- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18765 üzenetére
Holnap lehet csinálok már tényleg egy blogot itt (vagy a honlapomon egy oldalt), aztán megírom a kezdőbejegyzést, meg egy GYIK-ot is (mert az oldalamon egy pluginnal egyszerűbb megcsinálni, mint itt ---> kinyitható/zárható), maximum küldtök nekem kérdéseket, válasszal (persze csak aki tudja is a választ), ami mehet majd a GYIK-ba.. 1-2 órás kis meló lesz, de legalább ténylegesen össze lesz szedve).
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18720 üzenetére
Már beállítottam.
A Gmail-es ikonról jut eszembe.. Kitöröltem, mert hiába megvolt nyitva az összes üzenet, illetve olvasott státuszba volt, ugyanúgy maradt 70 valamennyi és már irritált..
Így nincs gmail-es szinkronizációm.. Kibírom, míg haza nem érek a munkából. Na meg kényelmesebb is .
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18717 üzenetére
Arra rájöttél már, mert én marhára nem, hogy a képernyőzárat, hogy lehet külön beállítani? Lehet csak figyelmetlenségből nem találtam meg eddig, viszont ez tetszett a gyári JB-ben, akarom mondani a gyári UI-ban is, hogy külön hátteret lehetett ennek is állítani.
Na, megvan... Én voltam figyelmetlen..
Én nem szoktam megunni.. A PC-men is ez van már mióta.. [link]
Ja, mióta megjelent az első része a sorozatnak..tavaly.
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18715 üzenetére
Elmondjam nálam milyen widget van? Dettó az időjárás.. meg a Rocket Playernek a 4x4-es widgete és ennyi.
Én sem használok mást, két oldalam van összesen, a Rocket-es alatt vannak bemappázva a közösségi, fájlkezelők..stb appok. A kezdőlapra, ahol van a cm-s óra/időjárás widget..ott meg a beállításoknak van egy ikon, aztán kezét csókolom.
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18657 üzenetére
HTC-t soha. Egyik haveromnak One X.. a másiknak a régebbi HTC.. rakás kula mindegyik. Olyan mint az Apple.. Fel lett kapva, aztán a márkát fizesd meg. Jobban vennék egy Xiaomi, vagy egy Oppo-t vagy ZTE-t, mint HTC-t.. Szar külcsín, szar a szoftver (htc-s).. Ah.. Amúgy, aki fényképezőt akar venni, telefonnal együtt, vegye meg a Nokia 1020-at.. Láttam képeket, miket csinál..hát le a kalappal a Nokia előtt. Pedig a Sony fényképezői vitték eddig a prímet.
-
batai15
félisten
válasz
toto0569 #18613 üzenetére
na ez még egy ronda telefon.-
Én úgy vagyok vele hogy motorola , vagy nexus lesz a kövi. de szeretnék kicsit elhatárolódni az androidtól, mert időről időre kezd elegem lenni belelőle.
Most nézem a g2 vidit, hát mikor lehúzza az értesítési sávot ritka ronda,zsúfolt- már ennyi erővel lehetne ott az egész kezelőfelület, engem kifejezetten zavar a 4.xben is hogy lehet állítani a fényerőt ott.
Miért nem lehet a 4.2 féle megoldást használni? -
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18633 üzenetére
Azt hittem felraktad. Én még valamit alkotni fogok a te általad megkapott kamerával.. Viszont azt a Sony-s nem tudom mit, megnézted? Nem volt időm vele foglalkozni, maximum majd csak hétvégén.
@batai15.. Hát a CM kamerája a legszarabb az összes közül. Az ICS-s, sőt a JB-s kamerája is alázta ezt a foshalmazt, csak hogy finoman fejezzem ki magam. Olyan szemcsés képeket csinál, hogy nem értem, miért nem tudnak kiadni egy normális kamera szoftvert ehhez a custom romhoz. Bezzeg, ha meg törölnéd, akkor meg összezavarodik a rendszer, aztán hiába felülírás egy másik kamera verzióval... Ah... Ezt nagyon eltolták a CM-ben... Ezért sem tetszett a béta..vagy tudom is én milyen verzió.
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18613 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. 4 magos (2,5GHz-en) , 5,2 colos full HD kijelző.. És nincs gomb..alul.. Viszont elég kerek.. Nem értem miért nem csinálták meg ezt, vagy a G Pro-t ilyenre, mint a 4X.. Én majd G Pro-ra fogom lecserélni, hacsak addigra ki nem jön valami jobb..
Igaz, pár év múlva lesz esedékes csak...
-
miki1985
csendes tag
válasz
toto0569 #18575 üzenetére
Szia! Neked melyik rigo van fent és honnan szedted le mert nekem is rigo van,de nagyon nehezen talàl jelet pedig megy alatta a gps status is.Ja és ha talàl akkor navigàlàs közben folyamatosan dobja a jelet.Az a furcsa hogy a haver sony s-én ugyanez tökéletesen müködik!
-
hanics
aktív tag
válasz
toto0569 #18414 üzenetére
Rendben koszonom meglesem. Nagyon gondolkodom egy custom romon. Anno a huawei mediapad en naponta tesztelgettem a romokat. Ott konnyu volt. Habar ezen se a legnehezebb. Csak meg egy kerdes. Ugye a 4x hd-n alul vannak a soft gombok es nem a kijelzon foglalja a helyet.... custom romoknal ezek hogy mukodnek illetve vannak e a kijelzon a gombok vagy maradnak lent a helyukon a telefon aljan.?
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
toto0569 #18401 üzenetére
Ehh
Nem volt egyértelmű a dolog, hogy most ez így jó.
De most már unlock
Respect
köszi szépen.
innentől jöhet a cmw és a rom ha jól gondolom
...
Amúgy a történethez hozzátartozik hogy a probléma az volt és amivel elment 3 óra hogy rossz fájlt nyitottam meg folyton, ugyanis nem a cmd-t kellet nyitogatni, hanem BL_unlock_edited fájlt.
Köszi mégegyszer -
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18368 üzenetére
Kipróbáltad? Amúgy a leírás szerint, ami ez:
Download Attatched Zip (Töltsd le a csatolt fájlt)
Boot Into CWM/TWRP Recovery (Bootolj be a CWM/TWRP Recoverybe)
Wipe Dalvik Cache And Format Cache (Töröld a Dalvik chache-t és formázd a chache-t)
Backup (Optional But Suggested) (Készíts mentést (Opcionális, de nem szükséges))
Choose Downloaded Zip And Flash (Válaszd ki a letöltött zip fájlt és flasheld)
Reboot (Indítsd újra a készüléket)
Done! (Kész!)Szóval, a kérdésem az volna, hogy a Dalvik chache törlésénél, illetve a formázásánal, a jelenlegi beállítások megmaradnak, vagy történik valami változás a rendszerben? Mert ha igen, akkor lehetséges, hogy hanyagolom ezt...
A kamera átnevezésre rájöttél már? A feltelepített kamera appot átneveztem a system/app mappában, próbaként, amivel kiiktattam a CM-s kamerát, viszont akkor hibaüzenetet dob fel, hogy nincs csatolva tárhely. Ugye, most van a Galaxy4.apk ami a CM-s kamera(?), illetve van az originál a Gallery2.apk.. A kamerának is van appja, ami CameraApp3.apk néven fut, csak a CM-s kamera appot (nem a Galaxy4.apk-ra gondolok) nincs meg.. Összekapcsolva lenne vajon a a gal...apk-val? Hm...érdekes..
-
alfaromeo33
aktív tag
-
TrueWhitee
tag
-
batai15
félisten
válasz
toto0569 #18316 üzenetére
válasz is!
egyébként : nem akarom elkiabálni,de a pár napi gyors merülésre megvan a válasz.
most jelenleg tiszavasváriba tartok 2o kijelző időnél tartok,csak 3g net kapcsolattal.
az akku stat diagramnál a térerő csik majdnem full zöld.
semmit nem álitottam, és még ma is megfigyeltem hogy az ujj helyen ahol dolgozom,hiába van 3g ,ugyan ez a csik pl erősen piros, meg fos szinű. 1ó kijelző 3gn 50% akku.
asszem a hálozatot használo appok ezért domborodnak ki.. -
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18312 üzenetére
Elméletileg törölni kell a gallery és a camera appokat, majd ahelyett feltenni és úgy a permissiont beállítani...
Mint ahogy ennél van. Szerintem...
Amúgy használja valaki rajtam kívül a Total Commandert, illetve ezen belül a LAN plugint?
Helyi hálózati cím, számítógép felhasználónév, jelszó...aztán mehet is a csatlakozás. Ja, annyi, hogy megkell osztani a hálózaton egy mappát, amibe mehet oda-vissza a fájl. Mivel valami gebasz van a pc-men és nem ismeri fel újfent megint a telefont (csinálta már, valami program bekavar), így ez egy alternatív megoldás lehet mindenkinek. Ugyanolyan gyors, mint az usb-s csatlakozás.
-
TrueWhitee
tag
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
toto0569 #18305 üzenetére
Srácok az új romnál főzött romoknál is van ez a jelenség, hogy amikor felveszem a hívást olyan mintha 10fps-el mozogna az a szellő effekt ami a kezdőképernyőn is van.
Tehát kb harmada annyira gyors mint amikor csak simán feloldom a képernyőt.
Így aztán nem lehet felvenni a telefont csak egy sima mozdulattal, csak úgy ha hosszabban nyomom és szépen lassan húzom el az ujjam.
ez csak a gyári romoknál van így ? -
batai15
félisten
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
toto0569 #18285 üzenetére
Nyilván maga a telefon pörgősebb picit, de ilyen hogy programokat befagyasztani ?!
Minek ? Kell ?
Nem tudja a telefon ?
X8 600Mhz el tudta ?
Ezért mondom
ha 5x2000mhz lenne akkor is be kéne fagyasztani mindent...
Szóval itt igazából nem azzal van baj, hogy milyen a sebesség, hanem hogy milyen a rom.
És ez az android szarsága. LG meg pont nem az a cég aki az optimalizáltságáról híres.
De custom romokkal biztos sokkal ütősebb lesz a gép ( bár így is használható teljesen ) -
icemad
nagyúr
válasz
toto0569 #18273 üzenetére
Tudom, és ismerem is ezeket a programokat. De ahhoz pl., hogy befagyasszak valamilyen progit, már root jog kell. És ilyen módosítást már nem enged a tulaj. Taskkillerek meg nem jók, mert a gyári programokat nem engedik kilőni.(Vagyis engedik, de pár perc után újraindul.) Te melyik programot használod/ajánlanád?
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
toto0569 #18230 üzenetére
Ez a teló édesapámé volt eddig és ö ezzel a KDZ-vel már többször ùjrahùzta rajta a V20a firmet. Amùgy ez van a topik elején is megosztva a KDZ leírásában. Amióta volt az a gikszer a recoveryvel azóta nem tudom frissiteni. Sem gyári frissítövel, sem KDZ-vel. Pedig már visszament a gyári recovery rá.
-
batai15
félisten
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18192 üzenetére
Oké, köszi, mert cirka 1 órát ír már kb. 30 perce..
Újraindítom és 14 óra... Nem értem miért kell ez a goo.im megosztó, még ha "hivatalos" android developer megosztó... A prémium meg vicc a nevében, mert ha az volna, akkor még egy noname megosztónál is gyorsabban lehetne letölteni. No de mindegy. Megvárom és még egyszer kösz.
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18189 üzenetére
Nem tudnád valami gyorsabb fájlmegosztóra feltölteni a ReVoltot és a GAPPS-ot, mert órák kérdése, mire lejön erről a szutyok lassú fájlmegosztóról a két zip fájl. :-/ Ja, meg a kamera appot, amire lecserélted a benne lévőt.
Ha megkérhetlek..
Ui.: A GAPPS megvan, még anno a CM-hez lett letöltve, szóval csak a ReVolt kellene..
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18150 üzenetére
Őszintén megvallva, marhára nem pakolgattam sem most, sem máskor fel semmilyen úgymond, "felesleges" appokat. MX Player videólejátszásra, Rocket Player zenehallgatásra, Office Suit nemtudomhanyas pdf-re és dokumentumokra, illetve Flashlight applikáció, mert néha jól jön a "zseblámpa" funkció (pláne részegen a kulcslyuk keresésnél
), Firefox böngészésre, mert faján össze tudom szinkronizálni az asztalival, TuneIn rádió, ami netes rádió (legjobb rádió app) és az egyik legfontosabb, a Total Commander, amivel remekül összekapcsoltam "lanba" a telefont az asztalival. Nagyjából ennyinél ki is merül.. Ja, Skype, de ha havonta 1-2-szer használom, már sokat mondtam, meg a ROM Manager és RootAppDelete (mert a gyári JB-t is kitakarítottam elég rendesen).
Szóval akkor ezek szerint csak a kamera, ami kifogásolható. Amúgy a feketével, illetve a CM-s kék/fekete kombóval az égadta világon nincs semmi problémám, szóval az maradna mindegy ugyan úgy, mert mindig is bejöttek ezek a színek. Valahogy a rikító és tirki-tarka, meleg színek (szó szerint szivárvány) nem jönnek be..
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #18093 üzenetére
No, no, no... Lusta voltam, fáradt voltam, illetve lusta voltam feltenni még a CM-et, de így összehasonlítva, ezt érdemes feltenni, vagy az original CM-et (stabil verzió).. Ahogy olvasom AOPK-ból, Paranoid-ból és a CM-ből lett összeollózva ez a ROM, így mindegyikből kapott egy-két fincsi tortaszeletet. Lehet ma is lusta leszek nekiállni, de addigra úgy is megtudod nekem írni, hogy mi a javaslat. A hozzászólásokban egyedüliként, a kamerát említik, hogy azt kell helyettesíteni, mármint a gyárit egy másikkal, vagy nem? Hulla vagyok és tompa most az agyam..
-
nLali
őstag
válasz
toto0569 #17763 üzenetére
Kicsit elbizonytalanodtam. Megpróbáltam feltenni a CWM-et és bootloop lett belőle. Sikerült másfél óra alatt visszacsinálni. Most nincs cwm és ott tartok, mintha egész nap nem maszíroztam volna a készüléket. Gondolom a JellyFish romot cwm alól lehetne feltenni. Lenne kedvem, de nincs kedvem megint bootloopba keveredni. Gyárilag független készüléken nyitott a Bootloader?
-
Noys187
tag
válasz
toto0569 #17590 üzenetére
Nem hiszem, hogy koze lenne hozza, de vegulis ki tudja. Bar Teged sem sorolhatunk most a pro/contra taborba, mert ugye JellyFish-t porgetsz
Viszont ha nem jelentkezett V20a-n sem (Nemtom, hogy hasznaltad-e es ha igen, meddig) es ugye Batai kolleganak sem, akkor elgondolkodtato, mert ugye mind a kettotoke Tremobilos HUN (asszem)
ZoZyno4: Persze Te tudod, hogy mit szeretnel.
Ha amugyis cserelned, akkor meg konnyebb eladni JB-vel
-
batai15
félisten
válasz
toto0569 #17544 üzenetére
valahogy sejtettem, csak bele vagyok merülve egy xperia mini pro felélesztésébe.
De sztem ennek rip.
Haver letette eggyik este azóta nem kapcsol be.
Akku 1005 mert hugának is olyan van, és azzal meg. flashtool stb nem ismeri fel, stb.
szal főtt szvsz.hmm csak vissza kéne rakni a cm10-et úgy vagyok vele, csak lusta vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest