- Xiaomi 12 - az izmos 12
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
K82
őstag
válasz Michele #5296 üzenetére
Eddig. Folyamatosan kapcsolja le a Vodafone (is) a 3G hálózatot, anélkül meg problémás a telefonálás ha nincs a VoLTE engedélyezve a szolgáltató által is. Tárcsázóba írd be h *#*#4636#*#*, phone info, jobb felül 3 pötty, IMS service status: ha a Voice over LTE elérhető akkor működnie kell a hanghívásnak, ha nem akkor a szolgáltatóval kell bekapcsoltatnod.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Michele
tag
Üdv srácok.
Pixel 6 két hete el dobálja a hívásokat Vodafone hálózaton.
Mi lehet a gond? ...
Ha ki kapcsolom a 4g hívást úgy tűnik meg javul... -
gulb
senior tag
válasz szabi__memo #5286 üzenetére
vagy venni kellett volna stadiat es akkor mint nekem ingyen ChromeCast Ultra befigyelt amugy meg elso CC usabol hozattam es mai napig mukodik csak az FullHD volt az ultra meg 4k-is tud. ( sajnos ez a screen mirroring appokkal nem igazan mukodik jol se andro se apple oldalon.. ) kell a fizikai kutyu. Viszont a CC Ultra verhetetlen stabil es kozvetlen nyitja a streamet ha pl egy F1et akarok nezni
-
válasz vakablak93 #5289 üzenetére
A Windowsban, hálózaton keresztül lehetséges tartalmat átküldeni más eszközre. Ekkor a fájl tartalmat küldi át a lejátszó eszközre, nem a kijelzőre kiszámolt képet és vagy hangot.
Nagy előnye, hogy nem vagy helyhez kötve. VPN hálózaton keresztül a Föld másik felén lévő tévén is lejátszhatod a tartalmat, eredeti minőségben.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
vakablak93
őstag
válasz Hieronymus #5288 üzenetére
A Pc-hez hdmivel kapcsolódik a tv nálam, az úgy teljesen fullos kapcsolat.
A telefon tv ügyben van kompromisszumként a cast jelen.[ Szerkesztve ]
-
válasz vakablak93 #5285 üzenetére
Ez nem csak a Google sara.
Van egy régebbi Sony tévénk. Annak teljes a ChromeCast támogatása, nemcsak a lejátszást lehet átküldeni pécéről.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
vakablak93
őstag
válasz szabi__memo #5286 üzenetére
Ez nem mindig opció, pl én úgy választottam hogy g-synces monitorként tudjam használni a tvt a PC-hez. Ha van egy csomó dolog amit egyszerre akarsz akkor simán lehet hogy kompromisszumot kell köss és valami kimarad, mert nem mindig sikerül mindent összehozni, sajna van ilyen.
Nálam a chromcast a kompromisszum pl.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz vakablak93 #5285 üzenetére
Vagy eleve Android TVt kell venni
-
vakablak93
őstag
kb ez a telefon az androidok szifonja, vegyél meg minden gugli szart mert csak azzal működik[/I - igen kb ezért veszünk Pixelt mert azt akarunk, androiddal iPhoneszerű normális működést, butaphone OS nélkül.
Amúgy ne félj, nagyon klasszul működik chromecastel, én is sokat használom, tudom bosszantó hogy még venni kell hozzá egy ilyen kis vackot ami ott lóg a tv hátulján, de ez van.
Vedd meg egyszer rakd oda és többet nem fog érdekelni.
Am nekem is LG tvm van és a gyári appal tartósan nem sikerült működésre bírnom, csak a telefonon lévő offline tartalmakat tudtam mindig kiküldeni.[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz fredike2020 #5272 üzenetére
Nem volt ilyen egyszerű sajnos, új eSIM-et küldtek és azzal már jó volt. Végigpróbáltam mindhárom módszert, az utolsó manuálisnál legalább kiderült h miért nem akar működni, a direct vagy QR kódosnál csak annyit írt h bocsika, nem sikerült.
Mondjuk a cég üfsz-e is megérne egy misét, amikor mindent lépésről lépésre leírsz mi történt, screenshotokkal tarkítva h egyértelmű legyen (EID, ICCID szám, telefon típus, szervizkódos menü tartalma) aztán pár óra múlva válaszolnak h kell az eSIM ICCID-je meg próbáljam meg a manuális installt... Persze akkor válaszoltak amikor aludtam így a chat bezárult, így mindig újraindult mire vmi értelmes ember ránézett és küldött egy új eSIM-et és törölték a régit a rendszerből. A lényeg h megoldódott, bár pont az nem sikerült h mire kibányászom magam a gépből rögtön legyen netem.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Technoman
őstag
Van már a 7/7 Pro-ra portolt GCam, aminél van 360°-os felvételi lehetőség?
thx -
steewcv65
őstag
-
peanar
senior tag
válasz vadászcsiga #5277 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Én anno okoskütyük terén a sonoff termékeire (ewelink app) épitkeztem, legalább 18db van beépítve és van még kb 6-8db ami még nincs (riasztó, mozgásérzékelő, lámpa kapcsoló stb. stb.)
Nyilván ezeket nem fogom, akarom lecserélni, csak azért hogy kivetítsem a telót a tv-re.
Akkor már inkább megharapom a számát és lemondok róla...Drakmusz 5279
Köszi, de ez régebbi android verzióhoz készült, legalább is play ezt közölte velem.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Próbáld meg ezt. Régi samu smart tv-n működött: Cast to Tv
Én az utóbbi hónapokban lecsereltem egy két dolgot néhány gugli szarra, tv, hangszóró, okos izzo és minden flottul működik[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Pixel 7 fólia nélkül 10/8 felold ami elég jó...
Hidrogel matt fólia 10/4-5 a feloldása arány -
peanar
senior tag
válasz ghiottone #5270 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Itt nem az Lg tv-n van a hangsúly (öt másik mobillal hibátlanul működik az olcsó ...rtól a drágáig), az kétféle szabványt is tud illetve + a wifi direct, hanem ezen a ..s telefonon!
Mint ahogy írtam, (sajnos megkésve) tegnap rágugliztam és nagyon sokan szidják ilyen téren a telefont és nem csak az LG tv miatt!
Mással se igazán kommunikál (kivéve google persze), kb ez a telefon az androidok szifonja, vegyél meg minden gugli szart mert csak azzal működik rendesen.
Az érdekes, hogy találtam playen egy lg appot, ami igaz hogy csak pár percig, de átveri a rendszert.
Bekapcsolja a gyári Képernyőátküldést, állapotsornban ott is az ikonja (a beallításokban nem jelenik meg ugyan a tv), az app viszont megtalálja és néhány percig működik is....
Szóval amit le akartak korlátozni, az sem működik rendesen😁 -
AlexDaywalkr
tag
válasz atillaahun #5259 üzenetére
Szia! VoLTE engedélyezett, bár ha belépek a 4636 menübe, akkor elsőre mindig olyan, mintha csak akkor kapcsolódna. A hibajelenség, hogy néha nem tudnak elérni, én meg csak egy sms-t kapok később erről.
-
ghiottone
nagyúr
Na, ezt kellett volna írnod, hogy LG tévére nem tudsz kivetíteni. A 2 szabvánnyal lehet a probléma. A Pixeleken a gyári megoldásuk, a Chromecast van. Én régi Samsung TV-hez vettem egy Google Chromecastot.
Itt egy link az LG tv-kkel kapcsolatban: [link]"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
peanar
senior tag
válasz ghiottone #5267 üzenetére
Akkor másképpen kérdezem!
Működik valakinek dokkoló nélkül?Guglit böngészve külföldi oldalakon szidják a pixelt mint a bokrot hogy nagyon sok tv-vel nem működik a screen share (ellentétben a kb összes más telefonnal), ilyen téren a szifonhoz hasonlítják....
Van a play-en bármilyen app ami orvosolja ezt a hiányosságát?Fényképeket szeretnék megnézni LG Tv-n.
-
peanar
senior tag
Kérdés.
Hogy kell a telefont kirakni tv-re?
Van még valami rejtett beállítanivaló valahol, mert egyszerűen nem találja meg a tv-t.
Régebbi telefonokat ismételten leteszteltem, mindkettő pillanatok alatt megtalálta a tv-t és ment a screen share.Előre is köszönöm.
-
Petyal
tag
válasz atillaahun #5250 üzenetére
Ez lesz a vészterv, de remélem azért rendeződik a dolog.
-
-
K82
őstag
Airalo a szolgáltató, nem is volt gond otthon amikor kipróbáltam. Kipróbálnám másik telefonnal de esélytelen.
SIM-nél semmi nyoma, ha ránézek a szervizkóddal a phone 0 üres (kiszedtem a fizikai simet), a phone 1-nél is ugyanez van ami már bajosabb. Két telepítési módnál csak oooops van, a harmadiknál legalább kinyögte h a profil már le van tóltve, ezen a nyomon indultam el a supporthoz, onnan meg egyelőre hasznos infót nem kaptam. Ha nem reagálnak érdemben refund lesz, még egy órájuk van és nyit a Target mert mobilnet mindenképpen kell.
-
steewcv65
őstag
Dual simre reagálva :
Ez előtt lévő motorola edge telefonom is jobban szívta az akksit, mint amikor csak egy simmel használtam. Ez általánosságban lehetséges, hogy igaz minden telefonra?#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
atillaahun
veterán
Szerencsére nem, 3-4-szer raktam eddig újra a Yettel-es eSim-et és mindig felengedte.
Másik telefonnal is próbáld esetleg, hogy ott mi történik.
Szolgáltatónál is rákérdezhetsz, hogy ők látnak-e valamit.
Phone info alatt mit értesz? SIM-kártyák menüpont alatt semmi nyoma, hogy hozzáadásra került volna már valami adat?#5256 AlexDaywalkr
VoLTE engedélyezve van esetleg? Mi a konkrét hibajelenség? Amúgy szerintem maga az eSim és Dual standby kezelés szar ebben a telefonban, nem hiszem hogy a 2. eSim segítene.[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
Talalálkozott már vki ilyennel? Az eSIM nem akart települni, phone infóban üres a helye.
[kép]Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem át is költözhetünk abba a topikba. Mégiscsak az a szakmai.
-
AlexDaywalkr
tag
Épp most olvastam el a tesztet.
Nekem most a teszt olvasása közben az jutott eszembe, hogy használja valaki a telefont két eSimmel? Ezt elsősorban azért kérdezem, mert nálam előfordul, hogy nem érnek el, és én fizikai és eSim kártyát használok dualba. (Telekomos mindkettő) Ha két eSimmel jól menne, akkor lecserélném a fizikai kártyámat. Szóval ha van valaki, aki 2 eSimet használ, az jelentkezzen. Köszönöm!
Alex -
vadászcsiga
félisten
Nocsak, készült végre egy p7 teszt itt a ph-n:
Google Pixel 7 - nálunk nincs, de igény az volna rá[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz atillaahun #5250 üzenetére
És az miért jó,hogy kikapcsolod a SIM pin kódot? Neki valószínűleg újraindult valamiért, aminek oka van!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Nekem van Pixel órám is, a telefonhoz kaptam.
Ha este tízkor indul a frissítés, reggel hatkor már csak egy keveset kell várni az újrainítási kérésre. Utána viszont percek alatt használható lesz az óra.Ez az ára annak, hogy a frissítés közben csak rövid ideig nem használható az eszköz. Illetve, ha valami hiba keletkezik a frissítés folyamatában gond nélkül lehet megtartani a régi állapotot vagy újra kezdeni a frissítést.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Petyal
tag
válasz atillaahun #5244 üzenetére
Igen azt kéri. Ilyenkor ott a SIM kártya ikon ott a numerikus billentyűzet felett, térerő ikon pedig nincsen.
Csak azt nem értem ha nálatok ez nem fordul elő,akkor nálam miért? -
veterán
Oké.
Azt jól látom a navigációs gombok sorrendjét nem lehet fel cserélnie?3njoy the Lif3
-
veterán
Sziasztok
Másnál is órák kérdése mire egy frissítés végbemegy?
Kora du vettem át. Eddig jött egy 471 egy 460 és egy 55 mg os frissítés és kb órák kérdése mire letölti és feltelepíti.
A net is gyors az sem lehet szűk keresztmetszet...[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Petyal
tag
-
-
Petyal
tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
Még egy érdekesség:
Ha 100%-ra töltöm a telefont, minden alkalommal amikor leveszem a töltőről kéri a SIM kártya pin kódját és a telefont lezárolva találom,mintha újraindult volna.
Ez mitől lehet? -
Peter.70
addikt
válasz vadászcsiga #5235 üzenetére
Na, itt kerestem volna legutoljára Köszönöm. Tudtam, hogy van ilyen funkció, mert legelőször megtaláltam, csak aztán elbújt
-
-
gretzky77
veterán
válasz vadászcsiga #5235 üzenetére
Köszi na ma is tanultam valamit!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
vadászcsiga
félisten
válasz gretzky77 #5234 üzenetére
Megjelenítés, képernyő időkorlatja, képernyőfigyelő bekapcs.
Nem tudom működik e akkor is ha kamera aktív? Ki kell próbálni. Nekem ki van kapcsolva mert autós tartón bekapcsolva marad sokáig feloldott állapotban, pedig amúgy meg meg a face unlock nem működik olyan távolságból. Nem tudom hogy csinálja vagy hogy nem[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Azt hol lehet beállítani, hogy a kijelző ne záródjon, amíg a kamerát nézem?
-
peanar
senior tag
válasz Postas99 #5229 üzenetére
Én másik launcherek használatával próbálkozók, ahol működik pl a dupla kopp...
Egyenlőre (nyilván a fizikai gomb kivételével) egy "gyári" megoldást találtam, kisegítő lehetőségek lebegő ikonját ki kell rakni, és azt megnyitva van képernyőzár lehetőség, olyan is, ami után nem kér pin kódot a kijelző bekapcs.
Ez így kétlépcsős megoldás, szóval nem egyszerű.A playen próbáld meg ezt, ízlések és pofonok, de nálam működött és a kirakott ikon se gáz...
[ Szerkesztve ]
-
Postas99
senior tag
Annó használtam egy nagyon jó kis screen lock programot.
Csak simán rákattintva lehetett lezárni a kijelzőt. Azóta ezt megszoktam és hiányzik is. A régi verzió viszont csak P4a-n futott, esetleg valaki használ ilyet P7-en?
A legtöbb verziótól kiráz a hideg, Kicsi kéne és egyszerű -
szabi__memo
nagyúr
-
szkorhetz
őstag
-
tomboy0013
veterán
Nem tudom mi történt az elmúlt 2 napban de drasztikusan jobb lett az üzemidőm a 7 Pro-n. Tegnap 5 óra kijelző idővel esett 60%-ot a töltöttség reggel 8-tól este 10-ig, ma 45%-ot esett 4,5 óra kijelző idővel kb ugyanebben az időintervallumban. Mobilnet, Bluetooth a nap felében aktív volt, plusz kocsikáztam, telefonáltam több mint egy órát, kameráztam picit, Messenger, Chrome, netes vásárlás stb. stb. Ha ez így marad azt kell mondjam hogy ennek a telefonnak kifejezetten jó lesz az üzemideje.
Éjszaka repülő módban akku kímélővel 1%-ot esett a töltöttség kb. 7 óra alatt.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz vadászcsiga #5223 üzenetére
Szerintem a több megapixel = jobb fénykép elméletet követné.
(^)(>.<)(^)
-
K82
őstag
válasz vadászcsiga #5215 üzenetére
Gyári appban a RAW is 12.5 mpixel, cserébe 4-6x több helyet foglal.
-
Divinity
őstag
Igazság szerint nincs kifejezetten kérdés csak valamilyen indok alapján akarom igazolni az érzéseim
Az irány az lett volna, hogy ha valaki megtette akkor neki(k) mik a tapasztalatai.De igen, akár ez is lehet egy kérdés
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
Sziasztok!
Eléggé visszavágyok az utóbbi időben Android, főleg Pixel vonalra, utoljára egy 4XL-em volt majd erős váltással lett belőle i11PM majd most egy i14PM-et nyúzok. MacBook, iPad biztosan marad de valahogy hiába vagyok benne az ökoszisztémában elég mélyen mégis visszavágyódom.
A Pro lehet túlzás, iPhone-on se érzem, hogy bármit kihasználnék belőle, így a sima 7 az amivel szerezgetek néhány napja.
Járt már valaki a cipőmben és tudna egy kis infóval segíteni merre dőljön az a bizonyos mérleg?
ps.: Június elején németben leszek, van értelme ott vásárolni mondjuk MM/Saturn-ban?return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
-
steewcv65
őstag
válasz tomboy0013 #5211 üzenetére
Kamera beállításokban lehet teljes felbontásra állítani, vagy úgy sem 50mp ?
[ Szerkesztve ]
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Petyal
tag
válasz tomboy0013 #5208 üzenetére
Köszi a választ!
Ott már atallitottam korábban, de így is csak 12 Mpixel. Ha jól emlékszem, 50 megapixeles kamera van, ezért nem értem, hogy akkor miért csak 12 megapixeles képet készít? -
gretzky77
veterán
Én szinte minden telefonon a Nova Launchert használom,anno akcióban megvettem a Pro változatot, nagyon sokrétűen beállítható. De tehetsz egy próbát a Microsoft Launcherrel vagy a mostanában emlegetett Hyperion Launcherrel. Letöltöd play áruházból és úgy állítod be ahogy neked tetszik
-
Postas99
senior tag
Most direkt megnéztem az animációt. Nem akarok kötekedni de qrvára nem oda mutatja ezt a lehetőséget. A KÉK pötty a készülék közepén villan fel.
Mint mondtam kerestem és kérdeztem is itt, hogy PONTOSAN hogyan kell használni.
Nem volt egyértelmű válasz senkitől sem.[ Szerkesztve ]
-
Petyal
tag
Sziasztok. P7 az alany és ha fotózok, a kép 16:9 képarányban 9,1 Mpixel. Hol lehet ezt átállitani nagyobbra?
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy minden frissítés fent van-e? Az áprilisit sideload-dal tettem fel. Abban benne van minden (kamera, rendszer, Google play)?
Még egy kérdés : ha a gyári Launchert le szeretném cserélni, azt hogyan kell csinálni és mit ajánlotok?+1 akksi : 14 óra idle, 2,5 óra SoT után 73%-on van. Rosszabbat vártam.
-
Postas99
senior tag
Régebbi kérdésemre válaszolva:
Megtaláltam, hogy hogyan lehet a hátlapi duplakopp-al a zseblámpát aktiválni-deaktiválni.Módszer: a koppintást nagyjából a vaku alatt kell véghez vinni és nem ujbeggyel, hanem ha lehet TELI ujjal. A sebesség pedig 1 mp alatt 2 koppintás.
-
tomp
félisten
válasz tomboy0013 #5197 üzenetére
Igen nekem a OP 9 Pro vezetéknélkül 50W-al 45fokra ment fel. A 11-es 100W-al 38fokra.
Na meg előbbi 1 óráig töltött forrón a 11-es 25perc alatt végez és nem forró. Sőt miután feltöltött kb 10perc alatt már hideg is a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SkyShowtime
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest