-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
& Quqesz
kell hozzá a decemberi update illetve egy google play rendszer-frissítés is, ha mindkettő települt restart után ott lesz
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz phoenix64 #10466 üzenetére
A kamerában lévő stabilizátort hallod, hiszen az egy mozgó alkatrész!
Ez minden telefonnál zörög, valahol jobban, valahol kevésbe!
Valamelyik topikban olvastam, hogy volt user aki ezt nem tudta, szervizbe küldte a telefonját, majd visszaküldték neki, hogy ez a normális működés![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz vadászcsiga #10294 üzenetére
Állítsd át USD-ra a pénznemet.
Kínai kütyük topikban olvastam, hogy utána engedte rendelni.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Én még nem frissítettem Android 15-re!
Csak én vagyok a topikban így?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz hubber19 #10256 üzenetére
Tedd repülő módba a telefont, kapcsold be a wifit és hívj fel valakit (akár a szolgáltatódat, az ingyé van)!
Ha sikerül, akkor aktív a VoWiFi!
Írtam, hogy a Sim kártya, Wifi híváson belül a Hívásprefencia részt át kell állítani Hívás Wifi hálózaton-ra (felső opció)![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Nekem már elérhető az Android 15, Pixel 7-re: [link]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz hYpErKe #10189 üzenetére
Az android szakmai topikban is kérdezd meg.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Pistike1985 #10149 üzenetére
Ez a normál A14-ben is benne van, remélem a végleges 15-ben többet tud majd.
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz tomboy0013 #10146 üzenetére
Remek.
És az Akkudiagnosztika menüpont belekerült, ami mutatja hogy hány %-os állapotban van az akksi (tehát, hogy mennyi a degradáció)?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz bozsokiandra #10127 üzenetére
Csinálj egy visszaállítást (Factory Reset), ha ez sem segít, akkor szerviz.
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Az android 15-ben alapból benne lesz mindenkinek az akkumulátoradatok menüpont, nem?
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz tomboy0013 #9985 üzenetére
"Illetve a duál SIM esetén érezhető-e gyengébb üzemidő?"
Remélem ez csak költői kérdés volt!
Ha egy sim helyett kettő lóg folyamatosan a hálózaton, akkor?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
A hivatalos Pixel szerviz Lengyelországban van.
A mobee.hu javít Pixel telefonokat, mondjuk a 7-es szériát nem említik, de azért kérdezd meg tőlük!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz akos727 #9857 üzenetére
Érdekes dolog az ujjlenyomat olvasója.
Alapból sem túl acélos, nálam kb 10/7 volt sikeres tempered glass nélkül!
Az üveg felrakása után se változott azonnal, de kb 1-2 hét után 10/9-re javult az arány (kivétel éjszaka az ágyban, mert akkor kb 10/2 az arány )!
Be van kapcsolja az Érintésérzékelés növelése!
Egy ujjam, csak 1x van felvéve.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz phoenix64 #9844 üzenetére
Hydrogel fólia helyett én ezer éve aliexpress-es 500-1000 Ft-os üveget (tempered glass) használok és átlag évente 1x esik le úgy a telefonom, hogy ez az üveg bereped, pókhálós lesz, de a telefon kijelzője még soha nem sérült meg!
Család, barátok, munkatársaknak is én rendelem és én is teszem fel, nekik is megfelelő!
Ettől függetlenül lehet az a szerencsétlen eset, hogy ez sem védi meg.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Hieronymus #9810 üzenetére
Te kevered a szezont a fazonnal ... a Play Store nem összekeverendő a google store-al ahol eszközöket (telefon, tablet, hangszóró stb) vásárolhatsz!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Gmail értesítés bug "javítása".
Windows géppel összekötve a telefont a következő adb parancsot kell futtatni!
adb shell dumpsys deviceidle whitelist +com.google.android.gmÉs ezzel whitelist-re teszi a GMail alkalmazást és tud futni rendesen a háttérben, hátránya, hogy csak a következő újraindításig működik, utána újra futtatni kell az adb parancsot.
forrás(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz dominating #9730 üzenetére
Gyárilag nincs ilyen funkció, a többit pl az Android szakmai topikban kérdezd meg.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz captainnemo #9624 üzenetére
Kell lennie a fülesen L és R feliratnak, nem figyelted?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz bunnyhu #9511 üzenetére
Xiaomi Pad 5 tabletem van, de néha ki tudnám b*szni az ablakon!
Még egy ilyen f*s rendszert mint a miui nem láttam ... mindenért csipog, mindent lekorlátoz!
Én adbappcontrol-al kitakarítottam a miui-t, így már egészen használható, bár pont a legidegesítőbb részét, a Biztonság appot nem lehet törölni, mert akkor összeomlik a rendszer!Szóval kinek mi!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz tomboy0013 #9402 üzenetére
Tudom, a BB topikban olvastam először, csak elfelejtettem linkelni.
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz morfondőr #9392 üzenetére
Szerintem:
- mindkét kártyát állítsd LTE - 4G-re (2G/3G/5G helyett)
- küldd el (mindkét számról) SMS-ben a +4GHANG kódot a 1414-re, válasz üzenetben írják, hogy most lett bekapcsolva, vagy már be volt!
- ellenőrizd, hogy ténylegesen aktiv-e a volte: link by K82
- mindkét kártyán a telefon sim beállításainál kapcsold be a Volte hívás (4G hívás) opciótEsetleg kapcsold be mindkét kártyán a wifi hívást is (ekkor ha wifire vagy kapcsolódva, akkor a telefon nem a 2G/3G/4G/5G-t használja):
- SMS-ben a +WIFIHANG vagy a +VOWIFI kódok elküldésével a 1414-es számra tudod aktiválni
- a telefon sim beállításainál lesz wifi hívás opció, kapcsold be és a Híváspreferenciát állítsd Hívás wifi hálózaton-ra(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz bunnyhu #9374 üzenetére
Agyrák666:
nem!bunnyhu
Aliexpress, a 3+ items from US $1.99-ért link.
PC-n működik a link, telefonon pedig Ali app főoldal Choice 3+ items from US $1.99 szövegre katt.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz morfondőr #9334 üzenetére
"Mondjuk lehet kicsit jobban felépített beállítások menüvel könnyebb volna, mert azért vannak érdekesen eldugott dolgok."
Aha ...
Mobilarena Bog mondta az egyik videóban, hogy a miui-ban még Ők a tesztelők is alig találnak meg xy beállításokat, mert az alnemű almenűjének a végére tették!
Minden más gyártó beállítások felülete alapból hasonló, de a miui az teljesen más!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Akkor az Android alkalmazások topikot ajánljom.
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
válasz Vincee1027 #9281 üzenetére
Szia.
Igen, a hívás problémák 99 %-a megszűnt, csak a Volte-t (4G hívás) kell bekapcsoltatni a szolgáltatónál és neked is telefon sim kártya menüjében!
Ugyan ez pixel 6, 6a-ra is érvényes!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz szabi__memo #9239 üzenetére
Ezt gondold át megegyszer!
Két középkategóriás Samu van a családban, havernak pedig S23 Ultra, ezt rendszeresen elkérem, hogy a Pixel 7-hez hasonlítsam, semmivel nem rosszabb, sőt.
Nekem a Pixel elég gyorsan kilő mindent a memóriából!
Toltam egy kis játékot, majd 1 perce átléptem Viberbe és visszalépve újratöltött a játék! Igen, 1 perc alatt kilőtte, pedig ki van kapcsolva az akksi optimalizálás!
Ezt többször eljátszotta, de 1-2 óra alatt tuti kilő kb mindent!
Nekem ne lövöldözzön ki semmit, azért van a memória hogy használja!Az S23-ak nem laggolnak, nem melegszenek, üzemidő talán az eddigi legjobb samsungokon belül. A kamerák bőven a csúcs kategória tetején, még ha nem is no1. Tehát komplex csomagként az s23 szérián nem igazán lehet fogást találni.
A dontkillmyapp.com is érdekes.
"A OnePlus 5 és 6 telefonok kiadásakor a OnePlus a piac eddigi egyik legszigorúbb háttérkorlátját vezette be, amely eltörpül még a Xiaomi vagy a Huawei által előállítottak mellett is."
Ez kamu, én OnePlus 5T-t használtam 5 évig és semmi baj nem volt a memóriakezeléssel.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
#akció
Google Pixel 8 - szürke, 8/128
Alza-n 255 000 Ft
link(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
One Click Lock Screen
Dupla koppos lezárás, akár a gyári Pixel indítóban is!
Akár "láthatatlan" widget is van benne, ezt kiteszed a főképernyő egy üres helyére és kész!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Woodcutt3R #9085 üzenetére
Amit keresel az miui funkció, másik rendszer, másik launcher nem fogja tudni, korábban volt erről szó az android alkalmázások topikban, engedd el!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz noncencao #9067 üzenetére
Ha 6 karakteres a képernyő kód, akkor nem kell entert nyomni, rögtön beenged!
Ennél kevesebb karakterrel nem él a funkció! Köszi Google!VoWifi, ahogy írtam Shizoku és Pixel ims-el kapcsolható be, addig a menüpont se volt, utána viszont megjelent és tökéletesen működik!
Az ujjlenyomat olvasó tényleg elég béna, a telefon beállítások, megjelenítés, kijelzővédő módot kapcsold be, hátha segít.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz atillaahun #9060 üzenetére
Nillkin Magic Disk II – az olcsó Qi töltők királya
Én ezt használom, nem egy csúcs, de a célnak megfelel.
Már Nexus 5-el is ezt használtam.Egy Lidl-ben vett asztali lámpába van bedugva a töltő (tehát nem közvetlenül a fali dugaljba) és tökéletesen működik minden féle pd szabvány nélkül is!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz noncencao #9057 üzenetére
Shizuku + Pixel ims-el látszik a vowifi és működik is hibátlanul nálam, a januári update után is.
tomboy0013
A wifi hívás nekem így van beállítva és ha otthon vagyok, akkor valóban mindig wifin megy a hívás és működik is hibátlanul.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz tomboy0013 #9045 üzenetére
VoLte-n kívül VoWifi bekapcsolása Shizuku + Pixel ims-el, ha sokat vagy wifi közelben és beállítani, hogy a wifi hívás legyen az elsődleges, ha elérhető!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Szerintem, kamerában jobb a Pixel 7 és 8 is, viszont kb minden másban az S23!
Bőven elég a 8 giga ram is!
Az év összegző videóban mondta Bog, hogy az S23 széria a legjobb az eddigi összes közül és ez leginkább azért van mert Exynos helyett Snapdragon proci van benne!(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Cingáriusz #9008 üzenetére
Előfordul, ilyenkor egy memóriából kilövés és újraindítás megoldja!
De ez nem Pixel hiba, mert anyukámnál a Motorola is ezt csinálja, tesómnál pedig a Samsung is!
Az android app topikban is sokszor írnak erről sajnos.
Ennyi bugos sz@rok az face alkalmazások!
Én Face app helyett a Simple Social Browser-t használom, vagy csak simán böngészőből lépek be, a messengert viszont nem lehet helyettesíteni![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz okezsoke #8999 üzenetére
Szerintem, kamerában a jobb a Pixel 7, viszont kb minden másban az S23!
Mikor én vettem a Pixelt még drága volt az S23, de most már csökkent az ára, sőt januárban jön az S24, így talán még csökken.
Nem szép dolog ilyet írnom egy Pixel topikban, de inkább S23.
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest