. Nekem más telefonnál voltak karbon tokok, de én inkább maradok a Spigen/Caseology vonalon - azok már megmentették a telóimat. Ezeket a carbon tokokat nem tartom alkalmas védelemnek.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Postas99
senior tag
-
Postas99
senior tag
válasz vadászcsiga #4499 üzenetére
Ez nem egy kopogós műanyag? Ez véd valamit is vagy csak "van"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest